2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nesquik mi çok şaşırdım

Nesquik mi şakaaaaa toz olan mı

Ay atsana merak ettim . Bir de çevrende tatbak gibi zincirleme pastanelerden var mı orda direkt bebiş çikolataları oluyor. Mesela madlen çikolatalar var bebiş veya gümüş dore folyolu . Bizim burada tatbakta kilosu 229 tl madlenin
Hatta fotosunu çekmiştim atayım

Eklentiler

• IMG_1644.webp
    123,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_1624.webp
    87,9 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_1625.webp
    76 KB · Görüntüleme: 54
Balım Allah şifa versin.

Yenidoğan ünitesi gelişmiş bir hastanede yapmakta fayda var doğumu. Benimkiler de benzer olmuştu. 32den sonra doğunca yeterli demişlerdi benim gittiğim hastaneninki için. 33 te doğunca gittik biz de oraya. İlk gün orda kaldılar. İkinci gün birini taşımamız gerekli ciğerleri gelişmemis dediler. Biri bı hastanede diğeri başka hastanede kaldılar iki hafta.

Ben de çıktım kontrolden 34+4 um kızım 2850 51 cm olmuş 5 Aralık'ta doğması gerekiyor sata göre ama doktorum 25 Kasım'da gelir dedi büyük ihtimalle bebeğin boyu kilosu 36 ile kafası 38 ile uyumlu sezeryan veya normal hangisini istiyorsun dedi ben de size bıraktım dedim kafası ve kilosu böyle olursa normal olmaz gibi dedi hayır dedi kafa ve pelvis esnektir dedi. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak ona göre beraber karar veririz dedi. Nst de 60 ve 70 2 sancım çıktı dinlen ve bol su iç dedi sorun olacağını sanmıyorum dedi ama 3 günde bir nst istedi

Ayy çok heyecanlı hakkında hayırlısı olsun inşallah

32+2 ama 1.5 hafta önden gidiyormuş. 38de konuşacağız doğumla ilgili öncesindeki konuşmalar anlamsız diyo doktorum.
Şaka mı senin doktorun benim 10 gün önce 2046 kiloydu oh iyi dedik doktorda bende Şuan 33+3 üm inşallah iki buçuğun üstüne çıkmıştır diyorum kilo alsın diye habire yiyorum senin doktor nasıl endişe verdi sana öyle yavrum kilosu gayet yerinde seninkinin de normal Doğum istiyorsan sezeryana çevirmek için de yapıyor olabilir bak dikkatli ol dört kilo bile normal Doğumu rahat yapar kadınlar yaratılışımız bu bizim
Nesquik mi çok şaşırdım
Nesquik mi şakaaaaa toz olan mı
yaa bende şaşırdım ilk duyunca ama bunu diyen bi fenomen ona da hep Mesajlar altmışlar oda denemiş sonraki kontrolde doktor ne yapıyorsan devam et ikizini yakalamış gelişimi demiş

Masallah kuzuya cok az kalmis ya senin cok heyecanli

Maşa
maşallah maşallah maşallah diyorum başkada birşey demiyorum

Ben ogluma hamileyken icmistim nequik bebek hep 10 gun onden gidiyordu ama simdi icmedim cok zararli diye
Ben kızıma hamileyken süt içemediğim için içmiştinm. Kızım 37. Haftada 34 ile uyumlu doğdu ama tansiyonum vardı. E çocuklara da içirebiliriz o zaman nesquik. Ben de zararlı diye almıyorum eve. Bazen kakaolu süt olandan alıyorum.

Zaten zannetmeyin ki çok sağlıklı besleniyorum. Sadece doktorun demesine şaşırdım
Bizim ekim grubunda bir arkadaş instagramda çok ünlü olan bir doktorun eşini tanıdığını, sosyal medyada ıslak mendil kullanmayın deseler de kendilerinin kullandıklarını falan söylemişti. Çok zaman geçti hatırlamıyorum şimdi.
Ben instagramı sildim telefonumdan. Tek sosyal mecram burası. siz olmasanız hiç bişeyden haberim olmaz.

Maşallah gelişimi çok güzel çok az kalmış

Doktorların her dediğini yapan biri değilim bende robota çeviriyorlar resmen söylediğin gibi kendilerinin bile uygulamadıkları şeyleri aman yasak yapmayın diyorlar
Bi sürü bilmişler çoğaldı instagramda aman şunu yapın bunu yapmayın
Ya arkadaş bi salın bizi

Zararlı olan aslında paketli kakaolu sütler toz onun kadar değil o besleyici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…