- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.241
Hahah güzel demişsinCanım hep söylüyorum aynı şeyi de benim kızım 32 haftalıkken kafası 28 haftalıktı. Aa mikrosefali mi diye bağırmıştım. Doktor bana mesleğiniz ne dedi. Gururla öğretmenim dedim. Eğitim konusunda araştırmalar yapın, böyle mikrosefali hidrosefali okumayın dedibeyin içi yapılara bakıyor onlar. Bir sorun olsa sen daha farketmeden söylerler.
Buldum. Aklımda bu. 34. Haftada alırız dedi eşim.Yan tarafı indiriliyor bazı modellerin bazılarında yok
Yok şekerim yok şükür. Yarından itibaren ölçmeye başlayacağım bakalım inşallah öyle bişey olmaz. Belki anlık bir yükselmedirCanım tansiyon tehlikeli
Gün içinde ölç sık sık saat saat yaz doktoruna haber ver mutlaka.
Senin şekerin de vardı galiba öyle hatırlıyorum
Genelde normal besleniyorsan ve damarlarında bir sorun yoksa, böbreklerinde de kronik bir problem yoksa tansiyonun çıkmaz. Biraz tuzsuz ye, sarımsak ve limona yüklen. Belki öyle anlık yüksek çıkmıştır. 4 saatte bir ölçün demişti bana. 10 dk bir ölçme yanıltır.Yok canım gayet güzel
Yarından itibaren ölçmeye başlayacağım eğer yüksek çıkarsa doktoruma yazacağımGenelde normal besleniyorsan ve damarlarında bir sorun yoksa, böbreklerinde de kronik bir problem yoksa tansiyonun çıkmaz. Biraz tuzsuz ye, sarımsak ve limona yüklen. Belki öyle anlık yüksek çıkmıştır. 4 saatte bir ölçün demişti bana. 10 dk bir ölçme yanıltır.
Bir de trigliserit ve kolestrol değerlerin nasıldı? Onlar da yükselmeye sebep oluyormuş.Yarından itibaren ölçmeye başlayacağım eğer yüksek çıkarsa doktoruma yazacağım
İnşallah ikisi de iyileşir hemencecikBi netlik yok maalesef
Yaa çok güzelmiş bende alayım çok sagol askoo☺Z Zeyzey2134 bebeğim bugün pijama takımım geldi. Yani fiyatına göre iyi bence bambu kumaş ağırlıklı. Emzirme döneminde kullanılır gayet rengi benim çektiğim resimde açık çıktı da böyle değil katalogda ki gibi
Pijama Takım - Markalar - 219,99 TL
Mavi Gömlek Yaka Kadın Pijama Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W3JE34Z8-GJYwww.lcwaikiki.com
Bi büyük beden olsa daha iyi sanki bu arada yorumlarda öyleydiYaa çok güzelmiş bende alayım çok sagol askoo☺
Muhtemelen yaa aile olunca da mecbur gidiyo insan orda olması gerekiyor. Toparlarsın hemen yaa başka şeyler düşün kayıpları düşünmeİnşallah ikisi de iyileşir hemencecikbende bugün kontrole gittim kilo alımı yavaşlamış sanırım son zamanların temposu falan etkiledi birde çok kasılma oluyor artık yakın zamanda evime dönmeye çalışacağım
Tekrar yazabilir mi ki influenza risk durumunda reçete numaram çıkıyor benim şu an kontrol etsene bi sende ne varAnlamadım ki yavrum perşembe kadındogum doktoruna yazdırcam tekrar bakalım
teşekkür ederim canım, incelemeye yollamışlar işte bekleyeceğiz inşallah tedaviyle geçecek bir şeydir. benim gecenin köründe kalkıp annemin e nabızına girip bakmam o kadar saçma ki resmen Allah çıkardı karşıma. T turuncuportakall çok destek oldu sağolsun bu konuda çok bilgili. onunla konuşmak rahatlattı beni, dediklerini araştıracağım. Allah dermansız dert vermesin ama gerçekten 8.aya girdim 8 ayda benden bağımsız çok fazla stres unsuruyla baş etmek durumunda kaldım. Stres yapmadım desem yalan olur ama şu an daha iyiyim. Temenni ediyorum bundan sonra yalnızca güzel haberler alırız hepimiz.Sabahtan beri yazacağım yazamadım bir türlü canım çok geçmiş olsun rabbim sonuçların temiz gelmesini nasip etsin
En ufak bir kistte bile yapılıyor belki tedbir olsun diyedir geçen hafta ablama da yapıldı test en kötüyü değil en iyiyi düşünmeye çalış bak stresle sana da birşey olmasın aman benim sancılarım üzüntü ve stresten erken geldi hep dikkat kendine lütfen
Reçetem var ama alamıyorum rapor yazdırıcam artıkTekrar yazabilir mi ki influenza risk durumunda reçete numaram çıkıyor benim şu an kontrol etsene bi sende ne var
Biraz öyle tatlımBilmiyor ki burda uzmanı var
Bende öyle diyorum ama eşim şimdiden ikinciyi planlıyor, o kadar ağlamamı zırlamamı çekmesine rağmen adam razı yaniŞu cocuklari bı hayırlısı ile dogursak valla adım Nikola bidaha hamile kalırsam iki ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?