2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay aynı şikayetler var bende de sırtımın ağrısından ölüyorum yemin ederim nasıl bakılıyor canım ona kandan mı?
Bizim ilçede entegre hastanesi var aile hekimi de orada hamilelik öncesi aşırı derecede bu şikayetlerim olunca safra kesesi mi diye kan testi yaptı ama ismi neydi bilmiyorum sonra safra ile ilgili değil reflü atağı geçirmişsin demişti

Kan sekerim dustugunde oluyor sanirim benim. Bi kac defa oldu. Gecen kan tahlili icin kan verdim sonrasinda basim dondu meyve suyu icince rahatladim.
Tansiyonum 13 e 8 olmuş çok şaşırdım 9a 6 10a 6 falan çıkıyordu hep. Galiba benim vücudum alışık olmadığı için yüksek geldi

Tansiyonum 13 e 8 olmuş çok şaşırdım 9a 6 10a 6 falan çıkıyordu hep. Galiba benim vücudum alışık olmadığı için yüksek geldi
Tuzlu bir şey tuketmediysen doktoruna haber ver canim çünkü bana 32 den sonra günde 3 kez tansiyonunu ölç 12 den yukarıda çıkarsa idrarda protein kaçağı var mı baktır demişti

Amin inşallah . Annene çok geçmiş olsun. Ben de oğluma yaptırıcam, kızlarımızı korumak için

Kontrol ettir sık sık olctur canim tansiyon sikinti hamilelikte

Be
Her hafta nts çekiliyorum da yarın gideceğim sen en son gittiğinde bebek nasıldı
bebiş iyiydi 46 cm 2450 kg olmuş :)
Sen cumartesileri gidiyordun kontrole doğru :)
Benim de cumaları idi ama cumaya randevu bulamadım Salı gidicem artık. Sen de yarın 35 oluyorsun değil mi

Bugün atmıştım raporumu buraya 32.haftadaym bugun aldım. Yaa yıllık izin konusunu ben soraym şuan moralim bozuldu izinlerim yanacak
Biz yönetmeliği incelemiştik geçen ay benimde hedefim 35. Haftada yıllık iznimi kullanıp 37.de raporu başlatmaktı hatta birkaç arkadaş daha aynı düşüncedeydi gem özel hemde devlette baktığımız ve incelediğimiz kadarıyla çalışabilir kağıdı aldıktan sonra hiçbir şekilde rapor izin mazeret heyet yıllık izim kullanılmıyor

Şuandan itibaren aldığın tüm izin ve raporlar doğum sonrasından kesilecek maalesef ki ve genelde iş yeri bu konuda çok bilgi sahibi olmuyor soru sorduğunda yönlendiremiyprlar

Ama için rahat edecekse pazartesi işe gidince sor teyit al

Tuzlu bir şey tuketmediysen doktoruna haber ver canim çünkü bana 32 den sonra günde 3 kez tansiyonunu ölç 12 den yukarıda çıkarsa idrarda protein kaçağı var mı baktır demişti
Yarından itibaren ölçmeye başlayacağım inşallah öyle bir şey yoktur
Kontrol ettir sık sık olctur canim tansiyon sikinti hamilelikte

Tüh ya bilsem iznimi alırdım geçen haftalarda. Ben 8-5 çalışıyorum 5 hafta bu şekilde kesintisiz çalışmak nasıl olacak bakalım merak içindeyim nereye kadar dayanacagim

Bu test özel bir test mi ki
Canım ovulasyon testi
Adetin bittikten sonra en doğru ve yüksek yumurtlama dönemini takip edebiliyorsun

Bir nevi gebelik oluşması için en doğru dönemi tesbit için kullanılıyor

Aynı gebelik testi gibi sadece buradaki çizgiler sana yumurtanın en uygun dönemini gösteriyor

Bazı adet takip programları telefondakiler üreme dönemini kestiremiyor . Ben gebelik oluştuğu ay kullanmıştım bunu içerisinden hem yumurtlama takibi için hemde gebelik kontrolü için bolca test çıkmıştı. Ve telefonumdaki tarihlerden daha farklı görünüyordu yumurtlama dönemim. Şansa bu teste göre ilerlediğimiz ay sonu gebeliğim oluşmuştu . Bu ay gebeliğin olmazsa bir şans verebilirsin bu teste

Eklentiler

• IMG_5127.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 21
Tüh ya bilsem iznimi alırdım geçen haftalarda. Ben 8-5 çalışıyorum 5 hafta bu şekilde kesintisiz çalışmak nasıl olacak bakalım merak içindeyim nereye kadar dayanacagim
Yıllık iznin diğer yıla aktarılma şansı varsa en iyi ihtimal işe dönünce 1-2 hafta kullanabilirsin ama bazı iş yerlerinde yıllık izinler devir olmuyor olabilir

Kızlar makine de yıkarken bebeğin eldiven çorapları kaybolmasın diye file mi ne varmış ondan aldınız mı aldıysanız link atar mısınız canım kizlar
Al cnm
Ben bugun 32+0m hic alttan da bakılmadım nst ye de girmedim normal mi

Teşekkür ediyorum o kadar detay anlatmışsınız ki çok mutlu oldum. Bu ay olmazsa mutlaka alacağım belki şansınız bana da gecer

9 6 10 6 normal tansiyonundan 13 8 çıkması önemli birsey hergun iki 3 ölçüm mutlaka yap ve doktoruna haber ver idrar tahlili vermelisin birde ödemin var mı

Sabahtan beri yazacağım yazamadım bir türlü canım çok geçmiş olsun rabbim sonuçların temiz gelmesini nasip etsin
En ufak bir kistte bile yapılıyor belki tedbir olsun diyedir geçen hafta ablama da yapıldı test en kötüyü değil en iyiyi düşünmeye çalış bak stresle sana da birşey olmasın aman benim sancılarım üzüntü ve stresten erken geldi hep dikkat kendine lütfen

Kaşınma şkayetım oldu o yuzden baktılar ama karaciğer daha net sonuc verıyomuş zaten

yaa süpermiş valla
6,5 kilo aldım pazartesi 32. Haftaya giriyorum

48,5 kiloyum şuan heralde 51-52 derken doğuma giricem

Eski kilom 45 ile çıkıcam Allahım Aminn

Dipnot : Kustuğum dönem 3-4 kiloya yakın verdim şuan daha yüksek olurdum o süreç olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…