- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.201
Yıllık iznin diğer yıla aktarılma şansı varsa en iyi ihtimal işe dönünce 1-2 hafta kullanabilirsin ama bazı iş yerlerinde yıllık izinler devir olmuyor olabilir
Bugundu canım randevum suanlık herşey yolundaymış bebekler buyudukce daha da küvezden uzaklaşıyo dedi, ciğer geliştirici vurulmuştum işe yaramış solunumlarıda iyimiş bebeklerın@zgenes’den güzel haber aldıksırada @savascii ve @Seray94 var
P pembeumut111 canım senin ne zamandı randevun?
@Gzm-26 canım senin sancılar ne durumda?
Ödemim hiç yok. İdrar tahlili de pztesi verdim. Yarın sabahtan başlayacağım ölçmeye9 6 10 6 normal tansiyonundan 13 8 çıkması önemli birsey hergun iki 3 ölçüm mutlaka yap ve doktoruna haber ver idrar tahlili vermelisin birde ödemin var mı
Cevap yazıldı mı bilmiyorum ama antibiyotik vajinada bulunması gereken, mikropları öldüren faydalı bakterileri öldürüyor ya, o yüzden antibiyotik bitince bir kutu da faydalı bakteri veriyor bazen doktorlar, uzun süren, tekrarlayan tedavilerde özellikle.Ahh aklimda olsun antibiyotik kullanınca mantar mi olunuyor
Hayır hiç şişmem olmadıElinde ayaginda sisme var mi?
Yanlış sanırım tüp bebekle gebe kaldım ben transferım 29 marttı. Bugun 33. Haftaya girdımSenin sat yanlış mı listede
Ben bunu aldim 3-4 kere kullandm bence güzel
Cok teşekkür ederim kizlarrAl cnmHERA CONCEPT 3 Adet Çamaşır Yıkama Filesi Renkli Fermuarlı - Fiyatı, Yorumları
HERA CONCEPT 3 Adet Çamaşır Yıkama Filesi Renkli Fermuarlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bugun 32+0m hic alttan da bakılmadım nst ye de girmedim normal mi
Amin inşallahEvet ama içini ferah tut. İnşirah oku bol bol. İnşallh hayırlısı neyse o olur
Bilmiyordum cevap verilmedi bu şekilde teşekkür edrimCevap yazıldı mı bilmiyorum ama antibiyotik vajinada bulunması gereken, mikropları öldüren faydalı bakterileri öldürüyor ya, o yüzden antibiyotik bitince bir kutu da faydalı bakteri veriyor bazen doktorlar, uzun süren, tekrarlayan tedavilerde özellikle.
Alttan muayene bende olmadım nstye girdim kendi doktorum 32 başlattı. Ama bu nst işi doktordan doktora değişiyor devletten gidiyorum ben başka bir doktor kapısına 34 haftalık hamile olan nst çekilip gelecek yazmıştı mesela. Bende dedim herhalde benim ki de öyle ister ama 32de başlattı yani doktoruna göre oluyor geneldeAl cnmHERA CONCEPT 3 Adet Çamaşır Yıkama Filesi Renkli Fermuarlı - Fiyatı, Yorumları
HERA CONCEPT 3 Adet Çamaşır Yıkama Filesi Renkli Fermuarlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bugun 32+0m hic alttan da bakılmadım nst ye de girmedim normal mi
Madenciye koptum sjdjdkfKızlar doktordan çıktım çok şükürmesajlara bakamadım. Bebeklerin kilosu iyiydi biri 1800 diğeri 1900 civarıydı. Rahim uzunluğum 19 mm düşmüş 21 den geliyor gelmekte olan madenci bu sefer kazı yapmıyordu akıllı duruyordu nstde yine her zamanki gibi sancım çıktı. Doktorum yapacak bişey yok artık bundan sonrası rahminin ne kadar taşıyacağına bağlı ama ben 34 ü göreceğine inanıyorum diyip motive etti beni nst aşağıdaki gibiydi bakmak isteyenler için. Bende durumlar böyle yani perşembe günü tekrar kontrole çağırdı. Ağrıların artık çok normal dedi bide
Ay çok şükğr herkes iyi olsun da, doğum yapan arkadaşın durumu nasıl bebeğin falan var mı haberBaşka doğuran yok henüz çok şükür
İnşallahYarından itibaren ölçmeye başlayacağım inşallah öyle bir şey yoktur
Yarın 34+4Be
bebiş iyiydi 46 cm 2450 kg olmuş :)
Sen cumartesileri gidiyordun kontrole doğru :)
Benim de cumaları idi ama cumaya randevu bulamadım Salı gidicem artık. Sen de yarın 35 oluyorsun değil mi
Canım cok güzel indirimmis eksik kalan bir seyimi sorucam, bu açılıp kapanan bebek yikama kovasi setlerinden almıştım ama filesi yok, bu e bebekteki sevi bebe filesi bununla uyumlu mu daha önce alan oldu muKizlar n11 indirim haberciniz geldi :)
Ebebek banyo ve oyuncak urunlerinde sepette indirimli fiyat kampanya yapmis. Ve cuma50 indirim40 kodlari indirimli fiyat ile kullandiriyor
Asagidakini 122 tl ye aldim. Ne zamandir hb de 180 200 civarinda gorup beklemedeydim
Chicco Yenidoğan Tırnak Makası Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Chicco Yenidoğan Tırnak Makası Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Satici ebebek e tiklayip sepette indirimli urunlere bir goz atin :)
Indirim40 kuponum duruyor ne alsam? Aldiklarinizi yazin haa :)
Bugundu canım randevum suanlık herşey yolundaymış bebekler buyudukce daha da küvezden uzaklaşıyo dedi, ciğer geliştirici vurulmuştum işe yaramış solunumlarıda iyimiş bebeklerın
Antibiyotik kullanırken veya sonrasında prebiyotik takviye veya ev yapımı yoğurt da kullanabilirsiniz ama dediğim doktorun yazdığı şey vajinal ovül içinde bilmem kaç bin ya da milyon faydalı bakteri içeriyor. Etkisi daha iyi olur.Bilmiyordum cevap verilmedi bu şekilde teşekkür edrim
Karacaya sardım benKizlar n11 indirim haberciniz geldi :)
Ebebek banyo ve oyuncak urunlerinde sepette indirimli fiyat kampanya yapmis. Ve cuma50 indirim40 kodlari indirimli fiyat ile kullandiriyor
Asagidakini 122 tl ye aldim. Ne zamandir hb de 180 200 civarinda gorup beklemedeydim
Chicco Yenidoğan Tırnak Makası Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Chicco Yenidoğan Tırnak Makası Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Satici ebebek e tiklayip sepette indirimli urunlere bir goz atin :)
Indirim40 kuponum duruyor ne alsam? Aldiklarinizi yazin haa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?