2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hahah güzel demişsin doktor şok öyledir herhalde bence de ya, bişi olsa söylerler tamam problem yapmiyim teşekkürler

Yan tarafı indiriliyor bazı modellerin bazılarında yok
Buldum. Aklımda bu. 34. Haftada alırız dedi eşim.
Bi derdimi daha söyliyim. Benim 8 tane yorganım var. Ve kocam çok ateşli. Kışın bile yorganla yatmıyoruz. Atmaya da kıyamıyorum yorganları. Rahmetli anneannem, rahmetli babaannem, rahmetli kayınvalidem yaptırmış. babam memlekette bir ev aldı. Yaza bitcek inşaat. İlk iş yorganları evden yolliycam, oraya koycam onlar evden çıksa zaten dünyanın yeri açılacak. Ben hiç biriktirmeyi stok yapmayı sevmem ama bu yorganlar kaldı başıma

Canım tansiyon tehlikeli
Gün içinde ölç sık sık saat saat yaz doktoruna haber ver mutlaka.
Senin şekerin de vardı galiba öyle hatırlıyorum
Yok şekerim yok şükür. Yarından itibaren ölçmeye başlayacağım bakalım inşallah öyle bişey olmaz. Belki anlık bir yükselmedir

Yok canım gayet güzel
Genelde normal besleniyorsan ve damarlarında bir sorun yoksa, böbreklerinde de kronik bir problem yoksa tansiyonun çıkmaz. Biraz tuzsuz ye, sarımsak ve limona yüklen. Belki öyle anlık yüksek çıkmıştır. 4 saatte bir ölçün demişti bana. 10 dk bir ölçme yanıltır.

Yarından itibaren ölçmeye başlayacağım eğer yüksek çıkarsa doktoruma yazacağım

Yaa çok güzelmiş bende alayım çok sagol askoo☺

Muhtemelen yaa aile olunca da mecbur gidiyo insan orda olması gerekiyor. Toparlarsın hemen yaa başka şeyler düşün kayıpları düşünme

teşekkür ederim canım, incelemeye yollamışlar işte bekleyeceğiz inşallah tedaviyle geçecek bir şeydir. benim gecenin köründe kalkıp annemin e nabızına girip bakmam o kadar saçma ki resmen Allah çıkardı karşıma. T turuncuportakall çok destek oldu sağolsun bu konuda çok bilgili. onunla konuşmak rahatlattı beni, dediklerini araştıracağım. Allah dermansız dert vermesin ama gerçekten 8.aya girdim 8 ayda benden bağımsız çok fazla stres unsuruyla baş etmek durumunda kaldım. Stres yapmadım desem yalan olur ama şu an daha iyiyim. Temenni ediyorum bundan sonra yalnızca güzel haberler alırız hepimiz.

Kizlar e nabizdaki risk durumunu herkese riskli olarak mi isaretlediler acaba bana,esime,kardesime riskli gorunuyor ilginc bi sekilde.
Uygulamada ilk basta o butonlar yoktu bende. Uugulamayi silip tekrar yukleyince gorundu butonlar

Valla benim telefonu bile elime alasim gelmiyor vücudum da ağrımaya yerim yok . Herkes diyordu sen son aylarını gör o mide bulantılarini arayacaksın diye ama bn he he diyip geciyordum haklılarmis oturunca sanki mideme batıyor çocuk yatınca böbreklerim agriyo yürüyünce belim valla bugün oturdum ağladım nasıl durucam ben diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…