2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Agrin da varsa arasan iyi olabilir canim

Ma
İç çamaşırında ıslak kuruduktan sonra iz kaldiysa büyük ihtimalle akintidir ama iz kalmadiysa aminyon sıvı olabilir kaç haftalıksin
Makineye attım ama iz yoktu sadece kremsi akıntının izi vardı biraz 29 dayım ama suyum fazla erken doğum riski var dedi doktor ama bu kadar erken olur mu

ben cok ev isi yapiyorum ya bi toplayamadim gitti evi bu kadar spor yetiyor

Diyeti geldiğin oluyor mu canım modu mod her gün uyguluyor musun
Neredeyse her 2 günde ya da 3 günde bir tatlı bişi yiyorum meyve hakkımın yerine… yoksa dayanamıyorum, genelde çikolatalı puding ya da 4 kare çikolata ya da meyveli yoğurt… geçenlerde bir dilim pasta yedim dogumgünü vardı diye… ama ölçümlerim normal değerde çıkıyor o rahatlık var belki de makinem doğru ölçmüyor

Canım ikiz bebişlerde mutlaka sezeryan mı oluyor yoksa normal doğumda olabiliyor mu merak ettim
Canım normal doğum olabiliyormuş ama çok riskliymiş. Bebeklerin ikiside doğum pozisyonundayken biri doğarken diğeri stresten dönebiliyormuş buda aynı anda hem normal doğum hem sezeryan olma ihtimalini arttırıyor baya riskli yani. Bide ben zaten hiç bir zaman normal doğum istemiyordum zaten sezeryancıydım

Arkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Ayyy inşallah bir nefeste kurtulursun canım, Allah yardımcınız olsun, Bebisler saglikla gelsin

Yenı bı sıte keşfettim,daffne.com, mustela şampuan aldım 2 adet, kargo ertesı gune geldı hemen, fıyat olarak da cok uygundu.. Tavsıye ederım
Siteyi iyi araştır bebeğim bebek şampuanı da olsa çakması çok fazla piyasada

Canım ikiz bebişlerde mutlaka sezeryan mı oluyor yoksa normal doğumda olabiliyor mu merak ettim
Pek tercih etmiyor doktorlar. Herseydeki risk ikiye hatta daha fazla katlanıyor diye. Benim doktorum bana eger ikiz olmasaydi seninle normal doguma giderdik dedi. (Cati kontrolu vs yapmadi da mizac olarak kastetmisti)
Zaten benimkiler biri makat biri yan , zaten tüp, 1 sene once laparoskopim de var dikislerin patlama riskinden her turlu sezeryana yonlendiriliyorum.

Canım doğumu da orda mı düşünüyorsun Ahmet başaran meramda mı kliniği
Klinigi meramda, anit hastanesiyle çalışıyor dogumlarda orada oluyor. Ama ben riskli gebe grubundayim meram tıp ali acarda yapacagim yuksek ihtimalle dogumu. Kan bankasi olan hastane tercih etmem gerekiyor.
Kızlar benim bebiş durmuyor sürekli hıçkırık tutuyor bu saatlerde dün de aynısı oldu şimdi de aynı neden hıçkırık tutuyor ya çok sinir bozucu
Bende sordum doktora sürekli hickiriyor diye bu bizim icin iyi birsey ciger gelisimini gosterir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…