2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valiz almayı düşünenler vardı kalitesi nasıl bilmiyorum ama a101 e geliyormuş. Bebek askısı da geliyor isteyen varsa

Eklentiler

• IMG_20231027_193340.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 51
yüz görümlüğümü istiyorlar anlamadım.

Doktor kilosuna yorum yapmadı iyi kötü demedi. İnşallah herşey daha iyi olur.

S samozlem canım inşallah daha bekleyecek öyle kötü düşünme bak hemen hemen 34. Haftaya geldik doğsa bile kuvez ihtimali düşük
Kuvezde az kalması için ciğer geliştiriciyi vuruyorum dedi ama kilosu az 2.5 kg'ın altında risk devam ediyor sanırım. İnşallah bekleyecekler

Maşallah canım şeker filan var mı diyet yapıyor musun?

Canım vala ben kilolu hamile kaldım 85 kiloydum, ilk kontrolumde doktor ultrasonda cok göremicez kilon fazla diyince çok üzüldüm, eski eşim ıy göbeğin çok kötü duruyor diyince de cok üzüldüm, ailemde şeker var cok ciddi, gebelik sekerim çıkar diye de korktum .

Şekerim çıkmadı, herhangi bir diyet yazılmadı bana , bende evde ne yapılırsa onu yiyorum, is yerinde öğlen ne çıkarsa onu yiyorum, elime alipta yemedigim hicbir seyde olmadı.

Kızım için kendimi şuna şartladım sanırım doyunca yeme, bir tabak yemegin tadı da aynı iki tabak yemegin tadı da aynı. Kızım sağlıklı olsun yeter.
Doğduktan sonra da bu kafada olabilirsem manken gibi olurum herhalde

Benimde kan ve b12 cok cok düşük en son hgb 8e dusunce serumla takviye ettiler bu ay basinda bakacağız nekadar ise yaradigina, b12 icinde kar zarar dengesi yaparak hem endokrin doktorum hem 2 kadin dogumcum da ekstra kullanmam gerektigini soyledi direk b12 aliyorum
iyi akşamlar herkese bakıyorumda kimse kilolardan bahsetmemiş kilolar ne durumda kızlar ben aynada baktığımda pek almamışım gibi geliyordu bugun boydan kendimi çektirdim de almış başını gidiyor :)
Ben 75 ile kalmistim suan 82-83 arasinda gidip geliyorum ilk 4ay kanamam varken yatince 4 kiloyu o zaman aldim son 4aydirda 2.300 gorunuyor ama muhtemelen artik ben degil bebek aliyor
Randevu aldım adetin 3. Gününe hemen sıra bulunacak bir yerde değilim maalesef. Mantar da var bence ama mantarda kahverengi akıntı gelir mi ki hep beyaz olurdu ben de
Onceki gebeliklerimde hep mantardan cok cektim bunda şükür iyi gidiyordu disim iltihap olunca antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ve sonrasi kacinilmaz mantar, ama akimtisi beyaz bu arada. Ve hafif duzeyde oldugu icin sirkeli su ile taharetlenmek ise yariyor bilgin olsun.

Ahh aklimda olsun antibiyotik kullanınca mantar mi olunuyor

Randevu aldım adetin 3. Gününe hemen sıra bulunacak bir yerde değilim maalesef. Mantar da var bence ama mantarda kahverengi akıntı gelir mi ki hep beyaz olurdu ben de
O renkli akıntı belki hsg ile açılan bir tıkanıklık tarzı bişey olabilir. Ama inşallah da yerleşme kanamasidır.

Çok güzel olmuş canım bu organizerlerin ölçüsü nedir bizi de linkler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…