- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.621
Benim eşim de boğa anlıyorum seni. Şeker durumun nasıl peki düzelme var mi ?Şeker sorunu olmasa gitmem ki diyetisyene, boğa burcuyum ben yanelerle sınanıyorum,hiç geçmicekmiş gibi hissediyorum bugün 37.hafta olsaydı modundayım
Hic bilmiyorum canim. Ama karnim ne zaman kasilsa yumusadigi anda bebek tekmeler savuruyor. Sıkıştığı icin rahatsiz oluyor sanirimkızlar kasılmalar arasında bebek oynar mı yoksa tehlikeli sancılar da bebek hiç oynamaz mı biliyor musunuz?
Yaa dua için yazarım şimdiArkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Ben başladım ama ama devam etmedim o ayrıKızlaaaaarrrrr son zamanlar birbirimizi motive edecek spor paylaşımı mı yapsak? Her gün 1 video. Yaptım - Yapmadım yazarız. Motive ederiz kendimizi. Ama böyle risksiz normal hareketler. (Acaba şuan hiç spora başlamamış bi kız olarak kendi Ayağıma mı sıkıyorum)
İkiside aynı bebeğim pamukta pek fark yokpamukta baby me mi ipek mi iyi kızlar?
Erken dogum konusu uzerıne o sekılde soyledım canım, yoksa herzaman duamı tam yaparım, kayıplarımda bıle Allaha küsmedim ben, vardır Rabbimın bıldıgı dedım, dua etmeye devam ettimCanım bende de gözüküyor, her hamilede mi gözüküyor grip aşısı, doktorun tavsiye etti mi olmayı?
Bu efsaneyi hep merak ederim, acaba midesi bulananlarin saçlı mi doğacak
Canım nacizane fikrim eksik dua etme, hem sağlıklı doğsunlar, hem doğduktan sonra sağlıklı olsunlar, güzel,bereketli,hayırlı olsunlar, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Herr şeyi işte.
Baska bir sey istemiyorum duasını hiç sevmem
Nasıl yani demek ki senin kilon az canım,niye öyle bir şey dedi kiEvet ama
Benim diyetisyenim de kilo almanı istiyorum dedi…
Geçen hafta normaldi, bu hafta ölçüm yapılmadıBenim eşim de boğa anlıyorum seni. Şeker durumun nasıl peki düzelme var mi ?
Doğumu geciktiren şeylermiş zamanımız geliyor artık yavaş yavaş bırakalım dedibunlari neden kestigini soyledi mi canim
Allahım sağlıkla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir bebek olsun inşallahArkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Bu hafta izin vermedi çekmemize doktor bırı 29 haftalık Bırı 31 haftalık çizelgeler. Bunlar işe yarar mı
Bugün benim görüş günüm. Heyecandan uyuyamadım hiç döndüm durdum.
Günaydın kızlarBugün hem kızımı görmeye gidicem hem de diyetisyen kontrolüm var Umarım her şey yolundadır
Bencede ikizlerde sezeryan daha mantıklı ama bir zorunluluk durumu var mı diye merak ettim sadeceCanım normal doğum olabiliyormuş ama çok riskliymiş. Bebeklerin ikiside doğum pozisyonundayken biri doğarken diğeri stresten dönebiliyormuş buda aynı anda hem normal doğum hem sezeryan olma ihtimalini arttırıyor baya riskli yani. Bide ben zaten hiç bir zaman normal doğum istemiyordum zaten sezeryancıydım
Benimki çok oynamıyor kasılmalar sonrası çok yavaş itiyor sadeceHic bilmiyorum canim. Ama karnim ne zaman kasilsa yumusadigi anda bebek tekmeler savuruyor. Sıkıştığı icin rahatsiz oluyor sanirim
Canım bana da 29.haftada erken doğum riski dedi akıntı bende de olmuştu hatta doktorum bizizqt sormuştu nalesef bu haftada da erken doğum riski diyebiliyolar şuan 31+2 oldum tedbirli devam sıkma canını asla bana yatış dedi sokuna dön yat sırayla bi annem bi kayınvalidem geliyolar ben wcye yemek yemeye kalkıyorum bi bana doktorum böyle dedi sana da nası dediyse öyle devam et endol başlamıştı bana da sabah akşam endol içtim bugün sondu 1 hafta sonra kontrol varMa
Makineye attım ama iz yoktu sadece kremsi akıntının izi vardı biraz 29 dayım ama suyum fazla erken doğum riski var dedi doktor ama bu kadar erken olur mu
Bidaha ki randevu ne zaman? Allahım azcık daha dursun inşallahBenimki çok oynamıyor kasılmalar sonrası çok yavaş itiyor sadece
Saat sekize on kala başladı kasılmalar şu saate kadar beşten fazla oldu
Kalça ve rahim kemiklerim de acıyor biraz evham yaptım
Nidicard beş buçuk gibi içmiştim sekizde magnezyum içtim
Ara ara hala vuruyor sancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?