2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ünv hastanesinde.
ya çok zor anlayamam belki ama tahmin edebiliyorum. Hem lohusa dönemindesin hormonlar yerinde zaten değil birde bebeğin durumu seni iyice mahvetti. İnşallah herşey yoluna girer senin adına dua ediyorum. Hep buradayız yanındayız istediğin zaman yaz konuşalım

Çatı muayenesi ikinci gebeliklerde yapılıyor mu acaba 1. De cuma kontrolde pazartesi gel çatı muayenesi yapalım demişti cumartesi doğuma gitmiştim hiç çatı muayenesi olmadım yani
Benim bildiğim yapılmıyo ilkini yapmışsın zaten diye

Ben de endometriozis var o yüzden düşmüş olabilir mi ki

Günaydın kızlar bugün mutsuz uyandım nedense. Gece rüyamda bebek gördüm çok güzel bir bebekti ama devamını göremedim. Sabah kalktım tansiyon ölçtüm 118 e 78 çıktı.

Aa kardeşim de bana bunu önerdi bizde de kenarları dore renklisi varmış Çikolatasını kendin mi yapacaksın madlen çikolatayı ? Dore rengi mi alsam diyordum sırf bu pleksi Dore rengi diye . Etiketini de ona uydurup ozalitten çıkarırım diyordum

Dün iki sayfa Kasım anneleri grubuna girdim psikolojim bozuldu, bi arkadasin bebegi sezeryanla doğmuş, bulunduğu hastanede yenidoğan unitesi yok diye baska hastaneye sevk etmisler, esi bebegin peşinden gitmis arkadaş hic görememis bebegini , bi arkadaş her yerde hastalik var bebeği görmeye gelenler ya hastalık bulastirirsa benimle bebegime ne yapicaz diye dertleniyordu. Ben hiç böyle şeylere hazırlık yapmıyordum. Başıma gelirse ne yaparım diye dertlendim

Ya ben bunu ayıcık bide çiçeklerle süsledim. Çikolata konusunda da madlen alcam etiketim var fazladan üstüne yapıştırsam da olur ama düz koysam da olur gibi geldi. Mavi kaplı çikolata bide geleneksel olduğu için lokum da düşünüyorum. İçine. N11 de dün hatta gördüm başka sitelerde de illaki vardır bakmadım

Şu anki dertlerimizden başka dertlere geçiş yapıyoruz doğurunca. Annelik böyle bişey demek ki. Annem hep endişe duyardı bizim için. Bizde böyle olacağız

Ya bana bir vuruyolar vallahi yerımde zıplıyorum bi de acıtaya başladı rahım agzı zaten sakat bi de vura vura cıkacaklar sinirlerim zıplıyo resmen cok sinir bozucu bişey kuvvetlendıler bi de can acıtıyolar
ahahahaha makat gelişli mi senin?
Artık vuruşları sertleşti. Güçlü olan uzuvları şuan bacakları . Bu hafta içi ofise gittim toplantılarda ansızın ay uy yapıp zıpladım birden bi hareketleniyor. Ne zaman geleceğini anlasan hazırlıklı olursun da ansızın olunca çok komik oldu . Yöneticim sen daha ofise gelme dedi bana :)

Günaydın kızlar bugün mutsuz uyandım nedense. Gece rüyamda bebek gördüm çok güzel bir bebekti ama devamını göremedim. Sabah kalktım tansiyon ölçtüm 118 e 78 çıktı.
Kötü değil. Dün akşamdan iyi. Bugün peynirini zeytinini tuzsuz ye. Öğleden sonra yine ölçersin.
Rüyalar çok etkiliyor moralimizi.

Canım Özgür deren üç hastanede yaptırıyor. Oğlumu güven de yapmıştım. Ama evimizden çok uzak. Bu sefer tobb etü de inşallah Sen de Ankaradaydın dimi?
Evet evet ben de Murat hocadan takipliyim o yüzden dedim acaba hacettepede mi yapacaksın tobb çok pahalı bir fiyat vermişti bize ya , orayla anlaşması olan bir doktora gitmiştim mayıs ayında, doğuma anlaşmalı hali 45bin demişti

Nedense üzgün yüz emojisi yapamıyorum. Hastane tercih ederken yenidoğan ünitesi olanı tercih etmek lazım. Üzücü şeyler okuma istersen. Bebeğe bir şey olmuş diye devam edeceksin sandım ama şükür sağlıkları yerinde. Görmeye gelenler de öncesinde ararlar, gelmeyin bebek ve anne hassas denilebilir aslında. Eşim diyor ki bu sefer doğum yapacağında kimseye söylemeyelim, gelmesinler.

Ben de gelenlere maske verdirmeyi düşünüyorum. Eşimle annemde takar zaten hep. Odadaki herkes taksın ben hariç

Bende öyle diyorum ama eşim şimdiden ikinciyi planlıyor, o kadar ağlamamı zırlamamı çekmesine rağmen adam razı yani
Bizde de tam tersi ben istiyorum eşim istemiyor ne hale geldin yeter diyor
Kabak çekirdeği kaşar peyniri muz ceviz özellikle her gün tüket bunları bebeğe kilo aldıran yiyecekler birde geçenlerde ikizleri olan birimden duydum bebeklerin biri gerilemişti gelişimi ona demişler nesquik iç bol bol diye oda içmiş gelişimi bir haftada normale dönmüş
Zaman zaman olan şeyler bunlar endişelenme Allah’ın izniyle normal şekilde sağlıkla doğsun

Valla felaket fiyatlar açıkçası gerçekten. Ama güven hastanesi bile tobb etüden 5 bin tl daha az fiyat veriyor. Biz de ona şaşırdık.

Ben de gelenlere maske verdirmeyi düşünüyorum. Eşimle annemde takar zaten hep. Odadaki herkes taksın ben hariç
Sanki gidilmezse ayıp olacak gibi bir düşünce var ya, ben de önceden koşa koşa gidiyordum hayırlı olsuna. Ama kendim yaşayınca, sadece hastalık değil, emzirmen gerekiyor, kan içindesin, sezaryensen ağrın var, hiç uyumamışsın tam uyuycaksın biri geliyor… mümkünse 40 gün gelmesinler mantığındayım artık. Kendim de gitmiyorum çok çok yakınım değilse.

Ayy aman 2ci felan olmasın diyeceğim ama büyük ihtimalle bende fikir değiştiririm 2 sene sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…