2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnşallah zamanında çok kolay bir şekilde alırsın bebislerini kucağına canım laparoskopi ne için yapılmıştı sana, benimde bu aralıkta iki sene olacak açık kist ameliyatı olmuştum. Bir sene sakın hamile kalma demişlerdi dikişlerden dolayı. Karnım büyüdükçe dikişlerde baskı hissediyordum gerçektende. Allahın izniyle bir sıkıntı yaşamayız ama canım yüzdük yüzdük kuyruguna geldik hepimiz

Sakin ol canim. Insallah gecer. Ben bugun stres yaptigim icin benim de cok kasildi. 5 dk once yine koseliydi karnim

Ma

Makineye attım ama iz yoktu sadece kremsi akıntının izi vardı biraz 29 dayım ama suyum fazla erken doğum riski var dedi doktor ama bu kadar erken olur mu
Hiç riske atma o zaman doktoruna haber ver nts de bulamazlar bebeği ama kalp atışı ve sıvı kontroli yapar

Miyomlarim alindi. Bana 3 ay sonra tup bebek e gidebilirsin demislerdi. 8 ay sonra transfer olabildim ve basarili oldu cok sukur.
Insallah hepimiz sag saglim kucagimiza alacagiz.

Kaç günde 1 nst istedi

Nasıl yani demek ki senin kilon az canım,niye öyle bir şey dedi ki
Yok kilom hamileliğin başından bu yana 15 kilo aldım, ilk 4-5 ayda 12 sini aldım diyetten sonra 3 kilo aldım canım, diyetisyenim kilo almanı istiyorum dedi, az da olsa her hafta bu kaç yüz gram gibi aldım ama artık gitmiyorum, 4 görüşmem vardı artık kendim ayarliyorum

Şimdi senin için bir daha baktım bu notalar hareket ettiği yerler sancinin çıktığı yerde hareket etmiyor sancı geçtikten sonra hareketleniyor sanci çıktığı yerde kalp atışı da yavaşlıyor

Eklentiler

• IMG_20231028_214813.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 38
Miyomlarim alindi. Bana 3 ay sonra tup bebek e gidebilirsin demislerdi. 8 ay sonra transfer olabildim ve basarili oldu cok sukur.
Insallah hepimiz sag saglim kucagimiza alacagiz.
Amin canım inşallah belki benimki açık ameliyat oldugu için öyle demiş olabilirler çikolata kistim vardı benim 4. Evre endometriozis hastası olduğum için ameliyatta bir tüpümle yumurtalıgımı aldılar standarttan farklı bir durum yani benimki. En az bir sene korun dediler ama ben o kadar beklemedim zaten sonrasında da hemen hamile kalamadıgım için bu günlere gelmiş olduk. Rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah zaman yaklaştıkça heyecan mutluluk tedirginlik tüm duygularım birbirine karışıyor

Bi ilacını azalttıydı ya doktor acaba ondan mı böyle oldu
İlaç zaten üç saat etki ediyor sonra altıncı saate kader kasılma illa oluyordu bugün daha uzun kasılma oldu sadece o yüzden evhamlıyım yoksa günlerdir adet sancısı gibi sancılarım da oluyor
Benim 70 vuran sancımda kalp atışı daha yavaştı
Yani yüksek sancıda bebekler duruyor he mi
Kaç günde 1 nst istedi
geçen hafta üç günde bir bakmıştı dün normale dönük çıkınca sonuç haftaya Cuma gel dedi

Sancı varken zaten mümkün değil hareket edemez öyle bir kasılma oluyor ki bebeğin şekil çıkıyor resmen
Benim merak ettiğim sancı hafifleyip durunca da hareketleri az mı yoksa normal mi oluyor acaba
Bugün de yavaş ve az hareket etti hep

Evet öyle oluyor sancı kasılma normalde şiddeti ve aralığı risk oluşturuyor o şiddet ve Aralık değerileri de 15 dakikadan az çekilen nstlerde tam anlaşılmıyormus

Bir kaç gündür benim de kasılmam var kasılma olunca olduğu an hareket etmiyor ama geçince hareket ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…