2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İçinde şeker vanilin var zararlı olarak . Çikolatayı saymazsak gerisi bildiğim kadarıyla vitamin mineral. Bunları normalde de tüketiyorlarsa zaten zararlı değil onlar için

Kızlar bişey sorcam bu göğüs kalkanları ile silikon gögüs uçları arasında ne fark var ben anlamadım. Silikon ucu takıp bebeği emziriyoruz heralde. Kalkan ne işe yarıyor peki onunla emzirilmiyor mu. İkisini birden mi almam lazım

Kötü değil. Dün akşamdan iyi. Bugün peynirini zeytinini tuzsuz ye. Öğleden sonra yine ölçersin.
Rüyalar çok etkiliyor moralimizi.
Evet bugün daha iyi. Öğleden sonra yine ölçeceğim

Ben yanlışlıkla silikon uçta almışım. Göğüs ucun yoksa silikon uç alabilirsin. Kalkan hem sütün boşa gitmesini engelliyor hemde iç çamaşırın değip yara yapmıyor

Gogus kalkaniyla emzirme yapilmiyor. Gogus kalkanini taktiginda gogus ucalri acikta kaliyor camasira degmedigi icin daha kolay iyilesiyor. Ikisinin islevi farkli canim

İçinde şeker vanilin var zararlı olarak . Çikolatayı saymazsak gerisi bildiğim kadarıyla vitamin mineral. Bunları normalde de tüketiyorlarsa zaten zararlı değil onlar için
Diyette misin ki şeker ve vanilin yemiyor Musun

Doğumdan sonra rezene çayları, kimyon çayları. 5 sene oldu, kimyon koymak istemiyorum yemeklere
İçmicemmm bunları isyandayımmm zaten 3 haftadır hep sevmediğim şeyler yiyorum. Doğum sonrası her gün tatlı pasta börek hamur işi fast food ne varsa yicem her gün

Bizim burdaki tatbak ta fazla yok çeşit yaa ama bende ordan belki bakarım diyordum

Ben bunları hiç araştırmadım. Almayı düşünüyorum ya ihtiyaç olursa alırım. Bi gümüş kapak bir de göğüs pedi aldım

Şeker intoleransım var canım. Fit kalmayı takan kim
Allah yardımcın olsun canım
Dün bende isyan ediyordum pastaneye girdik ekmek almaya çeşit çeşit tatlı canım istiyor ama yiyemiyoruz diyet değil bendeki tatlı midemi ve ağız tadımı bozuyor yedikten sonra işkence çekiyorum
Doğumdan sonra dedim tıka basa yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…