2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
birminikask2020
Canım lütfen kendini uzme yıpratma zaten yiprandikca sütun gelemz inan seni anlayamayız zaten çok uzluyorum insalalh çok güzel olur bence de haftası küçük benim teyzemde altı aylık doğum yaptı ve üç ay hastende kaldı kızı şu an okula gidiyor lütfen sende ümitsizlige kapılma

Doğalı 9 gun oldu gözü pek acmadı, hareketlerı güçsüz gibi. Genelde uyku halinde herkes kucuk dio haftası.
Küçük olduğu için öyledir annesi içini ferah tut ve dua et biz de ediyoruz en iyi sen bilirsin ne yaşadığını neler hissettiğini , bunu bizim anlamamız çok zor Allah yardımcın olsun hem senin hem de bebeğinin

Şuan iyisin değil mi o zaman

Alamıyorsun canım
Doğum sonrasından kesiliyor
Çalışabilrir raporu aldın mı şuan kaçıncı haftadasın ?

Henüz 32. Haftada değilsen kullan öncesine yanmasın

Kızlar LCW kupona ıhtiyacım var, şu çark cevirdikten sonra gelenlerden.. Ihtıyacınız yoksa tabı
Canım hallettin mi bilmiyorum da cumhuriyet bayramına özel net %15 indirim var ayrıca Chippin sanal cüzdanın varsa oraya da 200 tl yükleniyormuş. Ben Chippin kullanıyorum lcwda baya bi kupon biriktirdim harcadım orada ama mağazada geçerli

Alamıyorsun canım
Doğum sonrasından kesiliyor
Çalışabilrir raporu aldın mı şuan kaçıncı haftadasın ?

Henüz 32. Haftada değilsen kullan öncesine yanmasın
Bugün atmıştım raporumu buraya 32.haftadaym bugun aldım. Yaa yıllık izin konusunu ben soraym şuan moralim bozuldu izinlerim yanacak

B Babydustt
Canım sen trend yoldan mi aldın Umay bebek diye sayafa bende ordan alayım dedim kahve rengi 241 TL falan n11 de olsa keşke yok sanki kupon da vardı alırdım ordan dedim ama yok galiba

Kizlar ya hic catlagim yoktu. Onceki sezaryen izimin uzerinde 3 tane nokta catlagim olmus kirmizi bu ara nemlendirmeyi biraz aksatmistim. Bundan sonra gunde 2-3 defa nemlendirmeyi dusunuyorum en azindan gobegi

Aynen öyle bende o yüzden yazdım şu an her şeyim sağlıklı şükürler olsun

Canım geçti mi öksürük ? Benim gebeliğimin ilk başlarında felaket öksürüyordum . Öksürmekten ağlıyordum artık niye geçmiyor diye odamda yatağımın başına soğanı ortadan kesip koyarak yattım bi kaç gün kendime geldim iyileştim.

Randevu aldım adetin 3. Gününe hemen sıra bulunacak bir yerde değilim maalesef. Mantar da var bence ama mantarda kahverengi akıntı gelir mi ki hep beyaz olurdu ben de

ben bursa kumascisina gittim bir arkadasimla. ordan besik olculerine gore 4 adet carsaf diktirdim 300e . yastik ve yorgan simdi kullsnmayacagim zaten. kullacagim zsmsn takim diktiririm ya da alirim bilmiyorum

Mantıklıymış ama burada hiç bildiğim iyi bir terzi yok

Ne güzel ya ben de bilsem iyi bir terzi yaptırırdım

Sağol canım İyisin dimi sen de şimdi ? Bir problem yoktur umarım .

Canım çok sevindim test sonucunun temiz çıkmasına Ağrılı dediğin sancılar gelip gidiyor maalesef bana da onun dışında yatıp duruyorum. İyi diyelim iyi olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…