2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bi senle ben varız herhalde burda 80 üstü. Diğer hepiciği manken gibi maşallah
Sus sus söyleme inşallah bizde doğumdan sonra manken oluruz
Ben varım belki de birincilik bende 95 şuan hedef 100
Sen bir ben ikinci siradayim arkandayım arkadaşim Allah'ın izinyle biz bı 100 yaparız zaten benim yaptığım tek marifet o ağzımı kapatsamda vücudum benle ömür boyu inat yapar

N11 dün çok sinirimi bozdu ya bi arakdasin verdiği kuponla biberon almak istedim fiyatı 314 sepete kupon kullanıyorsun 50 TL indirimli fiyatı 300 oluyor delirtiler beni ya ne saçmalık hem kupon veriyorsunuz hemen kulandirtmiyorsunuz açıklama saçmalığıda indirimli urunmus zaten efendim çok sinirlendim dün cokkkkkk

Hepiniz moral vermeye çalısıosunuz cok tesekkur ederim, bir genetık hastalıkla ilgili ozellıkle benzerlik var dıe konustu hoca, ve cok kötü bir hastalık tedavisi yok o yuzden cok perısanım,
ben pgd yaptrdm ama genel kromozoma bakılmamıs oda benim hatam mı yoksa doktorun bilgilendirmemesımı diyeyim bunuda dun öğrendim yası ileri herkes bence Ngs kesinlikle yaptırsın pgd den hemen sonra o tek embriyo kesinlikle yaptırmam gerekirdi o es gecıldı zaten saglıklı cıkmasa transfer olmazdım. su an 6bın TL ödedim kromozoma bakılsın die ünv hastanesinde. Süphelendıklerı kalıtsal hastalık bana olabılır dıe söylendi kolum kırıldı hıc uyumadım tedavisi yok. Psikologa git dıe dıolar sütüm ole az gelıokı yok gibi. Bebek hergun aynı küçük die söylendi ama genetık 1 aya cıkar dediler en gec.

Dogrunca yüzüstünden başka pozisyon aklımdan geçiyorsa namerdim uykuda da cinsellikte de dinlenmede de hshshs yüzüstü yatacam İNŞALLAH usandım bu ne sırt bel kalça bacak kalmadı ya uyuşa uyuşa uyku mu olur her yerim ağrıyor bizi de uyuduk dinlendik sanıyorlar pehhh

Aaaa bu aynı benim herif gibi her şeyi ikinciye bağlıyor ilkini aldık kucağımıza

Eklentiler

• IMG_4238.webp
    14 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_4237.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4236.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 55
Canım sen doğumunu nerde yapacaksın hangi hastanede

Bebek şuan hangi hastanede?

Canım inşallah güzel haberlerini alırsın annenin üzme kendini içine doğmuş resmen girip bakmışsın hissetmişsin, önemli olan erken tedavi olmak Allahın izniyle hiçbişey olmaz sıkma sen canını

evet kızımız 2160 gram olmuş normal doğum istiyorsan bebeğe çok yarayacak şeyler yeme dedi
Maşallah canım kaç haftalık oldunuz şuan. Benim bildigim bebegin kilosu da önemli elbette ama asıl önemli olan bebeğin başı ve omuz genişliğiymiş oralar normalse kilolu olması da normal doğuma engel değil. Benim bebişin başı önden gidiyor böyle olunca zor oluyormuş normal doğum diyorlar

gunaydin kacinci hafta icin bu tarihi verdi

Çatı muayenesi ikinci gebeliklerde yapılıyor mu acaba 1. De cuma kontrolde pazartesi gel çatı muayenesi yapalım demişti cumartesi doğuma gitmiştim hiç çatı muayenesi olmadım yani

32+2 ama 1.5 hafta önden gidiyormuş. 38de konuşacağız doğumla ilgili öncesindeki konuşmalar anlamsız diyo doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…