- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.081
Küçük olduğu için öyledir annesi içini ferah tut ve dua et biz de ediyoruzDoğalı 9 gun oldu gözü pek acmadı, hareketlerı güçsüz gibi. Genelde uyku halinde herkes kucuk dio haftası.
Şuan iyisin değil mi o zamanKızlar geçtiğimiz cuma günü çok kasılmam olmuştu söylemiştim.
Salı günü nst girdim 80lere vurdu bir de smear ve hpv verdim geçen yıl cin3ten operasyon geçirdiğim için. İş yoğunluğum PC’yi geç saatlere kadar açık tutma, canımın sıkkınllığı derken . Daha yeni giriş yapabiliyorum
Allah’ıma şükür hpv testindeki tüm virüs taramaları dün gece açıklandı negatif çıktı. Smear sonucunu bekliyorum.
PC’yi kapattım direkt burayı açtım
Bugün ilk defa sancılı kasılmam oldu.
Hep karın sertleşmesi oluyordu nasıl sancı geldiğini anlıyoruz diye düşünüyordum
Kasılmam ağrılı olunca tırstım hemen uzandım geçti çok şükür
Sağolun merak edip sorduğunuz için.
Bende haberler böyle umarım ben yokken kimse doğurmamıştır bir problem yaşamamıştır
Alamıyorsun canımBenim duyduğum kadarıyla yıllık izin dışında rapor vb izinler alamıyoruz. Yine de araştırmak lazım benim içerde 6 gün yıllık iznim var yılbaşından sonra da silinecek ben 37 öncesi onu kullanmayı düşünüyordum mesela
Canım hallettin mi bilmiyorum da cumhuriyet bayramına özel net %15 indirim var ayrıca Chippin sanal cüzdanın varsa oraya da 200 tl yükleniyormuş. Ben Chippin kullanıyorum lcwda baya bi kupon biriktirdim harcadım orada ama mağazada geçerliKızlar LCW kupona ıhtiyacım var, şu çark cevirdikten sonra gelenlerden.. Ihtıyacınız yoksa tabı
Evet evet iyiyim şuanŞuan iyisin değil mi o zaman
Bugün atmıştım raporumu buraya 32.haftadaym bugun aldım. Yaa yıllık izin konusunu ben soraym şuan moralim bozuldu izinlerim yanacakAlamıyorsun canım
Doğum sonrasından kesiliyor
Çalışabilrir raporu aldın mı şuan kaçıncı haftadasın ?
Henüz 32. Haftada değilsen kullan öncesine yanmasın
Çok şükür sevindimEvet evet iyiyim şuanşimdi gruba bir bakıyorum gene geriden gelip okuyorum bakalım nereye kadar okuyabilcem :))
Vallahi öyleÇok şükür sevindimgeriden gelmesi çok zor Allah yardımcın olsun
Aynen öyle bende o yüzden yazdım şu an her şeyim sağlıklı şükürler olsunbende 39. haftamda 2700 doğmşum
Hep minyon hep gencim 32 yaşında 27-28 gösterdiğim konusunda net iddalıyım
Sülalenin zayıf olup enn sağlıklı en zinde insanıyım.
O yüzden bebeğin doğum kilosunun az yada çok olması onun sağlğını direkt etkilemiyor.
Farklı aileden gelen bir hastalık v.s olmadıkça kiloya çok takılmamak gerekiyor
ben hiç sürmüyorum neyime güveniyorsamKizlar ya hic catlagim yoktu. Onceki sezaryen izimin uzerinde 3 tane nokta catlagim olmus kirmizibu ara nemlendirmeyi biraz aksatmistim. Bundan sonra gunde 2-3 defa nemlendirmeyi dusunuyorum en azindan gobegi
Canım geçti mi öksürük ? Benim gebeliğimin ilk başlarında felaket öksürüyordum . Öksürmekten ağlıyordum artık niye geçmiyor diye odamda yatağımın başına soğanı ortadan kesip koyarak yattım bi kaç gün kendime geldim iyileştim.Canım çok teşekkür ederim. Hastalığı atlattım sayılmaz çünkü öksürüğüm geçmiyor. Yani gerçekten çileden çıkmalık bi öksürük. Dün kontrolüm vardı doktor da 1-2 ay sürebilir dedi yani tavsiyelere açığım şu an. Zencefil limon filan içiyorum ama yok durmuyor asla.
Bu test özel bir test mi kiBen adetime 6 gün kala laboquick kaset testle öğrenmiştim ama yumurtlmadan 3 gün sonra falan sol göğsümde masmavi kocaman bir damar çıkmıştı oradan anlamıştım en garantisi adet gününün geçmesini beklmek
Randevu aldım adetin 3. Gününe hemen sıra bulunacak bir yerde değilim maalesef. Mantar da var bence ama mantarda kahverengi akıntı gelir mi ki hep beyaz olurdu ben deMerhaba. Allah'ım hayirlisinı versin inşallah. Bence sen bir doktora gorün. Yerleşme kanaması öyle sık sık ve parça parça olmaz diye düşünüyorum. Benim bir damla gelmişti sadece. Eğer kasıntı varsa mantar veya enfeksiyon olabilir. Benim de hsg den sonra oldu. Daha önce hiç olmayan şeyler. Hassasiyet ve ağrı oldu. Hatta acile gitmiştim dayanamayıp. Antibiyotik kullandım geçti diye düşünmüştüm. Ama geçen gün mantar olduğunu ögrendim. Keşke o zaman iyice baktirsaymışım. Şimdiye bisey kalmazdı diyorum. Özellikle vajinal muayeneden sonra artıyor bende. Bulaşıyor heralde diğer yerlere de. Bence bı kadın doğumcuya git. Hamileysen öğrenirsin. Değilsen de hamilelik öncesi çaresine bakarsın mantar gibi bişey varsa. Guzel haberleini duymak dileğiyle
7 kilo aldım ben ama belli olmuyoriyi akşamlar herkese bakıyorumda kimse kilolardan bahsetmemiş kilolar ne durumda kızlar ben aynada baktığımda pek almamışım gibi geliyordu bugun boydan kendimi çektirdim de almış başını gidiyor :)
Biraz daha beklemeliyim galiba ama beklemek çok zor değil mi yaCanım ben erken gebelik testiyle reglden 2 gün önce silik çizgiyle öğrendim. Ertesi gün kan verdim 15.3 çıkmıştı hcg. Katlanarak arttı sonra.
ben bursa kumascisina gittim bir arkadasimla. ordan besik olculerine gore 4 adet carsaf diktirdim 300e . yastik ve yorgan simdi kullsnmayacagim zaten. kullacagim zsmsn takim diktiririm ya da alirim bilmiyorum
Bende metreyle beğendiğim kumaşı aldım şimdi onu yorgana minderine yastığına park beşiğine göre diktireceğim fazladan kundaklık çarşaf emzirme örtüsü vs de isteyeceğim hepsi takım olsun diye
Kızlar geçtiğimiz cuma günü çok kasılmam olmuştu söylemiştim.
Salı günü nst girdim 80lere vurdu bir de smear ve hpv verdim geçen yıl cin3ten operasyon geçirdiğim için. İş yoğunluğum PC’yi geç saatlere kadar açık tutma, canımın sıkkınllığı derken . Daha yeni giriş yapabiliyorum
Allah’ıma şükür hpv testindeki tüm virüs taramaları dün gece açıklandı negatif çıktı. Smear sonucunu bekliyorum.
PC’yi kapattım direkt burayı açtım
Bugün ilk defa sancılı kasılmam oldu.
Hep karın sertleşmesi oluyordu nasıl sancı geldiğini anlıyoruz diye düşünüyordum
Kasılmam ağrılı olunca tırstım hemen uzandım geçti çok şükür
Sağolun merak edip sorduğunuz için.
Bende haberler böyle umarım ben yokken kimse doğurmamıştır bir problem yaşamamıştır
Sağol canım İyisin dimi sen de şimdi ? Bir problem yoktur umarım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?