2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hamile ve yenidoğan çekimi yapacak veya yapan arkadaşlar varmı ben bugün iptal ettirdim çokta heves etmiştim sağlık olsun tabiki de sanırım bundan sonra doğuma kadar yatacağım
Ben yaptrdım ve cok guzel cektiler cok memnun kaldım 30. Haftada cektrmıştım

Canım benim 29. Haftada 27 mm 30. Haftada 21 e düşmüştü bugün 31. Haftama girdi 19 mm çıktı dün. Ama sancım var işte. Yinede doktorum 34 ü göreceğiz bence dedi. Benim 35 imkansız da senin sancın yokmuş çok şükür belki 36 bile olabilir

Kızlar siz hep aynı gün mü gidiyorsunuz yani pztesi gittiniz 2 hafta sonra pztesi mi gidiyorsunuz?
Benim doktorum çok pahalı. Bu sefer pzt gittiysem sonrakinde çarşamba gidiyorum. Bir günden kar etcem aklımca ama mesela serklajdan sonra 10 gün sonra gel demişti, benim kanamam devam ettiği için korkup 7 gün sonra gitmiştim. Sıkıntım yoksa biraz uzatıyorum.

Yok şekerim yok şükür. Yarından itibaren ölçmeye başlayacağım bakalım inşallah öyle bişey olmaz. Belki anlık bir yükselmedir
Bahsettiğin yüksek bir tansiyon değil aslında benim tansiyonum hep o civarlarda ve preeklamsi riskim olduğundan devamlı ölçüyorum. Streste tansiyonu yükseltir dediğim gibi yüksek bi tansiyon değil söylediğin bi kaç gün tuza dikkat et dinlen normale döner inşallah

Yok canım pazartesi isteyeceğim doktorumdan kesin

Değişik hissettim ya

Bizim burada evelik diye bir ot var doğumdan sonra onu yedirirler hem kabız yapmaz hem gazı giderir hem de bol süt yapar ama başka yerlerde ismi ne bilmiyorum
Sizin orası kars tarafları mı, karstayken çok içerdim evelik aşı çok severdim
İnternetten baktım şimdi babaannem çok severdi, labada ile aynı şey olduğu yazıyor ama doğru mu bilmiyorum. Egzama kaşıntı mantara da iyi gelir yazıyor. Aktara sormak lazım.
evet ege tarafında labada diyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…