- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.541
Bizimki de 2180evet kızımız 2160 gram olmuş normal doğum istiyorsan bebeğe çok yarayacak şeyler yeme dedi
Hayırlısı olsun canım hakkınızda. Sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişin. Kaçıncı haftadasın erken mi geliyor?Arkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Hepsini sormuştum canım çok sağolasın hepsini atmışsın ben de bakim alim hepsindenHangisini sordun anlamadım ama aldıklarım bunlar. Tırnak makası civilde daha uygundur onu ordan aldım. N11de de vardır illaki
Kaçıncı haftada olmuş canımBizimki de 2180
Ooooo maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben de çıktım kontrolden 34+4 um kızım 2850 51 cm olmuş 5 Aralık'ta doğması gerekiyor sata göre ama doktorum 25 Kasım'da gelir dedi büyük ihtimalle bebeğin boyu kilosu 36 ile kafası 38 ile uyumlu sezeryan veya normal hangisini istiyorsun dedi ben de size bıraktım dedim kafası ve kilosu böyle olursa normal olmaz gibi dedi hayır dedi kafa ve pelvis esnektir dedi. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak ona göre beraber karar veririz dedi. Nst de 60 ve 70 2 sancım çıktı dinlen ve bol su iç dedi sorun olacağını sanmıyorum dedi ama 3 günde bir nst istedi
Diyet yapan arkadaşlarım kilo alımınız ne durumda? Diyete başladığınız kilonuz ve şimdiki kilonuz ne? Diyetisyenime biraz çıkışmış olabilirim bugün gerginlikten
Doktorun mu dedi bugün yarın diye. Çok geçmiş olsun inşallah ilaç etki eder biraz daha uzar hamilelik surecinArkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
100 110 arası geneldeKaç çıkıyor canım nabzın
Çok yiyorum, istemediğim şeyler ve kilo alıyorum diye. Kilo alacaksam en azından sevdiğim şeyleri yerim mutlu olurumBen yaklaşık bir ayda 1.5 kiloya yakın verdim aslında daha fazla verebilirdim ama bir hafta eşimin memleketine gidip geldik orada diyetim bozuldu ister istemez. Sonra da hastalandım bir hafta da antibiyotik falan kullandım o da hem ödem yapar dedi diyetisyenim hem de ben de hastayken listeye çok uyamadim. Bu hafta tam olarak eski diyete döndüm bakalım salı günü kontrolüm var inşallah biraz vermisimdirdiyetisyenm ile amacımız bebeğe kilo aldırıp benim kilo vermem. Sen neden diyetisyenine kızdın
Erken 33+4Hayırlısı olsun canım hakkınızda. Sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişin. Kaçıncı haftadasın erken mi geliyor?
Keşke benim de şu an safram olmasaBen safra kesemi aldırdım aslında ama o kadar şiddetli ki sırt ağrım herşey yolundamı diye endişeleniyorum ister istemez
Banada28-32 haftalar arası çekim yapabiliriz demişti fotoğrafçı ama neyse kısmet değilmiş küvezden sonra olur mu diye düşündüm ama olmaz sanırım yada neden olmasın biz 35 dan sonra doğuracağız girmeycekler küveze inanalım bariBende hamile çekimi yaptırmak çok istiyordum fiyat felanda almıştım belki bu zamanlarda riskim azalır giderim çekime diye ama maalesef risk azalmak yerine arttı o yüzden iptal oldumuhtemelen yenidoğan çekimide yapamayız biz 34-35 den önce gelirse küvez durumu olur çünkü. Artık 1 yaş çekimine odakladım kendimi ya napayım
Ne zaman basim agrisa ilk yaptigim sey tansiyonumu olcmek oluyor benim de. Dogru yapiyormusumHee kızlar tansiyon meselesi konuşuluyor bir başını kaçırdım şu an yolda olduğumdan çok da okuyamıyorum doktorum bu saatten sonra başın ağrırsa önce tansiyonuna bak not al dedi. 12 den yukarıysa haber vermem gerekmiş.
bana da dedi ki her sabah uyandığın gibi aç karnına tansiyonunu ölç 13 ve üstü çıkarsa hemen iletişime geçelim.Ne zaman basim agrisa ilk yaptigim sey tansiyonumu olcmek oluyor benim de. Dogru yapiyormusum
kuzum keşke bekleseler dualarım seninle. haklısın erken ama Allahın izniyle bir süre ayrı kalsan da çabuk kavuşacağın bir haftadasın buna odaklan.Erken 33+4
Benim doktorum nidicard uzun sureli kullanilmaz dedi canim. Neden oyle dedi bilmiyorum ama beni cok etkilemisti nidicard asiri yorgunluk, bas agrisi, carpinti yapmisti ve etkisi 5 saate filan geciyordu hemen. Adalata gectim rahat ettim diyebilirim. Cunku bunun etkisi 12 saat filan suruyor. Yan etkileri yuzunden degil etkisinin 5-6 saat sonra gecmesi yuzunden degistirdi benimkiniGecmıs olsun canım, ılaclar da etkılı tabıkı, ben de bu gıttıgımde sorcagım nıdıcard carpıntı yapmaya basladı ben de, bekkı degıstırır..almila000 canım sende de carpıntı yapmıs mıydı nıdıcard, onyuzden mı degıstırmıstınız ılacı
Allah saglikli bir dogum nasip etsinErken 33+4
Ben ipek aldım ama diğerini almadım güzel beğendim diğeri nasıl bilmiyorum amapamukta baby me mi ipek mi iyi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?