2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ba yıl dımm çok muhteşem duruyor kalıbı falan da çok iyi görünüyor nerden aldın linkle biziiii

Surekli ayni deterjani kullanmiyorum canim. Degistirerek kullaniyorum hepsinde yok. Bu sekild ekullandigimda sikinti olmaz sanirim.
Benim cocuk doktoru arkadasim uyardi bu konuda. Asla kullanma diye. Ama bilmiyorum yeni yorum yapamam smdi. Ben moms green aldim. Onun icinde hicbisi yok
Canım link açılmıyor ama attığın bu mu?

Eki Görüntüle 3324776
Evet bu. Pamugunu fln cok begendim alirim diodum hatta bi takim daha.. bitmis demek
12 kg ile hellooo
Sen hic 12kg degilsin kuzum. Bebisler sadece. Masallah ucunuze de
Acaba çarşaflar chicco next2me forever ile uyumlu mu? Chicco next2melerde daha küçük anne yanı modelleri de oluyor.
Sanmam. Forever harictir. O park yatak kategorisinde cnku. Ben dream evo aldim

Ayy kızlar birde uyuz salgını çıkmış dikkat edin kendinize
Yeni değil ki o yıllardır var.
Pandemi başladıgından beri acaip patlak verdi.
Ve şimdiki formu öyle ilaca milaca kolay tepki vermiyor berbat bir şey.
Allâh düşman başına vermesin.
3 tanıdığım geçirdi 3 senede.

Takibe alayım gelirse sipariş vereyim ben de güzel duruyorlar

birminikask2020 canım kendini suçlayacağın bir şey asla ama asla yok. Ancak olayları tam detaylı bilemiyoruz . bu durum daha erken fark edilebilecek bir şeyse eğer o zaman çok ciddi doktor ihmali var demek. Bunu sen fark edemezsin ya da bilemezsin ama doktorun bu öngörüde bulunması gerekirdi. eğer erken saptanacak bir şeyse kendini suçlamak yerine doktoru dava edebilirsin biraz toparlayınca. Sonuçta ekrana bakınca bizim için siyah beyaz bir ekran . Bir şey anlamıyoruz ki. Ya da hareket diyorsun mesela ama bilemeyiz ki biz az mı hareket ediyor çok mu ediyor. Kime göre neye göre. Bunların hepsinin takibini yapması gereken doktordu. Dua edelim hepsi boşa çıksın sağ Salim bebeğinle evinde yaşamak nasip olsun ennn kısa zamanda

İçi nasıl oluyor biliyor musunuz? Kaliteli mi? Çift taraflı mı acaba?
Ben eşime bohça yaparken bimden almıştım 3 senedie kullanıyorum gayet kaliteli çıktı ama a101e gelenin kalitesi nasıldır bilemiyorum. Çok kötü olacağını sanmıyorum ama ya. Bendeki valiz iki taraflı evet bir tarafında fermuarlı bir bölme var onunla ayrılıyor

İnşallah mağazaya siyahını getirirler de alırım, siteden set alınıyor bildiğim kadarıyla tekli satmıyorlar

çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Bunun aşısını yaptırmak çok önemli, hem kızıma hem kendime yaptıracağım doğum sonrası kolposkopi yapılmış hem rahim ağzından hem rahimden parçalar alınmış sonucunu bekliyor.ben 16 yaşındayken tiroid kanseri atlattı annem. genelde çok pozitif bir insanımdır, neşemle tanır beni çevremdeki insanlar. öyle her şeyi kafama takmam, ciddiye almam, her şeyden etkilenmem ama konu sağlık olunca ben de film kopuyor. Dünyanın en evhamlı insanı haline geliyorum. Beynimde felaket senaryoları dönmeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…