2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yıllık iznin diğer yıla aktarılma şansı varsa en iyi ihtimal işe dönünce 1-2 hafta kullanabilirsin ama bazı iş yerlerinde yıllık izinler devir olmuyor olabilir

2022 iznim bu yıl devretmisti zaten ondan 6 günüm kalmıştı. 2023 ten 20 günüm var devredecek 2024 e onda sorun yok. Devlette bir sene devrediyor sadece ikinci seneye devretmiyor

9 6 10 6 normal tansiyonundan 13 8 çıkması önemli birsey hergun iki 3 ölçüm mutlaka yap ve doktoruna haber ver idrar tahlili vermelisin birde ödemin var mı
Ödemim hiç yok. İdrar tahlili de pztesi verdim. Yarın sabahtan başlayacağım ölçmeye

Ahh aklimda olsun antibiyotik kullanınca mantar mi olunuyor
Cevap yazıldı mı bilmiyorum ama antibiyotik vajinada bulunması gereken, mikropları öldüren faydalı bakterileri öldürüyor ya, o yüzden antibiyotik bitince bir kutu da faydalı bakteri veriyor bazen doktorlar, uzun süren, tekrarlayan tedavilerde özellikle.

Cok teşekkür ederim kizlarr❤❤

Bilmiyordum cevap verilmedi bu şekilde teşekkür edrim

Alttan muayene bende olmadım nstye girdim kendi doktorum 32 başlattı. Ama bu nst işi doktordan doktora değişiyor devletten gidiyorum ben başka bir doktor kapısına 34 haftalık hamile olan nst çekilip gelecek yazmıştı mesela. Bende dedim herhalde benim ki de öyle ister ama 32de başlattı yani doktoruna göre oluyor genelde

Kizlar n11 indirim haberciniz geldi :)
Ebebek banyo ve oyuncak urunlerinde sepette indirimli fiyat kampanya yapmis. Ve cuma50 indirim40 kodlari indirimli fiyat ile kullandiriyor

Asagidakini 122 tl ye aldim. Ne zamandir hb de 180 200 civarinda gorup beklemedeydim

Satici ebebek e tiklayip sepette indirimli urunlere bir goz atin :)

Indirim40 kuponum duruyor ne alsam? Aldiklarinizi yazin haa :)

Madenciye koptum sjdjdkf

Be

bebiş iyiydi 46 cm 2450 kg olmuş :)
Sen cumartesileri gidiyordun kontrole doğru :)
Benim de cumaları idi ama cumaya randevu bulamadım Salı gidicem artık. Sen de yarın 35 oluyorsun değil mi
Yarın 34+4

Canım cok güzel indirimmis eksik kalan bir seyimi sorucam, bu açılıp kapanan bebek yikama kovasi setlerinden almıştım ama filesi yok, bu e bebekteki sevi bebe filesi bununla uyumlu mu daha önce alan oldu mu

Bugundu canım randevum suanlık herşey yolundaymış bebekler buyudukce daha da küvezden uzaklaşıyo dedi, ciğer geliştirici vurulmuştum işe yaramış solunumlarıda iyimiş bebeklerın

Çok şükür uzun süre daha durur inşallah bebişler

Bilmiyordum cevap verilmedi bu şekilde teşekkür edrim
Antibiyotik kullanırken veya sonrasında prebiyotik takviye veya ev yapımı yoğurt da kullanabilirsiniz ama dediğim doktorun yazdığı şey vajinal ovül içinde bilmem kaç bin ya da milyon faydalı bakteri içeriyor. Etkisi daha iyi olur.

Karacaya sardım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…