- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.361
İçinde şeker vanilin var zararlı olarak . Çikolatayı saymazsakBen kızıma hamileyken süt içemediğim için içmiştinm. Kızım 37. Haftada 34 ile uyumlu doğduama tansiyonum vardı. E çocuklara da içirebiliriz o zaman nesquik. Ben de zararlı diye almıyorum eve. Bazen kakaolu süt olandan alıyorum.
Seneler oldu içmeyeli Doğumdan sonra alsam mıZararlı olan aslında paketli kakaolu sütler toz onun kadar değil o besleyici
Şİmdi niye Doğumu bekliyorsun kiSeneler oldu içmeyeli Doğumdan sonra alsam mı
Canın çektiyse iç kız nolcakSeneler oldu içmeyeli Doğumdan sonra alsam mı
Evet bugün daha iyi. Öğleden sonra yine ölçeceğimKötü değil. Dün akşamdan iyi. Bugün peynirini zeytinini tuzsuz ye. Öğleden sonra yine ölçersin.
Rüyalar çok etkiliyor moralimizi.
Şeker diyetindeyimŞİmdi niye Doğumu bekliyorsun ki
Ah öyle kolay olaydıCanın çektiyse iç kız nolcakdoğumdan sonrayı bekleme
Ben yanlışlıkla silikon uçta almışım. Göğüs ucun yoksa silikon uç alabilirsin. Kalkan hem sütün boşa gitmesini engelliyor hemde iç çamaşırın değip yara yapmıyorKızlar bişey sorcam bu göğüs kalkanları ile silikon gögüs uçları arasında ne fark var ben anlamadım. Silikon ucu takıp bebeği emziriyoruz heralde. Kalkan ne işe yarıyor peki onunla emzirilmiyor mu. İkisini birden mi almam lazım
Gogus kalkaniyla emzirme yapilmiyor. Gogus kalkanini taktiginda gogus ucalri acikta kaliyor camasira degmedigi icin daha kolay iyilesiyor. Ikisinin islevi farkli canimKızlar bişey sorcam bu göğüs kalkanları ile silikon gögüs uçları arasında ne fark var ben anlamadım. Silikon ucu takıp bebeği emziriyoruz heralde. Kalkan ne işe yarıyor peki onunla emzirilmiyor mu. İkisini birden mi almam lazım
Diyette misin ki şeker ve vanilin yemiyor Musunİçinde şeker vanilin var zararlı olarak . Çikolatayı saymazsakgerisi bildiğim kadarıyla vitamin mineral. Bunları normalde de tüketiyorlarsa zaten zararlı değil onlar için
Ay canın çektiyse biraz nefsinle mücadele etme o kadar bi sonraki öğünde dengelersin tabi çok ciddi birşeyin yoksaŞeker diyetindeyimya çikolata tatlıya hasret kaldım 3 haftadır
Şeker in mi çıktı diyettesin yoksa fit kalmak için miAh öyle kolay olaydıözgür değilimm helva yememe bile izin vermeyen bir diyetisyenim var
Doğumdan sonra rezene çayları, kimyon çayları. 5 sene oldu, kimyon koymak istemiyorum yemeklereSeneler oldu içmeyeli Doğumdan sonra alsam mı
Canım o kadar çok şey çekiyor ki Nesquik e gelene kadarAy canın çektiyse biraz nefsinle mücadele etme o kadar bi sonraki öğünde dengelersin tabi çok ciddi birşeyin yoksa
Şeker intoleransım var canım. Fit kalmayı takan kimŞeker in mi çıktı diyettesin yoksa fit kalmak için mi
İçmicemmm bunları isyandayımmmDoğumdan sonra rezene çayları, kimyon çayları. 5 sene oldu, kimyon koymak istemiyorum yemeklere
Bizim burdaki tatbak ta fazla yok çeşit yaa ama bende ordan belki bakarım diyordumAy atsana merak ettim . Bir de çevrende tatbak gibi zincirleme pastanelerden var mı orda direkt bebiş çikolataları oluyor. Mesela madlen çikolatalar var bebiş veya gümüş dore folyolu . Bizim burada tatbakta kilosu 229 tl madlenin
Hatta fotosunu çekmiştim atayım
Ben bunları hiç araştırmadım. Almayı düşünüyorum ya ihtiyaç olursa alırım. Bi gümüş kapak bir de göğüs pedi aldımKızlar bişey sorcam bu göğüs kalkanları ile silikon gögüs uçları arasında ne fark var ben anlamadım. Silikon ucu takıp bebeği emziriyoruz heralde. Kalkan ne işe yarıyor peki onunla emzirilmiyor mu. İkisini birden mi almam lazım
Allah yardımcın olsun canımŞeker intoleransım var canım. Fit kalmayı takan kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?