- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.121
Benimki de çok nazlı bu konuda yüzünü saklıyor bir yerlere, hep tek taraftan görebiliyoruz. Onu da bir detaylı da gördük saolsun yüzünü göstersin diye merdiven indim çıktım 20 dk bacaklarım Pert olmuştuonda bile bir tarafını eliyle saklamış. Bir de geçen gittiğimde bir görüntü alabildik kafasını gömmüş bir yerlere en azından yandan bir şekilde görebildik
Doktor kilosuna yorum yapmadı iyi kötü demedi. İnşallah herşey daha iyi olur.Insallah bekleyecek canim. Stres yapmamaya calis. Adalat sanciyi durduruyor. Ben de kullaniyorum 36. Haftaya kadar. Sancim ciktigi ilk gunlerde ne zaman kendimi siksam stres yapsam yine cikiyordu. Simdi o kadar degil. Guzel dusunelim insallah bekleyecek bebeklerimiz zamaniniKilosu da iyi masallah su zamandan sonra yasam sinirini gectiler cok sukur.
İnşallah daha iyi olacakYa bebeğim rahatla bak bişe olmaz artık kilo da alır zaten. İnşallah için ferah olsun doktoruna güven
Evdeyim ben daha iyiyim. Sana da mı bişey oldu nasılsın? Geçmiş konuşmaları okuyamadım
Ben gidiyom 100 doğru canım hiç sorma 77 yle hamile kaldım 90 şu an insallah çıkmaz son bir haftadir durmuş çok şükür
7 kilo aldım canımKaç kilo aldın canım?
Hepsi göbekte. Sanki memede de var biraz.12 kg ile hellooo
Maşallahcanım şeker filan var mı diyet yapıyor musun?
Benimde kan ve b12 cok cok düşük en son hgb 8e dusunce serumla takviye ettiler bu ay basinda bakacağız nekadar ise yaradigina, b12 icinde kar zarar dengesi yaparak hem endokrin doktorum hem 2 kadin dogumcum da ekstra kullanmam gerektigini soyledi direk b12 aliyorumÜzme kuzum kendini
Kansızlık ve B12 tüm hamilelierin başının belası zaten
Kan ilacını doktorun değiştirebilse iyi olur ben ferrumdan memnunum
B12 hangi ilacı yazdı sana doktorun B12 direkt veremiyorlar normalde başka ilaçların içerisinden faydalanmak gerekebiliyor
Kan değerin ve B12 değerin kaç yazıyor tahlil sonuçlarında?
Ben 75 ile kalmistim suan 82-83 arasinda gidip geliyorum ilk 4ay kanamam varken yatince 4 kiloyu o zaman aldim son 4aydirda 2.300 gorunuyor ama muhtemelen artik ben degil bebek aliyoriyi akşamlar herkese bakıyorumda kimse kilolardan bahsetmemiş kilolar ne durumda kızlar ben aynada baktığımda pek almamışım gibi geliyordu bugun boydan kendimi çektirdim de almış başını gidiyor :)
Onceki gebeliklerimde hep mantardan cok cektim bunda şükür iyi gidiyordu disim iltihap olunca antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ve sonrasi kacinilmaz mantar, ama akimtisi beyaz bu arada. Ve hafif duzeyde oldugu icin sirkeli su ile taharetlenmek ise yariyor bilgin olsun.Randevu aldım adetin 3. Gününe hemen sıra bulunacak bir yerde değilim maalesef. Mantar da var bence ama mantarda kahverengi akıntı gelir mi ki hep beyaz olurdu ben de
Mis gibi görünüyorEki Görüntüle 3324805
Kızlar bugün biraz ütü ve yerleştirme işlerine başladım bu organizerleri iyiki almışım dedim tavsiye ederim düşünen varsa herşey çok düzenli oldu bi set daha alacam galiba
Çok güzel görünüyorlar canım nerden aldın?Eki Görüntüle 3324805
Kızlar bugün biraz ütü ve yerleştirme işlerine başladım bu organizerleri iyiki almışım dedim tavsiye ederim düşünen varsa herşey çok düzenli oldu bi set daha alacam galiba
Değişik renkler getiriyor A101 düzgün bir renk getirse alcamValiz almayı düşünenler vardı kalitesi nasıl bilmiyorum ama a101 e geliyormuş. Bebek askısı da geliyor isteyen varsa
Ahh aklimda olsun antibiyotik kullanınca mantar mi olunuyorBenimde kan ve b12 cok cok düşük en son hgb 8e dusunce serumla takviye ettiler bu ay basinda bakacağız nekadar ise yaradigina, b12 icinde kar zarar dengesi yaparak hem endokrin doktorum hem 2 kadin dogumcum da ekstra kullanmam gerektigini soyledi direk b12 aliyorum
Ben 75 ile kalmistim suan 82-83 arasinda gidip geliyorum ilk 4ay kanamam varken yatince 4 kiloyu o zaman aldim son 4aydirda 2.300 gorunuyor ama muhtemelen artik ben degil bebek aliyor
Onceki gebeliklerimde hep mantardan cok cektim bunda şükür iyi gidiyordu disim iltihap olunca antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ve sonrasi kacinilmaz mantar, ama akimtisi beyaz bu arada. Ve hafif duzeyde oldugu icin sirkeli su ile taharetlenmek ise yariyor bilgin olsun.
O renkli akıntı belki hsg ile açılan bir tıkanıklık tarzı bişey olabilir. Ama inşallah da yerleşme kanamasidır.Randevu aldım adetin 3. Gününe hemen sıra bulunacak bir yerde değilim maalesef. Mantar da var bence ama mantarda kahverengi akıntı gelir mi ki hep beyaz olurdu ben de
Linkini atar mısınEki Görüntüle 3324805
Çok güzel olmuş canım bu organizerlerin ölçüsü nedir bizi de linkler misinEki Görüntüle 3324805
Siyah pembe ve mavi geliyor canım 2 kasım perşembe aktüel ürün olarak. Gece tam 12de sitesinden alabilirsinDeğişik renkler getiriyor A101 düzgün bir renk getirse alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?