2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım aslında düşüncen güzel riskli olmayanlar yapabilir. Ben pek yapamam açıkçası hem sancı çıktı hem de su fazla yaparsam erken doğuma neden olur. Bazı arkadaşlarin da öyle ama riski olmayan yapabilir neden olmasın

Carpıntı olayı canımı sıktı bugun, kac kere oldu, hemen ölcüm yapıyorum 100 110 aarası cıkıyor ama o hıs hosuma gitmedi, soylıcem doktora benımkını de degıstırır belkı

Carpıntı olayı canımı sıktı bugun, kac kere oldu, hemen ölcüm yapıyorum 100 110 aarası cıkıyor ama o hıs hosuma gitmedi, soylıcem doktora benımkını de degıstırır belkı
Nidicard kac mg?

Kızlar benim bebiş durmuyor sürekli hıçkırık tutuyor bu saatlerde dün de aynısı oldu şimdi de aynı neden hıçkırık tutuyor ya çok sinir bozucu

Kızlar benim bebiş durmuyor sürekli hıçkırık tutuyor bu saatlerde dün de aynısı oldu şimdi de aynı neden hıçkırık tutuyor ya çok sinir bozucu
Yaa benımkı de dondu sanırım asagı asagı vuruyor, dikiş var bı de benım, bacaklarını yukarı kaldır dıyorum ıkıde bır, bakalım dinletecek mı

Yaa benımkı de dondu sanırım asagı asagı vuruyor, dikiş var bı de benım, bacaklarını yukarı kaldır dıyorum ıkıde bır, bakalım dinletecek mı
Bu aralar bu bebişler çok fazla olmaya başladı benim ki neyse de senin ki sıkıntı olur sana ayaklarını yukarı kaldırınca da mı aynı?

Bu aralar bu bebişler çok fazla olmaya başladı benim ki neyse de senin ki sıkıntı olur sana ayaklarını yukarı kaldırınca da mı aynı?
Ayaklarını yukarı kaldırınca vurma hıssını sevıyorum, bırsuru vıdeo cektım hatta gobegımle, ama asagı vurunca aklım cıkıyor dikişe bısey olur dıye

Ayaklarını yukarı kaldırınca vurma hıssını sevıyorum, bırsuru vıdeo cektım hatta gobegımle, ama asagı vurunca aklım cıkıyor dikişe bısey olur dıye
Çok kötü oluyor o his sanki ayakları aşağıdan cikicak gibi merak etme inşallah bir şey olmaz

Arkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Allah yardımcın olsun sağ sağlim vaktinde gelir inşallah
İnşallah kum düşürüyorum ya galiba oda tansiyon yüksekliği yapıyormuş. Gittiğim zaman soracağım doktoruma
Böbreğin ağrıyor mu acaba benimde kum geçmişim var şuan arada böbrek ağrısı çektiğim oluyor
Bizimde günde üç kere tutuyor hıçkırık denen şey hemen hemen normali bu heralde birde çok hareketliyiz hop hop hopluyoruz habire

Çok yiyorum, istemediğim şeyler ve kilo alıyorum diye. Kilo alacaksam en azından sevdiğim şeyleri yerim mutlu olurum
Haklısın madem kilo alıyorum en azından sevdiğim şeyleri yiyerek alaym diye düşünüyorsun. Böyle dediğinde ne diyor peki

Maşşallah balım ne güzel haberler.
Dınlen bencede zaten işlerin bitti.
Senin kız baya manken olacak

Bende bugün yıkama işine giriştim.
Bingo oksijen döküp oğlumdan kalan hatıra vs makineye attım beklemekten leke olanlara çıkmadı bende şaşırdım.
Kuruyunca bir daha bakıcam.
Sen domestos oksijen mi demiştin bir de alıp onla mı denesem diye düşünüyorum.

Diğer yenileri de parça parça renklerine göre yıkarım gerekirse. Yıkama kolay da daha bunun ütü kısmı var. Senin ütü kaç günde bitti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…