2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Arkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Hayırlısı olsun canım hakkınızda. Sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişin. Kaçıncı haftadasın erken mi geliyor?

Ooooo maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
3 güne 1 nst yi neden istedi? Önceden sancın oldu mu da? Benim ki de 35-36 haftada çatı muayenesi yapacak. Ama nst istemedi. Hamile yogası pilatesi yap dedi.

Kızlaaaaarrrrr son zamanlar birbirimizi motive edecek spor paylaşımı mı yapsak? Her gün 1 video. Yaptım - Yapmadım yazarız. Motive ederiz kendimizi. Ama böyle risksiz normal hareketler. (Acaba şuan hiç spora başlamamış bi kız olarak kendi Ayağıma mı sıkıyorum)

Diyet yapan arkadaşlarım kilo alımınız ne durumda? Diyete başladığınız kilonuz ve şimdiki kilonuz ne? Diyetisyenime biraz çıkışmış olabilirim bugün gerginlikten

Ben yaklaşık bir ayda 1.5 kiloya yakın verdim aslında daha fazla verebilirdim ama bir hafta eşimin memleketine gidip geldik orada diyetim bozuldu ister istemez. Sonra da hastalandım bir hafta da antibiyotik falan kullandım o da hem ödem yapar dedi diyetisyenim hem de ben de hastayken listeye çok uyamadim. Bu hafta tam olarak eski diyete döndüm bakalım salı günü kontrolüm var inşallah biraz vermisimdir diyetisyenm ile amacımız bebeğe kilo aldırıp benim kilo vermem. Sen neden diyetisyenine kızdın

Arkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Doktorun mu dedi bugün yarın diye. Çok geçmiş olsun inşallah ilaç etki eder biraz daha uzar hamilelik surecin

Çok yiyorum, istemediğim şeyler ve kilo alıyorum diye. Kilo alacaksam en azından sevdiğim şeyleri yerim mutlu olurum

Ben safra kesemi aldırdım aslında ama o kadar şiddetli ki sırt ağrım herşey yolundamı diye endişeleniyorum ister istemez
Keşke benim de şu an safram olmasa ( hamilelikten dolayı aldıramıyorum yediğime dikkat etmezsem canımı çıkartacak ağrım oluyor sırtım ve göğüs kafesi altında nefesimi kesiyor resmen doğum sancısını da tetikleyebilirmiş.. safrasız insanlara özeniyorum

Banada28-32 haftalar arası çekim yapabiliriz demişti fotoğrafçı ama neyse kısmet değilmiş küvezden sonra olur mu diye düşündüm ama olmaz sanırım yada neden olmasın biz 35 dan sonra doğuracağız girmeycekler küveze inanalım bari

Ne zaman basim agrisa ilk yaptigim sey tansiyonumu olcmek oluyor benim de. Dogru yapiyormusum

Benim doktorum nidicard uzun sureli kullanilmaz dedi canim. Neden oyle dedi bilmiyorum ama beni cok etkilemisti nidicard asiri yorgunluk, bas agrisi, carpinti yapmisti ve etkisi 5 saate filan geciyordu hemen. Adalata gectim rahat ettim diyebilirim. Cunku bunun etkisi 12 saat filan suruyor. Yan etkileri yuzunden degil etkisinin 5-6 saat sonra gecmesi yuzunden degistirdi benimkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…