2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay çok şükür bebeğim 34 oluyoruz iki üç günümüz var artık korkma bak. Bebeklerimiz iyi olcak. Daha ciğer geliştirici vurmaya bile gerek yokmuş yani tehlikeyi atlattık. Sakinleş bebeğinde sende iyisin

Her şey güzel olacak canım zaten bebeğin büyüdü. Biraz da bekleyecek inşallah bebeğin ben öyle düşünüyorum

2 doz vuruldu bana ve 37 sen önce yine böyle gelme sinyali olursa bir doz daha vurabilirim dedi. Hayırlısı artık bakalım. Kilosu 2 kg ama tabi artı eksi 200gr oynar dedi. Şimdi biraz kilo kaldırmaya çalışınca bebeğe

Aynen canım bende İK'ya sordum bugün çalışabilir raporu otomatiman 37'e kadar oluyormuş.
Sen kendini kötü hissedersen 35-36 yada daha erken gidip Doğum izni için ÇALIŞAMAZ raporu alıyormuşsun

canım ben ilk doğumda 38+3 de sezeryanla doğum yaptım hiç sancım olmadı şimdi de32 olmak üzereyim hiç sancım olmadı bunda da doğum sancısı nasıl oluyor neye benziyor bilmiyorum açıkçası (kızlar bu arada ben okuyorum siz yazıyorsunuz ben hep 30 sayfa geriden geliyorum azcık az konuşun yaw yetişemiyorum :) )

Aynen canım bende İK'ya sordum bugün çalışabilir raporu otomatiman 37'e kadar oluyormuş.
Sen kendini kötü hissedersen 35-36 yada daha erken gidip Doğum izni için ÇALIŞAMAZ raporu alıyormuşsun
Peki bu arada mazeret izni felan alamıyor muyuz, ya da doğuma engel olmayan baska hastaliktan rapor alamaz mıyız

Cok şaşırdım canım valla bir yerde bir yanlışlık var ama nerde anlamadım biz sorunsuz vurulduk valla
Cok gecmis olsun kuzum bu kadar stres yapma stres herseyin başı. Oluruna bırak tevekkül et insallah Rabbım emeklerini zayii etmeyecek.
Yaşam sınırına ulaştık sayılır doğsa bile Allahin izni ve inayetiyle hayata sımsıkı tutunur minikimiz

Balım 33+4 gözüküyor 2 kilonun üstünde.
Suyum yine fazla ama ilk zamandaki gibi değil dedi.Hayırlısı inşallah zamanında kolaylıkla sağlıkla gelsin.
İnşallah balım zamanında sağlıkla hayırla sıhhatle gelsin.
Rahim ağzındaki polipi de sordum sezeryanda mı alacaksınız dedim yok dedi.
40 ın çıkınca kontrole geleceksin zaten o zamana bakarız dedi. Belki kendiliğinden kurur düşer kaybolur bilinmez şu an kurcalayıp kanatmayalım dedi.
Çok şükür bebeğim
Allâh razı olsun canım
Gözün aydın canım çok sevindim
Allâh razı olsun canım
Allâh razı olsun canım

Peki bu arada mazeret izni felan alamıyor muyuz, ya da doğuma engel olmayan baska hastaliktan rapor alamaz mıyız
Canım kanayan yaramıza tuz bastın
Şöyle ki biz yönetmeliğe baktık geçen ay kızlarla grupta ve acı gerçekle karşılaştık

ŞİMDİ TATLIM SEN DOKTOR RAPORU ALDIN YA ÇALIŞABİLİRİM TURP GİBİYİM DİYE.

Şuandan itibaren Grip raporu/ Mazeret Raporu / Heyet Raporu / hatta içeride kalan yıllık izin sürelerini bile kullanmak istersen bütün aldığın rapor süreleri

DOĞUM sonrası izninden ÇATIR ÇATIR KESİLİYOR.

***************** Acı ama gerçek.************************

Rapor filan alma sakın bu süreçte aklında olsun

Maşallah yinede çok iyi arkadaşım 40. Haftada doğurdu bebeği 2 küsürdü kilosu
Stres yapmamak elde değildir ben yabi anlayamıyorum henüz bir risk çıkmadığı için
Hem bebeğin sıkıntısı hem bizim yaşayacaklarımız kolay olmamalı
Ama seneye yaza kadar hepimizin bebekleri tombik tombik olacak bu günleri unutacağız inşallah

birminikask2020 canım sen de güncelle bizi arada bebişin nasıl, sen nasılsın?
Uykusuz üzüntülüyüm. Bebek aynı durumda ne oldgununa bakmaya çalışıyorlar. genetık aradı görüşmek istemişler. Bgn gttk eğer isterseniz arastıralım dedıler bıkac test varmıs şüpheleri mikro delesyon, kas hastalıkları üzerine.. Sonuclar cıktıkca haber verılıcek.
Kuvozde hergun bişey yapılıo beyin mr cekılcekmış haftaya. Hergun yenıdogan görmeye gidiyorum süt de cıkmıyor.
Emzirme danısmanı çağırdım eve. 2ml ancak cıkıyor sırıngaya cekip götürüyoruz. Dünyam yıkıldı başıma.
Amniyosentez yaptrmamıstım tek o kalmıstı. Nıfty pgd normaldi die kimsede yaptır demedi. Takibi kadın dogum docent te gittim bin pişmanım, beni takip edecek işinin ehli perinatolog a gidecektim orda yanlıs yaptım. Ailem tanıyanlar moral için arıyor ama kimseyle konusmak istemiyorum . Yasım artık 43 oldu gecen gunler gectı hersey karanlık gelıyor.

K Kaskade demiştin ya kan ilacını ikiye çıkar gitsin keşke çıkarsaymışım.
Tahlilin üstünden 8 gün geçti kullanırdım.
B12 de öyle.
Halbuki mesaj atmıştım sonuçları bakmamış bile. Bakıp söylese idi kullanırdım 8 gündür.

Bu günlerde aşırı yorgunluk, uykusuzluk, halsizlik vardı. Ben sanıyorum şekerli tüketmiyorum vücut halsiz düşüyor sandım. Ya da insülin şekerimi düşürüyor ondan sanıyorduö meğerse b12 eksikliği tepkileri de yorgunluk, uykusuzluk, halsizlik.

Insallah bekleyecek canim. Stres yapmamaya calis. Adalat sanciyi durduruyor. Ben de kullaniyorum 36. Haftaya kadar. Sancim ciktigi ilk gunlerde ne zaman kendimi siksam stres yapsam yine cikiyordu. Simdi o kadar degil. Guzel dusunelim insallah bekleyecek bebeklerimiz zamanini Kilosu da iyi masallah su zamandan sonra yasam sinirini gectiler cok sukur.

Bebekte nasıl bir sorun görünüyor şuan
Hala hareketlerinde sıkıntılar mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…