2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kızlar kasılmalar arasında bebek oynar mı yoksa tehlikeli sancılar da bebek hiç oynamaz mı biliyor musunuz?

Şeker sorunu olmasa gitmem ki diyetisyene, boğa burcuyum ben ya nelerle sınanıyorum,hiç geçmicekmiş gibi hissediyorum bugün 37.hafta olsaydı modundayım
Benim eşim de boğa anlıyorum seni. Şeker durumun nasıl peki düzelme var mi ?

kızlar kasılmalar arasında bebek oynar mı yoksa tehlikeli sancılar da bebek hiç oynamaz mı biliyor musunuz?
Hic bilmiyorum canim. Ama karnim ne zaman kasilsa yumusadigi anda bebek tekmeler savuruyor. Sıkıştığı icin rahatsiz oluyor sanirim

Arkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Yaa dua için yazarım şimdi

Ben başladım ama ama devam etmedim o ayrı

Erken dogum konusu uzerıne o sekılde soyledım canım, yoksa herzaman duamı tam yaparım, kayıplarımda bıle Allaha küsmedim ben, vardır Rabbimın bıldıgı dedım, dua etmeye devam ettim

Arkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Allahım sağlıkla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir bebek olsun inşallah
Herkese dediğim gibi sanada diyorum geliyorsa vaktidir rabbim vakitsiz hiç birşey vermez korkma tevekkülle bekle
Allah yardımcın olsun

Bu hafta izin vermedi çekmemize doktor bırı 29 haftalık Bırı 31 haftalık çizelgeler. Bunlar işe yarar mı

Geç döllenme olmuş olma ihtimali var mı?

Bugün benim görüş günüm. Heyecandan uyuyamadım hiç döndüm durdum.

Ayy güzel haberler gelmiştir inş

Günaydın kızlar Bugün hem kızımı görmeye gidicem hem de diyetisyen kontrolüm var Umarım her şey yolundadır

İnşallah güzel haberle dönersin diyetisyen de güzel bir liste verir

Bencede ikizlerde sezeryan daha mantıklı ama bir zorunluluk durumu var mı diye merak ettim sadece inşallah çok kolay bir sezeryanın olur

Hic bilmiyorum canim. Ama karnim ne zaman kasilsa yumusadigi anda bebek tekmeler savuruyor. Sıkıştığı icin rahatsiz oluyor sanirim
Benimki çok oynamıyor kasılmalar sonrası çok yavaş itiyor sadece
Saat sekize on kala başladı kasılmalar şu saate kadar beşten fazla oldu
Kalça ve rahim kemiklerim de acıyor biraz evham yaptım
Nidicard beş buçuk gibi içmiştim sekizde magnezyum içtim
Ara ara hala vuruyor sancı

Ma

Makineye attım ama iz yoktu sadece kremsi akıntının izi vardı biraz 29 dayım ama suyum fazla erken doğum riski var dedi doktor ama bu kadar erken olur mu
Canım bana da 29.haftada erken doğum riski dedi akıntı bende de olmuştu hatta doktorum bizizqt sormuştu nalesef bu haftada da erken doğum riski diyebiliyolar şuan 31+2 oldum tedbirli devam sıkma canını asla bana yatış dedi sokuna dön yat sırayla bi annem bi kayınvalidem geliyolar ben wcye yemek yemeye kalkıyorum bi bana doktorum böyle dedi sana da nası dediyse öyle devam et endol başlamıştı bana da sabah akşam endol içtim bugün sondu 1 hafta sonra kontrol var

Bidaha ki randevu ne zaman? Allahım azcık daha dursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…