- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.461
İnternetten baktım şimdi babaannem çok severdi, labada ile aynı şey olduğu yazıyor ama doğru mu bilmiyorum. Egzama kaşıntı mantara da iyi gelir yazıyor. Aktara sormak lazım.Değişik hissettim ya
Bizim burada evelik diye bir ot var doğumdan sonra onu yedirirler hem kabız yapmaz hem gazı giderir hem de bol süt yapar ama başka yerlerde ismi ne bilmiyorum
Aynı gibi.. genel olarak boyu 42 cm, kilosu 1860 gram karnı 10 gün ilerideBen de 34 ama kafası 38 genel vücut ölçümü kaç çıktı
Allah allaah hiç duymadım cola için diyen doktorBen hiç içmedim de erken doğum riski olan birkaç kişinin bebeğe iyi kilo alması için yediğini biliyorum
Kola değil nesquikAllah allaah hiç duymadım cola için diyen doktorben kola sevmiyorum ama canım çekse içerdim. Ama zaten şekerim sınırda iyi ki çekmiyor.
Ilk hamielikte her seyi kuralina gore yaptim. Bunda biraz saldimAllah allaah hiç duymadım cola için diyen doktorben kola sevmiyorum ama canım çekse içerdim. Ama zaten şekerim sınırda iyi ki çekmiyor.
HeeKola değil nesquik
n de ilk üç hamileliğimde her şeye dikkat ettim. Hepsi kayıp oldu. 4. Hamileliğimi elimde cips paketiyle geçirdim. Kızım biraz miniş de olsa doğdu. Şimdi de aşırı dikkat etmiyorum. Hiç ceviz yemedim mesela. Her gün kahve içiyorum. İlaç kullanmıyorum bi de paketli ürün tüketmiyorum ama canım istese ve şeker sınırda olmasa tüketirdim. Demin markete gittim zaten canım ne gördüysem çekti tatlılar çikolatalar pöskevitlerIlk hamielikte her seyi kuralina gore yaptim. Bunda biraz saldimarada kahve de iciyorum mesela ilkinde hic icmemistim.
Doktordan çıkınca kendimizi alışverişe vermişizÇıkınca haber verYALAZ6 ne yaptı acaba
İkincilerin kaderi bu sanırımIlk hamielikte her seyi kuralina gore yaptim. Bunda biraz saldimarada kahve de iciyorum mesela ilkinde hic icmemistim.
Ilk hamielikte o kadar dikkat ettim oglum 2 bucuk kilo dogdu. Simdi biraz daha rahatim bakalim bu nasil olacak.Be
n de ilk üç hamileliğimde her şeye dikkat ettim. Hepsi kayıp oldu. 4. Hamileliğimi elimde cips paketiyle geçirdim. Kızım biraz miniş de olsa doğdu. Şimdi de aşırı dikkat etmiyorum. Hiç ceviz yemedim mesela. Her gün kahve içiyorum. İlaç kullanmıyorum bi de paketli ürün tüketmiyorum ama canım istese ve şeker sınırda olmasa tüketirdim. Demin markete gittim zaten canım ne gördüysem çekti tatlılar çikolatalar pöskevitler
Abartmadigimiz surece problem olmaz bence yaİkincilerin kaderi bu sanırımbende ilkte diyetime öyle dikkat etmiştim ki bir parça çikolata tek bir tane patates yasak meyve hiç yememiştim tek bir paketli gıda ağzıma sürmemiştim şimdi aradan canımın çektiklerini sadece tadina bakmak suretiyle azıcık yiyorum
Ben de bu sefer 3 kilo olsun bari diyorum. Bu sefer tansiyon çentik direnç falan yok ama bunda da şeker sınırda. zaten çok gerginim, bi de yediklerime dikkat etmek beni çok mutsuz ediyor. abur cuburcu değil de daha çok ekmek+yemekçiyim. Hiç karnım doymuyor tıka basa yemeden. Normalde hem yer hem çok spor yapardım. Biraz güreşçi gibiyimIlk hamielikte o kadar dikkat ettim oglum 2 bucuk kilo dogdu. Simdi biraz daha rahatim bakalim bu nasil olacak.
Benim haftam 34 boy kilo 36 baş 38Aynı gibi.. genel olarak boyu 42 cm, kilosu 1860 gram karnı 10 gün ileridesenin nasıl ?
Ben safra kesemi aldırdım aslında ama o kadar şiddetli ki sırt ağrım herşey yolundamı diye endişeleniyorum ister istemezBizim ilçede entegre hastanesi var aile hekimi de orada hamilelik öncesi aşırı derecede bu şikayetlerim olunca safra kesesi mi diye kan testi yaptı ama ismi neydi bilmiyorum sonra safra ile ilgili değil reflü atağı geçirmişsin demişti
Ast ve alt ye bakıyorlar değil mi karaciğer için son yapılan testlerde o değerler normal çıkmış ama ben pazartesi günü kontrolümde bi söyleyeceğim yinede doktorumaKaşınma şkayetım oldu o yuzden baktılar ama karaciğer daha net sonuc verıyomuş zaten
Hastaneye git kan alıp bakıyorlar benim anne tarafimda kronik safra taşı hastalığı var teyzemde aldırdı safrasini ama her yemekten sonra geğirme gibi sesler çıkıyordu yemeği tam sindirene kadar 6 7 ay sonra tekrar ağrısı oldu mide ağrısı diye gitti vücut safra üretmiş gibi bir şey demislerdirBen safra kesemi aldırdım aslında ama o kadar şiddetli ki sırt ağrım herşey yolundamı diye endişeleniyorum ister istemez
Maşallah güzel gidiyor bebisBenim haftam 34 boy kilo 36 baş 38doktorum sıkıntı yok dedi ama 32 den beri her hafta nts çektiriyordum şimdi 3 günde 1 oldu
Evet canım ben normal de bu kadar gidince korkardım ama taa 22. Haftada detaylı ultrason doktoru 56 cm 3800 3900 civarı doğar demişti o yüzden genetik olduğunu biliyorumMaşallah güzel gidiyor bebisbence gerçekten bazı şeyler genetik, her bebek aynı doğamaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?