2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar ben bugun calisabilir raporu aldım, doktor zaten direk sordu test felan yapmadı, çalışmam gerekiyor hocam dedim 37haftaya kadar calisabilir raporu verdi. Ama dedi ki erken çıkmak istersen raporu bozmamiz gerekecek dedi , ben calismak istemedigimde tekrar gidip mi rapor alacagim

Nette tekli satılmıyor balım bir tık yüksek fiyata toplu satılıyor.
Mağazada ancak kaldıysa bulursun
Anladım çiçem sağol
Doktor özetini şimdi gördüm
Stabil olmasına sevindim kontrollü gidiyor en azından
Kilosuna da takılma en fazla 4 kilo doğar ki benimde oğlum şekerim olmamasına rağmen 4116 gr doğmuştu baya tosundu yani
Eşim 5 kilo doğmuş
Şükür ikisinin de sağlık problemi yok
Seninkinde sen olmayacak
Ben yaşamadım ama çevremde var o yüzden anlıyorum seni allah yardımcın olsun bacım
Ben elimde olsan çamaşır suyu çekeceğim burnuma öyle seviyorum hamilelik aşermesi
Bide abdest alırken burnuma su çekmek acayip haz veriyor ilk hamileliğimde de olmuştu şimdim bunda da başladı
Çamaşır suyu ve buruna su çekmek ne hikmetse aşerdiğim şeyler son aylarda
Kimyasal olmayan sadece kendin yetiştirirsen meyve ben sebzelerindir
Onun Dışında satılan parayla aşınan ticareti yapılan herşeyde bi kimyasal hormon ilaç var yani
Malesef

Bana da bir sağlık durumu falan olursa bana söyle mutlaka dedi muhtemelen rapor iptali gibi bir işlem yapılacak

Çok şükür bebeğim

Gözün aydın canım çok sevindim

Gözün aydın canım inşallah bekler bebişler 34ü

Allah hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah gözün aydın seninde canım

Sevindim canim

Kızlar benimde bugün doktor kontrolüm vardı, 29+1 olduk bugün bebeğin kilosu 1626 gram. Sanırım biraz fazla, daha önce gittigim doktorlarda öyle söylüyordu şimdi de yine öyle dediler bir hafta kadar önden gidiyormus. Gebelik şekerim yok aşırı kilo alımımda olmadı ama genetik sanırım babasına çekmiş bana çekmemiş. Bana sezeryan yolları görünüyor gibi bu kiloyla

Benimde 30 da 1800-1900 arasındaydı neye göre önde arkada belirleniyor ya doktor bana iyi demişti

Benimde 30 da 1800-1900 arasındaydı neye göre önde arkada belirleniyor ya doktor bana iyi demişti
Valla bilmiyorum boyuna kilosuna bakıyolar heralde. Benim bebişin kafası büyük demişlerdi bana oda doğal olarak normal doğumu zorlaştıran bir durum. Benimde işime geliyor zaten bahane arıyorum orası ayrı yoksa bi arkadaşım 4.350 gram bebişini normal doğum yaptı mesela yapan yapıyor

Yaratılışımız öyle çünkü yapamazdın cümlesine inanmıyorum ben o yüzden
İlk doğumumda korkudan bejden sezeryan yaptırmıştım

Kızlar valiz arayanlar sanki aktüel ürünler satan mağazalara geliyordu yakın zamanda öyle hatırlıyorum bi bakın isterseniz

teşekkür ederim. İnşallah iyi olacak herşey daha, fazla

O raporda zaten 37. Haftaya kadar yazıyor ya, 37’de tekrar gidip alıyorsun rapor. Allah korusun, haftaya kötü hissetsen 37’de değil de haftaya gidip alacaksın raporu. Yine iki kez gidiliyor yani.

Kızlar bebek dolabının içi için şapkasını eldivenini falan koymak için organizer falan aldınız mi? Birkaç ürün var aklıma ama karar veremedim
Bim e gelen organizerden aldıydım ona dizdim. Bu kadar yüksek değil ama böyle üç gözlü. Zaten küçücükler tam dolması bile

Eklentiler

• IMG_4222.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 32
Kesinlikle çok zararlı. Nefes alış veriş yoluyla ciğerlerinize taşıyorsunuz kokuyu ama şekerli vanilin, vanilya da aynı işe yarıyor. Vanilyayı aynı şekilde kaynatın çok güzel kokuyor
Yumuşatıcı içeriğini yapılışını gören bilen biri olarak katılıyorum bunu bu konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…