2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sanci kasılma geçtikten sonra hareket ediyor

Ya baktın geçmiyo doktoruna haber ver nolur nolmaz

Maş darısı bana.
Dezenfekte işini bana da anlat
Muhendisinoglu paylasmis gecen gun o sari lekeler icin denemedigi sey kalmamisti. En son islakken gunesin altinda kuruttu ve lekelerin hepsi gitmisti. Ben denemedim ama denenebilir
Aynen denemek lazım. Ama balkonum kör noktada direk güneş almıyor pek.
Bingo oksijen biraz bekletseydin keşke beyaz sabunla orayı ovsan yikasam sonra bingo oksijen dönsen çıkar mı acaba
Balım kv her şeye karışıyor yıka yıka diye baskı kurdu üstümde bingodan sonra suya basayım kovaya diye düşündüm.
Yok makineye dedi.
Önce bir tur bingo ile yıkadım.
Sonraki tur e bebeğin leke çıkarıcısı ile deterjanla yıkadım.
Yarın kurusun bakayım.

Evet öyle oluyor sancı kasılma normalde şiddeti ve aralığı risk oluşturuyor o şiddet ve Aralık değerileri de 15 dakikadan az çekilen nstlerde tam anlaşılmıyormus

Bir kaç gündür benim de kasılmam var kasılma olunca olduğu an hareket etmiyor ama geçince hareket ediyor
Sanci kasılma geçtikten sonra hareket ediyor
Benimki hemen hareket etmiyor ederse de yavaş ve gerinme gibi hareket ediyor
Kasılma olunca sanki çocuk dışarı baskı yapıyor gibi oluyor değil mi sertleşiyor
Galiba bende de öyle oluyor heralde kasılma o oluyo toplanıyo karnım bi değişik oluyo
Evet kızlar kasılma tam olarak o oluyor

Karışmasa ölürler jdjsksk geçmemişse sen biraz beklet

Miyomlarim alindi. Bana 3 ay sonra tup bebek e gidebilirsin demislerdi. 8 ay sonra transfer olabildim ve basarili oldu cok sukur.
Insallah hepimiz sag saglim kucagimiza alacagiz.
Laparoskopi sezaryen sebebi mi oluyor
Benimkinin üzerinde beş sene geçti söylemesem dikkat etmiyor bazı doktorlar
Toplanma oluyor ondan hariç böyle bastırınca çok sert oluyor ama geçince yumuşak oluyor

Benimki hemen hareket etmiyor ederse de yavaş ve gerinme gibi hareket ediyor

Evet kızlar kasılma tam olarak o oluyor
Of ya doktorla anlaşamadık biz galiba
Bunun aynısı sürekli oluyor bende
Doktor normal diyor poposudur o diyor

Dönmüyor ama dönüyor gibi his oluyor değişik bir şey dışarıdan gözlem olunca aynı sadece sertleşiyor

Suyu kaynattim sonra biraz soğuyunca içine attım ondan öncede deterjanla yıkayıp durulamistim ne kadar erken başlasan o kadar insanın üstünden yük kalkıyor doğum çantasını da hazırladım kuş gibi oldum

Poposu sırtı da oluyor ama onu nasıl anlarsın biliyor musun sertlestiginde kabardiginda popusu da sırtı da hareket ediyor

S Seray94 aklıma ne geldi acaba hamile olmasan bu tarihler adet günün olabilir mi bir yerde rahmin hamilelikte ara ara adet günü geldiğinde kasılma tepkisi verdiğini okumuştum

Benimde 90 100 arası genelde ama 100ü geçince nefesim kesiliyor sanki. Yeni başladıysa çarpıntın doktoruna söyle mutlaka canım dediğin gibi ilaç yapmış olabilir
Onceden de nadiren oluyordu, ama bugun sık oldu, bıraz da bıseylere sinirlendım, acaba ondan mı boyle oldu dıyorum.. Nıdıcardın carpıntı yapma ozellıgı varmıs pazartesi yazarım doktora, cuma gunu kontrol daha

Of ya doktorla anlaşamadık biz galiba
Bunun aynısı sürekli oluyor bende
Doktor normal diyor poposudur o diyor
Doktorum beni muayene ve ederken kasılma başladı dedim geliyor yok dedi oynuyorum hayır kasılma dememe kalmadı kaskatı oldu karnım şok oldu doktor
Gelişinide hissediyorum diye çok şaşırmıştı
Kasılma oynamadan farklı olarak çekilme hissi veriyor karın içinde

Bu ben karnım kasilacak diyorum oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…