- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.521
Bakayım birBen kendim hiç yapmadım ama karstaki lokantalarda hep olurdu oranın meşhur çorbası vardır heralde internette tarifi
Biz de trakyalıyız. Genelde aynı oluyor bazı şeyler.Sizin orası kars tarafları mı, karstayken çok içerdim evelik aşı çok severdim
evet ege tarafında labada diyoruz biz
Göçmeniz biz de belki göçmenler öyle diyordurBiz de trakyalıyız. Genelde aynı oluyor bazı şeyler.
Ayy maşallahBen de çıktım kontrolden 34+4 um kızım 2850 51 cm olmuş 5 Aralık'ta doğması gerekiyor sata göre ama doktorum 25 Kasım'da gelir dedi büyük ihtimalle bebeğin boyu kilosu 36 ile kafası 38 ile uyumlu sezeryan veya normal hangisini istiyorsun dedi ben de size bıraktım dedim kafası ve kilosu böyle olursa normal olmaz gibi dedi hayır dedi kafa ve pelvis esnektir dedi. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak ona göre beraber karar veririz dedi. Nst de 60 ve 70 2 sancım çıktı dinlen ve bol su iç dedi sorun olacağını sanmıyorum dedi ama 3 günde bir nst istedi
Haftasıyla uyumlu mu pekiAnneniz iyi bakar protein destekli diyet sizede iyi gelir umarım. Ben burda yalnızım. Annem anca doğuma gelicek. Bende gece sut Sabah peynirbyumurta basladim. Umarim faydasını görürüz.göbek benimde öyle 3 4 aylık sanıyorlarkarnı darlık rahmınonde bır çok şey söylüyorlar bunun ıcın bebegın kılosu da bır etkende olsa başka şartlar da var etkıleyen. Ins sağlıkla sıhhatle gelir sızın ufaklıkta. Üzülmemek lazım ama olmuyor. Bır bılınmezlık hamılelık. En ufak bir belırsızlık strese sebep oluyor. Hayırlısı ıle bı avazda kurtuluruz kucağımıza alırız ıns Hepımız
Yaptırmayacağım ben hediyelikte ayarlamadmHamile ve yenidoğan çekimi yapacak veya yapan arkadaşlar varmı ben bugün iptal ettirdim çokta heves etmiştim sağlık olsun tabiki de sanırım bundan sonra doğuma kadar yatacağım
Benım de hep 12/8,11/7,13/8 cıvarında cıkıyor, normalde dusuk cıkardı hep, tansıyon cıhazını hastaneye goturdum, benımkı 1 derece fazla ölcüyormus,.. Doktorum da 14/9 sınırdır demıstı, ıcın rahat etsın dıye doktoruna danıs ıstersen bi14.50 de ölçtüm 12 86 çıktı
Bende hamile çekimi yaptırmak çok istiyordum fiyat felanda almıştım belki bu zamanlarda riskim azalır giderim çekime diye ama maalesef risk azalmak yerine arttı o yüzden iptal olduHamile ve yenidoğan çekimi yapacak veya yapan arkadaşlar varmı ben bugün iptal ettirdim çokta heves etmiştim sağlık olsun tabiki de sanırım bundan sonra doğuma kadar yatacağım
Olabilir demiş kesin konuşmamış inşallah yoktur hiç birşeyi inşallah çok sağlıklı bir bebek olur. Doktorlar hep en kötüsünü sölüyorlar inşallah sizi boşuna korkutmuş olurlarda bebek çok sağlıklı bir şekilde çıkarsınız o hastanedenHepiniz moral vermeye çalısıosunuz cok tesekkur ederim, bir genetık hastalıkla ilgili ozellıkle benzerlik var dıe konustu hoca, ve cok kötü bir hastalık tedavisi yok o yuzden cok perısanım,
ben pgd yaptrdm ama genel kromozoma bakılmamıs oda benim hatam mı yoksa doktorun bilgilendirmemesımı diyeyim bunuda dun öğrendim yası ileri herkes bence Ngs kesinlikle yaptırsın pgd den hemen sonra o tek embriyo kesinlikle yaptırmam gerekirdi o es gecıldı zaten saglıklı cıkmasa transfer olmazdım. su an 6bın TL ödedim kromozoma bakılsın die ünv hastanesinde. Süphelendıklerı kalıtsal hastalık bana olabılır dıe söylendi kolum kırıldı hıc uyumadım tedavisi yok. Psikologa git dıe dıolar sütüm ole az gelıokı yok gibi. Bebek hergun aynı küçük die söylendi ama genetık 1 aya cıkar dediler en gec.
Hastanede 11 7 çıkmış. 12 8 de çıktığında normal demişti doktorum. Bir dahaki gittiğimde tansiyon aletini de götüreceğim. Bide kullandığım ilaç baş dönmesi yapabilirmiş. Kum düşürüyorum oda yüksek tansiyona neden olabiliyormuşBenım de hep 12/8,11/7,13/8 cıvarında cıkıyor, normalde dusuk cıkardı hep, tansıyon cıhazını hastaneye goturdum, benımkı 1 derece fazla ölcüyormus,.. Doktorum da 14/9 sınırdır demıstı, ıcın rahat etsın dıye doktoruna danıs ıstersen bi
Canım ikiz bebişlerde mutlaka sezeryan mı oluyor yoksa normal doğumda olabiliyor mu merak ettimCanım benim 29. Haftada 27 mm 30. Haftada 21 e düşmüştü bugün 31. Haftama girdi 19 mm çıktı dün. Ama sancım var işte. Yinede doktorum 34 ü göreceğiz bence dedi. Benim 35 imkansız da senin sancın yokmuş çok şükürbelki 36 bile olabilir
6. Ayda da çok tatlı oluyorlarBende hamile çekimi yaptırmak çok istiyordum fiyat felanda almıştım belki bu zamanlarda riskim azalır giderim çekime diye ama maalesef risk azalmak yerine arttı o yüzden iptal oldumuhtemelen yenidoğan çekimide yapamayız biz 34-35 den önce gelirse küvez durumu olur çünkü. Artık 1 yaş çekimine odakladım kendimi ya napayım
Gecmıs olsun canım, ılaclar da etkılı tabıkı, ben de bu gıttıgımde sorcagım nıdıcard carpıntı yapmaya basladı ben de, bekkı degıstırır..Hastanede 11 7 çıkmış. 12 8 de çıktığında normal demişti doktorum. Bir dahaki gittiğimde tansiyon aletini de götüreceğim. Bide kullandığım ilaç baş dönmesi yapabilirmiş. Kum düşürüyorum oda yüksek tansiyona neden olabiliyormuş
Kaç çıkıyor canım nabzınGecmıs olsun canım, ılaclar da etkılı tabıkı, ben de bu gıttıgımde sorcagım nıdıcard carpıntı yapmaya basladı ben de, bekkı degıstırır..almila000 canım sende de carpıntı yapmıs mıydı nıdıcard, onyuzden mı degıstırmıstınız ılacı
Enfeksiyon değil de canım Allah korusun 30 dan sonra tansiyon yukselmeye başlayınca idrarda protein kaçağına bakiyorlar bir de plesantaya özellikle muayyene ediyorlar inşallah seninki yediğin bir şey ile ilgili geçici bir seydirPazartesi yaptırmıştım canım. Sonucu atmıştım bir daha atayım. İdrar testim ve kültür testi. Şimdi antibiyotik kullanıyorum piyeloseptyl diye bir antibiyotik
İnşallah kum düşürüyorum ya galiba oda tansiyon yüksekliği yapıyormuş. Gittiğim zaman soracağım doktorumaEnfeksiyon değil de canım Allah korusun 30 dan sonra tansiyon yukselmeye başlayınca idrarda protein kaçağına bakiyorlar bir de plesantaya özellikle muayyene ediyorlar inşallah seninki yediğin bir şey ile ilgili geçici bir seydir
Ben toplamda 1,5 ayda 3 kilo aldım canım diyetten beriDiyet yapan arkadaşlarım kilo alımınız ne durumda? Diyete başladığınız kilonuz ve şimdiki kilonuz ne? Diyetisyenime biraz çıkışmış olabilirim bugün gerginlikten
Doktorlar risk almamak için en kötüsünü söylüyorlar hep ve tedbiri elden bırakmak istemiyorlar. İnşallah çok güzel sonuçlar alınacak. Sütüm az geliyo diye de kendine baskı yapma asla. Sütü gelip de emmeyen bebekler de var. Herşeyin hayırlısı olsun rabbim güç kuvvet sağlık versin gerisi hallolur inşallahHepiniz moral vermeye çalısıosunuz cok tesekkur ederim, bir genetık hastalıkla ilgili ozellıkle benzerlik var dıe konustu hoca, ve cok kötü bir hastalık tedavisi yok o yuzden cok perısanım,
ben pgd yaptrdm ama genel kromozoma bakılmamıs oda benim hatam mı yoksa doktorun bilgilendirmemesımı diyeyim bunuda dun öğrendim yası ileri herkes bence Ngs kesinlikle yaptırsın pgd den hemen sonra o tek embriyo kesinlikle yaptırmam gerekirdi o es gecıldı zaten saglıklı cıkmasa transfer olmazdım. su an 6bın TL ödedim kromozoma bakılsın die ünv hastanesinde. Süphelendıklerı kalıtsal hastalık bana olabılır dıe söylendi kolum kırıldı hıc uyumadım tedavisi yok. Psikologa git dıe dıolar sütüm ole az gelıokı yok gibi. Bebek hergun aynı küçük die söylendi ama genetık 1 aya cıkar dediler en gec.
Diyeti geldiğin oluyor mu canım modu mod her gün uyguluyor musunBen toplamda 1,5 ayda 3 kilo aldım canım diyetten beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?