2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar makine de yıkarken bebeğin eldiven çorapları kaybolmasın diye file mi ne varmış ondan aldınız mı aldıysanız link atar mısınız canım kizlar
Ben bime geldiginde almistim canim camasir yikama filesi. Fileye koymadan atinca camasir makinesinin lastiklerinin arasina sıkışıyor coraplar eldivenler

Umarım hiç düşündüğün gibi kötü sonuçlar çıkmaz tertemiz sonuçlar alır annen rabbim korusun korktuğunuzu yaşatmasın inşallah

Bugun birsürü genetık hastalık saydılar. İnşallah güzel sonuc gelir.
Sürecimi daha dikkatli götürmem gerekiyordu burda yazmamın da bir anlamı yok artık. İşin ehli iyi bir perinatolog la takiple ve hatta bir kafa iznine cıksam iyi olurdu hersey den uzaklaşıp. Sankı dünyayı ben kurtarıcam. Bunlar ıcın kendimi suçladım. Doktor secimim yanlıstı cok arastırma gerekıodu. Yasım ileri bir daha hamılelık zor bir sürü emek verdim.
Allah korusun ben ölüp gidince kime emanet edıcem hep onu düşündüm saglıklı olsun kendı ayagı üzerine dursun tek temennim o.

Umarım hiç düşündüğün gibi kötü sonuçlar çıkmaz tertemiz sonuçlar alır annen rabbim korusun korktuğunuzu yaşatmasın inşallah
aminnn, yok biraz daha iyiyim yani yaşını başını almış menapoza girmiş bir kadın en kötü ihtimalle aldırır kurtulur. Allah dermansız dertler vermesin

aminnn, yok biraz daha iyiyim yani yaşını başını almış menapoza girmiş bir kadın en kötü ihtimalle aldırır kurtulur. Allah dermansız dertler vermesin
Aminn hastalığı veren rabbim şifasını da nasip etsin anamızı atamızı başımızdan eksik etmesin

Bugün doktor kontrolümüz vardı 34hafta 2185gr 47cm olmuş bebiş gelişimi iyi dedi 2 hafta sonra 36.haftada tekrar gideceğim vajinal ağrıyı sordum Çatı ağrısı normal dedi alttanda kontrol etti herzamanki gibi enfeksiyon var tabi kaçınılmaz fitil kullanacağım

Kızlar ya benim bazen başım dönüyor
Ben deprem bölgesine yakın bir ilde yaşıyorum sürekli eşime deprem oluyor diyorum ama olmuyor tabiki başım dönüyor. Sanırım normal bizim için sonlara doğru geldiğimiz için yani ben kendimi böyle avutuyorum

Doktorlar ne yazikki cok acimasiz davraniyorlar hasta yakiniyla konusurken, ve söylemek zorundalarmis cunku cok sorun cikariyorlarmis insanlar bunu dememistiniz bize diye. hastayken yahut refakatcisiyken psikolojik durumumuzu goz ardi ediyorlar bencede neyazikki bende tecrübe ettim bunu birkac kez, inan hersey cok güzel olacak. İkinizde dualarimizdasiniz buraya yazmak sana iyi gelmeyecekse eger kendini nasil iyi hissedersen oyle davran fakat psikolojik sagligin icin konusmaya anlatmaya ihtiyacin olduğunu ve burada oldugumuzu unutma lütfen.
Cok cok güzel günler görün yavrunla yasayacaginiz enbuyuk aci bu olsun umarım..

Benim de donuyor bazen canim
Dışarıdaydım bi kaç kere daha oldu şimdi eve geldim tansiyonuma bakacağım

Kızlar aldığınız bulaşık deterjanlarının son kullanma tarihi ne? 03.24 müş bu. 3 ay içinde bitmez sanıyorum, vazgeçtim almaktan

Eklentiler

• 6A6AD732-7CD3-4379-B25E-8EABA73A1BEE.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 38
Kan sekerim dustugunde oluyor sanirim benim. Bi kac defa oldu. Gecen kan tahlili icin kan verdim sonrasinda basim dondu meyve suyu icince rahatladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…