- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.021
Ay çok şükürArkadaşlarım selamlar herkese sağ olun merak etmişsiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tek tek. Sayfaları okuyamadım umarım herkes iyidir. Bir önceki gece çıktım hastaneden ama çok halsiz ve moralim yok adalat verdi doktor sabah akşam kullanıyorum. Ama psikolojik olarak bitiğim dudaklarım stresten patladı. Elimde olsa psikiyatra gider antidepresan kullanırım o dereceyim artık. Sancıları bi şekilde durdurdular ama tekrarlayabilir. Keza eve gelince başladı yine hastanedeki gibi değil. Rahim boyumla ilgili Bi fikrim yok haftaya gidince bakar sanırım Yine sürekli yatıyorum. Hiç halim yok kendimden geçmiş gibiyim. Kusura bakmayın girip yazamadım merak etmişsiniz hakkınızı helal edin. Herkes iyi mi? Z Zecmel
Her şey güzel olacak canım zaten bebeğin büyüdü. Biraz da bekleyecek inşallah bebeğin ben öyle düşünüyorumArkadaşlarım selamlar herkese sağ olun merak etmişsiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tek tek. Sayfaları okuyamadım umarım herkes iyidir. Bir önceki gece çıktım hastaneden ama çok halsiz ve moralim yok adalat verdi doktor sabah akşam kullanıyorum. Ama psikolojik olarak bitiğim dudaklarım stresten patladı. Elimde olsa psikiyatra gider antidepresan kullanırım o dereceyim artık. Sancıları bi şekilde durdurdular ama tekrarlayabilir. Keza eve gelince başladı yine hastanedeki gibi değil. Rahim boyumla ilgili Bi fikrim yok haftaya gidince bakar sanırım Yine sürekli yatıyorum. Hiç halim yok kendimden geçmiş gibiyim. Kusura bakmayın girip yazamadım merak etmişsiniz hakkınızı helal edin. Herkes iyi mi? Z Zecmel
Daha yoktur ki ama gelebilir yakın zamanda yineBakaym ben de bime belki kalmıştır teşekkür ederim
2 doz vuruldu bana ve 37 sen önce yine böyle gelme sinyali olursa bir doz daha vurabilirim dedi. Hayırlısı artık bakalım. Kilosu 2 kg ama tabi artı eksi 200gr oynar dedi. Şimdi biraz kilo kaldırmaya çalışınca bebeğeAy çok şükürbebeğim 34 oluyoruz iki üç günümüz var artık korkma bak. Bebeklerimiz iyi olcak. Daha ciğer geliştirici vurmaya bile gerek yokmuş yani tehlikeyi atlattık. Sakinleş bebeğinde sende iyisin
Aynen canım bende İK'ya sordum bugün çalışabilir raporu otomatiman 37'e kadar oluyormuş.Kizlar ben bugun calisabilir raporu aldım, doktor zaten direk sordu test felan yapmadı, çalışmam gerekiyor hocam dedim 37haftaya kadar calisabilir raporu verdi. Ama dedi ki erken çıkmak istersen raporu bozmamiz gerekecek dedi , ben calismak istemedigimde tekrar gidip mi rapor alacagim
canım ben ilk doğumda 38+3 de sezeryanla doğum yaptım hiç sancım olmadı şimdi de32 olmak üzereyim hiç sancım olmadı bunda da doğum sancısı nasıl oluyor neye benziyor bilmiyorum açıkçası (kızlar bu arada ben okuyorum siz yazıyorsunuz ben hep 30 sayfa geriden geliyorum azcık az konuşun yaw yetişemiyorum :) )Kızlar hiç sancı yaşamayan varmı
Şimdi bende sancı falan olmuyor
Olsa anlamamda
başka ağrılar oluyor
Acaba bu anormal mi ya herkeste bir sancı var sonuçta
Biz geçmi doğururuz ya
42 leri görürüz heralde kendimden beklentim öyle ocağa doğru gider gibi duruyor
Peki bu arada mazeret izni felan alamıyor muyuz, ya da doğuma engel olmayan baska hastaliktan rapor alamaz mıyızAynen canım bende İK'ya sordum bugün çalışabilir raporu otomatiman 37'e kadar oluyormuş.
Sen kendini kötü hissedersen 35-36 yada daha erken gidip Doğum izni için ÇALIŞAMAZ raporu alıyormuşsun
meme ile ilgili şeyleri izleyemiyorum kendimde dokunamıyorumm
Kızlar ilerleyen zamanlarda belki lazım olur
Cok şaşırdım canım valla bir yerde bir yanlışlık var ama nerde anlamadım biz sorunsuz vurulduk vallaİki eczaneye sorduk ikisi de diyor ki sgk karşılamıyor yani tercümesi 450 ver al diyorperşembe muayeneye gidicem bakalım doktora söylycem bide o yazsın aile hekimi riskli grupta görünüyorsun dedi receteledi eşimde beni de ama vermediler anlamadım kuzum ya
Cok gecmis olsun kuzum bu kadar stres yapma stres herseyin başı. Oluruna bırak tevekkül et insallah Rabbım emeklerini zayii etmeyecek.Arkadaşlarım selamlar herkese sağ olun merak etmişsiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tek tek. Sayfaları okuyamadım umarım herkes iyidir. Bir önceki gece çıktım hastaneden ama çok halsiz ve moralim yok adalat verdi doktor sabah akşam kullanıyorum. Ama psikolojik olarak bitiğim dudaklarım stresten patladı. Elimde olsa psikiyatra gider antidepresan kullanırım o dereceyim artık. Sancıları bi şekilde durdurdular ama tekrarlayabilir. Keza eve gelince başladı yine hastanedeki gibi değil. Rahim boyumla ilgili Bi fikrim yok haftaya gidince bakar sanırım Yine sürekli yatıyorum. Hiç halim yok kendimden geçmiş gibiyim. Kusura bakmayın girip yazamadım merak etmişsiniz hakkınızı helal edin. Herkes iyi mi? Z Zecmel
Balım 33+4 gözüküyor 2 kilonun üstünde.Bakayım kuzum sağol
Ben götürmeyi düşünüyorum, kendim de yastık gibi kullanırım zaten hem kokum sinsin
Benim annem de hala hepimizin göbek bağlarını saklıyor, bence tatlış bir hurafe buçok da şeyapmamak lazım
Canım çok sevindim en azından eve çıkabilmiş olmana, evde moralin daha yerine gelecektirmoralini yüksek tutacak şeyleri düşün bebişin kıyafetleri gibi, üzme kendini stres maalesef bizim için çok kötü. Helal olsun canım
Ah çok sevindimkötüye gitmeyen her şey iyidir kaç kilo olmuş minnoş?
İnşallah balım zamanında sağlıkla hayırla sıhhatle gelsin.Anladım çiçem sağol
Doktor özetini şimdi gördüm
Stabil olmasına sevindim kontrollü gidiyor en azından
Kilosuna da takılma en fazla 4 kilo doğar ki benimde oğlum şekerim olmamasına rağmen 4116 gr doğmuştu baya tosundu yani
Eşim 5 kilo doğmuş
Şükür ikisinin de sağlık problemi yok
Seninkinde sen olmayacak
Ben yaşamadım ama çevremde var o yüzden anlıyorum seni allah yardımcın olsun bacım
Ben elimde olsan çamaşır suyu çekeceğim burnuma öyle seviyorum hamilelik aşermesi
Bide abdest alırken burnuma su çekmek acayip haz veriyor ilk hamileliğimde de olmuştu şimdim bunda da başladı
Çamaşır suyu ve buruna su çekmek ne hikmetse aşerdiğim şeyler son aylarda
Kimyasal olmayan sadece kendin yetiştirirsen meyve ben sebzelerindir
Onun Dışında satılan parayla aşınan ticareti yapılan herşeyde bi kimyasal hormon ilaç var yani
Malesef
Allâh razı olsun canımÇok şükür bebeğim
Allâh razı olsun canımGözün aydın canım çok sevindim
Allâh razı olsun canımSevindim canim
Canım kanayan yaramıza tuz bastınPeki bu arada mazeret izni felan alamıyor muyuz, ya da doğuma engel olmayan baska hastaliktan rapor alamaz mıyız
Maşallah yinede çok iyi arkadaşım 40. Haftada doğurdu bebeği 2 küsürdü kilosu2 doz vuruldu bana ve 37 sen önce yine böyle gelme sinyali olursa bir doz daha vurabilirim dedi. Hayırlısı artık bakalım. Kilosu 2 kg ama tabi artı eksi 200gr oynar dedi. Şimdi biraz kilo kaldırmaya çalışınca bebeğe
Bende onu merak ediyorum nasıl oldu acaba ?
Uykusuz üzüntülüyüm. Bebek aynı durumda ne oldgununa bakmaya çalışıyorlar. genetık aradı görüşmek istemişler. Bgn gttk eğer isterseniz arastıralım dedıler bıkac test varmıs şüpheleri mikro delesyon, kas hastalıkları üzerine.. Sonuclar cıktıkca haber verılıcek.
Insallah bekleyecek canim. Stres yapmamaya calis. Adalat sanciyi durduruyor. Ben de kullaniyorum 36. Haftaya kadar. Sancim ciktigi ilk gunlerde ne zaman kendimi siksam stres yapsam yine cikiyordu. Simdi o kadar degil. Guzel dusunelim insallah bekleyecek bebeklerimiz zamanini2 doz vuruldu bana ve 37 sen önce yine böyle gelme sinyali olursa bir doz daha vurabilirim dedi. Hayırlısı artık bakalım. Kilosu 2 kg ama tabi artı eksi 200gr oynar dedi. Şimdi biraz kilo kaldırmaya çalışınca bebeğe
Bebekte nasıl bir sorun görünüyor şuanUykusuz üzüntülüyüm. Bebek aynı durumda ne oldgununa bakmaya çalışıyorlar. genetık aradı görüşmek istemişler. Bgn gttk eğer isterseniz arastıralım dedıler bıkac test varmıs şüpheleri mikro delesyon, kas hastalıkları üzerine.. Sonuclar cıktıkca haber verılıcek.
Kuvozde hergun bişey yapılıo beyin mr cekılcekmış haftaya. Hergun yenıdogan görmeye gidiyorum süt de cıkmıyor.
Emzirme danısmanı çağırdım eve. 2ml ancak cıkıyor sırıngaya cekip götürüyoruz. Dünyam yıkıldı başıma.
Amniyosentez yaptrmamıstım tek o kalmıstı. Nıfty pgd normaldi die kimsede yaptır demedi. Takibi kadın dogum docent te gittim bin pişmanım, beni takip edecek işinin ehli perinatolog a gidecektim orda yanlıs yaptım. Ailem tanıyanlar moral için arıyor ama kimseyle konusmak istemiyorum . Yasım artık 43 oldu gecen gunler gectı hersey karanlık gelıyor.
Kazene arattırsak mı acaba?Bende onu merak ediyorum nasıl oldu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?