2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Değişik hissettim ya

Bizim burada evelik diye bir ot var doğumdan sonra onu yedirirler hem kabız yapmaz hem gazı giderir hem de bol süt yapar ama başka yerlerde ismi ne bilmiyorum
İnternetten baktım şimdi babaannem çok severdi, labada ile aynı şey olduğu yazıyor ama doğru mu bilmiyorum. Egzama kaşıntı mantara da iyi gelir yazıyor. Aktara sormak lazım.

Allah allaah hiç duymadım cola için diyen doktor ben kola sevmiyorum ama canım çekse içerdim. Ama zaten şekerim sınırda iyi ki çekmiyor.
Ilk hamielikte her seyi kuralina gore yaptim. Bunda biraz saldim arada kahve de iciyorum mesela ilkinde hic icmemistim.

Be
Ilk hamielikte her seyi kuralina gore yaptim. Bunda biraz saldim arada kahve de iciyorum mesela ilkinde hic icmemistim.
n de ilk üç hamileliğimde her şeye dikkat ettim. Hepsi kayıp oldu. 4. Hamileliğimi elimde cips paketiyle geçirdim. Kızım biraz miniş de olsa doğdu. Şimdi de aşırı dikkat etmiyorum. Hiç ceviz yemedim mesela. Her gün kahve içiyorum. İlaç kullanmıyorum bi de paketli ürün tüketmiyorum ama canım istese ve şeker sınırda olmasa tüketirdim. Demin markete gittim zaten canım ne gördüysem çekti tatlılar çikolatalar pöskevitler

Çıkınca haber ver YALAZ6 ne yaptı acaba
Doktordan çıkınca kendimizi alışverişe vermişiz Oğluş iyi çok şükür her şey yolunda dedi Dr. haftasını yakalamış önden gidiyordu biraz hem başı hem vücudu uyumlu şu an dedi 1950 gr 42 cm (32+3). İdrar yolu enfeksiyonumdan kasık ağrılarımdan bahsettim. Buraya hemen gelemiyorum acilde de korkuyorlar bir şey yapmıyorlar vs diye. İdrar kültürüne baktırmadan antibiyotik kullanma artık dedi. Bol su iç dedi günde 3 litre Kasık ağrıların da enfeksiyon da yapabilir ama bu haftalardan itibaren artık çok normal dedi. Karnını takip dedi. Yumuşaksa sorun yok ama sertse mutlaka bir nst çektir çünkü artık o sertlik doğum kasılmalarıdır dedi. Omega, aspirin ve magnezyumu yavaş yavaş kesiyoruz artık 34 den itibaren. Oğluş zaten baş geliş pozisyonunda böyleyse artık burdan çok dönmez dedi. Normal doğumu 41 e kadar bekleriz dedi.

İkincilerin kaderi bu sanırım bende ilkte diyetime öyle dikkat etmiştim ki bir parça çikolata tek bir tane patates yasak meyve hiç yememiştim tek bir paketli gıda ağzıma sürmemiştim şimdi aradan canımın çektiklerini sadece tadina bakmak suretiyle azıcık yiyorum

Ilk hamielikte o kadar dikkat ettim oglum 2 bucuk kilo dogdu. Simdi biraz daha rahatim bakalim bu nasil olacak.

Abartmadigimiz surece problem olmaz bence ya

Ilk hamielikte o kadar dikkat ettim oglum 2 bucuk kilo dogdu. Simdi biraz daha rahatim bakalim bu nasil olacak.
Ben de bu sefer 3 kilo olsun bari diyorum. Bu sefer tansiyon çentik direnç falan yok ama bunda da şeker sınırda. zaten çok gerginim, bi de yediklerime dikkat etmek beni çok mutsuz ediyor. abur cuburcu değil de daha çok ekmek+yemekçiyim. Hiç karnım doymuyor tıka basa yemeden. Normalde hem yer hem çok spor yapardım. Biraz güreşçi gibiyim şimdi spor da yapamayınca
Karnım doymuyor derken tatmin olmuyorum demek istiyorum aslında.

Aynı gibi.. genel olarak boyu 42 cm, kilosu 1860 gram karnı 10 gün ileride senin nasıl ?
Benim haftam 34 boy kilo 36 baş 38 doktorum sıkıntı yok dedi ama 32 den beri her hafta nts çektiriyordum şimdi 3 günde 1 oldu

Ben safra kesemi aldırdım aslında ama o kadar şiddetli ki sırt ağrım herşey yolundamı diye endişeleniyorum ister istemez

Ben safra kesemi aldırdım aslında ama o kadar şiddetli ki sırt ağrım herşey yolundamı diye endişeleniyorum ister istemez
Hastaneye git kan alıp bakıyorlar benim anne tarafimda kronik safra taşı hastalığı var teyzemde aldırdı safrasini ama her yemekten sonra geğirme gibi sesler çıkıyordu yemeği tam sindirene kadar 6 7 ay sonra tekrar ağrısı oldu mide ağrısı diye gitti vücut safra üretmiş gibi bir şey demislerdir

Çatı kemiği muayyenesi ile açıklık muayyenesi aynı şey gibi yaptıranlar

Maşallah güzel gidiyor bebis bence gerçekten bazı şeyler genetik, her bebek aynı doğamaz yani
Evet canım ben normal de bu kadar gidince korkardım ama taa 22. Haftada detaylı ultrason doktoru 56 cm 3800 3900 civarı doğar demişti o yüzden genetik olduğunu biliyorum seninki de genetiktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…