- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.061
Sağol canım amindoktorum magnezyum kullandırmıyordu yeni başladık. Disposal diye şase bir magnezyum yazmış
Tahlil yapıldı ama ondan önce yazdı antibiyotiği ben de asla anlamadım. Enfexia diye bir antibiyotik yazmıştesti de enfeksiyon var mı görelim öyle bir şey de tetikliyor olabilir dedi. Kafam çok karışık
Canım benim çok sağol, yan yattığım yerde iyiyim bana kalsa zaten ciddiye pek almıyordum sancılarıyanılmışım
Canım sana da geçmiş olsunbenim de 80lere çıktı bir kaç kez bugün sancılarım, kısa sürüyorlar ama dedi doktor şimdi hatırladım bunu da. İnşallah hepimizin bebekleri daha bekler
Kızlar geçtiğimiz cuma günü çok kasılmam olmuştu söylemiştim.
Sağol canım İyisin dimi sen de şimdi ? Bir problem yoktur umarım .Sağol canım amindoktorum magnezyum kullandırmıyordu yeni başladık. Disposal diye şase bir magnezyum yazmış
Tahlil yapıldı ama ondan önce yazdı antibiyotiği ben de asla anlamadım. Enfexia diye bir antibiyotik yazmıştesti de enfeksiyon var mı görelim öyle bir şey de tetikliyor olabilir dedi. Kafam çok karışık
Canım benim çok sağol, yan yattığım yerde iyiyim bana kalsa zaten ciddiye pek almıyordum sancılarıyanılmışım
Canım sana da geçmiş olsunbenim de 80lere çıktı bir kaç kez bugün sancılarım, kısa sürüyorlar ama dedi doktor şimdi hatırladım bunu da. İnşallah hepimizin bebekleri daha bekler
Daha yok maalesef
Bebeğim bebek küçük zayıf normal bunlar biraz daha canlanır kilo aldıkça inşallahDoğalı 9 gun oldu gözü pek acmadı, hareketlerı güçsüz gibi. Genelde uyku halinde herkes kucuk dio haftası.
Acil birşey olsa müdehale ederdi beklemeden demek ki korkulacak bir durum değil onada sevindim gözün aydın olsun yavrumİnşallah balım zamanında sağlıkla hayırla sıhhatle gelsin.
Rahim ağzındaki polipi de sordum sezeryanda mı alacaksınız dedim yok dedi.
40 ın çıkınca kontrole geleceksin zaten o zamana bakarız dedi. Belki kendiliğinden kurur düşer kaybolur bilinmez şu an kurcalayıp kanatmayalım dedi.
Ben normal zamanımda doğmuşum ama 2300 kg 53 cm doğduktan sonra çok güzel kilo almışımMaşallah yinede çok iyi arkadaşım 40. Haftada doğurdu bebeği 2 küsürdü kilosu
Stres yapmamak elde değildir ben yabi anlayamıyorum henüz bir risk çıkmadığı için
Hem bebeğin sıkıntısı hem bizim yaşayacaklarımız kolay olmamalı
Ama seneye yaza kadar hepimizin bebekleri tombik tombik olacak bu günleri unutacağız inşallah
Çok sevindim şuan iyi olmanaKızlar geçtiğimiz cuma günü çok kasılmam olmuştu söylemiştim.
Salı günü nst girdim 80lere vurdu bir de smear ve hpv verdim geçen yıl cin3ten operasyon geçirdiğim için. İş yoğunluğum PC’yi geç saatlere kadar açık tutma, canımın sıkkınllığı derken . Daha yeni giriş yapabiliyorum
Allah’ıma şükür hpv testindeki tüm virüs taramaları dün gece açıklandı negatif çıktı. Smear sonucunu bekliyorum.
PC’yi kapattım direkt burayı açtım
Bugün ilk defa sancılı kasılmam oldu.
Hep karın sertleşmesi oluyordu nasıl sancı geldiğini anlıyoruz diye düşünüyordum
Kasılmam ağrılı olunca tırstım hemen uzandım geçti çok şükür
Sağolun merak edip sorduğunuz için.
Bende haberler böyle umarım ben yokken kimse doğurmamıştır bir problem yaşamamıştır
Başka doğuran yok henüz çok şükürİyi akşamlar kızlar fırsat bulabildim kaç günün üstüne nasılsınız bir sorun yoktur inşallah
O ofsistimcidden evet ben leep olmuştum rahim ağzımdan 10 mm den biraz fazla alındı. Canım çoğu kadında bu illet var maalesef kiminin siğil olarak çıkıyor kiminin sinsi ilerliyor. Kiminde olsa da test yaptırmadığı için çıkmıyor. Veya bağışıklığı güçlü olduğu için kendiliğinden takviyelerle vs geçiyor.Kendini üzme canım. W world1 leap olmuştı sanki, rahim ağzı alınmıştı ama karıştırıyor olabilirim. Benim de smearde sorun çıkıp bir kaç ay sonra düzelme hikayem var. Tıp çok ilerledi. Hemen kötü şeyler düşünme.
Benim babam her gün radyoterapi oluyor ama iyi olacağına inanıyorum ben. Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini.
bende 39. haftamda 2700 doğmşumBen normal zamanımda doğmuşum ama 2300 kg 53 cm doğduktan sonra çok güzel kilo almışım
Cuma günü canım ama öne alıcam bugün şaka maka 35.haftayı doldurdumÇok sevindim şuan iyi olmanabi sonraki kontrol ne zaman?
Gnc omega kullaniyorun direk. Buyuk kocaman bi kutu var ya oBalik yagini ekstra mi kullaniyorsun yoksa imom tarzi bi sey mi kullaniyorsun
Ben amazondan aldim bi tane acaip begendimKızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please
Ya dun gordum biri bilmemne agacinin altina gomun diodu. Ama ben bole seylere inanmadigim icin okumadan gectim. Eger denk gelirsem yazarimYa inanamazsınız geçen sene evde ne bulsam beğenirsin annem kardeşimle benim göbek bağımızı saklamış. Gördüm ne oldugunu anlamadım kapkara da bişey. Ayy nasıl tiksindim at gitsin şunu dedim ya nasıl saklarsın dedim kızdım. Bilmiyomus garibim gömmesi gerektigini. Şimdi sen yazınca gittim sordum naptın attın mı diye hala evde duruyormuşkendi oğlumunkiyle birlikte mi gömsem biyere ahahajaj şaka maka napmam lazım benim şimdi bu göbek bağlarını, bahçeye falan gömsem olmaz mı geldik kaç yaşına bu saatten sonra okula falanda gömülmez
Lavanta yagi cocuklsr icin cok tehlikeliKimyasallara alerjim var. Kronik urtikerim var.tekrarlamasindan odum kopuyor. Tek basina lavanta yagi belki etkilemez diye dusundum. Cunku kullandigim temiz icerikli deterjanlarda lavanta yagi kullaniliyor bazilarinda ama yikadigimda camasirda kalmiyor. Komsum balkona camasir assa onun kokusu bile rahatsiz ediyor dusunbasliyorum hapsurmaya, burnum akmaya
Kızlar benimde bugün doktor kontrolüm vardı, 29+1 olduk bugün bebeğin kilosu 1626 gram. Sanırım biraz fazla, daha önce gittigim doktorlarda öyle söylüyordu şimdi de yine öyle dediler bir hafta kadar önden gidiyormus. Gebelik şekerim yok aşırı kilo alımımda olmadı ama genetik sanırım babasına çekmiş bana çekmemiş. Bana sezeryan yolları görünüyor gibi bu kiloyla
Uykusuz üzüntülüyüm. Bebek aynı durumda ne oldgununa bakmaya çalışıyorlar. genetık aradı görüşmek istemişler. Bgn gttk eğer isterseniz arastıralım dedıler bıkac test varmıs şüpheleri mikro delesyon, kas hastalıkları üzerine.. Sonuclar cıktıkca haber verılıcek.
Kuvozde hergun bişey yapılıo beyin mr cekılcekmış haftaya. Hergun yenıdogan görmeye gidiyorum süt de cıkmıyor.
Emzirme danısmanı çağırdım eve. 2ml ancak cıkıyor sırıngaya cekip götürüyoruz. Dünyam yıkıldı başıma.
Amniyosentez yaptrmamıstım tek o kalmıstı. Nıfty pgd normaldi die kimsede yaptır demedi. Takibi kadın dogum docent te gittim bin pişmanım, beni takip edecek işinin ehli perinatolog a gidecektim orda yanlıs yaptım. Ailem tanıyanlar moral için arıyor ama kimseyle konusmak istemiyorum . Yasım artık 43 oldu gecen gunler gectı hersey karanlık gelıyor.
Ah be kuzum herseyi yap ama kendini suclamaDoğalı 9 gun oldu gözü pek acmadı, hareketlerı güçsüz gibi. Genelde uyku halinde herkes kucuk dio haftası.
Ay çok şükürCuma günü canım ama öne alıcam bugün şaka maka 35.haftayı doldurdum
Surekli ayni deterjani kullanmiyorum canim. Degistirerek kullaniyorum hepsinde yok. Bu sekild ekullandigimda sikinti olmaz sanirim.Gnc omega kullaniyorun direk. Buyuk kocaman bi kutu var ya o
Ben amazondan aldim bi tane acaip begendim
Goysila Cododo Baby Next to Me Lastikli Çarşaf 2 Adet%100 Pamuk+1 Korumalı Yatak Korumalı Örtü Oeko-Tex Sertifikalı Bebek Karyolası Chicco Next2Me Cosleeping Dream Magic Kinderkraft Güvenlik Lullago Yatak 50 x 83 https://amzn.eu/d/fUuZKzq
Chicco nun kini de aldim ama onu bgenmedim yani bu cok guzel
Ya dun gordum biri bilmemne agacinin altina gomun diodu. Ama ben bole seylere inanmadigim icin okumadan gectim. Eger denk gelirsem yazarim
Lavanta yagi cocuklsr icin cok tehlikeli
Ve bazi temiz icerikli deterjanlarda da var
Erken ergenlige sebebiyet veriyor
Ah be kuzum herseyi yap ama kendini suclama
sen elinden geleni yapmissin. Pgt, nifty ama gerisi Allaha kaliyor. Testlerde de %1 hep diyorlar. O da Allahin takdiri..
Ayrica bebegin daha cok ama cok kucuk surekli uyumasi normaldir degil mi
Atlaticaksin bu kotu gunleri sabir et lutfen
Teşekur ededim canım ne kadara yaptırdın ayıptır sormasıBen yaptırdım canım çeyizci gibi bir yerden
Teşekur ederim canım bı bakayım bendeOglumda baby jeminkini kullanmistim canim. Emzirme donemi boyunca kullanmistim. Onunla emzirmek, bebegi tutmak daha kolay oluyor
Ay çok sağol ya vala çok tatliymista güle güle kulan bana gereksiz pahalı geldiler ya alt tarafı bı yastık herşeyi çok fırsat biliyir bu insanlar gerçektenOf en çok git gel yaptığım konu buydu, bir sürü model beğendim 4binden 300 tlye kadar değişen bir skala var derken o kadar para vermeye gerek yok diye düşündüm altı üstü yastık çünkü inş hata yapmamışımdıraldığımı atayım şuan kargoda gelince haber veririm iyi mi kötü mü? Ben 310 almıştım 280’e düşmüş şimdi
Ay işte o kuponu o zaman mi aldınız ben almamişim yani nasıl tanımlanıyor onu anlaamdim aman boş ver ben zaten aldımGeçen bir kampanya vardı canım 1000tlik alışverişe 200tl kupon tanımlamdı onun kullanımı 23-31ekim
Benim duyduğum kadarıyla yıllık izin dışında rapor vb izinler alamıyoruz. Yine de araştırmak lazım benim içerde 6 gün yıllık iznim var yılbaşından sonra da silinecek ben 37 öncesi onu kullanmayı düşünüyordum meselaPeki bu arada mazeret izni felan alamıyor muyuz, ya da doğuma engel olmayan baska hastaliktan rapor alamaz mıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?