2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Canım link açılmıyor ama attığın bu mu?

iyi akşamlar herkese bakıyorumda kimse kilolardan bahsetmemiş kilolar ne durumda kızlar ben aynada baktığımda pek almamışım gibi geliyordu bugun boydan kendimi çektirdim de almış başını gidiyor :)
Ben gidiyom 100 doğru canım hiç sorma 77 yle hamile kaldım 90 şu an insallah çıkmaz son bir haftadir durmuş çok şükür

B Babydustt
Canım sen trend yoldan mi aldın Umay bebek diye sayafa bende ordan alayım dedim kahve rengi 241 TL falan n11 de olsa keşke yok sanki kupon da vardı alırdım ordan dedim ama yok galiba

Ben premium var diye hepsiburada’dan aldım 310’a ama şuan Trendyol’da daha uygun fiyata.

iyi akşamlar herkese bakıyorumda kimse kilolardan bahsetmemiş kilolar ne durumda kızlar ben aynada baktığımda pek almamışım gibi geliyordu bugun boydan kendimi çektirdim de almış başını gidiyor :)
3 kilo almışım canım bebekte 2 kilo

Ben bugün parkta kızımla babasını bırakıp arabaya doğru yürüdüm. Bir anda etrafımı köpekler sardı. Bi tanesi hırlıyordu. Diğerleri önümü arkamı kokladılar. Aklım çıkacaktı nerdeyse. Eşim çocuğu bırakıp koştu sonra, bi tane de liseli falan çocuk geldi. Biz üç kişi olunca köpekler dağıldı. İyi ki korkudan doğurmadım.

kesinlikle hem uygun oluyor hem de kaliteli kumaslar var istedigini seciyorsun

Kaç kilo aldın canım?

12 kg ile hellooo

Eklentiler

• Edit.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Acaba çarşaflar chicco next2me forever ile uyumlu mu? Chicco next2melerde daha küçük anne yanı modelleri de oluyor.

New life b12 plus dil altı tableti
Tardferona devam et dedi elimdeki ilaç 10 güne biter. İlacı değişmedi.
New life b12 dil altı tablet
Hgb 10.5
Hct 30
Ferritin 21
B12 değeri 247
Gözün aydın balım iyi olmana sevindim bende yoğundum fazla giremedim
Acil birşey olsa müdehale ederdi beklemeden demek ki korkulacak bir durum değil onada sevindim gözün aydın olsun yavrum
Balım zaten minicik bir şeydi. Başlarda bir kez kanama yapmıştı ilişkiyi yasakladı. Daha da temas olmadı zaten. Acil değil aynen.
Bende kilonun erken doğum vs de daha sakıncalı olduğu kanaatindeyim bilmiyorum ne kadar doğru benim kız mesela haftasına göre önde idi kilosu haftasına göre iyiydi bazen diyorum belki de kilo fazla bünye ciğer kaldıramadı. Ama orda ciğer geliştirici vs olmamıştım. Belki de şeker vardı onda.
3 kilo almışım canım bebekte 2 kilo
Maşallah canım şeker filan var mı diyet yapıyor musun?

Geçmedi geçmiyor. Ben de dün gece ağladım gerçekten. İnanılmaz konforsuz gündüzüm ayrı kötü gecem ayrı.

ben de öyle diyorum ama doldum artık sanırım. Geçecek inşallah

İnşallah unutacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…