2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çatı kemiği muayyenesi ile açıklık muayyenesi aynı şey gibi yaptıranlar

Çatı muayenesini 35. Haftada yapacağını söyledi doktorum genelde 37 olduğu için şaşırdım açıkçası. Netten bir prof dinledim erken doğumu tetikleseydi suni sancı vermezdik bu yöntemi kullanirdik demiş. Ama her alttan muayenede benim kanamam olmuştur ondan korkuyorum
Çatı muayenesinden sonra erken doğum olur mu dedim doktoruma ben bu bebeği 5 haftalıktan beri takip ediyorum sence zarar verecek bir şey yapar mıyım dedi yerin dibine girdim utancımdan
Sizin kaçta yaptı ben orayı göremedim mesajlarda?

Aslında bizi mutsuz eden sanırım saatli ve düzenli yemek zorunda kalmak belki doğru olan bu şekilde beslenmek ama şahsen ben mesela sabah kahvaltıda kahvaltımı yapar son bir bardak çay doldurur tatlı bişeylerle kapanış yapardım en sevdiğim şeydi mesela yemeğimi yer sofradaki meyveliktem bi mandalina soyar yerdim yada ne bileyim ne meyve varsa şimdi bunları yapamamak keyifsiz hissettiriyor ama az kaldı sıkalım biraz daha dişimizi bebislerimizin sağlığı için

Benim doktorum ne çatı muayenesi yapıyor ne de nst ye bağlıyor ya. Kovid olmasaydım da yine hiç bağlamayacaktı muhtemelen. Oğlumda da 39. Haftada sezaryan yaptık son iki hafta haftada bi kez gördü. Rahim boyunu da hiç vajinal ölçmedi. Bi de riskli gebelik doktoru. Diyor ki ben bu rahimin daha önce 40. Haftaya kadar bebek taşıdğını biliyorum sen endişe etme. Sağlıkla alalım inşallah

Kızlar hiç keyfim yok. Ne kızımın yüzünü görebildim ne diyet listem değişti Gergin ve mutsuzum bugün. Baş aşağı dönmüş kızım kaburgalarımda hareket hissetmem ondanmış. 1230 gr 35 cm görünüyor şu an. Ben de 3 haftada 900 gr almışım

Evet canım ben normal de bu kadar gidince korkardım ama taa 22. Haftada detaylı ultrason doktoru 56 cm 3800 3900 civarı doğar demişti o yüzden genetik olduğunu biliyorum seninki de genetiktir
Haklısın, benim de perinatolog doktorum boylu poslu olacak demişti ama işte insan yine de bu endişeleniyor sağlıklı olsunlar, önemli değil 1-2-3 cm neyse

Ahhh benim de oğlusum dün kendini göstermedi, foto bile vermedi doktor çok az burnunu biraz da dudağımı gördüm sağlıklı ya, önemli olan o, boşver.. az kaldı hem tanışmaya hem yemelereeeee

Kesinlikle, aynı ben de öyleydim kahvemin yanında bu çikolata bi bisküvi yerdim şimdi o keyfimiz de yok ama bebeğimizi büyütme keyfi var, o güç veriyor…. Arada bi parça bişi yiyorum ben ama, çok katı yapamıyorum yani diyeti…

Benim 2 hafta sonra 36+4 de yapacak

Kızlar siz hep aynı gün mü gidiyorsunuz yani pztesi gittiniz 2 hafta sonra pztesi mi gidiyorsunuz?
Ben ayni gun gitmeye calisiyordum ama son zamanlarda raporun bittigi gun gidiyorum o da ayni gune denk gelmiyor

Merhaba kızlar size bişey soracaktım ben ayın 16sında beta bakmıştım sat gününden 1 gün önce beta 30 çıktı dün tekrar baktım 604 çıktı deger çok düşük degilmi acaba başına böyle bir şey gelen oldumu

Sen idrar testi yaptir bir tane
Pazartesi yaptırmıştım canım. Sonucu atmıştım bir daha atayım. İdrar testim ve kültür testi. Şimdi antibiyotik kullanıyorum piyeloseptyl diye bir antibiyotik

Eklentiler

• IMG_0983.webp
    34 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_0990.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 33
2 gune bir ikiye katlamasi gerekiyor diye biliyorum hesapladin mi

Ast ve alt ye bakıyorlar değil mi karaciğer için son yapılan testlerde o değerler normal çıkmış ama ben pazartesi günü kontrolümde bi söyleyeceğim yinede doktoruma
Evet ona bakıyolar bende ciğer geliştirici iğneden sonra oldu doktor tetıklemiştir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…