- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.601
Agrin da varsa arasan iyi olabilir canimKızlar ben ocak grubundan yazıyorum size de sabahtan afedersiniz vajinamda baskı vardı biraz hafif yanma gibi de 2-3 saat sonra geçti beneğin hareketleri de azdı sonra bi 3 km falan yürüdüm sonra çamaşırımda ıslaklık vardı idrar falan değil ama altımdaki eşofman naylon gibi bişeydi terledim mi yoksa suyum falan mı geldi emin olamadım ama baya bi ıslaktı hafif de beyaz akıntım vardı kremsi saat 5 gibi farkettim o saatten beri de sanki hani üşütürsünüz kasıklarınız ağrır karnınız dalga dalga olur ya öyle bi sancım var karnım yırtılacak gibi şiş sert ve bebek inanılmaz hareketli karnım sert olduğu için acıtıyor artık tekmeleri sizce doktoru aramalı mıgım
Kilo almaktan niye korkuyorsun, bizim amacımız kilodan ziyade şekeri dengelemek diyorHaklısın madem kilo alıyorum en azından sevdiğim şeyleri yiyerek alaym diye düşünüyorsun. Böyle dediğinde ne diyor peki
Makineye attım ama iz yoktu sadece kremsi akıntının izi vardı biraz 29 dayım ama suyum fazla erken doğum riski var dedi doktor ama bu kadar erken olur muİç çamaşırında ıslak kuruduktan sonra iz kaldiysa büyük ihtimalle akintidir ama iz kalmadiysa aminyon sıvı olabilir kaç haftalıksin
Hıı senin şekerin var ise ona odaklanmış demek kiKilo almaktan niye korkuyorsun, bizim amacımız kilodan ziyade şekeri dengelemek diyor
Şeker sorunu olmasa gitmem ki diyetisyene, boğa burcuyum ben yaHıı senin şekerin var ise ona odaklanmış demek ki
Evet hepimizde durgunluk var dolunay mı etkiledi bilmiyorum, doktora soru sormak konuşmak bile istemedim değişik ruh hali içindeyimBugün grupta bir durgunluk var sanki
Keske sadece durgunluk yasasak. Sabahtan beri ota b.ka agliyorumEvet hepimizde durgunluk var dolunay mı etkiledi bilmiyorum, doktora soru sormak konuşmak bile istemedim değişik ruh hali içindeyim
bunlari neden kestigini soyledi mi canimmagnezyumu yavaş yavaş kesiyoruz
Bende öyleyim hiç kalkasim yok tuvalete zor gidiyorumEvet hepimizde durgunluk var dolunay mı etkiledi bilmiyorum, doktora soru sormak konuşmak bile istemedim değişik ruh hali içindeyim
ben cok ev isi yapiyorum ya bi toplayamadim gitti evi bu kadar spor yetiyorKızlaaaaarrrrr son zamanlar birbirimizi motive edecek spor paylaşımı mı yapsak? Her gün 1 video. Yaptım - Yapmadım yazarız. Motive ederiz kendimizi. Ama böyle risksiz normal hareketler. (Acaba şuan hiç spora başlamamış bi kız olarak kendi Ayağıma mı sıkıyorum)
Neredeyse her 2 günde ya da 3 günde bir tatlı bişi yiyorum meyve hakkımın yerine… yoksa dayanamıyorum, genelde çikolatalı puding ya da 4 kare çikolata ya da meyveli yoğurt… geçenlerde bir dilim pasta yedim dogumgünü vardı diye… ama ölçümlerim normal değerde çıkıyor o rahatlık var belki de makinem doğru ölçmüyorDiyeti geldiğin oluyor mu canım modu mod her gün uyguluyor musun
Canım normal doğum olabiliyormuş ama çok riskliymiş. Bebeklerin ikiside doğum pozisyonundayken biri doğarken diğeri stresten dönebiliyormuş buda aynı anda hem normal doğum hem sezeryan olma ihtimalini arttırıyor baya riskli yani. Bide ben zaten hiç bir zaman normal doğum istemiyordum zaten sezeryancıydımCanım ikiz bebişlerde mutlaka sezeryan mı oluyor yoksa normal doğumda olabiliyor mu merak ettim
Ayyy inşallah bir nefeste kurtulursun canım, Allah yardımcınız olsun, Bebisler saglikla gelsinArkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Siteyi iyi araştır bebeğim bebek şampuanı da olsa çakması çok fazla piyasadaYenı bı sıte keşfettim,daffne.com, mustela şampuan aldım 2 adet, kargo ertesı gune geldı hemen, fıyat olarak da cok uygundu.. Tavsıye ederım
Pek tercih etmiyor doktorlar. Herseydeki risk ikiye hatta daha fazla katlanıyor diye. Benim doktorum bana eger ikiz olmasaydi seninle normal doguma giderdik dedi. (Cati kontrolu vs yapmadi da mizac olarak kastetmisti)Canım ikiz bebişlerde mutlaka sezeryan mı oluyor yoksa normal doğumda olabiliyor mu merak ettim
Klinigi meramda, anit hastanesiyle çalışıyor dogumlarda orada oluyor. Ama ben riskli gebe grubundayim meram tıp ali acarda yapacagim yuksek ihtimalle dogumu. Kan bankasi olan hastane tercih etmem gerekiyor.Canım doğumu da orda mı düşünüyorsun Ahmet başaran meramda mı kliniği
Bende sordum doktora sürekli hickiriyor diye bu bizim icin iyi birsey ciger gelisimini gosterir dediKızlar benim bebiş durmuyor sürekli hıçkırık tutuyor bu saatlerde dün de aynısı oldu şimdi de aynıneden hıçkırık tutuyor ya çok sinir bozucu
Evet amaKilo almaktan niye korkuyorsun, bizim amacımız kilodan ziyade şekeri dengelemek diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?