2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar hepimizin kansızlıkla ilgili sıkıntısı var
Kan ilacını ikiye çıkarmak ne kadar fayda edecek acaba bilemiyoruö
Bir tanesi faydalı değilse neden kullandık
Her pazarda satılan kırmızı pancar mor gibi rengi onu düzenli tüketin kanınız tavan yapıyor resmen
Hamileliğin başlarında çok yediğim için hala kanım ozamandan idare ediyor birazda tiksindim şimdi tekrar başlayacağım

Bugün hastanede rapor bölümündeki kız da söyledi. 32 den sonra rapor olmuyor ola ki kaza ile fazladan verildi geri çekmek gerekiyor dedi.
Heyet raporu vs diyelim.

Kızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please
ben bursa kumascisina gittim bir arkadasimla. ordan besik olculerine gore 4 adet carsaf diktirdim 300e . yastik ve yorgan simdi kullsnmayacagim zaten. kullacagim zsmsn takim diktiririm ya da alirim bilmiyorum

Dün sabah girmiş bu mesajı atmış buldum şimdi.

Kızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please

ben bursa kumascisina gittim bir arkadasimla. ordan besik olculerine gore 4 adet carsaf diktirdim 300e . yastik ve yorgan simdi kullsnmayacagim zaten. kullacagim zsmsn takim diktiririm ya da alirim bilmiyorum
Bende metreyle beğendiğim kumaşı aldım şimdi onu yorgana minderine yastığına park beşiğine göre diktireceğim fazladan kundaklık çarşaf emzirme örtüsü vs de isteyeceğim hepsi takım olsun diye

Ya bebeğim rahatla bak bişe olmaz artık kilo da alır zaten. İnşallah için ferah olsun doktoruna güven

Üzme kuzum kendini
Kansızlık ve B12 tüm hamilelierin başının belası zaten
Kan ilacını doktorun değiştirebilse iyi olur ben ferrumdan memnunum
B12 hangi ilacı yazdı sana doktorun B12 direkt veremiyorlar normalde başka ilaçların içerisinden faydalanmak gerekebiliyor

Kan değerin ve B12 değerin kaç yazıyor tahlil sonuçlarında?

Canım bak benim yaşım da 40, bir sürü kaybım var. Profesöre gidiyorum. Nifty normal diye bana da amniyosentez yaptır demedi. Lütfen kendini suçlama sürekli. Üzülmeni anlıyorum ama sen hiç bir şeyin suçlusu değilsin.

Ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım Şafi isminin hayrına şifa versin herşeyi temiz çıksın sağlıkla kavuşun inşallah
Ne söylesek sana teselli olamaz duadan başka rabbim sana dayanma gücü versin

canım içimizdeki pıtırcıklar bizi vampir gibi sömürüyor
Bebek büyüdükçe ihtiyaçlarıda artıyor
özellikle 3. dönemde kansızlık kendini daha çok gösteriyor .
HGB değeri vücüuttaki kanın bir nevi kalitesini gösterir. Yüksek HGB daha çok oksijen taşır vucudumuza
Doktor ihtiyaç görürse bebeğin en hızlı büyüdüğü bu dönem için kan ilacını 2'ye çıkarttabilir.
sudem34

Doğalı 9 gun oldu gözü pek acmadı, hareketlerı güçsüz gibi. Genelde uyku halinde herkes kucuk dio haftası.
Rabbım sifa versin inşallah benim kuzenimde 39. Haftada normal doğum yaptı onun bebeği de sürekli uyuyor bir de sarılık oldu fazla gözünü açmıyor ki senin ki erken doğdu normal bence ya doktorlar birsey bulmak için kırk takla atıyorlar bebekler karnimizdayken de aynı değil mi ufacık bir risk olsun hemen alalım diyorlar.
Yani sen Allaha güven sığın moralini yüksek tut ki sütun olsun bebeğine sifa olsun sen böyle stresli hüzünlü olursan nasıl sütun olacak. Hersey allahtan değil mi eğer doktorların dediği gibiyse de yine de senin bebeğin senin canın Rabbinin emaneti belki günahlarının kefareti olacak dünyanın sonu değil ya böyle düşün Allahim sabır ihsan versin küçük melegimize de sifa

Seni ne yapsak da anlayamayız canım benim ama lütfen güzel düşünmeye çalış, bebeğinin sana ihtiyacı var. Sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun. Kendini suçlama da lütfen gereken testleri fazlasıyla yaptırmıştın zaten, gerisini Allah bilir. Dualarımız hep seninle.

Aile hekimi mi yazdı yoksa kadındgm doktorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…