2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayy maşallah
Bugün kontrole giden herkesin hemen hemen iyi geçmiş
Haftasıyla uyumlu mu peki
Tabi herkes bişey konuşuyor
Buaralarda bulantım oluyor çok yiyemiyorum
Bebekte ye anne der gibi içerde hopluyor
Hamile ve yenidoğan çekimi yapacak veya yapan arkadaşlar varmı ben bugün iptal ettirdim çokta heves etmiştim sağlık olsun tabiki de sanırım bundan sonra doğuma kadar yatacağım
Yaptırmayacağım ben hediyelikte ayarlamadm

14.50 de ölçtüm 12 86 çıktı
Benım de hep 12/8,11/7,13/8 cıvarında cıkıyor, normalde dusuk cıkardı hep, tansıyon cıhazını hastaneye goturdum, benımkı 1 derece fazla ölcüyormus,.. Doktorum da 14/9 sınırdır demıstı, ıcın rahat etsın dıye doktoruna danıs ıstersen bi

Hamile ve yenidoğan çekimi yapacak veya yapan arkadaşlar varmı ben bugün iptal ettirdim çokta heves etmiştim sağlık olsun tabiki de sanırım bundan sonra doğuma kadar yatacağım
Bende hamile çekimi yaptırmak çok istiyordum fiyat felanda almıştım belki bu zamanlarda riskim azalır giderim çekime diye ama maalesef risk azalmak yerine arttı o yüzden iptal oldu muhtemelen yenidoğan çekimide yapamayız biz 34-35 den önce gelirse küvez durumu olur çünkü. Artık 1 yaş çekimine odakladım kendimi ya napayım

Olabilir demiş kesin konuşmamış inşallah yoktur hiç birşeyi inşallah çok sağlıklı bir bebek olur. Doktorlar hep en kötüsünü sölüyorlar inşallah sizi boşuna korkutmuş olurlarda bebek çok sağlıklı bir şekilde çıkarsınız o hastaneden

Diyet yapan arkadaşlarım kilo alımınız ne durumda? Diyete başladığınız kilonuz ve şimdiki kilonuz ne? Diyetisyenime biraz çıkışmış olabilirim bugün gerginlikten

Hastanede 11 7 çıkmış. 12 8 de çıktığında normal demişti doktorum. Bir dahaki gittiğimde tansiyon aletini de götüreceğim. Bide kullandığım ilaç baş dönmesi yapabilirmiş. Kum düşürüyorum oda yüksek tansiyona neden olabiliyormuş

Canım ikiz bebişlerde mutlaka sezeryan mı oluyor yoksa normal doğumda olabiliyor mu merak ettim

6. Ayda da çok tatlı oluyorlar

Gecmıs olsun canım, ılaclar da etkılı tabıkı, ben de bu gıttıgımde sorcagım nıdıcard carpıntı yapmaya basladı ben de, bekkı degıstırır.. almila000 canım sende de carpıntı yapmıs mıydı nıdıcard, onyuzden mı degıstırmıstınız ılacı

Kaç çıkıyor canım nabzın

Pazartesi yaptırmıştım canım. Sonucu atmıştım bir daha atayım. İdrar testim ve kültür testi. Şimdi antibiyotik kullanıyorum piyeloseptyl diye bir antibiyotik
Enfeksiyon değil de canım Allah korusun 30 dan sonra tansiyon yukselmeye başlayınca idrarda protein kaçağına bakiyorlar bir de plesantaya özellikle muayyene ediyorlar inşallah seninki yediğin bir şey ile ilgili geçici bir seydir

İnşallah kum düşürüyorum ya galiba oda tansiyon yüksekliği yapıyormuş. Gittiğim zaman soracağım doktoruma

Hee kızlar tansiyon meselesi konuşuluyor bir başını kaçırdım şu an yolda olduğumdan çok da okuyamıyorum doktorum bu saatten sonra başın ağrırsa önce tansiyonuna bak not al dedi. 12 den yukarıysa haber vermem gerekmiş.

Doktorlar risk almamak için en kötüsünü söylüyorlar hep ve tedbiri elden bırakmak istemiyorlar. İnşallah çok güzel sonuçlar alınacak. Sütüm az geliyo diye de kendine baskı yapma asla. Sütü gelip de emmeyen bebekler de var. Herşeyin hayırlısı olsun rabbim güç kuvvet sağlık versin gerisi hallolur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…