2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bebek dolabının içi için şapkasını eldivenini falan koymak için organizer falan aldınız mi? Birkaç ürün var aklıma ama karar veremedim
Evet bime gelmişti bir kaç hafta önce öylelikle aldım

Kesinlikle çok zararlı. Nefes alış veriş yoluyla ciğerlerinize taşıyorsunuz kokuyu ama şekerli vanilin, vanilya da aynı işe yarıyor. Vanilyayı aynı şekilde kaynatın çok güzel kokuyor

Kızlar merhaba Konya’da doktor önerisi olan var mı? Belki Konyalı vardır grupta
Ben dr . Ahmet başaran a gidiyorum klinigine memnunum kendisinden.
Doğumdan bi zaman sonra normale dönüyor diyordular ama ne kadar zaman sonra hiiiç bilmiyorum ay ne bilim en azından ayak yanmam hemen geçse ona da razıyım
Ah ayak yanmasi ates cikiyor resmen ayaklarimdan buzlarda yürümek istiyorum
Kızlar oto koltuğunu 0-18 kg mı 0-36 kg mı almak mantıklı?
Benim suan 10yasindaki kizim 35 kilo 7yasindaki 23 ve artik oto koltuğu kullanmiyorlar burdan baz alabilirsiniz gelisimi ikisininde standartlarda yani en boy olarak. Fiyat farki varsa eger kilo yukseldigi icin 0-36 daha pahaliysa 18 kglik al bence 3-4 yastan sonra yukselticiye geçebilirsiniz.

Canım normalde eşim yapıyordu bunu ama hamilelikte zararlı olabilir diye okudum. Kimyasal kaynatıyorsun sonuçta
Gerçekten mi anam herşey zararlı zaten faydalı olan ne var hayatımızda
Parfüm rol on kullanıyor Musun oda parfümü el kremi yer silme deterjanı ? Yap çöz ?
Çamaşır suyu?
Bunların hepsinden sıyrıldıysan bravo sana ama bunları kullanıp sadece yumuşatı kaynatmaktan kaçtıysan çok gülerim sana hayatımızın her yerinde kimyasal bar zaten ayda bi balık yapınca onu kaynatmak ne kadar zarar verir ki
Alerjim olmasa denerdim canim bunu kesin. Kokusuz deterjanlar kullaniyorum. Lavanta yagi filan kaynatsam nasil olur acaba
Üzüldüm alerjine
dene bakalım ama normalde koklayınca dokunmuyor mu yağ sadece kimyasallara mı alerjin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…