- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.221
İnşallahTeşekkür ediyorum o kadar detay anlatmışsınız ki çok mutlu oldum. Bu ay olmazsa mutlaka alacağımbelki şansınız bana da gecer
Bi netlik yok maalesefAy çok şükğr herkes iyi olsun da, doğum yapan arkadaşın durumu nasıl bebeğin falan var mı haber
Canım hepsi ihtimalBugun birsürü genetık hastalık saydılar. İnşallah güzel sonuc gelir.
Sürecimi daha dikkatli götürmem gerekiyordu burda yazmamın da bir anlamı yok artık. İşin ehli iyi bir perinatolog la takiple ve hatta bir kafa iznine cıksam iyi olurdu hersey den uzaklaşıp. Sankı dünyayı ben kurtarıcam. Bunlar ıcın kendimi suçladım. Doktor secimim yanlıstı cok arastırma gerekıodu. Yasım ileri bir daha hamılelık zor bir sürü emek verdim.
Allah korusun ben ölüp gidince kime emanet edıcem hep onu düşündüm saglıklı olsun kendı ayagı üzerine dursun tek temennim o.
Normal.Al cnmHERA CONCEPT 3 Adet Çamaşır Yıkama Filesi Renkli Fermuarlı - Fiyatı, Yorumları
HERA CONCEPT 3 Adet Çamaşır Yıkama Filesi Renkli Fermuarlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bugun 32+0m hic alttan da bakılmadım nst ye de girmedim normal mi
Canım tansiyon tehlikeliHayır hiç şişmem olmadı
Nst 34 teyim bende girmedim doktorum bebek çok aktif hareketli bir kasılma görmedim gerek yok dedi nst ye vajinal ağrım olduğu için baktı normalde bakmıyorAl cnmHERA CONCEPT 3 Adet Çamaşır Yıkama Filesi Renkli Fermuarlı - Fiyatı, Yorumları
HERA CONCEPT 3 Adet Çamaşır Yıkama Filesi Renkli Fermuarlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
O zmn çok sıkıntı olmaz2022 iznim bu yıl devretmisti zaten ondan 6 günüm kalmıştı. 2023 ten 20 günüm var devredecek 2024 e onda sorun yok. Devlette bir sene devrediyor sadece ikinci seneye devretmiyor
Ben 33-0 sa gittigimde de ikisi de bakilmadi. 34-35ten sonra bakiliyor sanirim riskli bi durum yoksaAl cnmHERA CONCEPT 3 Adet Çamaşır Yıkama Filesi Renkli Fermuarlı - Fiyatı, Yorumları
Tamam super. Arkdsm tansiyon ve sismeyle 34-6 da preklamsi teshisi ile acil doguma alindi. Oyuzden takip et tansiyonunu cok muhimHayır hiç şişmem olmadı
Çok fenalar 2 gün önce aldığımız tulumlara zam yapıp %30 indirim diye piyasaya sürmüşler . İndirim oranı gerçek değil beybiler . İndirim oranını yüksek gösterip satış oranını arttırmaya çalışmışlar ama bana yakalandılarKızlar hb DeFacto da indirim var ayrıca kargo bedava haberinjz olsun
Ben genelde ordan alışveriş yapmıyorum ya indirim yazıyor diye attım işteÇok fenalar 2 gün önce aldığımız tulumlara zam yapıp %30 indirim diye piyasaya sürmüşler . İndirim oranı gerçek değil beybiler . İndirim oranını yüksek gösterip satış oranını arttırmaya çalışmışlar ama bana yakalandılar
Ben alışverişim %80 lık kısmını hepsiburadada yapıyorumBen genelde ordan alışveriş yapmıyorum ya indirim yazıyor diye attım işte
Bilmiyor ki burda uzmanı varBen alışverişim %80 lık kısmını hepsiburadada yapıyorum
Normalde güzel indirim yapıyorlar ama defacto akıllılık yapmaya çalışmış bu sefer
Çoğu şeyi varmış dediklerin 1 hafta sürmeden alınır. Beşik olarak ne almayı düşünüyorsun ben Elele baby den aldım bazı arkadaşlar da ordan aldıBen daha bu karnımdaki çocuğa bir müslin battaniye hariç çöp almadım. Sürekli kızıma bir şeyler alıyorum. Onun da istedikleri bitmiyor. Şimdi öğretmenler gününe altın bileklik alacakmışız.
Dün doğum günümdü. Eşim dedi ki sana beştaş alacaktım, para harcamasaydın dersin diye almadımben de gratis onlinedan kendime makyaj seti aldım hediye olarak
Bebeğin ablasından kalan bebek arabası, puset, süt sağma makinesi, kuzenlerimden gelen bir sürü kıyafet var aslında. Sadece biberon, anne yanı beşik, içine yatak, bir iki çarşaf, alez, hazır kundak, kanguru, çorap, yakalık almam lazım sanki. Aklıma başka şey gelmiyor. Bir koca poşet ağız bezi var evde bi yerde ama nasıl bulcam bilmiyorum.
Temmuzda kiracıya çık dedik. Hala bekliyoruz. Ne hayallerim vardı. Koltukların, sandalyelerin kılıflarını yeniletecektim. Kıza oda yapacaktım. Yeni perdeler alacaktım. Şu an ev bile darma dağınık, hiç bi şeye özenemiyorum. Ama bi taraftan önemli de değil. Çocuk doğdu mu büyüyor bi şekilde.
Böyle iç dökme gibi oldu biraz
Canım hep söylüyorum aynı şeyi de benim kızım 32 haftalıkken kafası 28 haftalıktı. Aa mikrosefali mi diye bağırmıştım. Doktor bana mesleğiniz ne dedi. Gururla öğretmenim dedim. Eğitim konusunda araştırmalar yapın, böyle mikrosefali hidrosefali okumayın dediKizlar selam, bugün Benim de kontrolüm vardi, bebek gayet iyi ama kafasi 1 ay önden gidiyor, Doktor normal dedi Genetik… Benim kafam normal Eşimin biraz büyük ama normal yanibilemedim, endişelendim ama doktorum çok normal dedi… 31. Haftadayız 35 haftalık çıktı… var mı bilginiz tecrübeniz ya da bizim gibi bu kadar fark olanınız ?
Bakayım ona da. Yan tarafı çıkıyor mu? Chicco next to me beğenmiştim aslında. Ama çok da aklımda bişey yok.Çoğu şeyi varmış dediklerin 1 hafta sürmeden alınır. Beşik olarak ne almayı düşünüyorsun ben Elele baby den aldım bazı arkadaşlar da ordan aldı
Yan tarafı indiriliyor bazı modellerin bazılarında yokBakayım ona da. Yan tarafı çıkıyor mu? Chicco next to me beğenmiştim aslında. Ama çok da aklımda bişey yok.
Yok canım gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?