- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.301
Sus sus söyleme inşallah bizde doğumdan sonra manken oluruzBi senle ben varız herhalde burda 80 üstü. Diğer hepiciği manken gibi maşallah
Sen bir ben ikinci siradayim arkandayım arkadaşimBen varım belki de birincilik bende 95 şuan hedef 100
Hepiniz moral vermeye çalısıosunuz cok tesekkur ederim, bir genetık hastalıkla ilgili ozellıkle benzerlik var dıe konustu hoca, ve cok kötü bir hastalık tedavisi yok o yuzden cok perısanım,Doktorlar ne yazikki cok acimasiz davraniyorlar hasta yakiniyla konusurken, ve söylemek zorundalarmis cunku cok sorun cikariyorlarmis insanlar bunu dememistiniz bize diye. hastayken yahut refakatcisiyken psikolojik durumumuzu goz ardi ediyorlar bencede neyazikki bende tecrübe ettim bunu birkac kez, inan hersey cok güzel olacak. İkinizde dualarimizdasiniz buraya yazmak sana iyi gelmeyecekse eger kendini nasil iyi hissedersen oyle davran fakat psikolojik sagligin icin konusmaya anlatmaya ihtiyacin olduğunu ve burada oldugumuzu unutma lütfen.
Cok cok güzel günler görün yavrunla yasayacaginiz enbuyuk aci bu olsun umarım..
Dogrunca yüzüstünden başka pozisyon aklımdan geçiyorsa namerdim uykuda da cinsellikte de dinlenmede de hshshs yüzüstü yatacam İNŞALLAH usandım bu ne sırt bel kalça bacak kalmadı ya uyuşa uyuşa uyku mu olur her yerim ağrıyor bizi de uyuduk dinlendik sanıyorlar pehhhBu yaşıma kadar hiç soluma yatmazdım kalbe zararlı diye, hamilelikte sol tavsiye ediliyor diye hep sola yatmaya çalışıyorum, biz bu çocukları doğurunca da artık sola yatabilir mi olucaz
Gece uykusuzluklari yüzünden kafamda kendi kendime konu açıyorum
ben dün giremedim hiç okumadım direk atladım valla doğuran filan var mı söyleyin bana daKizlar hepinize gunaydin dün saat 6 dan bu yana girmedim sadece 10 sayfa birkmis hayret dedim herkes erken uyudu heraldeböyle devamm
Yok doğuran şükür.ben dün giremedim hiç okumadım direk atladım valla doğuran filan var mı söyleyin bana da
iyi bari çok şükürYok doğuran şükür.
Aaaa bu aynı benim herif gibi her şeyi ikinciye bağlıyor ilkini aldık kucağımızaBenimkide o modda daha ilk gebelikte perte çıktım
3 ay acilde benimle sabahladı
Bütün ev işi onda
Ben sürekli error veriyorum
Dün bacağıma şiddetli kramp girdi 5 dk geçmedi sancısı kasıldı kasıldı kopuyor bacağım sandım seslendim eşime duymadı acıdan ağladım panikle odaya geldi doğuruyorum sandı . 10 dk bacağıma masaj yaptı anca ağlamam durdu .
Beni yatağıma götürdü inşallah ikinci daha rahat geçer korkma dedi uyudu
Hangisini sordun anlamadım ama aldıklarım bunlar. Tırnak makası civilde daha uygundur onu ordan aldım. N11de de vardır illakiMarkası ne canım
Canım sen doğumunu nerde yapacaksın hangi hastanedeGünaydın kızlarrr. Doktora gidecek olanlara şans diliyorum. Umarım yüzünü de gösterir bebeler. Ben en son 21. Haftada gördüm yüzünübeni de bastı heyecan sanırım sezaryan tarihim 29 Kasım olacak. Kaldı mı bir ay!!! Ay can atıyorum şu an çabuk geçse zaman
Bebek şuan hangi hastanede?Hepiniz moral vermeye çalısıosunuz cok tesekkur ederim, bir genetık hastalıkla ilgili ozellıkle benzerlik var dıe konustu hoca, ve cok kötü bir hastalık tedavisi yok o yuzden cok perısanım,
ben pgd yaptrdm ama genel kromozoma bakılmamıs oda benim hatam mı yoksa doktorun bilgilendirmemesımı diyeyim bunuda dun öğrendim yası ileri herkes bence Ngs kesinlikle yaptırsın pgd den hemen sonra o tek embriyo kesinlikle yaptırmam gerekirdi o es gecıldı zaten saglıklı cıkmasa transfer olmazdım. su an 6bın TL ödedim kromozoma bakılsın die ünv hastanesinde. Süphelendıklerı kalıtsal hastalık bana olabılır dıe söylendi kolum kırıldı hıc uyumadım tedavisi yok. Psikologa git dıe dıolar sütüm ole az gelıokı yok gibi. Bebek hergun aynı küçük die söylendi ama genetık 1 aya cıkar dediler en gec.
Ünv hastanesinde.Bebek şuan hangi hastanede?
Canım inşallah güzel haberlerini alırsın annenin üzme kendiniteşekkür ederim canım, incelemeye yollamışlar işte bekleyeceğiz inşallah tedaviyle geçecek bir şeydir. benim gecenin köründe kalkıp annemin e nabızına girip bakmam o kadar saçma ki resmen Allah çıkardı karşıma. T turuncuportakall çok destek oldu sağolsun bu konuda çok bilgili. onunla konuşmak rahatlattı beni, dediklerini araştıracağım. Allah dermansız dert vermesin ama gerçekten 8.aya girdim 8 ayda benden bağımsız çok fazla stres unsuruyla baş etmek durumunda kaldım. Stres yapmadım desem yalan olur ama şu an daha iyiyim. Temenni ediyorum bundan sonra yalnızca güzel haberler alırız hepimiz.
Maşallah canım kaç haftalık oldunuz şuan. Benim bildigim bebegin kilosu da önemli elbette ama asıl önemli olan bebeğin başı ve omuz genişliğiymiş oralar normalse kilolu olması da normal doğuma engel değil. Benim bebişin başı önden gidiyor böyle olunca zor oluyormuş normal doğum diyorlarevet kızımız 2160 gram olmuş normal doğum istiyorsan bebeğe çok yarayacak şeyler yeme dedi
gunaydin kacinci hafta icin bu tarihi verdiGünaydın kızlarrr. Doktora gidecek olanlara şans diliyorum. Umarım yüzünü de gösterir bebeler. Ben en son 21. Haftada gördüm yüzünübeni de bastı heyecan sanırım sezaryan tarihim 29 Kasım olacak. Kaldı mı bir ay!!! Ay can atıyorum şu an çabuk geçse zaman
32+2 ama 1.5 hafta önden gidiyormuş. 38de konuşacağız doğumla ilgili öncesindeki konuşmalar anlamsız diyo doktorum.Maşallah canım kaç haftalık oldunuz şuan. Benim bildigim bebegin kilosu da önemli elbette ama asıl önemli olan bebeğin başı ve omuz genişliğiymiş oralar normalse kilolu olması da normal doğuma engel değil. Benim bebişin başı önden gidiyor böyle olunca zor oluyormuş normal doğum diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?