- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.261
Cok mu kilo aldin boyuna gore?Valla benim telefonu bile elime alasim gelmiyor vücudum da ağrımaya yerim yok . Herkes diyordu sen son aylarını gör o mide bulantılarini arayacaksın diye ama bn he he diyip geciyordumhaklılarmis oturunca sanki mideme batıyor çocuk yatınca böbreklerim agriyo yürüyünce belim valla bugün oturdum ağladım nasıl durucam ben diye
Benim de bebeğimin kafası 1 ay önde gidiyor ama doktor normalMerhaba, nasipse 11 Aralıkta geliyor bizim minnak. Süreç olarak gezinirken burayı buldum. 33 +3 Şuan ama fl düşük kısa diyip 3 haftadır haftalık kontrole alıyorlar. 1700 gr suan minnik bir bebek mi sorun mu var bir şey demedi doktorlar. Bu durumu yaşayan var mı ? Kontrol edicez bakıcaz diyip sık sık gel diyorlar. Hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız ıns Hepımız.
Merhaba canım kiz bebek mi? Ailede minyonluk var mi genetik de olabilir kötü birsey olsa doktorlar acımadan söylüyorlar insallah yokturMerhaba, nasipse 11 Aralıkta geliyor bizim minnak. Süreç olarak gezinirken burayı buldum. 33 +3 Şuan ama fl düşük kısa diyip 3 haftadır haftalık kontrole alıyorlar. 1700 gr suan minnik bir bebek mi sorun mu var bir şey demedi doktorlar. Bu durumu yaşayan var mı ? Kontrol edicez bakıcaz diyip sık sık gel diyorlar. Hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız ıns Hepımız.
Erkek nasipse. Türkiye’de olmak vardı. Hollandadayım ben eşimin işi nedeni ile doktorlar açıklama yapmıyor. Ben 160 mınyonum,babası 183. 36 yaşım ılk bebegım. İleri yaş zor geçen bir hamılelık. Ilk 4 5 ay kilo kaybım çok oldu zar zor serumla vs ayakta kaldım. Vitamın vs takvıyeyle yata yata geçiriyorum. 8 kilo aldım bu sayede. Ama haftasına kilosu düşük, genel grafıge göre altta kalıyor buyumesı denılıyor. 30 haftadan sonra dendı oncesınde yoktu bu yorum. Daha dün ekoya cagırdılar ekodakı doktor konu ıcın başka doktora gönderıcem dedi nst aldılar sonra gıdın yarın gelin dediler bugün gıttık nst aldılar doktor geldi günde 6 kere hıssedıyormusun bebegı dedi evet dedım tamam çarşamba gel dedıMerhaba canım kiz bebek mi? Ailede minyonluk var mi genetik de olabilir kötü birsey olsa doktorlar acımadan söylüyorlar insallah yoktur
Kaç hafta geriden geliyor dediler mi peki?Erkek nasipse. Türkiye’de olmak vardı. Hollandadayım ben eşimin işi nedeni ile doktorlar açıklama yapmıyor. Ben 160 mınyonum,babası 183. 36 yaşım ılk bebegım. İleri yaş zor geçen bir hamılelık. Ilk 4 5 ay kilo kaybım çok oldu zar zor serumla vs ayakta kaldım. Vitamın vs takvıyeyle yata yata geçiriyorum. 8 kilo aldım bu sayede. Ama haftasına kilosu düşük, genel grafıge göre altta kalıyor buyumesı denılıyor. 30 haftadan sonra dendı oncesınde yoktu bu yorum. Daha dün ekoya cagırdılar ekodakı doktor konu ıcın başka doktora gönderıcem dedi nst aldılar sonra gıdın yarın gelin dediler bugün gıttık nst aldılar doktor geldi günde 6 kere hıssedıyormusun bebegı dedi evet dedım tamam çarşamba gel dedısanırım çok dolmuşum yazdımda yazdım benide işte telaş aldı iyice.
Benim de bebeğimin kafası 1 ay önde gidiyor ama doktor normal
Genetik diyor, bir problem yok diyor… eğer aile genelde minyonsa daha ufak olabilir, genelde yapılıysa bebekte öyle olur filan yazıyor inetde çok.. Ben de ona inanmak istiyorum, mantıklı geliyor yanim
Ultrason kağıdın var mı detaylı fl vs ? Atabilirsen bakarız, benim 1 hafta gerilik var fl ve karın çevresinde önemli değil dedi doktor ama 3 haftaya çıkarsa gerilik o zaman sıkıntıymış. Doktorum protein ağırlıklı beslen dedi banaMaalesef. Bir şey demediler. Bir arkadaş yorum yapmış genetik faktör vs demişler. Bunada belirtmediler. Sadece kontrol sıklaştı. Grafiğin altında çok yavaş büyüyor haftada 150 gr zar zor alıyor. Oda 2 hafta önce 1400 bu hafta 1700 du onu bile doktor demeditek soledıgıkleri grafıgın altında haftalık gelişme var ama çok az.
Bu hafta izin vermedi çekmemize doktor bırı 29 haftalık Bırı 31 haftalık çizelgeler. Bunlar işe yarar mıUltrason kağıdın var mı detaylı fl vs ? Atabilirsen bakarız, benim 1 hafta gerilik var fl ve karın çevresinde önemli değil dedi doktor ama 3 haftaya çıkarsa gerilik o zaman sıkıntıymış. Doktorum protein ağırlıklı beslen dedi bana
İki hafta gerilik var canım bu 3 hafta olmadığı sürece sıkıntı yok, beni de sık görmek istedi ilk başta 1 hafta olmasına rağmen sadece emin olmak istiyorlar. Protein diyeti yaparsan arada ki farkın kapanabilir benim 1 haftadan 4 güne inmişti en son.Bu hafta izin vermedi çekmemize doktor bırı 29 haftalık Bırı 31 haftalık çizelgeler. Bunlar işe yarar mı
2 hafta gerilik evet, arkadaşımızın dediği gibi 2 hafta normal sayılıyor.. genetik yapıyla alakalıdır, çok doğru ölçümler de olmuyormuş, buna üzülüp stres yapma bence.. Muz, ceviz, kabak çekirdeği, süt, et vs böyle beslenBu hafta izin vermedi çekmemize doktor bırı 29 haftalık Bırı 31 haftalık çizelgeler. Bunlar işe yarar mı
Protein diyeti nedir? Protein ağırlıklı beslenmek mi? et balık tavuk yedırmıyor süt yoğurt vs tüketiyorum bende bol bol.Örnek verebilirsen hemen uygulayabilirim. Protein tozu vs proteinli sütler olur muİki hafta gerilik var canım bu 3 hafta olmadığı sürece sıkıntı yok, beni de sık görmek istedi ilk başta 1 hafta olmasına rağmen sadece emin olmak istiyorlar. Protein diyeti yaparsan arada ki farkın kapanabilir benim 1 haftadan 4 güne inmişti en son.
Et yumurta balık tarzı genel olarak beslenmelisin, bebeğe kilo aldırıyor… benim diyetisyenim de bi ara bebek hiç kilo almamıştı neredeyse, proteini arttırdı şimdi alıyor kilo… peotein tozları çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum… doktoruna sor istersen bir daha ki kontrolde..Protein diyeti nedir? Protein ağırlıklı beslenmek mi? et balık tavuk yedırmıyor süt yoğurt vs tüketiyorum bende bol bol.Örnek verebilirsen hemen uygulayabilirim. Protein tozu vs proteinli sütler olur muçok çok teşekkür ederim
Haftada bir balık mesela somon çok çok iyi, iki kere tavuk iki kere et, süt ve yoğurt veya kefir hangisini tercih edersen,karışık kuruyemiş günde bir avuç ayreten kabak çekirdeği ve 1 maden suyu. Baklagiller de tüket bol bol, kendine smoothie de yapabilirsin yulaf fıstık ezmesi muz süt karışık. Bir de bazı bebeklerde genetik minyon olmasıProtein diyeti nedir? Protein ağırlıklı beslenmek mi? et balık tavuk yedırmıyor süt yoğurt vs tüketiyorum bende bol bol.Örnek verebilirsen hemen uygulayabilirim. Protein tozu vs proteinli sütler olur muçok çok teşekkür ederim
Evet ben de böyle düşünüyorum yanacak olan 6 gün için de yapacak bir şey yok artıkO zmn çok sıkıntı olmaz
Seneye doğum iznim bitince kısa bir süre işe giriş çıkış yap 20 gün iznini devreye aldır öyle kullan . Sonra kendi planına göre ücretsiz yada yarı zamanlı iznini başlatırsın
Ben de diyetisyene gidiyorum her sabah mutlaka yumurta, sıklıkla ara öğün ( yoğurt, meyve, süt, kuruyemiş yiyorum bunlarda), sebze, baklagil ve et tavuk balık yememi istiyor. Toplamda 3 ana öğün 3 ara öğün yaparak besleniyorum. Bebek kilo alıyor ben de yavaş kilo alıyorum ya da aynı kiloda kalıyorm bu sayede.Protein diyeti nedir? Protein ağırlıklı beslenmek mi? et balık tavuk yedırmıyor süt yoğurt vs tüketiyorum bende bol bol.Örnek verebilirsen hemen uygulayabilirim. Protein tozu vs proteinli sütler olur muçok çok teşekkür ederim
8 aydır balık et tavuk suremıyorum ağzıma. Lokma alsam istifra ediyorum. Daha çok protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım. Yumurta süt peynir kuru yemıs arkadaşlar ne dedi ise not aldım. İnş sonuç alırız. Çok teşekkürlerBen de diyetisyene gidiyorum her sabah mutlaka yumurta, sıklıkla ara öğün ( yoğurt, meyve, süt, kuruyemiş yiyorum bunlarda), sebze, baklagil ve et tavuk balık yememi istiyor. Toplamda 3 ana öğün 3 ara öğün yaparak besleniyorum. Bebek kilo alıyor ben de yavaş kilo alıyorum ya da aynı kiloda kalıyorm bu sayede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?