- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.961
Evet bime gelmişti bir kaç hafta önce öylelikle aldımKızlar bebek dolabının içi için şapkasını eldivenini falan koymak için organizer falan aldınız mi? Birkaç ürün var aklıma ama karar veremedim
Nasıl bir şeydi memnun musunEvet bime gelmişti bir kaç hafta önce öylelikle aldım
Vanilya kaynatmakta çok güzel dağıtıyorCanım normalde eşim yapıyordu bunu ama hamilelikte zararlı olabilir diye okudum. Kimyasal kaynatıyorsun sonuçta
Vanilya varya toz olan o da inanılmaz etkili oluyorAlerjim olmasa denerdim canim bunu kesin. Kokusuz deterjanlar kullaniyorum. Lavanta yagi filan kaynatsam nasil olur acaba
Deneyeyim canimVanilya varya toz olan o da inanılmaz etkili oluyor
Sirke kaynatın diye okumuştum ama denemedim.Alerjim olmasa denerdim canim bunu kesin. Kokusuz deterjanlar kullaniyorum. Lavanta yagi filan kaynatsam nasil olur acaba
Bunj da bi deneyeyim canimSirke kaynatın diye okumuştum ama denemedim.
Ben de seninle aynı mantıkla aldımçarşaf yerine de lastikli çarşaf taktım başka alıp
Aynen öyle düzenli temiz duruyorÇok tatlış durmuyor mu ama tam takım?
Birine toka çorap şapka koydum diğerine zıbınNasıl bir şeydi memnun musun
Dolapta kutulu sıfır taç Karaca bir sürü var hem de çok uyguna almamıs olsaydım oradan alirdimÇok tatlış durmuyor mu ama tam takım?
Ben goturecegim. Ilk dogumda goturmedigime pisman olmustumKızlar emzirme yastığını hastaneye götürecek misiniz?
Kesinlikle çok zararlı. Nefes alış veriş yoluyla ciğerlerinize taşıyorsunuz kokuyu ama şekerli vanilin, vanilya da aynı işe yarıyor. Vanilyayı aynı şekilde kaynatın çok güzel kokuyorKızlar evde koku varsa balık yaptıysanız kızartma vs mutfağı temizledikledikten sonra
Yarım kapak yumuşatıcıyı üç dört bardak suyla kaynatın bütün Eve yayılıp siniyor kokusu dolaplar bile bi kaç gün içine kadar mis gibi kokuyor
Balık kokusuna bire bir çözüm
Üstte de yazdım canım vanilya kaynatabilirsin çok güzel kokuyorAlerjim olmasa denerdim canim bunu kesin. Kokusuz deterjanlar kullaniyorum. Lavanta yagi filan kaynatsam nasil olur acaba
Bende götüreceğim zaten orta boy valiz olduğu için baya boş yer varKızlar emzirme yastığını hastaneye götürecek misiniz?
Ben dr . Ahmet başaran a gidiyorum klinigine memnunum kendisinden.Kızlar merhaba Konya’da doktor önerisi olan var mı? Belki Konyalı vardır grupta
Ah ayak yanmasi ates cikiyor resmen ayaklarimdan buzlarda yürümek istiyorumDoğumdan bi zaman sonra normale dönüyor diyordular ama ne kadar zaman sonra hiiiç bilmiyorumay ne bilim en azından ayak yanmam hemen geçse ona da razıyım
Benim suan 10yasindaki kizim 35 kilo 7yasindaki 23 ve artik oto koltuğu kullanmiyorlar burdan baz alabilirsiniz gelisimi ikisininde standartlarda yani en boy olarak. Fiyat farki varsa eger kilo yukseldigi icin 0-36 daha pahaliysa 18 kglik al bence 3-4 yastan sonra yukselticiye geçebilirsiniz.Kızlar oto koltuğunu 0-18 kg mı 0-36 kg mı almak mantıklı?
Gerçekten mi anam herşey zararlı zaten faydalı olan ne var hayatımızdaCanım normalde eşim yapıyordu bunu ama hamilelikte zararlı olabilir diye okudum. Kimyasal kaynatıyorsun sonuçta
Üzüldüm alerjineAlerjim olmasa denerdim canim bunu kesin. Kokusuz deterjanlar kullaniyorum. Lavanta yagi filan kaynatsam nasil olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?