- 23 Nisan 2023
- 116
- 278
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.101
yaa süpermiş valla7 kilo aldım ben ama belli olmuyor
Gnc omega kullaniyorun direk. Buyuk kocaman bi kutu var ya o
Ben amazondan aldim bi tane acaip begendim
Goysila Cododo Baby Next to Me Lastikli Çarşaf 2 Adet%100 Pamuk+1 Korumalı Yatak Korumalı Örtü Oeko-Tex Sertifikalı Bebek Karyolası Chicco Next2Me Cosleeping Dream Magic Kinderkraft Güvenlik Lullago Yatak 50 x 83 https://amzn.eu/d/fUuZKzq
Chicco nun kini de aldim ama onu bgenmedim yani bu cok guzel
Ya dun gordum biri bilmemne agacinin altina gomun diodu. Ama ben bole seylere inanmadigim icin okumadan gectim. Eger denk gelirsem yazarim
Lavanta yagi cocuklsr icin cok tehlikeli
Ve bazi temiz icerikli deterjanlarda da var
Erken ergenlige sebebiyet veriyor
Ah be kuzum herseyi yap ama kendini suclama
sen elinden geleni yapmissin. Pgt, nifty ama gerisi Allaha kaliyor. Testlerde de %1 hep diyorlar. O da Allahin takdiri..
Ayrica bebegin daha cok ama cok kucuk surekli uyumasi normaldir degil mi
Atlaticaksin bu kotu gunleri sabir et lutfen
Ben gidiyom 100 doğru canım hiç sorma 77 yle hamile kaldım 90 şu an insallah çıkmaz son bir haftadir durmuş çok şüküriyi akşamlar herkese bakıyorumda kimse kilolardan bahsetmemiş kilolar ne durumda kızlar ben aynada baktığımda pek almamışım gibi geliyordu bugun boydan kendimi çektirdim de almış başını gidiyor :)
Sağol canım teşekur ederim ben ordan alayım o zamanBen premium var diye hepsiburada’dan aldım 310’a ama şuan Trendyol’da daha uygun fiyata.
Bi senle ben varız herhalde burda 80 üstü. Diğer hepiciği manken gibi maşallahBen gidiyom 100 doğru canım hiç sorma 77 yle hamile kaldım 90 şu an insallah çıkmaz son bir haftadir durmuş çok şükür
3 kilo almışım canım bebekte 2 kiloiyi akşamlar herkese bakıyorumda kimse kilolardan bahsetmemiş kilolar ne durumda kızlar ben aynada baktığımda pek almamışım gibi geliyordu bugun boydan kendimi çektirdim de almış başını gidiyor :)
kesinlikle hem uygun oluyor hem de kaliteli kumaslar var istedigini seciyorsunBende metreyle beğendiğim kumaşı aldım şimdi onu yorgana minderine yastığına park beşiğine göre diktireceğim fazladan kundaklık çarşaf emzirme örtüsü vs de isteyeceğim hepsi takım olsun diye
Kaç kilo aldın canım?Kızlar benimde bugün doktor kontrolüm vardı, 29+1 olduk bugün bebeğin kilosu 1626 gram. Sanırım biraz fazla, daha önce gittigim doktorlarda öyle söylüyordu şimdi de yine öyle dediler bir hafta kadar önden gidiyormus. Gebelik şekerim yok aşırı kilo alımımda olmadı ama genetik sanırım babasına çekmiş bana çekmemiş. Bana sezeryan yolları görünüyor gibi bu kiloyla
12 kg ile helloooiyi akşamlar herkese bakıyorumda kimse kilolardan bahsetmemiş kilolar ne durumda kızlar ben aynada baktığımda pek almamışım gibi geliyordu bugun boydan kendimi çektirdim de almış başını gidiyor :)
Acaba çarşaflar chicco next2me forever ile uyumlu mu? Chicco next2melerde daha küçük anne yanı modelleri de oluyor.Gnc omega kullaniyorun direk. Buyuk kocaman bi kutu var ya o
Ben amazondan aldim bi tane acaip begendim
Goysila Cododo Baby Next to Me Lastikli Çarşaf 2 Adet%100 Pamuk+1 Korumalı Yatak Korumalı Örtü Oeko-Tex Sertifikalı Bebek Karyolası Chicco Next2Me Cosleeping Dream Magic Kinderkraft Güvenlik Lullago Yatak 50 x 83 https://amzn.eu/d/fUuZKzq
Chicco nun kini de aldim ama onu bgenmedim yani bu cok guzel
Ya dun gordum biri bilmemne agacinin altina gomun diodu. Ama ben bole seylere inanmadigim icin okumadan gectim. Eger denk gelirsem yazarim
Lavanta yagi cocuklsr icin cok tehlikeli
Ve bazi temiz icerikli deterjanlarda da var
Erken ergenlige sebebiyet veriyor
Ah be kuzum herseyi yap ama kendini suclama
sen elinden geleni yapmissin. Pgt, nifty ama gerisi Allaha kaliyor. Testlerde de %1 hep diyorlar. O da Allahin takdiri..
Ayrica bebegin daha cok ama cok kucuk surekli uyumasi normaldir degil mi
Atlaticaksin bu kotu gunleri sabir et lutfen
Ben özellikle geceleri pehlivan gibi oluyorumben hiç sürmüyorum neyime güveniyorsam
New life b12 plus dil altı tabletine verdi
Tardferona devam et dedi elimdeki ilaç 10 güne biter. İlacı değişmedi.Üzme kuzum kendini
Kansızlık ve B12 tüm hamilelierin başının belası zaten
Kan ilacını doktorun değiştirebilse iyi olur ben ferrumdan memnunum
B12 hangi ilacı yazdı sana doktorun B12 direkt veremiyorlar normalde başka ilaçların içerisinden faydalanmak gerekebiliyor
Kan değerin ve B12 değerin kaç yazıyor tahlil sonuçlarında?
Hgb 10.5canım içimizdeki pıtırcıklar bizi vampir gibi sömürüyor
Bebek büyüdükçe ihtiyaçlarıda artıyor
özellikle 3. dönemde kansızlık kendini daha çok gösteriyor .
HGB değeri vücüuttaki kanın bir nevi kalitesini gösterir. Yüksek HGB daha çok oksijen taşır vucudumuza
Doktor ihtiyaç görürse bebeğin en hızlı büyüdüğü bu dönem için kan ilacını 2'ye çıkarttabilir.
sudem34
Gözün aydın balım iyi olmana sevindim bende yoğundum fazla giremedimKızlar geçtiğimiz cuma günü çok kasılmam olmuştu söylemiştim.
Salı günü nst girdim 80lere vurdu bir de smear ve hpv verdim geçen yıl cin3ten operasyon geçirdiğim için. İş yoğunluğum PC’yi geç saatlere kadar açık tutma, canımın sıkkınllığı derken . Daha yeni giriş yapabiliyorum
Allah’ıma şükür hpv testindeki tüm virüs taramaları dün gece açıklandı negatif çıktı. Smear sonucunu bekliyorum.
PC’yi kapattım direkt burayı açtım
Bugün ilk defa sancılı kasılmam oldu.
Hep karın sertleşmesi oluyordu nasıl sancı geldiğini anlıyoruz diye düşünüyordum
Kasılmam ağrılı olunca tırstım hemen uzandım geçti çok şükür
Sağolun merak edip sorduğunuz için.
Bende haberler böyle umarım ben yokken kimse doğurmamıştır bir problem yaşamamıştır
Balım zaten minicik bir şeydi. Başlarda bir kez kanama yapmıştı ilişkiyi yasakladı. Daha da temas olmadı zaten. Acil değil aynen.Acil birşey olsa müdehale ederdi beklemeden demek ki korkulacak bir durum değil onada sevindim gözün aydın olsun yavrum
Bende kilonun erken doğum vs de daha sakıncalı olduğu kanaatindeyim bilmiyorum ne kadar doğru benim kız mesela haftasına göre önde idi kilosu haftasına göre iyiydi bazen diyorum belki de kilo fazla bünye ciğer kaldıramadı. Ama orda ciğer geliştirici vs olmamıştım. Belki de şeker vardı onda.bende 39. haftamda 2700 doğmşum
Hep minyon hep gencim 32 yaşında 27-28 gösterdiğim konusunda net iddalıyım
Sülalenin zayıf olup enn sağlıklı en zinde insanıyım.
O yüzden bebeğin doğum kilosunun az yada çok olması onun sağlğını direkt etkilemiyor.
Farklı aileden gelen bir hastalık v.s olmadıkça kiloya çok takılmamak gerekiyor
Maşallah3 kilo almışım canım bebekte 2 kilo
Geçmedi geçmiyor. Ben de dün gece ağladım gerçekten. İnanılmaz konforsuz gündüzüm ayrı kötü gecem ayrı.Canım geçti mi öksürük ? Benim gebeliğimin ilk başlarında felaket öksürüyordum . Öksürmekten ağlıyordum artık niye geçmiyor diye odamda yatağımın başına soğanı ortadan kesip koyarak yattım bi kaç gün kendime geldim iyileştim.
ben de öyle diyorum ama doldum artık sanırım. Geçecek inşallahCok şaşırdım canım valla bir yerde bir yanlışlık var ama nerde anlamadım biz sorunsuz vurulduk valla
Cok gecmis olsun kuzum bu kadar stres yapma stres herseyin başı. Oluruna bırak tevekkül et insallah Rabbım emeklerini zayii etmeyecek.
Yaşam sınırına ulaştık sayılır doğsa bile Allahin izni ve inayetiyle hayata sımsıkı tutunur minikimiz❤
İnşallah unutacağızMaşallah yinede çok iyi arkadaşım 40. Haftada doğurdu bebeği 2 küsürdü kilosu
Stres yapmamak elde değildir ben yabi anlayamıyorum henüz bir risk çıkmadığı için
Hem bebeğin sıkıntısı hem bizim yaşayacaklarımız kolay olmamalı
Ama seneye yaza kadar hepimizin bebekleri tombik tombik olacak bu günleri unutacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?