2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İlk hamileliğin bilmezsin dedilet banada
Ama öyle bir biliyorumki kemik ağrılarım sağolsun geceleri yatırmıyor bendede yatınca çok garip ağrılar ortaya çıkıyor yatmaz olaydım diyorum bütün kemiklerim birbirbirine geçiyor sanki

Benim bebeğimde haftasına göre yavaş ilerliyor ilk günden beri hem geç döllenmeden şüphelendi doktor
Hem de bebek minyon sanırım
İki buçuk iç hafta geride görünüyor her gittiğimde
Bende üzülüyorum maalesef
Şunuda farkettimki karnımın büyümesi durdu sanki
Küçük bir karnım var dışardan bakan anlamıyor bile hamileliği
Şimdi bende annemin yanına gidip protein ağırlıklı besleneceğim
Burda çok imkanım yoktu temizlikten aynaya bakamıyorum köy hayatı malum

Şimdi soluma yatarken elini böbreğime doğru sokmak suretiyle uyandırdı beni sırtüstü de nefes alamıyorum doğurunca mümkün olur olmaz yüzüstü yatıcam devamlı yüzüstü uyurdum çok özledim

Ay yüz üstünü bende çok özledmmm, ama yüz üstü uyumakta kırışıklık yapıyor,bebis icin hazır alışmısken kendim için de dikkat ediym diyorum

Ay yüz üstünü bende çok özledmmm, ama yüz üstü uyumakta kırışıklık yapıyor,bebis icin hazır alışmısken kendim için de dikkat ediym diyorum
Hareket özgürlüğü ne güzel bişeymiş, birazcık bunu özlemiş de olabiliriz. Bazen diyorum bu zamanlarımız iyi ki sıcaklara gelmemiş yoksa bi de sıcaklarda mahvolurduk yine şanslıyız bana şimdi bile afakanlar basıyor

Teşekkür ediyorum ne güzel yazdınız tek tek
Değerlerine geçen ay bakilmistinsadece progesteronum olması gerekenden düşüktü diğerleri normal geldi. Folik asite başladım ama B12 kullanmiyordum ona da başlayayım progesteron düşüklüğü bir etki yaratır mı bilemedim ama arastirsam da anlamadim

Canim eğer bebege giden kordonda çentik veya herhangi bir sıkıntı yoksa beslenme yada genetik kaynaklıdır insallah ya beslenmene daha çok dikkat et vitamin takviyelerini eksik etme birsey olmaz insallah Allah size bagislasin

Markası ne canım

Bu fileden aldım çok güzel ama ben bir hata yaptım fermuari orafa lastikli bir yer var onun tam altından geçirip dibine kadar çekin yoksa açılıyor bir de Hb 55 tlydi

Bu hafta izin vermedi çekmemize doktor bırı 29 haftalık Bırı 31 haftalık çizelgeler. Bunlar işe yarar mı
Canım hiç endişe etme. Benim görümcem de böyle son 1-1,5 ayı çok endişeli geçirdi. Oğlu şindi 5 yaşında maşallahı var. Sadece yaşıtlarından biraz daha ince bi yapısı var ama zıpkın gibi valla Sen gönlünü ferah tut bazı gelişimsel farklılıklar

Bende öyle diyorum ama eşim şimdiden ikinciyi planlıyor, o kadar ağlamamı zırlamamı çekmesine rağmen adam razı yani
Benimkide o modda daha ilk gebelikte perte çıktım

3 ay acilde benimle sabahladı
Bütün ev işi onda
Ben sürekli error veriyorum
Dün bacağıma şiddetli kramp girdi 5 dk geçmedi sancısı kasıldı kasıldı kopuyor bacağım sandım seslendim eşime duymadı acıdan ağladım panikle odaya geldi doğuruyorum sandı . 10 dk bacağıma masaj yaptı anca ağlamam durdu .

Beni yatağıma götürdü inşallah ikinci daha rahat geçer korkma dedi uyudu

Tatlım progestreon önemli bir hormon
Gebelik oluşsada rahim duvarı dayanıklı ve kalın olmazsa bebek tutunamaz adet dönemiyle birlikte vücuttan atılır .

Doktoruna tekrar gittiğinde progestreon için tavsiyelerine kulak ver ilaç yada c vitamini gibi içerikler önerbelir .

Progestreonu yine tiroit tarzı bir hormonda düşürüyor olabilir ben genel kan testi yaptırıp tüm sonuçlar elinizdeyken planlama yapın derim

Vücutta yeterince progesteron bulunmadığında, rahim duvarı hamileliğe hazırlanacak şekilde kalınlaşamaz ve döllenme gerçekleşse bile, oluşan embriyo rahim duvarına tutunamayacağı için hamilelik gerçekleşemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…