2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
A Allmala S samozlem W world1 sizler de güncelleyin kızlar bizi lütfen

W world1 seni çok merak ediyorum
Kızlar geçtiğimiz cuma günü çok kasılmam olmuştu söylemiştim.
Salı günü nst girdim 80lere vurdu bir de smear ve hpv verdim geçen yıl cin3ten operasyon geçirdiğim için. İş yoğunluğum PC’yi geç saatlere kadar açık tutma, canımın sıkkınllığı derken . Daha yeni giriş yapabiliyorum

Allah’ıma şükür hpv testindeki tüm virüs taramaları dün gece açıklandı negatif çıktı. Smear sonucunu bekliyorum.

PC’yi kapattım direkt burayı açtım
Bugün ilk defa sancılı kasılmam oldu.
Hep karın sertleşmesi oluyordu nasıl sancı geldiğini anlıyoruz diye düşünüyordum
Kasılmam ağrılı olunca tırstım hemen uzandım geçti çok şükür

Sağolun merak edip sorduğunuz için.
Bende haberler böyle umarım ben yokken kimse doğurmamıştır bir problem yaşamamıştır

Sağol canım İyisin dimi sen de şimdi ? Bir problem yoktur umarım .

Acil birşey olsa müdehale ederdi beklemeden demek ki korkulacak bir durum değil onada sevindim gözün aydın olsun yavrum

Ben normal zamanımda doğmuşum ama 2300 kg 53 cm doğduktan sonra çok güzel kilo almışım

Çok sevindim şuan iyi olmana bi sonraki kontrol ne zaman?

O ofsistimcidden evet ben leep olmuştum rahim ağzımdan 10 mm den biraz fazla alındı. Canım çoğu kadında bu illet var maalesef kiminin siğil olarak çıkıyor kiminin sinsi ilerliyor. Kiminde olsa da test yaptırmadığı için çıkmıyor. Veya bağışıklığı güçlü olduğu için kendiliğinden takviyelerle vs geçiyor.
Benim en ileri düzeydi yani kanserden bir önceki aşama. Gerçekten tıpta çaresi olan şeyler bunlar önemli olan son aşamada yakalanmamak. Annen kolposkopi oldu mu olacak mı ?

Ben normal zamanımda doğmuşum ama 2300 kg 53 cm doğduktan sonra çok güzel kilo almışım
bende 39. haftamda 2700 doğmşum
Hep minyon hep gencim 32 yaşında 27-28 gösterdiğim konusunda net iddalıyım
Sülalenin zayıf olup enn sağlıklı en zinde insanıyım.
O yüzden bebeğin doğum kilosunun az yada çok olması onun sağlğını direkt etkilemiyor.
Farklı aileden gelen bir hastalık v.s olmadıkça kiloya çok takılmamak gerekiyor

Balik yagini ekstra mi kullaniyorsun yoksa imom tarzi bi sey mi kullaniyorsun
Gnc omega kullaniyorun direk. Buyuk kocaman bi kutu var ya o
Kızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please
Ben amazondan aldim bi tane acaip begendim
Goysila Cododo Baby Next to Me Lastikli Çarşaf 2 Adet%100 Pamuk+1 Korumalı Yatak Korumalı Örtü Oeko-Tex Sertifikalı Bebek Karyolası Chicco Next2Me Cosleeping Dream Magic Kinderkraft Güvenlik Lullago Yatak 50 x 83 https://amzn.eu/d/fUuZKzq
Chicco nun kini de aldim ama onu bgenmedim yani bu cok guzel

Ya dun gordum biri bilmemne agacinin altina gomun diodu. Ama ben bole seylere inanmadigim icin okumadan gectim. Eger denk gelirsem yazarim
Lavanta yagi cocuklsr icin cok tehlikeli
Ve bazi temiz icerikli deterjanlarda da var
Erken ergenlige sebebiyet veriyor

Doğalı 9 gun oldu gözü pek acmadı, hareketlerı güçsüz gibi. Genelde uyku halinde herkes kucuk dio haftası.
Ah be kuzum herseyi yap ama kendini suclama
sen elinden geleni yapmissin. Pgt, nifty ama gerisi Allaha kaliyor. Testlerde de %1 hep diyorlar. O da Allahin takdiri..
Ayrica bebegin daha cok ama cok kucuk surekli uyumasi normaldir degil mi
Atlaticaksin bu kotu gunleri sabir et lutfen

Surekli ayni deterjani kullanmiyorum canim. Degistirerek kullaniyorum hepsinde yok. Bu sekild ekullandigimda sikinti olmaz sanirim.

Ben yaptırdım canım çeyizci gibi bir yerden
Teşekur ededim canım ne kadara yaptırdın ayıptır sorması
Oglumda baby jeminkini kullanmistim canim. Emzirme donemi boyunca kullanmistim. Onunla emzirmek, bebegi tutmak daha kolay oluyor
Teşekur ederim canım bı bakayım bende
Ay çok sağol ya vala çok tatliymista güle güle kulan bana gereksiz pahalı geldiler ya alt tarafı bı yastık herşeyi çok fırsat biliyir bu insanlar gerçekten bende belki kuponla falan ucuza alaram ya
Geçen bir kampanya vardı canım 1000tlik alışverişe 200tl kupon tanımlamdı onun kullanımı 23-31ekim
Ay işte o kuponu o zaman mi aldınız ben almamişim yani nasıl tanımlanıyor onu anlaamdim aman boş ver ben zaten aldım

Kizlar bu gün kontrole gidenler olmuş her sayfayı tek tek okuyamadım bide isim hafızam yok alintilayamadim güzel haberlerinize çok sevindim herşey gönlünüzce göre olsun sağlıcakla zamanında alın inşallah kucaginiza

Peki bu arada mazeret izni felan alamıyor muyuz, ya da doğuma engel olmayan baska hastaliktan rapor alamaz mıyız
Benim duyduğum kadarıyla yıllık izin dışında rapor vb izinler alamıyoruz. Yine de araştırmak lazım benim içerde 6 gün yıllık iznim var yılbaşından sonra da silinecek ben 37 öncesi onu kullanmayı düşünüyordum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…