2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
32 den sonra nst istedi ilk kez sonra haftalık istedi ben de neden dedim rahim bebeğin kilosu ve boyuna göre kasılır dedi tedbir amaçlı haftalık çektirdim bugün de 60 70 2 tane çıktı önemli değil pazartesi geçer ama 3 günde 1 çekelim her şey kontrol altında olsun dedi

Reçetem var ama alamıyorum rapor yazdırıcam artık
Canım bende de gözüküyor, her hamilede mi gözüküyor grip aşısı, doktorun tavsiye etti mi olmayı?
Bu efsaneyi hep merak ederim, acaba midesi bulananlarin saçlı mi doğacak
Amın kuzu, ınsallahh, saglıkla dogsunlar baska hıcbısey ıstemıyorum, cogu gıttı azı kaldı
Canım nacizane fikrim eksik dua etme, hem sağlıklı doğsunlar, hem doğduktan sonra sağlıklı olsunlar, güzel,bereketli,hayırlı olsunlar, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Herr şeyi işte.
Baska bir sey istemiyorum duasını hiç sevmem

Beyazliydi benimki domeston mutfak spreyi varya onu sıktım beklettim çıktı ama renklilerin rengi alır mı bilmiyorum
Çok şükür sterile işlemleri falan da bitti ben her şeyi yıkadım 3 4 gün sürdü 2 günde ütü 1 günde yerleştirme

Bu hafta içi randevum var sorucam canım ona göre yazarım yine buraya

Muhendisinoglu paylasmis gecen gun o sari lekeler icin denemedigi sey kalmamisti. En son islakken gunesin altinda kuruttu ve lekelerin hepsi gitmisti. Ben denemedim ama denenebilir

Maşallah ona büyük ihtimalle hepimiz daha doğrusu bir çoğumuz Kasım sonu gibi doğuracak. Kafası büyük olduğu için yüksek ihtimalle sezeryan olur sağlıklı olsun da sezeryan normal artık bir şekilde gelecek

Bingo oksijen biraz bekletseydin keşke beyaz sabunla orayı ovsan yikasam sonra bingo oksijen dönsen çıkar mı acaba

Doktoruma özellikle sordum kafası büyük sezeryan olur herhalde dedim hayır dedi kafada pelviste esnektir

Ay canım geçmiş olsun doğumdan sonra aldırırsın sende ama ben aldırmış olmama rağmen yaşıyorum aynı sıkıntıları

Ben ilk kızımda öğrendiğimde beta 18 di üstelik artmış da senin artık keseyi görmeye gidersin Hayırlı uğurlu olsun bebişin

Şahsi fikrim daha önce spor geçmişin yoksa çok hafif hareketlerle başla artık rahim kordon plesanta daha dikkat edilmesi gereken şeyler

Çok geçmiş olsun onun acısını tahmin bile edemiyorum

Minimum %66 artması gerekiyor 2 gün aralıklı fazla artarsa bu iyi bir şey korkma çok fazla artti mol gebelik vb şeyler çıkabilir karşına ona da kafanı takma. Bana aile hekimim beta ne kadar hızlı artarsa bebeğin sağlıklı olma oranı da o kadar artar demişti

Kızlar ben ocak grubundan yazıyorum size de sabahtan afedersiniz vajinamda baskı vardı biraz hafif yanma gibi de 2-3 saat sonra geçti beneğin hareketleri de azdı sonra bi 3 km falan yürüdüm sonra çamaşırımda ıslaklık vardı idrar falan değil ama altımdaki eşofman naylon gibi bişeydi terledim mi yoksa suyum falan mı geldi emin olamadım ama baya bi ıslaktı hafif de beyaz akıntım vardı kremsi saat 5 gibi farkettim o saatten beri de sanki hani üşütürsünüz kasıklarınız ağrır karnınız dalga dalga olur ya öyle bi sancım var karnım yırtılacak gibi şiş sert ve bebek inanılmaz hareketli karnım sert olduğu için acıtıyor artık tekmeleri sizce doktoru aramalı mıgım

İç çamaşırında ıslak kuruduktan sonra iz kaldiysa büyük ihtimalle akintidir ama iz kalmadiysa aminyon sıvı olabilir kaç haftalıksin

Benim sırt ağrılarım için doktor önerdi ama ben normalde spor yapan biri olmadığım için cesaret edemiyorum açıkçası tersbi hareket yaparımda başıma iş açarım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…