- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.641
İnşallah zamanında çok kolay bir şekilde alırsın bebislerini kucağına canımPek tercih etmiyor doktorlar. Herseydeki risk ikiye hatta daha fazla katlanıyor diye. Benim doktorum bana eger ikiz olmasaydi seninle normal doguma giderdik dedi. (Cati kontrolu vs yapmadi da mizac olarak kastetmisti)
Zaten benimkiler biri makat biri yan, zaten tüp, 1 sene once laparoskopim de var dikislerin patlama riskinden her turlu sezeryana yonlendiriliyorum.
Bende çektim Rabbim şifa versin inşallahKızlar @samozlem için 99 kere “ya mübdi” çekeliminşallah bebeğini zamanında sağlıklı şekilde kucağına alır
Cuma günü haftaya yani dündü nst günümBidaha ki randevu ne zaman? Allahım azcık daha dursun inşallah
Benimde 90 100 arası genelde ama 100ü geçince nefesim kesiliyor sanki. Yeni başladıysa çarpıntın doktoruna söyle mutlaka canım dediğin gibi ilaç yapmış olabilir100 110 arası genelde
Sakin ol canim. Insallah gecer. Ben bugun stres yaptigim icin benim de cok kasildi. 5 dk once yine koseliydi karnimBenimki çok oynamıyor kasılmalar sonrası çok yavaş itiyor sadece
Saat sekize on kala başladı kasılmalar şu saate kadar beşten fazla oldu
Kalça ve rahim kemiklerim de acıyor biraz evham yaptım
Nidicard beş buçuk gibi içmiştim sekizde magnezyum içtim
Ara ara hala vuruyor sancı
Stres düşman gerçekten yaSakin ol canim. Insallah gecer. Ben bugun stres yaptigim icin benim de cok kasildi. 5 dk once yine koseliydi karnim
Hiç riske atma o zaman doktoruna haber ver nts de bulamazlar bebeği ama kalp atışı ve sıvı kontroli yaparMa
Makineye attım ama iz yoktu sadece kremsi akıntının izi vardı biraz 29 dayım ama suyum fazla erken doğum riski var dedi doktor ama bu kadar erken olur mu
çok teşekkür ederim canım inşallah.Ben ilk kızımda öğrendiğimde beta 18 diüstelik artmış da senin artık keseyi görmeye gidersin Hayırlı uğurlu olsun bebişin
Bi ilacını azalttıydı ya doktor acaba ondan mı böyle olduCuma günü haftaya yani dündü nst günüm
Üç hafta kadar daha dursa evet
Miyomlarim alindi. Bana 3 ay sonra tup bebek e gidebilirsin demislerdi. 8 ay sonra transfer olabildim ve basarili oldu cok sukur.İnşallah zamanında çok kolay bir şekilde alırsın bebislerini kucağına canımlaparoskopi ne için yapılmıştı sana, benimde bu aralıkta iki sene olacak açık kist ameliyatı olmuştum. Bir sene sakın hamile kalma demişlerdi dikişlerden dolayı. Karnım büyüdükçe dikişlerde baskı hissediyordum gerçektende. Allahın izniyle bir sıkıntı yaşamayız ama canım yüzdük yüzdük kuyruguna geldik hepimiz
Benim 70 vuran sancımda kalp atışı daha yavaştıkızlar kasılmalar arasında bebek oynar mı yoksa tehlikeli sancılar da bebek hiç oynamaz mı biliyor musunuz?
Kaç günde 1 nst istediBenimki çok oynamıyor kasılmalar sonrası çok yavaş itiyor sadece
Saat sekize on kala başladı kasılmalar şu saate kadar beşten fazla oldu
Kalça ve rahim kemiklerim de acıyor biraz evham yaptım
Nidicard beş buçuk gibi içmiştim sekizde magnezyum içtim
Ara ara hala vuruyor sancı
Yok kilom hamileliğin başından bu yana 15 kilo aldım, ilk 4-5 ayda 12 sini aldım diyetten sonra 3 kilo aldım canım, diyetisyenim kilo almanı istiyorum dedi, az da olsa her hafta bu kaç yüz gram gibi aldım ama artık gitmiyorum, 4 görüşmem vardı artık kendim ayarliyorumNasıl yani demek ki senin kilon az canım,niye öyle bir şey dedi ki
Amin canım inşallahMiyomlarim alindi. Bana 3 ay sonra tup bebek e gidebilirsin demislerdi. 8 ay sonra transfer olabildim ve basarili oldu cok sukur.
Insallah hepimiz sag saglim kucagimiza alacagiz.
İlaç zaten üç saat etki ediyor sonra altıncı saate kader kasılma illa oluyordu bugün daha uzun kasılma oldu sadece o yüzden evhamlıyım yoksa günlerdir adet sancısı gibi sancılarım da oluyorBi ilacını azalttıydı ya doktor acaba ondan mı böyle oldu
Yani yüksek sancıda bebekler duruyor he miBenim 70 vuran sancımda kalp atışı daha yavaştı
geçen hafta üç günde bir bakmıştı dün normale dönük çıkınca sonuç haftaya Cuma gel dediKaç günde 1 nst istedi
Sancı varken zaten mümkün değil hareket edemez öyle bir kasılma oluyor ki bebeğin şekil çıkıyor resmen
Evet öyle oluyor sancı kasılma normalde şiddeti ve aralığı risk oluşturuyor o şiddet ve Aralık değerileri de 15 dakikadan az çekilen nstlerde tam anlaşılmıyormusİlaç zaten üç saat etki ediyor sonra altıncı saate kader kasılma illa oluyordu bugün daha uzun kasılma oldu sadece o yüzden evhamlıyım yoksa günlerdir adet sancısı gibi sancılarım da oluyor
Yani yüksek sancıda bebekler duruyor he mi
geçen hafta üç günde bir bakmıştı dün normale dönük çıkınca sonuç haftaya Cuma gel dedi
Bir kaç gündür benim de kasılmam var kasılma olunca olduğu an hareket etmiyor ama geçince hareket ediyorSancı varken zaten mümkün değil hareket edemez öyle bir kasılma oluyor ki bebeğin şekil çıkıyor resmen
Benim merak ettiğim sancı hafifleyip durunca da hareketleri az mı yoksa normal mi oluyor acaba
Bugün de yavaş ve az hareket etti hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?