- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.581
32 den sonra nst istedi ilk kez sonra haftalık istedi ben de neden dedim rahim bebeğin kilosu ve boyuna göre kasılır dedi tedbir amaçlı haftalık çektirdim bugün de 60 70 2 tane çıktı önemli değil pazartesi geçer ama 3 günde 1 çekelim her şey kontrol altında olsun dediOoooo maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
3 güne 1 nst yi neden istedi? Önceden sancın oldu mu da? Benim ki de 35-36 haftada çatı muayenesi yapacak. Ama nst istemedi. Hamile yogası pilatesi yap dedi.
Canım bende de gözüküyor, her hamilede mi gözüküyor grip aşısı, doktorun tavsiye etti mi olmayı?Reçetem var ama alamıyorum rapor yazdırıcam artık
Bu efsaneyi hep merak ederim, acaba midesi bulananlarin saçlı mi doğacak27 haftalık ensesıne kadar saçlı demıslerdı 7 mm Dı ozaman. Benım hep bulantım vardı. Son zamanlarda yanmada var. Beyaz leblebı kurtarıyor ama benı yanma bulantı gelınce bır avuç yiyorum o bıraz rahatlatıyor. Esımde bende sırma saçlı doğmuşuz bakalım Bızımkıde saçtan mı gorecegız
Canım nacizane fikrim eksik dua etme, hem sağlıklı doğsunlar, hem doğduktan sonra sağlıklı olsunlar, güzel,bereketli,hayırlı olsunlar, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Amın kuzu, ınsallahh, saglıkla dogsunlar baska hıcbısey ıstemıyorum, cogu gıttı azı kaldı
Beyazliydi benimki domeston mutfak spreyi varya onu sıktım beklettim çıktı ama renklilerin rengi alır mı bilmiyorumMaşşallah balım ne güzel haberler.
Dınlen bencede zaten işlerin bitti.
Senin kız baya manken olacak
Bende bugün yıkama işine giriştim.
Bingo oksijen döküp oğlumdan kalan hatıra vs makineye attım beklemekten leke olanlara çıkmadı bende şaşırdım.
Kuruyunca bir daha bakıcam.
Sen domestos oksijen mi demiştin bir de alıp onla mı denesem diye düşünüyorum.
Diğer yenileri de parça parça renklerine göre yıkarım gerekirse. Yıkama kolay da daha bunun ütü kısmı var. Senin ütü kaç günde bitti?
Kızlar benim bebiş durmuyor sürekli hıçkırık tutuyor bu saatlerde dün de aynısı oldu şimdi de aynıneden hıçkırık tutuyor ya çok sinir bozucu
Bu hafta içi randevum var sorucam canım ona göre yazarım yine burayaCanım bende de gözüküyor, her hamilede mi gözüküyor grip aşısı, doktorun tavsiye etti mi olmayı?
Bu efsaneyi hep merak ederim, acaba midesi bulananlarin saçlı mi doğacak
Canım nacizane fikrim eksik dua etme, hem sağlıklı doğsunlar, hem doğduktan sonra sağlıklı olsunlar, güzel,bereketli,hayırlı olsunlar, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Herr şeyi işte.
Baska bir sey istemiyorum duasını hiç sevmem
Muhendisinoglu paylasmis gecen gun o sari lekeler icin denemedigi sey kalmamisti. En son islakken gunesin altinda kuruttu ve lekelerin hepsi gitmisti. Ben denemedim ama denenebilirMaşşallah balım ne güzel haberler.
Bingo oksijen döküp oğlumdan kalan hatıra vs makineye attım beklemekten leke olanlara çıkmadı bende şaşırdım.
Diğer yenileri de parça parça renklerine göre yıkarım gerekirse. Yıkama kolay da daha bunun ütü kısmı var. Senin ütü kaç günde bitti?
Maşallah onaBen de çıktım kontrolden 34+4 um kızım 2850 51 cm olmuş 5 Aralık'ta doğması gerekiyor sata göre ama doktorum 25 Kasım'da gelir dedi büyük ihtimalle bebeğin boyu kilosu 36 ile kafası 38 ile uyumlu sezeryan veya normal hangisini istiyorsun dedi ben de size bıraktım dedim kafası ve kilosu böyle olursa normal olmaz gibi dedi hayır dedi kafa ve pelvis esnektir dedi. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak ona göre beraber karar veririz dedi. Nst de 60 ve 70 2 sancım çıktı dinlen ve bol su iç dedi sorun olacağını sanmıyorum dedi ama 3 günde bir nst istedi
Bingo oksijen biraz bekletseydin keşke beyaz sabunla orayı ovsan yikasam sonra bingo oksijen dönsen çıkar mı acabaMaşşallah balım ne güzel haberler.
Doktoruma özellikle sordum kafası büyük sezeryan olur herhalde dedim hayır dedi kafada pelviste esnektirMaşallah onabüyük ihtimalle hepimiz daha doğrusu bir çoğumuz Kasım sonu gibi doğuracak. Kafası büyük olduğu için yüksek ihtimalle sezeryan olur sağlıklı olsun da sezeryan normal artık bir şekilde gelecek
Doktorun bence normal doğum taraftarıDoktoruma özellikle sordum kafası büyük sezeryan olur herhalde dedim hayır dedi kafada pelviste esnektir
Ay canım geçmiş olsun doğumdan sonra aldırırsın sende ama ben aldırmış olmama rağmen yaşıyorum aynı sıkıntılarıKeşke benim de şu an safram olmasa( hamilelikten dolayı aldıramıyorum yediğime dikkat etmezsem canımı çıkartacak ağrım oluyor sırtım ve göğüs kafesi altında nefesimi kesiyor resmen doğum sancısını da tetikleyebilirmiş.. safrasız insanlara özeniyorum
Ben ilk kızımda öğrendiğimde beta 18 diMerhaba kızlar size bişey soracaktım ben ayın 16sında beta bakmıştım sat gününden 1 gün önce beta 30 çıktı dün tekrar baktım 604 çıktı deger çok düşük degilmi acaba başına böyle bir şey gelen oldumu
Şahsi fikrim daha önce spor geçmişin yoksa çok hafif hareketlerle başla artık rahim kordon plesanta daha dikkat edilmesi gereken şeylerKızlaaaaarrrrr son zamanlar birbirimizi motive edecek spor paylaşımı mı yapsak? Her gün 1 video. Yaptım - Yapmadım yazarız. Motive ederiz kendimizi. Ama böyle risksiz normal hareketler. (Acaba şuan hiç spora başlamamış bi kız olarak kendi Ayağıma mı sıkıyorum)
Çok geçmiş olsun onun acısını tahmin bile edemiyorumKeşke benim de şu an safram olmasa( hamilelikten dolayı aldıramıyorum yediğime dikkat etmezsem canımı çıkartacak ağrım oluyor sırtım ve göğüs kafesi altında nefesimi kesiyor resmen doğum sancısını da tetikleyebilirmiş.. safrasız insanlara özeniyorum
Çiğerleri gelişiyor annesi sevinmelisinKızlar benim bebiş durmuyor sürekli hıçkırık tutuyor bu saatlerde dün de aynısı oldu şimdi de aynıneden hıçkırık tutuyor ya çok sinir bozucu
Minimum %66 artması gerekiyor 2 gün aralıklı fazla artarsa bu iyi bir şey korkma çok fazla artti mol gebelik vb şeyler çıkabilir karşına ona da kafanı takma. Bana aile hekimim beta ne kadar hızlı artarsa bebeğin sağlıklı olma oranı da o kadar artar demiştiMerhaba kızlar size bişey soracaktım ben ayın 16sında beta bakmıştım sat gününden 1 gün önce beta 30 çıktı dün tekrar baktım 604 çıktı deger çok düşük degilmi acaba başına böyle bir şey gelen oldumu
Büyük ihtimalle ben ona size bırakıyorum dedim ne derseniz tamamdır benim içinDoktorun bence normal doğum taraftarı
İç çamaşırında ıslak kuruduktan sonra iz kaldiysa büyük ihtimalle akintidir ama iz kalmadiysa aminyon sıvı olabilir kaç haftalıksinKızlar ben ocak grubundan yazıyorum size de sabahtan afedersiniz vajinamda baskı vardı biraz hafif yanma gibi de 2-3 saat sonra geçti beneğin hareketleri de azdı sonra bi 3 km falan yürüdüm sonra çamaşırımda ıslaklık vardı idrar falan değil ama altımdaki eşofman naylon gibi bişeydi terledim mi yoksa suyum falan mı geldi emin olamadım ama baya bi ıslaktı hafif de beyaz akıntım vardı kremsi saat 5 gibi farkettim o saatten beri de sanki hani üşütürsünüz kasıklarınız ağrır karnınız dalga dalga olur ya öyle bi sancım var karnım yırtılacak gibi şiş sert ve bebek inanılmaz hareketli karnım sert olduğu için acıtıyor artık tekmeleri sizce doktoru aramalı mıgım
Benim sırt ağrılarım için doktor önerdi ama ben normalde spor yapan biri olmadığım için cesaret edemiyorum açıkçası tersbi hareket yaparımda başıma iş açarım diyeKızlaaaaarrrrr son zamanlar birbirimizi motive edecek spor paylaşımı mı yapsak? Her gün 1 video. Yaptım - Yapmadım yazarız. Motive ederiz kendimizi. Ama böyle risksiz normal hareketler. (Acaba şuan hiç spora başlamamış bi kız olarak kendi Ayağıma mı sıkıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?