- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.561
Canım aslında düşüncen güzel riskli olmayanlar yapabilir. Ben pek yapamam açıkçası hem sancı çıktı hem de su fazla yaparsam erken doğuma neden olur. Bazı arkadaşlarin da öyle ama riski olmayan yapabilir neden olmasınKızlaaaaarrrrr son zamanlar birbirimizi motive edecek spor paylaşımı mı yapsak? Her gün 1 video. Yaptım - Yapmadım yazarız. Motive ederiz kendimizi. Ama böyle risksiz normal hareketler. (Acaba şuan hiç spora başlamamış bi kız olarak kendi Ayağıma mı sıkıyorum)
Ben baby me yi makyaj temizliginde kullaniyorum yillardir yumusacik guzel ama ipek denemedim hicpamukta baby me mi ipek mi iyi kızlar?
Carpıntı olayı canımı sıktı bugun, kac kere oldu, hemen ölcüm yapıyorum 100 110 aarası cıkıyor ama o hıs hosuma gitmedi, soylıcem doktora benımkını de degıstırır belkıBenim doktorum nidicard uzun sureli kullanilmaz dedi canim. Neden oyle dedi bilmiyorum ama beni cok etkilemisti nidicard asiri yorgunluk, bas agrisi, carpinti yapmisti ve etkisi 5 saate filan geciyordu hemen. Adalata gectim rahat ettim diyebilirim. Cunku bunun etkisi 12 saat filan suruyor. Yan etkileri yuzunden degil etkisinin 5-6 saat sonra gecmesi yuzunden degistirdi benimkini
Nidicard kac mg?Carpıntı olayı canımı sıktı bugun, kac kere oldu, hemen ölcüm yapıyorum 100 110 aarası cıkıyor ama o hıs hosuma gitmedi, soylıcem doktora benımkını de degıstırır belkı
En dusuk doz 10 mg, gunde 3 kere alıyorumNidicard kac mg?
Adalat 30 mg. Ben gunde 2 iciyorum. Belki degistirir bi sor canimEn dusuk doz 10 mg, gunde 3 kere alıyorum
Yaa benımkı de dondu sanırım asagı asagı vuruyor, dikiş var bı de benım, bacaklarını yukarı kaldır dıyorum ıkıde bır, bakalım dinletecek mıKızlar benim bebiş durmuyor sürekli hıçkırık tutuyor bu saatlerde dün de aynısı oldu şimdi de aynıneden hıçkırık tutuyor ya çok sinir bozucu
Dün benim de öyleydi. Çişimi zor tutuyorum o vururken.Yaa benımkı de dondu sanırım asagı asagı vuruyor, dikiş var bı de benım, bacaklarını yukarı kaldır dıyorum ıkıde bır, bakalım dinletecek mı
Kontrol de cuma gunu, daha var yanı, pazartesıye kadar yoklayım bı kendımı olmazsa sorarım kontrolden onceAdalat 30 mg. Ben gunde 2 iciyorum. Belki degistirir bi sor canim
Bu aralar bu bebişler çok fazla olmaya başladıYaa benımkı de dondu sanırım asagı asagı vuruyor, dikiş var bı de benım, bacaklarını yukarı kaldır dıyorum ıkıde bır, bakalım dinletecek mı
Evet ya zırt pırt lavabodayım ben deDün benim de öyleydi. Çişimi zor tutuyorum o vururken.
Bende altta hissediyorum sürekli hem de on tarafta değil arkadaEvet ya zırt pırt lavabodayım ben de
Ayaklarını yukarı kaldırınca vurma hıssını sevıyorum, bırsuru vıdeo cektım hatta gobegımle, ama asagı vurunca aklım cıkıyor dikişe bısey olur dıyeBu aralar bu bebişler çok fazla olmaya başladıbenim ki neyse de senin ki sıkıntı olur sana ayaklarını yukarı kaldırınca da mı aynı?
Çok kötü oluyor o his sanki ayakları aşağıdan cikicak gibi merak etme inşallah bir şey olmazAyaklarını yukarı kaldırınca vurma hıssını sevıyorum, bırsuru vıdeo cektım hatta gobegımle, ama asagı vurunca aklım cıkıyor dikişe bısey olur dıye
Allah yardımcın olsun sağ sağlim vaktinde gelir inşallahArkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Böbreğin ağrıyor mu acaba benimde kum geçmişim var şuan arada böbrek ağrısı çektiğim oluyorİnşallah kum düşürüyorum ya galiba oda tansiyon yüksekliği yapıyormuş. Gittiğim zaman soracağım doktoruma
Bizimde günde üç kere tutuyor hıçkırık denen şey hemen hemen normali bu heraldeKızlar benim bebiş durmuyor sürekli hıçkırık tutuyor bu saatlerde dün de aynısı oldu şimdi de aynıneden hıçkırık tutuyor ya çok sinir bozucu
Amın kuzu, ınsallahh, saglıkla dogsunlar baska hıcbısey ıstemıyorum, cogu gıttı azı kaldıÇok kötü oluyor o his sanki ayakları aşağıdan cikicak gibi merak etme inşallah bir şey olmaz
Amin inşallah öyle ya az kaldı inşallah hepsi biraz daha beklerAmın kuzu, ınsallahh, saglıkla dogsunlar baska hıcbısey ıstemıyorum, cogu gıttı azı kaldı
Haklısın madem kilo alıyorum en azından sevdiğim şeyleri yiyerek alaym diye düşünüyorsun. Böyle dediğinde ne diyor pekiÇok yiyorum, istemediğim şeyler ve kilo alıyorum diye. Kilo alacaksam en azından sevdiğim şeyleri yerim mutlu olurum
Maşşallah balım ne güzel haberler.Ben de çıktım kontrolden 34+4 um kızım 2850 51 cm olmuş 5 Aralık'ta doğması gerekiyor sata göre ama doktorum 25 Kasım'da gelir dedi büyük ihtimalle bebeğin boyu kilosu 36 ile kafası 38 ile uyumlu sezeryan veya normal hangisini istiyorsun dedi ben de size bıraktım dedim kafası ve kilosu böyle olursa normal olmaz gibi dedi hayır dedi kafa ve pelvis esnektir dedi. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak ona göre beraber karar veririz dedi. Nst de 60 ve 70 2 sancım çıktı dinlen ve bol su iç dedi sorun olacağını sanmıyorum dedi ama 3 günde bir nst istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?