- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.001
Anlamadım ki yavrum perşembe kadındogum doktoruna yazdırcam tekrar bakalımBildiğim kadarıyla bunu da ödüyor sgk. Ama niye sıkıntı oldu bilemedim.
Anladım çiçem sağolNette tekli satılmıyor balım bir tık yüksek fiyata toplu satılıyor.
Mağazada ancak kaldıysa bulursun
Ben yaşamadım ama çevremde var o yüzden anlıyorum seni allah yardımcın olsun bacımKimyasallara alerjim var. Kronik urtikerim var.tekrarlamasindan odum kopuyor. Tek basina lavanta yagi belki etkilemez diye dusundum. Cunku kullandigim temiz icerikli deterjanlarda lavanta yagi kullaniliyor bazilarinda ama yikadigimda camasirda kalmiyor. Komsum balkona camasir assa onun kokusu bile rahatsiz ediyor dusunbasliyorum hapsurmaya, burnum akmaya
Ben elimde olsan çamaşır suyu çekeceğim burnuma öyle seviyorum hamilelik aşermesiOnlarda çok zararlı ama ben çok fazla kusuyordum hamileliğimin başında doktorumun ilk dediği şey Çamaşir suyu kullanma oldu bağışıklığı çok fazla düşürüyormus bağışıklık düşünce de vücudun hiçbir şeye tepki verecek durumu kalmıyor hamileliğim boyunca 2 kez falan çamaşır suyu kullandım ama dediğin gibi onun dışında dış macunumdan dedoranta kadar heer şeyde var
Bana da bir sağlık durumu falan olursa bana söyle mutlaka dedi muhtemelen rapor iptali gibi bir işlem yapılacakKizlar ben bugun calisabilir raporu aldım, doktor zaten direk sordu test felan yapmadı, çalışmam gerekiyor hocam dedim 37haftaya kadar calisabilir raporu verdi. Ama dedi ki erken çıkmak istersen raporu bozmamiz gerekecek dedi , ben calismak istemedigimde tekrar gidip mi rapor alacagim
Çok şükür bebeğimSelam canlar
Kontrolüm vardı çok şükür bin şükür aynı gidiyoruz.
Suyum yine aynı sayılır.
İnsülin şeker ölçüme devam.
Şekere bağlı önden gidiyor kilo var.
Bacak boyu normal çok uzun olmaz dedi.
B12 düşük çıktığı için dil altı tableti verdi.
Kan düşük olduğu için kan ilacını ikiye çıkardı.
Progestanı bitince devam etme boşuna ilaç alma dedi.
Magosit 2*1 e
I mom omega 1*1
B12 plus dil altı
Tardferon 2*1 olarak revize etti.
Gözün aydın canım çok sevindimSelam canlar
Suyum yine aynı sayılır.
Magosit 2*1 e
I mom omega 1*1
B12 plus dil altı
Kızlar doktordan çıktım çok şükürmesajlara bakamadım. Bebeklerin kilosu iyiydi biri 1800 diğeri 1900 civarıydı. Rahim uzunluğum 19 mm düşmüş 21 den geliyor gelmekte olan madenci bu sefer kazı yapmıyordu akıllı duruyordu nstde yine her zamanki gibi sancım çıktı. Doktorum yapacak bişey yok artık bundan sonrası rahminin ne kadar taşıyacağına bağlı ama ben 34 ü göreceğine inanıyorum diyip motive etti beni nst aşağıdaki gibiydi bakmak isteyenler için. Bende durumlar böyle yani perşembe günü tekrar kontrole çağırdı. Ağrıların artık çok normal dedi bide
Kızlar nst den çıktım
Sancılarım yok denecek kadar az çıktı
Haftaya ultrasona gireceğim ilacımı dörtten üçe düşürdü baş ağrısı çok yaptı diye
Şükürler olsun neşeli çıktım darısı başınıza inşallah
Sevindim canimSelam canlar
Suyum yine aynı sayılır.
Magosit 2*1 e
I mom omega 1*1
B12 plus dil altı
Allah razı olsun canım hepimize güzel haberler nasip etsin inşallahGözün aydın canım inşallah bekler bebişler 34ü
Allah hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallahgözün aydın seninde canım
Benimde 30 da 1800-1900 arasındaydı neye göre önde arkada belirleniyor ya doktor bana iyi demiştiKızlar benimde bugün doktor kontrolüm vardı, 29+1 olduk bugün bebeğin kilosu 1626 gram. Sanırım biraz fazla, daha önce gittigim doktorlarda öyle söylüyordu şimdi de yine öyle dediler bir hafta kadar önden gidiyormus. Gebelik şekerim yok aşırı kilo alımımda olmadı ama genetik sanırım babasına çekmiş bana çekmemiş. Bana sezeryan yolları görünüyor gibi bu kiloyla
Valla bilmiyorum boyuna kilosuna bakıyolar heralde. Benim bebişin kafası büyük demişlerdi bana oda doğal olarak normal doğumu zorlaştıran bir durum. Benimde işime geliyor zaten bahane arıyorum orası ayrıBenimde 30 da 1800-1900 arasındaydı neye göre önde arkada belirleniyor ya doktor bana iyi demişti
Yaratılışımız öyle çünkü yapamazdın cümlesine inanmıyorum ben o yüzdenValla bilmiyorum boyuna kilosuna bakıyolar heralde. Benim bebişin kafası büyük demişlerdi bana oda doğal olarak normal doğumu zorlaştıran bir durum. Benimde işime geliyor zaten bahane arıyorum orası ayrıyoksa bi arkadaşım 4.350 gram bebişini normal doğum yaptı mesela yapan yapıyor
teşekkür ederim. İnşallah iyi olacak herşey daha, fazlaBakayım kuzum sağol
Ben götürmeyi düşünüyorum, kendim de yastık gibi kullanırım zaten hem kokum sinsin
Benim annem de hala hepimizin göbek bağlarını saklıyor, bence tatlış bir hurafe buçok da şeyapmamak lazım
Canım çok sevindim en azından eve çıkabilmiş olmana, evde moralin daha yerine gelecektirmoralini yüksek tutacak şeyleri düşün bebişin kıyafetleri gibi, üzme kendini stres maalesef bizim için çok kötü. Helal olsun canım
Ah çok sevindimkötüye gitmeyen her şey iyidir kaç kilo olmuş minnoş?
O raporda zaten 37. Haftaya kadar yazıyor ya, 37’de tekrar gidip alıyorsun rapor. Allah korusun, haftaya kötü hissetsen 37’de değil de haftaya gidip alacaksın raporu. Yine iki kez gidiliyor yani.Kizlar ben bugun calisabilir raporu aldım, doktor zaten direk sordu test felan yapmadı, çalışmam gerekiyor hocam dedim 37haftaya kadar calisabilir raporu verdi. Ama dedi ki erken çıkmak istersen raporu bozmamiz gerekecek dedi , ben calismak istemedigimde tekrar gidip mi rapor alacagim
Bim e gelen organizerden aldıydım ona dizdim. Bu kadar yüksek değil ama böyle üç gözlü. Zaten küçücükler tam dolması bileKızlar bebek dolabının içi için şapkasını eldivenini falan koymak için organizer falan aldınız mi? Birkaç ürün var aklıma ama karar veremedim
Ben bide onu uğraşamamKızlar emzirme yastığını hastaneye götürecek misiniz?
Bakaym ben de bime belki kalmıştır teşekkür ederimBim e gelen organizerden aldıydım ona dizdim. Bu kadar yüksek değil ama böyle üç gözlü. Zaten küçücükler tam dolması bile
Yumuşatıcı içeriğini yapılışını gören bilen biri olarak katılıyorum bunu bu konuyaKesinlikle çok zararlı. Nefes alış veriş yoluyla ciğerlerinize taşıyorsunuz kokuyu ama şekerli vanilin, vanilya da aynı işe yarıyor. Vanilyayı aynı şekilde kaynatın çok güzel kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?