- 31 Mart 2023
- 323
- 785
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.481
Çatı kemiği muayyenesi ile açıklık muayyenesi aynı şey gibi yaptıranlar
Sizin kaçta yaptı ben orayı göremedim mesajlarda?Çatı muayenesinden sonra erken doğum olur mu dedim doktoruma ben bu bebeği 5 haftalıktan beri takip ediyorum sence zarar verecek bir şey yapar mıyım dediyerin dibine girdim utancımdan
Aslında bizi mutsuz eden sanırım saatli ve düzenli yemek zorunda kalmak belki doğru olan bu şekilde beslenmek ama şahsen ben mesela sabah kahvaltıda kahvaltımı yapar son bir bardak çay doldurur tatlı bişeylerle kapanış yapardım en sevdiğim şeydi mesela yemeğimi yer sofradaki meyveliktem bi mandalina soyar yerdim yada ne bileyim ne meyve varsa şimdi bunları yapamamak keyifsiz hissettiriyor ama az kaldı sıkalım biraz daha dişimizi bebislerimizin sağlığı içinBen de bu sefer 3 kilo olsun bari diyorum. Bu sefer tansiyon çentik direnç falan yok ama bunda da şeker sınırda. zaten çok gerginim, bi de yediklerime dikkat etmek beni çok mutsuz ediyor. abur cuburcu değil de daha çok ekmek+yemekçiyim. Hiç karnım doymuyor tıka basa yemeden. Normalde hem yer hem çok spor yapardım. Biraz güreşçi gibiyimşimdi spor da yapamayınca
Karnım doymuyor derken tatmin olmuyorum demek istiyorum aslında.
Evet orda olacağım inşallahDoğumu orda mı düşünüyorsun canım
Tansiypnunu tekrar olctun mu canimEvet orda olacağım inşallah
14.50 de ölçtüm 12 86 çıktıTansiypnunu tekrar olctun mu canim
Haklısın, benim de perinatolog doktorum boylu poslu olacak demişti ama işte insan yine de bu endişeleniyorEvet canım ben normal de bu kadar gidince korkardım ama taa 22. Haftada detaylı ultrason doktoru 56 cm 3800 3900 civarı doğar demişti o yüzden genetik olduğunu biliyorumseninki de genetiktir
Ahhh benim de oğlusum dün kendini göstermedi, foto bile vermedi doktor çok az burnunu biraz da dudağımı gördümKızlar hiç keyfim yok. Ne kızımın yüzünü görebildim ne diyet listem değiştiGergin ve mutsuzum bugün. Baş aşağı dönmüş kızım kaburgalarımda hareket hissetmem ondanmış. 1230 gr 35 cm görünüyor şu an. Ben de 3 haftada 900 gr almışım
Kesinlikle, aynı ben de öyleydim kahvemin yanında bu çikolata bi bisküvi yerdim şimdi o keyfimiz de yok ama bebeğimizi büyütme keyfi var, o güç veriyor…. Arada bi parça bişi yiyorum ben ama, çok katı yapamıyorum yani diyeti…Aslında bizi mutsuz eden sanırım saatli ve düzenli yemek zorunda kalmak belki doğru olan bu şekilde beslenmek ama şahsen ben mesela sabah kahvaltıda kahvaltımı yapar son bir bardak çay doldurur tatlı bişeylerle kapanış yapardım en sevdiğim şeydi mesela yemeğimi yer sofradaki meyveliktem bi mandalina soyar yerdim yada ne bileyim ne meyve varsa şimdi bunları yapamamak keyifsiz hissettiriyor ama az kaldı sıkalım biraz daha dişimizi bebislerimizin sağlığı için
Benim 2 hafta sonra 36+4 de yapacakÇatı muayenesini 35. Haftada yapacağını söyledi doktorum genelde 37 olduğu için şaşırdım açıkçası. Netten bir prof dinledim erken doğumu tetikleseydi suni sancı vermezdik bu yöntemi kullanirdik demiş. Ama her alttan muayenede benim kanamam olmuştur ondan korkuyorum
Sizin kaçta yaptı ben orayı göremedim mesajlarda?
Sen idrar testi yaptir bir tane14.50 de ölçtüm 12 86 çıktı
Ben evet, cumadan cumaya gidiyorum canım 2 haftada bir..Kızlar siz hep aynı gün mü gidiyorsunuz yani pztesi gittiniz 2 hafta sonra pztesi mi gidiyorsunuz?
Ben ayni gun gitmeye calisiyordum ama son zamanlarda raporun bittigi gun gidiyorum o da ayni gune denk gelmiyorKızlar siz hep aynı gün mü gidiyorsunuz yani pztesi gittiniz 2 hafta sonra pztesi mi gidiyorsunuz?
Pazartesi yaptırmıştım canım. Sonucu atmıştım bir daha atayım. İdrar testim ve kültür testi. Şimdi antibiyotik kullanıyorum piyeloseptyl diye bir antibiyotikSen idrar testi yaptir bir tane
Ben hep aynı zaman getiriyordum ama bu sefer biraz daha uzayacakBen ayni gun gitmeye calisiyordum ama son zamanlarda raporun bittigi gun gidiyorum o da ayni gune denk gelmiyor
2 gune bir ikiye katlamasi gerekiyor diye biliyorum hesapladin miMerhaba kızlar size bişey soracaktım ben ayın 16sında beta bakmıştım sat gününden 1 gün önce beta 30 çıktı dün tekrar baktım 604 çıktı deger çok düşük degilmi acaba başına böyle bir şey gelen oldumu
Evet ona bakıyolar bende ciğer geliştirici iğneden sonra oldu doktor tetıklemiştir dediAst ve alt ye bakıyorlar değil mi karaciğer için son yapılan testlerde o değerler normal çıkmış ama ben pazartesi günü kontrolümde bi söyleyeceğim yinede doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?