- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.981
Ben medova hastanesi Seçil kahveci Elsürer’e gidiyorum çok memnunumKızlar merhaba Konya’da doktor önerisi olan var mı? Belki Konyalı vardır grupta
İki eczaneye sorduk ikisi de diyor ki sgk karşılamıyor yani tercümesi 450 ver al diyorBen sabah yaptırdım nasıl vermiyor eczaneye ya ne alaka doktorum reçete yazdı eczaneden aldim sorunsuz bir şekilde hemşire de yaptı eczanede bir sıkıntı var başka eczaneye sordun mu
Ya inanamazsınız geçen sene evde ne bulsam beğenirsin annem kardeşimle benim göbek bağımızı saklamış. Gördüm ne oldugunu anlamadım kapkara da bişey. Ayy nasıl tiksindim at gitsin şunu dedim ya nasıl saklarsın dedim kızdım. Bilmiyomus garibim gömmesi gerektigini. Şimdi sen yazınca gittim sordum naptın attın mı diye hala evde duruyormuşAnnem kardesiminkini kaleme baglamis. Sonra gommemis. Evde oyle duruyordu diyor. Kardesim ogretmenliknokudu ama atanamadiGobek baginin evde durmamasi gerekiyormus canim. Gecen enerjiyle ilgili bi sey okumustum. Sen de gom oglununkini
Canım benim nst normal çıktı doktordan çıktım Eve gelirken sancılandım
Yavrum yukarı yorum yaptım sana da cevabım olsunKesinlikle çok zararlı. Nefes alış veriş yoluyla ciğerlerinize taşıyorsunuz kokuyu ama şekerli vanilin, vanilya da aynı işe yarıyor. Vanilyayı aynı şekilde kaynatın çok güzel kokuyor
Evet onu da yapıyordu eşim ya onun koku alerjisi var yoksa ben etkilenmiyorumVanilya kaynatmakta çok güzel dağıtıyor
Canım kuralcı biriysen bir de arabayla çok sık seyahat ediyorsanız yasal sınır 36 kiloya kadar çocukların oto koltukta oturması diye biliyorum. Boy meselesi de vardı ama onu çok hatırlamıyorum. Ben henüz almadım ama hep 36 kg olanlara bakıyorum.Kızlar oto koltuğunu 0-18 kg mı 0-36 kg mı almak mantıklı?
Valla hamilelik dışında da onu zararlı diyorlar zaten ama eşim yapıyordu kokuya çıldırdığı içinGerçekten mi anam herşey zararlı zaten faydalı olan ne var hayatımızda
Parfüm rol on kullanıyor Musun oda parfümü el kremi yer silme deterjanı ? Yap çöz ?
Çamaşır suyu?
Bunların hepsinden sıyrıldıysan bravo sana ama bunları kullanıp sadece yumuşatı kaynatmaktan kaçtıysan çok gülerim sana hayatımızın her yerinde kimyasal bar zaten ayda bi balık yapınca onu kaynatmak ne kadar zarar verir ki
Üzüldüm alerjine
dene bakalım ama normalde koklayınca dokunmuyor mu yağ sadece kimyasallara mı alerjin var
Evet öyle ama onu kaynattığın için o daha çok ciğerlere giriyor. Bi nevi şekli değişiyor gibi. Bide ben hiç yağ çöz kullanmam hep eşime kullandırıyorum o da ciğerlerimi tıkıyor öksürtüyor. Çamaşır suyu kullanıyorum ama eskisi kadar çok değil hamile değilken daha çok kullanıyordum. Bende önceden yumuşatıcı kaynatıyordum aynı sizin dediğiniz gibi sonra zararlı diye şekerli vanilini suya koyup kaynatıyorum oda çok güzel kokuyor. Tabi herkesin kendi tercihiCanım benim nst normal çıktı doktordan çıktım Eve gelirken sancılandımilaç süresi geçince başlıyor sancılar
Baş ağrısı yaptığı için üçe düşürdü ilacı ultrasona haftaya gireceksin dedi
Şuan stabil gidiyor herşey
Yavrum yukarı yorum yaptım sana da cevabım olsun
Valla ben yasaksız hamile gibi birşeyim bi tek cilt bakım ürünlerinden sıyırdım kendimi krem yerine Hindistan cevizi yağ kullanıyorum onun dışında hayatımdan çıkarabildiğim bi kimyasal yok herşey zararlı tuvalet temizlerken çamaşır suyu soluyoruz
Ocak temizlerken yağ çöz buram buram giriyor genizlere
Ee sulandırılmış yumuşatıcı mı zararlı onların yanında yoksa saydıklarım mı
Nette tekli satılmıyor balım bir tık yüksek fiyata toplu satılıyor.O valizleri bulamadım ama hep set vardı bulursan atar mısın bana
Bunu yazmış ama alamadık yok vermiyor valla eczacı bide tutmuş şey diyor annesi kronik rahatsızlığı varmış anneme çıkmadı size nasıl çıkıyor ben anlamıyorum falan dediDr aşı ne yazdı ki ben dün oldum aşıyı waxıgrip tetra adı gayet de karşıladı sgk ücret ödemedim
Kimyasallara alerjim var. Kronik urtikerim var.tekrarlamasindan odum kopuyor. Tek basina lavanta yagi belki etkilemez diye dusundum. Cunku kullandigim temiz icerikli deterjanlarda lavanta yagi kullaniliyor bazilarinda ama yikadigimda camasirda kalmiyor. Komsum balkona camasir assa onun kokusu bile rahatsiz ediyor dusunGerçekten mi anam herşey zararlı zaten faydalı olan ne var hayatımızda
Parfüm rol on kullanıyor Musun oda parfümü el kremi yer silme deterjanı ? Yap çöz ?
Çamaşır suyu?
Bunların hepsinden sıyrıldıysan bravo sana ama bunları kullanıp sadece yumuşatı kaynatmaktan kaçtıysan çok gülerim sana hayatımızın her yerinde kimyasal bar zaten ayda bi balık yapınca onu kaynatmak ne kadar zarar verir ki
Üzüldüm alerjine
dene bakalım ama normalde koklayınca dokunmuyor mu yağ sadece kimyasallara mı alerjin var
Bildiğim kadarıyla bunu da ödüyor sgk. Ama niye sıkıntı oldu bilemedim.Bunu yazmış ama alamadık yok vermiyor valla eczacı bide tutmuş şey diyor annesi kronik rahatsızlığı varmış anneme çıkmadı size nasıl çıkıyor ben anlamıyorum falan dedi
Bu durum çok zor Allah yardımcın olsunKimyasallara alerjim var. Kronik urtikerim var.tekrarlamasindan odum kopuyor. Tek basina lavanta yagi belki etkilemez diye dusundum. Cunku kullandigim temiz icerikli deterjanlarda lavanta yagi kullaniliyor bazilarinda ama yikadigimda camasirda kalmiyor. Komsum balkona camasir assa onun kokusu bile rahatsiz ediyor dusunbasliyorum hapsurmaya, burnum akmaya
Gom sen en kisa zamanda canim. Vucudumuzdan bi parca oldugu icin toprakla bulusmasi lazim. Oglumun sut dislerini sakliyorum ben de. Onlari da gommem lazim sanirimYa inanamazsınız geçen sene evde ne bulsam beğenirsin annem kardeşimle benim göbek bağımızı saklamış. Gördüm ne oldugunu anlamadım kapkara da bişey. Ayy nasıl tiksindim at gitsin şunu dedim ya nasıl saklarsın dedim kızdım. Bilmiyomus garibim gömmesi gerektigini. Şimdi sen yazınca gittim sordum naptın attın mı diye hala evde duruyormuşkendi oğlumunkiyle birlikte mi gömsem biyere ahahajaj şaka maka napmam lazım benim şimdi bu göbek bağlarını, bahçeye falan gömsem olmaz mı geldik kaç yaşına bu saatten sonra okula falanda gömülmez
Onlarda çok zararlı ama ben çok fazla kusuyordum hamileliğimin başında doktorumun ilk dediği şey Çamaşir suyu kullanma oldu bağışıklığı çok fazla düşürüyormus bağışıklık düşünce de vücudun hiçbir şeye tepki verecek durumu kalmıyor hamileliğim boyunca 2 kez falan çamaşır suyu kullandım ama dediğin gibi onun dışında dış macunumdan dedoranta kadar heer şeyde varCanım benim nst normal çıktı doktordan çıktım Eve gelirken sancılandımilaç süresi geçince başlıyor sancılar
Baş ağrısı yaptığı için üçe düşürdü ilacı ultrasona haftaya gireceksin dedi
Şuan stabil gidiyor herşey
Yavrum yukarı yorum yaptım sana da cevabım olsun
Valla ben yasaksız hamile gibi birşeyim bi tek cilt bakım ürünlerinden sıyırdım kendimi krem yerine Hindistan cevizi yağ kullanıyorum onun dışında hayatımdan çıkarabildiğim bi kimyasal yok herşey zararlı tuvalet temizlerken çamaşır suyu soluyoruz
Ocak temizlerken yağ çöz buram buram giriyor genizlere
Ee sulandırılmış yumuşatıcı mı zararlı onların yanında yoksa saydıklarım mı
0-36 alırsanız iyi olur tabi ama Adac sertifikası olup olmadıgına bakın öncelikleCanım kuralcı biriysen bir de arabayla çok sık seyahat ediyorsanız yasal sınır 36 kiloya kadar çocukların oto koltukta oturması diye biliyorum. Boy meselesi de vardı ama onu çok hatırlamıyorum. Ben henüz almadım ama hep 36 kg olanlara bakıyorum.
Bencede gömülmesi lazım saklanacak bişey değil kesinlikle. Ben bunca yıl nasıl atmamış ona hayret ettim asılGom sen en kisa zamanda canim. Vucudumuzdan bi parca oldugu icin toprakla bulusmasi lazim. Oglumun sut dislerini sakliyorum ben de. Onlari da gommem lazim sanirim
Dolapta kutulu sıfır taç Karaca bir sürü var hem de çok uyguna almamıs olsaydım oradan alirdim
Kızlar emzirme yastığını hastaneye götürecek misiniz?
Ya inanamazsınız geçen sene evde ne bulsam beğenirsin annem kardeşimle benim göbek bağımızı saklamış. Gördüm ne oldugunu anlamadım kapkara da bişey. Ayy nasıl tiksindim at gitsin şunu dedim ya nasıl saklarsın dedim kızdım. Bilmiyomus garibim gömmesi gerektigini. Şimdi sen yazınca gittim sordum naptın attın mı diye hala evde duruyormuşkendi oğlumunkiyle birlikte mi gömsem biyere ahahajaj şaka maka napmam lazım benim şimdi bu göbek bağlarını, bahçeye falan gömsem olmaz mı geldik kaç yaşına bu saatten sonra okula falanda gömülmez
Arkadaşlarım selamlar herkese sağ olun merak etmişsiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tek tek. Sayfaları okuyamadım umarım herkes iyidir. Bir önceki gece çıktım hastaneden ama çok halsiz ve moralim yok adalat verdi doktor sabah akşam kullanıyorum. Ama psikolojik olarak bitiğim dudaklarım stresten patladı. Elimde olsa psikiyatra gider antidepresan kullanırım o dereceyim artık. Sancıları bi şekilde durdurdular ama tekrarlayabilir. Keza eve gelince başladı yine hastanedeki gibi değil. Rahim boyumla ilgili Bi fikrim yok haftaya gidince bakar sanırım Yine sürekli yatıyorum. Hiç halim yok kendimden geçmiş gibiyim. Kusura bakmayın girip yazamadım merak etmişsiniz hakkınızı helal edin. Herkes iyi mi? Z Zecmel
Selam canlar
Kontrolüm vardı çok şükür bin şükür aynı gidiyoruz.
Suyum yine aynı sayılır.
İnsülin şeker ölçüme devam.
Şekere bağlı önden gidiyor kilo var.
Bacak boyu normal çok uzun olmaz dedi.
B12 düşük çıktığı için dil altı tableti verdi.
Kan düşük olduğu için kan ilacını ikiye çıkardı.
Progestanı bitince devam etme boşuna ilaç alma dedi.
Magosit 2*1 e
I mom omega 1*1
B12 plus dil altı
Tardferon 2*1 olarak revize etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?