- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.161
Ben bime geldiginde almistim canim camasir yikama filesi. Fileye koymadan atinca camasir makinesinin lastiklerinin arasina sıkışıyor coraplar eldivenlerKızlar makine de yıkarken bebeğin eldiven çorapları kaybolmasın diye file mi ne varmış ondan aldınız mı aldıysanız link atar mısınız canım kizlar
Umarım hiç düşündüğün gibi kötü sonuçlar çıkmaz tertemiz sonuçlar alır annençok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Bunun aşısını yaptırmak çok önemli, hem kızıma hem kendime yaptıracağım doğum sonrasıkolposkopi yapılmış hem rahim ağzından hem rahimden parçalar alınmış sonucunu bekliyor.ben 16 yaşındayken tiroid kanseri atlattı annem. genelde çok pozitif bir insanımdır, neşemle tanır beni çevremdeki insanlar. öyle her şeyi kafama takmam, ciddiye almam, her şeyden etkilenmem ama konu sağlık olunca ben de film kopuyor. Dünyanın en evhamlı insanı haline geliyorum. Beynimde felaket senaryoları dönmeye başlıyor.
Bugun birsürü genetık hastalık saydılar. İnşallah güzel sonuc gelir.birminikask2020 canım bir şey sorucam sana eğer amniyosentez yaptırsan ve bebekte sorun görünse aldıracak mıydın bebeği kendine bu soruyu sor lüften.
Eğer ki cevabın hayır ise senin suçun değil hiç bir şey.
Lütfen artık kendini suçlamayı bırak.
Dur bakalım bu hafta gidince kdndğma yazdırayım birde rapor falan bahsetti eczaneci sordurayımAile hekimi canım
aminnn, yok biraz daha iyiyim yani yaşını başını almış menapoza girmiş bir kadın en kötü ihtimalle aldırır kurtulur. Allah dermansız dertler vermesinUmarım hiç düşündüğün gibi kötü sonuçlar çıkmaz tertemiz sonuçlar alır annenrabbim korusun korktuğunuzu yaşatmasın inşallah
Aminn hastalığı veren rabbim şifasını da nasip etsinaminnn, yok biraz daha iyiyim yani yaşını başını almış menapoza girmiş bir kadın en kötü ihtimalle aldırır kurtulur. Allah dermansız dertler vermesin
Ben bunu aldim 3-4 kere kullandm bence güzelKızlar makine de yıkarken bebeğin eldiven çorapları kaybolmasın diye file mi ne varmış ondan aldınız mı aldıysanız link atar mısınız canım kizlar
Siyah ve pembesi de geliyormuş yan kısmında göstermişlerDeğişik renkler getiriyor A101 düzgün bir renk getirse alcam
Ben de yapacağım teşekkür ederimmBende genelde böyle etki yapıyor. 2.gebeligimde hep doktorum sirkeli suyla taharet önermişti simdide 2. Uygulamada gecti sayilir
Benim de donuyor bazen canimKızlar ya benim bazen başım dönüyor
Ben deprem bölgesine yakın bir ilde yaşıyorum sürekli eşime deprem oluyor diyorum ama olmuyor tabiki başım dönüyor. Sanırım normal bizim için sonlara doğru geldiğimiz için yani ben kendimi böyle avutuyorumKızlar ya benim bazen başım dönüyor
Doktorlar ne yazikki cok acimasiz davraniyorlar hasta yakiniyla konusurken, ve söylemek zorundalarmis cunku cok sorun cikariyorlarmis insanlar bunu dememistiniz bize diye. hastayken yahut refakatcisiyken psikolojik durumumuzu goz ardi ediyorlar bencede neyazikki bende tecrübe ettim bunu birkac kez, inan hersey cok güzel olacak. İkinizde dualarimizdasiniz buraya yazmak sana iyi gelmeyecekse eger kendini nasil iyi hissedersen oyle davran fakat psikolojik sagligin icin konusmaya anlatmaya ihtiyacin olduğunu ve burada oldugumuzu unutma lütfen.Bugun birsürü genetık hastalık saydılar. İnşallah güzel sonuc gelir.
Sürecimi daha dikkatli götürmem gerekiyordu burda yazmamın da bir anlamı yok artık. İşin ehli iyi bir perinatolog la takiple ve hatta bir kafa iznine cıksam iyi olurdu hersey den uzaklaşıp. Sankı dünyayı ben kurtarıcam. Bunlar ıcın kendimi suçladım. Doktor secimim yanlıstı cok arastırma gerekıodu. Yasım ileri bir daha hamılelık zor bir sürü emek verdim.
Allah korusun ben ölüp gidince kime emanet edıcem hep onu düşündüm saglıklı olsun kendı ayagı üzerine dursun tek temennim o.
Benim de donuyor bazen canim
Dışarıdaydım bi kaç kere daha oldu şimdi eve geldim tansiyonuma bakacağımBen deprem bölgesine yakın bir ilde yaşıyorum sürekli eşime deprem oluyor diyorum ama olmuyor tabiki başım dönüyor. Sanırım normal bizim için sonlara doğru geldiğimiz için yani ben kendimi böyle avutuyorum
Kan sekerim dustugunde oluyor sanirim benim. Bi kac defa oldu. Gecen kan tahlili icin kan verdim sonrasinda basim dondu meyve suyu icince rahatladim.Ben deprem bölgesine yakın bir ilde yaşıyorum sürekli eşime deprem oluyor diyorum ama olmuyor tabiki başım dönüyor. Sanırım normal bizim için sonlara doğru geldiğimiz için yani ben kendimi böyle avutuyorum
Eczanelerde varBu test özel bir test mi ki
Her hafta nts çekiliyorum da yarın gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?