- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.321
ya çok zor anlayamam belki ama tahmin edebiliyorum. Hem lohusa dönemindesin hormonlar yerinde zaten değil birde bebeğin durumu seni iyice mahvetti. İnşallah herşey yoluna girer senin adına dua ediyorum. Hep buradayız yanındayız istediğin zaman yaz konuşalımÜnv hastanesinde.
Benim bildiğim yapılmıyo ilkini yapmışsın zaten diyeÇatı muayenesi ikinci gebeliklerde yapılıyor mu acaba 1. De cuma kontrolde pazartesi gel çatı muayenesi yapalım demişti cumartesi doğuma gitmiştim hiç çatı muayenesi olmadım yani
Ben de endometriozis var o yüzden düşmüş olabilir mi kiTatlım progestreon önemli bir hormon
Gebelik oluşsada rahim duvarı dayanıklı ve kalın olmazsa bebek tutunamaz adet dönemiyle birlikte vücuttan atılır .
Doktoruna tekrar gittiğinde progestreon için tavsiyelerine kulak ver ilaç yada c vitamini gibi içerikler önerbelir .
Progestreonu yine tiroit tarzı bir hormonda düşürüyor olabilir ben genel kan testi yaptırıp tüm sonuçlar elinizdeyken planlama yapın derim
Vücutta yeterince progesteron bulunmadığında, rahim duvarı hamileliğe hazırlanacak şekilde kalınlaşamaz ve döllenme gerçekleşse bile, oluşan embriyo rahim duvarına tutunamayacağı için hamilelik gerçekleşemez.
Aa kardeşim de bana bunu önerdi bizde de kenarları dore renklisi varmış Çikolatasını kendin mi yapacaksın madlen çikolatayı ? Dore rengi mi alsam diyordum sırf bu pleksi Dore rengi diye . Etiketini de ona uydurup ozalitten çıkarırım diyordumKızlar n11de bu cam kutulardan var trendyolda da var ama kupon kullanamazsınız diye bunu attım. Altın rengide var ben benimkini 350 ye aldıydım ayıcık çiçek koyup süsledim içine madlen çikolata koycam bi tek kasımın ortasında alırım çikolatayı da
Kutular - Dekoratif Kutu Modelleri ve Fiyatları - n11
Kutular ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kutular çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Beni de sola yatırdılar özellikle kendi döndürdü ebe
32+0da 1900 gramdı bizim bebiş 32 ile uyumlu demişti doktor normal bence
Ya ben bunu ayıcık bide çiçeklerle süsledim. Çikolata konusunda da madlen alcam etiketim var fazladan üstüne yapıştırsam da olur ama düz koysam da olur gibi geldi. Mavi kaplı çikolata bide geleneksel olduğu için lokum da düşünüyorum. İçine. N11 de dün hatta gördüm başka sitelerde de illaki vardır bakmadımAa kardeşim de bana bunu önerdi bizde de kenarları dore renklisi varmış Çikolatasını kendin mi yapacaksın madlen çikolatayı ? Dore rengi mi alsam diyordum sırf bu pleksi Dore rengi diye . Etiketini de ona uydurup ozalitten çıkarırım diyordum
Şu anki dertlerimizden başka dertlere geçiş yapıyoruz doğurunca. Annelik böyle bişey demek ki. Annem hep endişe duyardı bizim için. Bizde böyle olacağızDün iki sayfa Kasım anneleri grubuna girdim psikolojim bozuldu, bi arkadasin bebegi sezeryanla doğmuş, bulunduğu hastanede yenidoğan unitesi yok diye baska hastaneye sevk etmisler, esi bebegin peşinden gitmis arkadaş hic görememis bebegini , bi arkadaş her yerde hastalik var bebeği görmeye gelenler ya hastalık bulastirirsa benimle bebegime ne yapicaz diye dertleniyordu. Ben hiç böyle şeylere hazırlık yapmıyordum. Başıma gelirse ne yaparım diye dertlendim
38+5gunaydin kacinci hafta icin bu tarihi verdi
Ya bana bir vuruyolar vallahi yerımde zıplıyorum bi de acıtaya başladı rahım agzı zaten sakat bi de vura vura cıkacaklar sinirlerim zıplıyo resmencok sinir bozucu bişey kuvvetlendıler bi de can acıtıyolar
Kötü değil. Dün akşamdan iyi. Bugün peynirini zeytinini tuzsuz ye. Öğleden sonra yine ölçersin.Günaydın kızlar bugün mutsuz uyandım nedense. Gece rüyamda bebek gördüm çok güzel bir bebekti ama devamını göremedim. Sabah kalktım tansiyon ölçtüm 118 e 78 çıktı.
Canım Özgür deren üç hastanede yaptırıyor. Oğlumu güven de yapmıştım. Ama evimizden çok uzak. Bu sefer tobb etü de inşallahCanım sen doğumunu nerde yapacaksın hangi hastanede
Evet evet ben de Murat hocadan takipliyim o yüzden dedim acaba hacettepede mi yapacaksınCanım Özgür deren üç hastanede yaptırıyor. Oğlumu güven de yapmıştım. Ama evimizden çok uzak. Bu sefer tobb etü de inşallahSen de Ankaradaydın dimi?
Nedense üzgün yüz emojisi yapamıyorum. Hastane tercih ederken yenidoğan ünitesi olanı tercih etmek lazım. Üzücü şeyler okuma istersen. Bebeğe bir şey olmuş diye devam edeceksin sandım ama şükür sağlıkları yerinde. Görmeye gelenler de öncesinde ararlar, gelmeyin bebek ve anne hassas denilebilir aslında. Eşim diyor ki bu sefer doğum yapacağında kimseye söylemeyelim, gelmesinler.Dün iki sayfa Kasım anneleri grubuna girdim psikolojim bozuldu, bi arkadasin bebegi sezeryanla doğmuş, bulunduğu hastanede yenidoğan unitesi yok diye baska hastaneye sevk etmisler, esi bebegin peşinden gitmis arkadaş hic görememis bebegini , bi arkadaş her yerde hastalik var bebeği görmeye gelenler ya hastalık bulastirirsa benimle bebegime ne yapicaz diye dertleniyordu. Ben hiç böyle şeylere hazırlık yapmıyordum. Başıma gelirse ne yaparım diye dertlendim
Ben de gelenlere maske verdirmeyi düşünüyorum. Eşimle annemde takar zaten hep. Odadaki herkes taksın ben hariçNedense üzgün yüz emojisi yapamıyorum. Hastane tercih ederken yenidoğan ünitesi olanı tercih etmek lazım. Üzücü şeyler okuma istersen. Bebeğe bir şey olmuş diye devam edeceksin sandım ama şükür sağlıkları yerinde. Görmeye gelenler de öncesinde ararlar, gelmeyin bebek ve anne hassas denilebilir aslında. Eşim diyor ki bu sefer doğum yapacağında kimseye söylemeyelim, gelmesinler.
Bizde de tam tersi ben istiyorum eşim istemiyor ne hale geldin yeter diyorBende öyle diyorum ama eşim şimdiden ikinciyi planlıyor, o kadar ağlamamı zırlamamı çekmesine rağmen adam razı yani
Merhaba, nasipse 11 Aralıkta geliyor bizim minnak. Süreç olarak gezinirken burayı buldum. 33 +3 Şuan ama fl düşük kısa diyip 3 haftadır haftalık kontrole alıyorlar. 1700 gr suan minnik bir bebek mi sorun mu var bir şey demedi doktorlar. Bu durumu yaşayan var mı ? Kontrol edicez bakıcaz diyip sık sık gel diyorlar. Hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız ıns Hepımız.
Kabak çekirdeği kaşar peyniri muz ceviz özellikle her gün tüket bunları bebeğe kilo aldıran yiyecekler birde geçenlerde ikizleri olan birimden duydum bebeklerin biri gerilemişti gelişimi ona demişler nesquik iç bol bol diye oda içmiş gelişimi bir haftada normale dönmüşErkek nasipse. Türkiye’de olmak vardı. Hollandadayım ben eşimin işi nedeni ile doktorlar açıklama yapmıyor. Ben 160 mınyonum,babası 183. 36 yaşım ılk bebegım. İleri yaş zor geçen bir hamılelık. Ilk 4 5 ay kilo kaybım çok oldu zar zor serumla vs ayakta kaldım. Vitamın vs takvıyeyle yata yata geçiriyorum. 8 kilo aldım bu sayede. Ama haftasına kilosu düşük, genel grafıge göre altta kalıyor buyumesı denılıyor. 30 haftadan sonra dendı oncesınde yoktu bu yorum. Daha dün ekoya cagırdılar ekodakı doktor konu ıcın başka doktora gönderıcem dedi nst aldılar sonra gıdın yarın gelin dediler bugün gıttık nst aldılar doktor geldi günde 6 kere hıssedıyormusun bebegı dedi evet dedım tamam çarşamba gel dedısanırım çok dolmuşum yazdımda yazdım benide işte telaş aldı iyice.
Valla felaket fiyatlar açıkçası gerçekten. Ama güven hastanesi bile tobb etüden 5 bin tl daha az fiyat veriyor. Biz de ona şaşırdık.Evet evet ben de Murat hocadan takipliyim o yüzden dedim acaba hacettepede mi yapacaksıntobb çok pahalı bir fiyat vermişti bize ya , orayla anlaşması olan bir doktora gitmiştim mayıs ayında, doğuma anlaşmalı hali 45bin demişti
Sanki gidilmezse ayıp olacak gibi bir düşünce var ya, ben de önceden koşa koşa gidiyordum hayırlı olsuna. Ama kendim yaşayınca, sadece hastalık değil, emzirmen gerekiyor, kan içindesin, sezaryensen ağrın var, hiç uyumamışsın tam uyuycaksın biri geliyor… mümkünse 40 gün gelmesinler mantığındayım artık. Kendim de gitmiyorum çok çok yakınım değilse.Ben de gelenlere maske verdirmeyi düşünüyorum. Eşimle annemde takar zaten hep. Odadaki herkes taksın ben hariç
Ayy aman 2ci felan olmasın diyeceğim ama büyük ihtimalle bende fikir değiştiririm 2 sene sonraBizde de tam tersi ben istiyorum eşim istemiyor ne hale geldin yeter diyor
Kabak çekirdeği kaşar peyniri muz ceviz özellikle her gün tüket bunları bebeğe kilo aldıran yiyecekler birde geçenlerde ikizleri olan birimden duydum bebeklerin biri gerilemişti gelişimi ona demişler nesquik iç bol bol diye oda içmiş gelişimi bir haftada normale dönmüş
Zaman zaman olan şeyler bunlar endişelenme Allah’ın izniyle normal şekilde sağlıkla doğsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?