- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.341
Nesquik mi çok şaşırdımBizde de tam tersi ben istiyorum eşim istemiyor ne hale geldin yeter diyor
Kabak çekirdeği kaşar peyniri muz ceviz özellikle her gün tüket bunları bebeğe kilo aldıran yiyecekler birde geçenlerde ikizleri olan birimden duydum bebeklerin biri gerilemişti gelişimi ona demişler nesquik iç bol bol diye oda içmiş gelişimi bir haftada normale dönmüş
Zaman zaman olan şeyler bunlar endişelenme Allah’ın izniyle normal şekilde sağlıkla doğsun
Nesquik mi şakaaaaa toz olan mıBizde de tam tersi ben istiyorum eşim istemiyor ne hale geldin yeter diyor
Kabak çekirdeği kaşar peyniri muz ceviz özellikle her gün tüket bunları bebeğe kilo aldıran yiyecekler birde geçenlerde ikizleri olan birimden duydum bebeklerin biri gerilemişti gelişimi ona demişler nesquik iç bol bol diye oda içmiş gelişimi bir haftada normale dönmüş
Zaman zaman olan şeyler bunlar endişelenme Allah’ın izniyle normal şekilde sağlıkla doğsun
Ay atsana merak ettim . Bir de çevrende tatbak gibi zincirleme pastanelerden var mı orda direkt bebiş çikolataları oluyor. Mesela madlen çikolatalar var bebiş veya gümüş dore folyolu . Bizim burada tatbakta kilosu 229 tl madleninYa ben bunu ayıcık bide çiçeklerle süsledim. Çikolata konusunda da madlen alcam etiketim var fazladan üstüne yapıştırsam da olur ama düz koysam da olur gibi geldi. Mavi kaplı çikolata bide geleneksel olduğu için lokum da düşünüyorum. İçine. N11 de dün hatta gördüm başka sitelerde de illaki vardır bakmadım
Melodi Altın Sargılı Madlen Sütlü Çikolata 500 G Fiyatları ve Özellikleri
Melodi Altın Sargılı Madlen Sütlü Çikolata 500 G en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Balım Allah şifa versin.teşekkür ederim canım, incelemeye yollamışlar işte bekleyeceğiz inşallah tedaviyle geçecek bir şeydir. benim gecenin köründe kalkıp annemin e nabızına girip bakmam o kadar saçma ki resmen Allah çıkardı karşıma. T turuncuportakall çok destek oldu sağolsun bu konuda çok bilgili. onunla konuşmak rahatlattı beni, dediklerini araştıracağım. Allah dermansız dert vermesin ama gerçekten 8.aya girdim 8 ayda benden bağımsız çok fazla stres unsuruyla baş etmek durumunda kaldım. Stres yapmadım desem yalan olur ama şu an daha iyiyim. Temenni ediyorum bundan sonra yalnızca güzel haberler alırız hepimiz.
Yenidoğan ünitesi gelişmiş bir hastanede yapmakta fayda var doğumu. Benimkiler de benzer olmuştu. 32den sonra doğunca yeterli demişlerdi benim gittiğim hastaneninki için. 33 te doğunca gittik biz de oraya. İlk gün orda kaldılar. İkinci gün birini taşımamız gerekli ciğerleri gelişmemis dediler. Biri bı hastanede diğeri başka hastanede kaldılar iki hafta.Dün iki sayfa Kasım anneleri grubuna girdim psikolojim bozuldu, bi arkadasin bebegi sezeryanla doğmuş, bulunduğu hastanede yenidoğan unitesi yok diye baska hastaneye sevk etmisler, esi bebegin peşinden gitmis arkadaş hic görememis bebegini , bi arkadaş her yerde hastalik var bebeği görmeye gelenler ya hastalık bulastirirsa benimle bebegime ne yapicaz diye dertleniyordu. Ben hiç böyle şeylere hazırlık yapmıyordum. Başıma gelirse ne yaparım diye dertlendim
Ayy çok heyecanlıBen de çıktım kontrolden 34+4 um kızım 2850 51 cm olmuş 5 Aralık'ta doğması gerekiyor sata göre ama doktorum 25 Kasım'da gelir dedi büyük ihtimalle bebeğin boyu kilosu 36 ile kafası 38 ile uyumlu sezeryan veya normal hangisini istiyorsun dedi ben de size bıraktım dedim kafası ve kilosu böyle olursa normal olmaz gibi dedi hayır dedi kafa ve pelvis esnektir dedi. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak ona göre beraber karar veririz dedi. Nst de 60 ve 70 2 sancım çıktı dinlen ve bol su iç dedi sorun olacağını sanmıyorum dedi ama 3 günde bir nst istedi
Ben ogluma hamileyken icmistim nequik bebek hep 10 gun onden gidiyorduNesquik mi çok şaşırdım
Şaka mı senin doktorun benim 10 gün önce 2046 kiloydu oh iyi dedik doktorda bende Şuan 33+3 üm inşallah iki buçuğun üstüne çıkmıştır diyorum kilo alsın diye habire yiyorum senin doktor nasıl endişe verdi sana öyle yavrum kilosu gayet yerinde seninkinin de normal Doğum istiyorsan sezeryana çevirmek için de yapıyor olabilir bak dikkatli ol dört kilo bile normal Doğumu rahat yapar kadınlar yaratılışımız bu bizim32+2 ama 1.5 hafta önden gidiyormuş. 38de konuşacağız doğumla ilgili öncesindeki konuşmalar anlamsız diyo doktorum.
Nesquik mi çok şaşırdım
yaa bende şaşırdım ilk duyunca ama bunu diyen bi fenomen ona da hep Mesajlar altmışlar oda denemiş sonraki kontrolde doktor ne yapıyorsan devam et ikizini yakalamış gelişimi demişNesquik mi şakaaaaa toz olan mı
Masallah kuzuyaBen de çıktım kontrolden 34+4 um kızım 2850 51 cm olmuş 5 Aralık'ta doğması gerekiyor sata göre ama doktorum 25 Kasım'da gelir dedi büyük ihtimalle bebeğin boyu kilosu 36 ile kafası 38 ile uyumlu sezeryan veya normal hangisini istiyorsun dedi ben de size bıraktım dedim kafası ve kilosu böyle olursa normal olmaz gibi dedi hayır dedi kafa ve pelvis esnektir dedi. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak ona göre beraber karar veririz dedi. Nst de 60 ve 70 2 sancım çıktı dinlen ve bol su iç dedi sorun olacağını sanmıyorum dedi ama 3 günde bir nst istedi
maşallah maşallah maşallah diyorum başkada birşey demiyorumBen de çıktım kontrolden 34+4 um kızım 2850 51 cm olmuş 5 Aralık'ta doğması gerekiyor sata göre ama doktorum 25 Kasım'da gelir dedi büyük ihtimalle bebeğin boyu kilosu 36 ile kafası 38 ile uyumlu sezeryan veya normal hangisini istiyorsun dedi ben de size bıraktım dedim kafası ve kilosu böyle olursa normal olmaz gibi dedi hayır dedi kafa ve pelvis esnektir dedi. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak ona göre beraber karar veririz dedi. Nst de 60 ve 70 2 sancım çıktı dinlen ve bol su iç dedi sorun olacağını sanmıyorum dedi ama 3 günde bir nst istedi
Yok kız dogurmamiş kimse şuan şükürben dün giremedim hiç okumadım direk atladım valla doğuran filan var mı söyleyin bana da
Ben kızıma hamileyken süt içemediğim için içmiştinm. Kızım 37. Haftada 34 ile uyumlu doğduBen ogluma hamileyken icmistim nequik bebek hep 10 gun onden gidiyorduama simdi icmedim cok zararli diye
Zaten zannetmeyin ki çok sağlıklı besleniyorum. Sadece doktorun demesine şaşırdımŞaka mı senin doktorun benim 10 gün önce 2046 kiloydu oh iyi dedik doktorda bende Şuan 33+3 üm inşallah iki buçuğun üstüne çıkmıştır diyorum kilo alsın diye habire yiyorum senin doktor nasıl endişe verdi sana öyle yavrum kilosu gayet yerinde seninkinin de normal Doğum istiyorsan sezeryana çevirmek için de yapıyor olabilir bak dikkatli ol dört kilo bile normal Doğumu rahat yapar kadınlar yaratılışımız bu bizim
yaa bende şaşırdım ilk duyunca ama bunu diyen bi fenomen ona da hep Mesajlar altmışlar oda denemiş sonraki kontrolde doktor ne yapıyorsan devam et ikizini yakalamış gelişimi demiş
Maşallah gelişimi çok güzel çok az kalmışBen de çıktım kontrolden 34+4 um kızım 2850 51 cm olmuş 5 Aralık'ta doğması gerekiyor sata göre ama doktorum 25 Kasım'da gelir dedi büyük ihtimalle bebeğin boyu kilosu 36 ile kafası 38 ile uyumlu sezeryan veya normal hangisini istiyorsun dedi ben de size bıraktım dedim kafası ve kilosu böyle olursa normal olmaz gibi dedi hayır dedi kafa ve pelvis esnektir dedi. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak ona göre beraber karar veririz dedi. Nst de 60 ve 70 2 sancım çıktı dinlen ve bol su iç dedi sorun olacağını sanmıyorum dedi ama 3 günde bir nst istedi
Doktorların her dediğini yapan biri değilim bende robota çeviriyorlar resmen söylediğin gibi kendilerinin bile uygulamadıkları şeyleri aman yasak yapmayın diyorlarZaten zannetmeyin ki çok sağlıklı besleniyorum. Sadece doktorun demesine şaşırdım
Bizim ekim grubunda bir arkadaş instagramda çok ünlü olan bir doktorun eşini tanıdığını, sosyal medyada ıslak mendil kullanmayın deseler de kendilerinin kullandıklarını falan söylemişti. Çok zaman geçti hatırlamıyorum şimdi.
Ben instagramı sildim telefonumdan. Tek sosyal mecram burası.siz olmasanız hiç bişeyden haberim olmaz.
Zararlı olan aslında paketli kakaolu sütler toz onun kadar değil o besleyiciBen kızıma hamileyken süt içemediğim için içmiştinm. Kızım 37. Haftada 34 ile uyumlu doğduama tansiyonum vardı. E çocuklara da içirebiliriz o zaman nesquik. Ben de zararlı diye almıyorum eve. Bazen kakaolu süt olandan alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?