- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.501
Bi araştırayım bakalımBen hiç içmedim de erken doğum riski olan birkaç kişinin bebeğe iyi kilo alması için yediğini biliyorum
Sahte olmasın internette bazı siteler sahte ürün etiketleri basıyomuşYenı bı sıte keşfettim,daffne.com, mustela şampuan aldım 2 adet, kargo ertesı gune geldı hemen, fıyat olarak da cok uygundu.. Tavsıye ederım
Ben yaptrdım ve cok guzel cektiler cok memnun kaldım 30. Haftada cektrmıştımHamile ve yenidoğan çekimi yapacak veya yapan arkadaşlar varmı ben bugün iptal ettirdim çokta heves etmiştim sağlık olsun tabiki de sanırım bundan sonra doğuma kadar yatacağım
Bnm hesaplarıma göre 1000 üstü olması gerekiyordu ama 604 çıktı2 gune bir ikiye katlamasi gerekiyor diye biliyorum hesapladin mi
Arasında 1 gün varsa bu değer normalBnm hesaplarıma göre 1000 üstü olması gerekiyordu ama 604 çıktı
Yok cnm bn ilk testi 16 ekimde yaptım 30 çıktı bir daha gitmedim dün gittim 604 çıktıArasında 1 gün varsa bu değer normal
Çok güzel bi anı ikizlerde yenidoğan nasıl olduğunu konuştunuz mu pekiBen yaptrdım ve cok guzel cektiler cok memnun kaldım 30. Haftada cektrmıştım
Bilemedim şimdi normalde doktor 2 gün sonra sağlık ocağında tekrar kan vermeni istiyorYok cnm bn ilk testi 16 ekimde yaptım 30 çıktı bir daha gitmedim dün gittim 604 çıktı
Canım benim 29. Haftada 27 mm 30. Haftada 21 e düşmüştü bugün 31. Haftama girdi 19 mm çıktı dün. Ama sancım var işte. Yinede doktorum 34 ü göreceğiz bence dedi. Benim 35 imkansız da senin sancın yokmuş çok şükürBen 3 haftadır kullanıyorum mide koruyucu famodin 25 mg sabah akşam içiyorum gece 3 gibi mutlaka yanma uyandırıyo o zamanda bi kapak gaviscon içiyorum ama gavisconun zararı yokmuş ben famodinden daha cok korkuyorum cunku mide koruyucular kana karısıyomuş ama gaviscon direk mideyi kaplıyomuş fakat gaviscon yetmedi bana. Benımde gunde 3 demir, 1 adet multivitamın, 1 adet kalsiyum, 1 adet magnezyum saşe bi de troidim yok ama 12.5 mg önlem amaçlı verdiler. Benım 31. Haftada 17 mm idi 33. Haftadayım ama sancım yok hiç şükür banada 31. Haftada doktorum doğum her an olabılır demişti ama 3 haftası var gibi de duruyor diye ekledi 35. Haftayı cıkarırsak cok iyi olcak küvez ihtimali nerdeyse sıfırlanıyomuş
Benim doktorum çok pahalı. Bu sefer pzt gittiysem sonrakinde çarşamba gidiyorum. Bir günden kar etcem aklımcaKızlar siz hep aynı gün mü gidiyorsunuz yani pztesi gittiniz 2 hafta sonra pztesi mi gidiyorsunuz?
Onu benn de dusundum ama sahte gıbı durmuyor, kaskadeye de sordum e tıcaret uzmanı sıte guvenılır dedıSahte olmasın internette bazı siteler sahte ürün etiketleri basıyomuş
Bahsettiğin yüksek bir tansiyon değil aslında benim tansiyonum hep o civarlarda ve preeklamsi riskim olduğundan devamlı ölçüyorum. Streste tansiyonu yükseltir dediğim gibi yüksek bi tansiyon değil söylediğin bi kaç gün tuza dikkat et dinlen normale döner inşallahYok şekerim yok şükür. Yarından itibaren ölçmeye başlayacağım bakalım inşallah öyle bişey olmaz. Belki anlık bir yükselmedir
Yok canım pazartesi isteyeceğim doktorumdan kesinHastaneye git kan alıp bakıyorlar benim anne tarafimda kronik safra taşı hastalığı var teyzemde aldırdı safrasini ama her yemekten sonra geğirme gibi sesler çıkıyordu yemeği tam sindirene kadar 6 7 ay sonra tekrar ağrısı oldu mide ağrısı diye gitti vücut safra üretmiş gibi bir şey demislerdir
Normalde bende cuma günü gidiyorum ama doktorum 6-7-8 bu tarihin birinde gel 3u gidecektim cuma günü izinliyim dedi bazen böyle oluyorKızlar siz hep aynı gün mü gidiyorsunuz yani pztesi gittiniz 2 hafta sonra pztesi mi gidiyorsunuz?
Sizin orası kars tarafları mı, karstayken çok içerdim evelik aşı çok severdimDeğişik hissettim ya
Bizim burada evelik diye bir ot var doğumdan sonra onu yedirirler hem kabız yapmaz hem gazı giderir hem de bol süt yapar ama başka yerlerde ismi ne bilmiyorum
evet ege tarafında labada diyoruz bizİnternetten baktım şimdi babaannem çok severdi, labada ile aynı şey olduğu yazıyor ama doğru mu bilmiyorum. Egzama kaşıntı mantara da iyi gelir yazıyor. Aktara sormak lazım.
İlacı var benim bildiğim en kötü onu kullanırsın normale döner inşallahEvet ona bakıyolar bende ciğer geliştirici iğneden sonra oldu doktor tetıklemiştir dedi
Kızlar bu eveligin başka tarifi varsa bana da verin biz sadece sarma yapıyoruzSizin orası kars tarafları mı, karstayken çok içerdim evelik aşı çok severdim
evet ege tarafında labada diyoruz biz
Ben kendim hiç yapmadım ama karstaki lokantalarda hep olurdu oranın meşhur çorbası vardır heralde internette tarifiKızlar bu eveligin başka tarifi varsa bana da verin biz sadece sarma yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?