- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.041
O ne demek bacımKazene arattırsak mı acaba?
Kaç gündür siteye girmiyor?
Bugün hastanede rapor bölümündeki kız da söyledi. 32 den sonra rapor olmuyor ola ki kaza ile fazladan verildi geri çekmek gerekiyor dedi.Canım kanayan yaramıza tuz bastın
Şöyle ki biz yönetmeliğe baktık geçen ay kızlarla grupta ve acı gerçekle karşılaştık
ŞİMDİ TATLIM SEN DOKTOR RAPORU ALDIN YA ÇALIŞABİLİRİM TURP GİBİYİM DİYE.
Şuandan itibaren Grip raporu/ Mazeret Raporu / Heyet Raporu / hatta içeride kalan yıllık izin sürelerini bile kullanmak istersen bütün aldığın rapor süreleri
DOĞUM sonrası izninden ÇATIR ÇATIR KESİLİYOR.
***************** Acı ama gerçek.************************
Rapor filan alma sakın bu süreçte aklında olsun
Site sahibi yönetici moderatörO ne demek bacım
Rumuz yada yönetici mi
ben bursa kumascisina gittim bir arkadasimla. ordan besik olculerine gore 4 adet carsaf diktirdim 300e . yastik ve yorgan simdi kullsnmayacagim zaten. kullacagim zsmsn takim diktiririm ya da alirim bilmiyorumKızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please
Dün sabah girmiş bu mesajı atmış buldum şimdi.Kızlar daha doğum yapmadım ama iki gündür ağrılarım arttı baya sancılar sıklasiyor gibi günlük 3-4 defa nst deyim bebekleri bir jki gün bile olsa tutmaya çalışıyorlar çok giremiyorum buraya dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Doğalı 9 gun oldu gözü pek acmadı, hareketlerı güçsüz gibi. Genelde uyku halinde herkes kucuk dio haftası.Bebekte nasıl bir sorun görünüyor şuan
Hala hareketlerinde sıkıntılar mı var
Kızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please
Bende metreyle beğendiğim kumaşı aldım şimdi onu yorgana minderine yastığına park beşiğine göre diktireceğim fazladan kundaklık çarşaf emzirme örtüsü vs de isteyeceğim hepsi takım olsun diyeben bursa kumascisina gittim bir arkadasimla. ordan besik olculerine gore 4 adet carsaf diktirdim 300e . yastik ve yorgan simdi kullsnmayacagim zaten. kullacagim zsmsn takim diktiririm ya da alirim bilmiyorum
ne verdiB12 düşük çıktığı için dil altı tableti verdi.
Ya bebeğim rahatla bak bişe olmaz artık kilo da alır zaten. İnşallah için ferah olsun doktoruna güven2 doz vuruldu bana ve 37 sen önce yine böyle gelme sinyali olursa bir doz daha vurabilirim dedi. Hayırlısı artık bakalım. Kilosu 2 kg ama tabi artı eksi 200gr oynar dedi. Şimdi biraz kilo kaldırmaya çalışınca bebeğe
Üzme kuzum kendiniK Kaskade demiştin ya kan ilacını ikiye çıkar gitsin keşke çıkarsaymışım.
Tahlilin üstünden 8 gün geçti kullanırdım.
B12 de öyle.
Halbuki mesaj atmıştım sonuçları bakmamış bile. Bakıp söylese idi kullanırdım 8 gündür.
Bu günlerde aşırı yorgunluk, uykusuzluk, halsizlik vardı. Ben sanıyorum şekerli tüketmiyorum vücut halsiz düşüyor sandım. Ya da insülin şekerimi düşürüyor ondan sanıyorduö meğerse b12 eksikliği tepkileri de yorgunluk, uykusuzluk, halsizlik.
Canım bak benim yaşım da 40, bir sürü kaybım var. Profesöre gidiyorum. Nifty normal diye bana da amniyosentez yaptır demedi. Lütfen kendini suçlama sürekli. Üzülmeni anlıyorum ama sen hiç bir şeyin suçlusu değilsin.Uykusuz üzüntülüyüm. Bebek aynı durumda ne oldgununa bakmaya çalışıyorlar. genetık aradı görüşmek istemişler. Bgn gttk eğer isterseniz arastıralım dedıler bıkac test varmıs şüpheleri mikro delesyon, kas hastalıkları üzerine.. Sonuclar cıktıkca haber verılıcek.
Kuvozde hergun bişey yapılıo beyin mr cekılcekmış haftaya. Hergun yenıdogan görmeye gidiyorum süt de cıkmıyor.
Emzirme danısmanı çağırdım eve. 2ml ancak cıkıyor sırıngaya cekip götürüyoruz. Dünyam yıkıldı başıma.
Amniyosentez yaptrmamıstım tek o kalmıstı. Nıfty pgd normaldi die kimsede yaptır demedi. Takibi kadın dogum docent te gittim bin pişmanım, beni takip edecek işinin ehli perinatolog a gidecektim orda yanlıs yaptım. Ailem tanıyanlar moral için arıyor ama kimseyle konusmak istemiyorum . Yasım artık 43 oldu gecen gunler gectı hersey karanlık gelıyor.
Ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım Şafi isminin hayrına şifa versin herşeyi temiz çıksın sağlıkla kavuşun inşallahUykusuz üzüntülüyüm. Bebek aynı durumda ne oldgununa bakmaya çalışıyorlar. genetık aradı görüşmek istemişler. Bgn gttk eğer isterseniz arastıralım dedıler bıkac test varmıs şüpheleri mikro delesyon, kas hastalıkları üzerine.. Sonuclar cıktıkca haber verılıcek.
Kuvozde hergun bişey yapılıo beyin mr cekılcekmış haftaya. Hergun yenıdogan görmeye gidiyorum süt de cıkmıyor.
Emzirme danısmanı çağırdım eve. 2ml ancak cıkıyor sırıngaya cekip götürüyoruz. Dünyam yıkıldı başıma.
Amniyosentez yaptrmamıstım tek o kalmıstı. Nıfty pgd normaldi die kimsede yaptır demedi. Takibi kadın dogum docent te gittim bin pişmanım, beni takip edecek işinin ehli perinatolog a gidecektim orda yanlıs yaptım. Ailem tanıyanlar moral için arıyor ama kimseyle konusmak istemiyorum . Yasım artık 43 oldu gecen gunler gectı hersey karanlık gelıyor.
canım içimizdeki pıtırcıklar bizi vampir gibi sömürüyorKızlar hepimizin kansızlıkla ilgili sıkıntısı var
Kan ilacını ikiye çıkarmak ne kadar fayda edecek acaba bilemiyoruö
Bir tanesi faydalı değilse neden kullandık
Her pazarda satılan kırmızı pancar mor gibi rengi onu düzenli tüketin kanınız tavan yapıyor resmen
Hamileliğin başlarında çok yediğim için hala kanım ozamandan idare ediyor birazda tiksindim şimdi tekrar başlayacağım
Uykusuz üzüntülüyüm. Bebek aynı durumda ne oldgununa bakmaya çalışıyorlar. genetık aradı görüşmek istemişler. Bgn gttk eğer isterseniz arastıralım dedıler bıkac test varmıs şüpheleri mikro delesyon, kas hastalıkları üzerine.. Sonuclar cıktıkca haber verılıcek.
Rabbım sifa versin inşallah benim kuzenimde 39. Haftada normal doğum yaptı onun bebeği de sürekli uyuyor bir de sarılık oldu fazla gözünü açmıyor ki senin ki erken doğdu normal bence ya doktorlar birsey bulmak için kırk takla atıyorlar bebekler karnimizdayken de aynı değil mi ufacık bir risk olsun hemen alalım diyorlar.Doğalı 9 gun oldu gözü pek acmadı, hareketlerı güçsüz gibi. Genelde uyku halinde herkes kucuk dio haftası.
Uykusuz üzüntülüyüm. Bebek aynı durumda ne oldgununa bakmaya çalışıyorlar. genetık aradı görüşmek istemişler. Bgn gttk eğer isterseniz arastıralım dedıler bıkac test varmıs şüpheleri mikro delesyon, kas hastalıkları üzerine.. Sonuclar cıktıkca haber verılıcek.
Aile hekimi mi yazdı yoksa kadındgm doktorumuCok şaşırdım canım valla bir yerde bir yanlışlık var ama nerde anlamadım biz sorunsuz vurulduk valla
Cok gecmis olsun kuzum bu kadar stres yapma stres herseyin başı. Oluruna bırak tevekkül et insallah Rabbım emeklerini zayii etmeyecek.
Yaşam sınırına ulaştık sayılır doğsa bile Allahin izni ve inayetiyle hayata sımsıkı tutunur minikimiz❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?