- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.141
Her ikisi de güzel ama hamilelik harika olurduO renkli akıntı belki hsg ile açılan bir tıkanıklık tarzı bişey olabilir. Ama inşallah da yerleşme kanamasidır.
Ba yıl dımm çok muhteşem duruyor kalıbı falan da çok iyi görünüyor nerden aldınEki Görüntüle 3324805
Kızlar bugün biraz ütü ve yerleştirme işlerine başladım bu organizerleri iyiki almışım dedim tavsiye ederim düşünen varsa herşey çok düzenli oldu bi set daha alacam galiba
Benim cocuk doktoru arkadasim uyardi bu konuda. Asla kullanma diye. Ama bilmiyorum yeni yorum yapamam smdi. Ben moms green aldim. Onun icinde hicbisi yokSurekli ayni deterjani kullanmiyorum canim. Degistirerek kullaniyorum hepsinde yok. Bu sekild ekullandigimda sikinti olmaz sanirim.
Evet bu. Pamugunu fln cok begendim alirim diodum hatta bi takim daha.. bitmis demek
Sen hic 12kg degilsin kuzum. Bebisler sadece. Masallah ucunuze de12 kg ile hellooo
Sanmam. Forever harictir. O park yatak kategorisinde cnku. Ben dream evo aldimAcaba çarşaflar chicco next2me forever ile uyumlu mu? Chicco next2melerde daha küçük anne yanı modelleri de oluyor.
Trendyoldan HomeLife marka olan ikili set satılıyorduÇok güzel görünüyorlar canım nerden aldın?
Yeni değil ki o yıllardır var.Ayy kızlar birde uyuz salgını çıkmış dikkat edin kendinize
Aralarında perde gibi ayırıcı var mı tek parça şeklinde mi?Trendyoldan HomeLife marka olan ikili set satılıyordu
HOMELİFE EV TEKSTİL 2 Adet 4lü Çok Amaçlı Dolap Içi Ve Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Kutu Seti Fiyatı, Yorumları - TrendyolLinkini atar mısın
Bende tv de gördüm de çok artmış vakalarYeni değil ki o yıllardır var.
Pandemi başladıgından beri acaip patlak verdi.
Ve şimdiki formu öyle ilaca milaca kolay tepki vermiyor berbat bir şey.
Allâh düşman başına vermesin.
3 tanıdığım geçirdi 3 senede.
Öylelerde vardı ama onlar kalıp gibi değildi aradığım böyle kutu gibi duran birşeydi bunlar tam istediğim gibi oldu küçüklere de çorap ve mendilleri koyacamAralarında perde gibi ayırıcı var mı tek parça şeklinde mi?
Benim cocuk doktoru arkadasim uyardi bu konuda. Asla kullanma diye. Ama bilmiyorum yeni yorum yapamam smdi. Ben moms green aldim. Onun icinde hicbisi yok
Evet bu. Pamugunu fln cok begendim alirim diodum hatta bi takim daha.. bitmis demek
Sen hic 12kg degilsin kuzum. Bebisler sadece. Masallah ucunuze de
Sanmam. Forever harictir. O park yatak kategorisinde cnku. Ben dream evo aldim
İçi nasıl oluyor biliyor musunuz? Kaliteli mi? Çift taraflı mı acaba?Siyah pembe ve mavi geliyor canım 2 kasım perşembe aktüel ürün olarak. Gece tam 12de sitesinden alabilirsin
Hadi bizi linke boğğğEki Görüntüle 3324805
Kızlar bugün biraz ütü ve yerleştirme işlerine başladım bu organizerleri iyiki almışım dedim tavsiye ederim düşünen varsa herşey çok düzenli oldu bi set daha alacam galiba
Bende genelde böyle etki yapıyor. 2.gebeligimde hep doktorum sirkeli suyla taharet önermişti simdide 2. Uygulamada gecti sayilirAhh aklimda olsun antibiyotik kullanınca mantar mi olunuyor
Ben eşime bohça yaparken bimden almıştım 3 senedie kullanıyorum gayet kaliteli çıktı ama a101e gelenin kalitesi nasıldır bilemiyorum. Çok kötü olacağını sanmıyorum ama ya. Bendeki valiz iki taraflı evet bir tarafında fermuarlı bir bölme var onunla ayrılıyorİçi nasıl oluyor biliyor musunuz? Kaliteli mi? Çift taraflı mı acaba?
İnşallah mağazaya siyahını getirirler de alırım, siteden set alınıyor bildiğim kadarıyla tekli satmıyorlarBen eşime bohça yaparken bimden almıştım 3 senedie kullanıyorum gayet kaliteli çıktı ama a101e gelenin kalitesi nasıldır bilemiyorum. Çok kötü olacağını sanmıyorum ama ya. Bendeki valiz iki taraflı evet bir tarafında fermuarlı bir bölme var onunla ayrılıyor
Ay aynı şikayetler var bende de sırtımın ağrısından ölüyorum yemin ederim nasıl bakılıyor canım ona kandan mı?Aşırı derecede mide ağrısı yanması özellikle sırtta yanma
çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Bunun aşısını yaptırmak çok önemli, hem kızıma hem kendime yaptıracağım doğum sonrasıO ofsistimcidden evet ben leep olmuştum rahim ağzımdan 10 mm den biraz fazla alındı. Canım çoğu kadında bu illet var maalesef kiminin siğil olarak çıkıyor kiminin sinsi ilerliyor. Kiminde olsa da test yaptırmadığı için çıkmıyor. Veya bağışıklığı güçlü olduğu için kendiliğinden takviyelerle vs geçiyor.
Benim en ileri düzeydi yani kanserden bir önceki aşama. Gerçekten tıpta çaresi olan şeyler bunlar önemli olan son aşamada yakalanmamak. Annen kolposkopi oldu mu olacak mı ?
Aile hekimi canımAile hekimi mi yazdı yoksa kadındgm doktorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?