2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben sabah yaptırdım nasıl vermiyor eczaneye ya ne alaka doktorum reçete yazdı eczaneden aldim sorunsuz bir şekilde hemşire de yaptı eczanede bir sıkıntı var başka eczaneye sordun mu
İki eczaneye sorduk ikisi de diyor ki sgk karşılamıyor yani tercümesi 450 ver al diyor perşembe muayeneye gidicem bakalım doktora söylycem bide o yazsın aile hekimi riskli grupta görünüyorsun dedi receteledi eşimde beni de ama vermediler anlamadım kuzum ya

Annem kardesiminkini kaleme baglamis. Sonra gommemis. Evde oyle duruyordu diyor. Kardesim ogretmenliknokudu ama atanamadi Gobek baginin evde durmamasi gerekiyormus canim. Gecen enerjiyle ilgili bi sey okumustum. Sen de gom oglununkini
Ya inanamazsınız geçen sene evde ne bulsam beğenirsin annem kardeşimle benim göbek bağımızı saklamış. Gördüm ne oldugunu anlamadım kapkara da bişey. Ayy nasıl tiksindim at gitsin şunu dedim ya nasıl saklarsın dedim kızdım. Bilmiyomus garibim gömmesi gerektigini. Şimdi sen yazınca gittim sordum naptın attın mı diye hala evde duruyormuş kendi oğlumunkiyle birlikte mi gömsem biyere ahahajaj şaka maka napmam lazım benim şimdi bu göbek bağlarını, bahçeye falan gömsem olmaz mı geldik kaç yaşına bu saatten sonra okula falanda gömülmez

S Seray94 @savascii S samozlem kızlar son haberler neler doktor ne dedi?
Canım benim nst normal çıktı doktordan çıktım Eve gelirken sancılandım ilaç süresi geçince başlıyor sancılar
Baş ağrısı yaptığı için üçe düşürdü ilacı ultrasona haftaya gireceksin dedi
Şuan stabil gidiyor herşey
Kesinlikle çok zararlı. Nefes alış veriş yoluyla ciğerlerinize taşıyorsunuz kokuyu ama şekerli vanilin, vanilya da aynı işe yarıyor. Vanilyayı aynı şekilde kaynatın çok güzel kokuyor
Yavrum yukarı yorum yaptım sana da cevabım olsun
Valla ben yasaksız hamile gibi birşeyim bi tek cilt bakım ürünlerinden sıyırdım kendimi krem yerine Hindistan cevizi yağ kullanıyorum onun dışında hayatımdan çıkarabildiğim bi kimyasal yok herşey zararlı tuvalet temizlerken çamaşır suyu soluyoruz
Ocak temizlerken yağ çöz buram buram giriyor genizlere
Ee sulandırılmış yumuşatıcı mı zararlı onların yanında yoksa saydıklarım mı

Kızlar oto koltuğunu 0-18 kg mı 0-36 kg mı almak mantıklı?
Canım kuralcı biriysen bir de arabayla çok sık seyahat ediyorsanız yasal sınır 36 kiloya kadar çocukların oto koltukta oturması diye biliyorum. Boy meselesi de vardı ama onu çok hatırlamıyorum. Ben henüz almadım ama hep 36 kg olanlara bakıyorum.

Valla hamilelik dışında da onu zararlı diyorlar zaten ama eşim yapıyordu kokuya çıldırdığı için Siveno kullanıyorum roll on onun dışındakilerden elimden geldiğince uzak duruyorum zaten çamaşır suyu falan hiç sevmezdim ama dediğin gibi birinden kaçsan biri var etrafımız hep kimyasal dolu. Yüzde yüz korunmak mümkün değil.

Evet öyle ama onu kaynattığın için o daha çok ciğerlere giriyor. Bi nevi şekli değişiyor gibi. Bide ben hiç yağ çöz kullanmam hep eşime kullandırıyorum o da ciğerlerimi tıkıyor öksürtüyor. Çamaşır suyu kullanıyorum ama eskisi kadar çok değil hamile değilken daha çok kullanıyordum. Bende önceden yumuşatıcı kaynatıyordum aynı sizin dediğiniz gibi sonra zararlı diye şekerli vanilini suya koyup kaynatıyorum oda çok güzel kokuyor. Tabi herkesin kendi tercihi

Dr aşı ne yazdı ki ben dün oldum aşıyı waxıgrip tetra adı gayet de karşıladı sgk ücret ödemedim
Bunu yazmış ama alamadık yok vermiyor valla eczacı bide tutmuş şey diyor annesi kronik rahatsızlığı varmış anneme çıkmadı size nasıl çıkıyor ben anlamıyorum falan dedi

Eklentiler

• IMG_8889.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlarım selamlar herkese sağ olun merak etmişsiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tek tek. Sayfaları okuyamadım umarım herkes iyidir. Bir önceki gece çıktım hastaneden ama çok halsiz ve moralim yok adalat verdi doktor sabah akşam kullanıyorum. Ama psikolojik olarak bitiğim dudaklarım stresten patladı. Elimde olsa psikiyatra gider antidepresan kullanırım o dereceyim artık. Sancıları bi şekilde durdurdular ama tekrarlayabilir. Keza eve gelince başladı yine hastanedeki gibi değil. Rahim boyumla ilgili Bi fikrim yok haftaya gidince bakar sanırım Yine sürekli yatıyorum. Hiç halim yok kendimden geçmiş gibiyim. Kusura bakmayın girip yazamadım merak etmişsiniz hakkınızı helal edin. Herkes iyi mi? Z Zecmel

Kimyasallara alerjim var. Kronik urtikerim var.tekrarlamasindan odum kopuyor. Tek basina lavanta yagi belki etkilemez diye dusundum. Cunku kullandigim temiz icerikli deterjanlarda lavanta yagi kullaniliyor bazilarinda ama yikadigimda camasirda kalmiyor. Komsum balkona camasir assa onun kokusu bile rahatsiz ediyor dusun basliyorum hapsurmaya, burnum akmaya

Selam canlar
Kontrolüm vardı çok şükür bin şükür aynı gidiyoruz.
Suyum yine aynı sayılır.
İnsülin şeker ölçüme devam.
Şekere bağlı önden gidiyor kilo var.
Bacak boyu normal çok uzun olmaz dedi.
B12 düşük çıktığı için dil altı tableti verdi.
Kan düşük olduğu için kan ilacını ikiye çıkardı.
Progestanı bitince devam etme boşuna ilaç alma dedi.
Magosit 2*1 e
I mom omega 1*1
B12 plus dil altı
Tardferon 2*1 olarak revize etti.

Bu durum çok zor Allah yardımcın olsun

Gom sen en kisa zamanda canim. Vucudumuzdan bi parca oldugu icin toprakla bulusmasi lazim. Oglumun sut dislerini sakliyorum ben de. Onlari da gommem lazim sanirim

Onlarda çok zararlı ama ben çok fazla kusuyordum hamileliğimin başında doktorumun ilk dediği şey Çamaşir suyu kullanma oldu bağışıklığı çok fazla düşürüyormus bağışıklık düşünce de vücudun hiçbir şeye tepki verecek durumu kalmıyor hamileliğim boyunca 2 kez falan çamaşır suyu kullandım ama dediğin gibi onun dışında dış macunumdan dedoranta kadar heer şeyde var

0-36 alırsanız iyi olur tabi ama Adac sertifikası olup olmadıgına bakın öncelikle yoykonun var mesela 0-36 bear dı sanırım modeli ben çok beğenmiştim onu alacaktım ama araştırınca sertifikasının olmadığını gördüm. En önemli şey bu oto koltuğu alırken sağlam olsun çarpmalara karşı korusun çocuğu

Gom sen en kisa zamanda canim. Vucudumuzdan bi parca oldugu icin toprakla bulusmasi lazim. Oglumun sut dislerini sakliyorum ben de. Onlari da gommem lazim sanirim
Bencede gömülmesi lazım saklanacak bişey değil kesinlikle. Ben bunca yıl nasıl atmamış ona hayret ettim asıl

Dolapta kutulu sıfır taç Karaca bir sürü var hem de çok uyguna almamıs olsaydım oradan alirdim

Bakayım kuzum sağol

Kızlar emzirme yastığını hastaneye götürecek misiniz?

Ben götürmeyi düşünüyorum, kendim de yastık gibi kullanırım zaten hem kokum sinsin

Benim annem de hala hepimizin göbek bağlarını saklıyor, bence tatlış bir hurafe bu çok da şeyapmamak lazım

Canım çok sevindim en azından eve çıkabilmiş olmana, evde moralin daha yerine gelecektir moralini yüksek tutacak şeyleri düşün bebişin kıyafetleri gibi, üzme kendini stres maalesef bizim için çok kötü. Helal olsun canım

Ah çok sevindim kötüye gitmeyen her şey iyidir kaç kilo olmuş minnoş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…