- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.661
Sanci kasılma geçtikten sonra hareket ediyorSancı varken zaten mümkün değil hareket edemez öyle bir kasılma oluyor ki bebeğin şekil çıkıyor resmen
Benim merak ettiğim sancı hafifleyip durunca da hareketleri az mı yoksa normal mi oluyor acaba
Bugün de yavaş ve az hareket etti hep
Galiba bende de öyle oluyor heralde kasılma o oluyo toplanıyo karnım bi değişik oluyoKasılma olunca sanki çocuk dışarı baskı yapıyor gibi oluyor değil mi sertleşiyor
Ya baktın geçmiyo doktoruna haber ver nolur nolmazİlaç zaten üç saat etki ediyor sonra altıncı saate kader kasılma illa oluyordu bugün daha uzun kasılma oldu sadece o yüzden evhamlıyım yoksa günlerdir adet sancısı gibi sancılarım da oluyor
Yani yüksek sancıda bebekler duruyor he mi
geçen hafta üç günde bir bakmıştı dün normale dönük çıkınca sonuç haftaya Cuma gel dedi
Toplanma oluyor ondan hariç böyle bastırınca çok sert oluyor ama geçince yumuşak oluyorGaliba bende de öyle oluyor heralde kasılma o oluyo toplanıyo karnım bi değişik oluyo
MaşBeyazliydi benimki domeston mutfak spreyi varya onu sıktım beklettim çıktı ama renklilerin rengi alır mı bilmiyorum
Çok şükür sterile işlemleri falan da bittiben her şeyi yıkadım 3 4 gün sürdü 2 günde ütü 1 günde yerleştirme
Aynen denemek lazım. Ama balkonum kör noktada direk güneş almıyor pek.Muhendisinoglu paylasmis gecen gun o sari lekeler icin denemedigi sey kalmamisti. En son islakken gunesin altinda kuruttu ve lekelerin hepsi gitmisti. Ben denemedim ama denenebilir
Balım kv her şeye karışıyor yıka yıka diye baskı kurdu üstümdeBingo oksijen biraz bekletseydin keşke beyaz sabunla orayı ovsan yikasam sonra bingo oksijen dönsen çıkar mı acaba
Evet öyle oluyor sancı kasılma normalde şiddeti ve aralığı risk oluşturuyor o şiddet ve Aralık değerileri de 15 dakikadan az çekilen nstlerde tam anlaşılmıyormus
Bir kaç gündür benim de kasılmam var kasılma olunca olduğu an hareket etmiyor ama geçince hareket ediyor
Benimki hemen hareket etmiyor ederse de yavaş ve gerinme gibi hareket ediyorSanci kasılma geçtikten sonra hareket ediyor
Kasılma olunca sanki çocuk dışarı baskı yapıyor gibi oluyor değil mi sertleşiyor
Evet kızlar kasılma tam olarak o oluyorGaliba bende de öyle oluyor heralde kasılma o oluyo toplanıyo karnım bi değişik oluyo
Benimde öyle oluyor dediğin gibi sonra yumuşuyorToplanma oluyor ondan hariç böyle bastırınca çok sert oluyor ama geçince yumuşak oluyor
Karışmasa ölürler jdjsksk geçmemişse sen biraz bekletMaşdarısı bana.
Dezenfekte işini bana da anlat
Aynen denemek lazım. Ama balkonum kör noktada direk güneş almıyor pek.
Balım kv her şeye karışıyor yıka yıka diye baskı kurdu üstümdebingodan sonra suya basayım kovaya diye düşündüm.
Yok makineye dedi.
Önce bir tur bingo ile yıkadım.
Sonraki tur e bebeğin leke çıkarıcısı ile deterjanla yıkadım.
Yarın kurusun bakayım.
Aslında o duruma göre değişiyor bazen hemen hareket ediyor bazen etmiyor benim ki deBenimki hemen hareket etmiyor ederse de yavaş ve gerinme gibi hareket ediyor
Evet kızlar kasılma tam olarak o oluyor
Kafayı yicezz az kaldık vallaBenimki hemen hareket etmiyor ederse de yavaş ve gerinme gibi hareket ediyor
Pek tercih etmiyor doktorlar. Herseydeki risk ikiye hatta daha fazla katlanıyor diye. Benim doktorum bana eger ikiz olmasaydi seninle normal doguma giderdik dedi. (Cati kontrolu vs yapmadi da mizac olarak kastetmisti)
Zaten benimkiler biri makat biri yan, zaten tüp, 1 sene once laparoskopim de var dikislerin patlama riskinden her turlu sezeryana yonlendiriliyorum.
Laparoskopi sezaryen sebebi mi oluyorMiyomlarim alindi. Bana 3 ay sonra tup bebek e gidebilirsin demislerdi. 8 ay sonra transfer olabildim ve basarili oldu cok sukur.
Insallah hepimiz sag saglim kucagimiza alacagiz.
Toplanma oluyor ondan hariç böyle bastırınca çok sert oluyor ama geçince yumuşak oluyor
Of ya doktorla anlaşamadık biz galibaBenimki hemen hareket etmiyor ederse de yavaş ve gerinme gibi hareket ediyor
Dönmüyor ama dönüyor gibi his oluyor değişik bir şey dışarıdan gözlem olunca aynı sadece sertleşiyorLaparoskopi sezaryen sebebi mi oluyor
Benimkinin üzerinde beş sene geçti söylemesem dikkat etmiyor bazı doktorlar
Of ya doktorla anlaşamadık biz galiba
Bunun aynısı sürekli oluyor bende
Doktor normal diyor poposudur o diyor
Suyu kaynattim sonra biraz soğuyunca içine attım ondan öncede deterjanla yıkayıp durulamistimMaşdarısı bana.
Dezenfekte işini bana da anlat
Aynen denemek lazım. Ama balkonum kör noktada direk güneş almıyor pek.
Balım kv her şeye karışıyor yıka yıka diye baskı kurdu üstümdebingodan sonra suya basayım kovaya diye düşündüm.
Yok makineye dedi.
Önce bir tur bingo ile yıkadım.
Sonraki tur e bebeğin leke çıkarıcısı ile deterjanla yıkadım.
Yarın kurusun bakayım.
Poposu sırtı da oluyor ama onu nasıl anlarsın biliyor musun sertlestiginde kabardiginda popusu da sırtı da hareket ediyorLaparoskopi sezaryen sebebi mi oluyor
Benimkinin üzerinde beş sene geçti söylemesem dikkat etmiyor bazı doktorlar
Of ya doktorla anlaşamadık biz galiba
Yarım litre su iç sol yanına uzan rahatlatıyor rahmiBenimki hemen hareket etmiyor ederse de yavaş ve gerinme gibi hareket ediyor
Onceden de nadiren oluyordu, ama bugun sık oldu, bıraz da bıseylere sinirlendım, acaba ondan mı boyle oldu dıyorum.. Nıdıcardın carpıntı yapma ozellıgı varmıs pazartesi yazarım doktora, cuma gunu kontrol dahaBenimde 90 100 arası genelde ama 100ü geçince nefesim kesiliyor sanki. Yeni başladıysa çarpıntın doktoruna söyle mutlaka canım dediğin gibi ilaç yapmış olabilir
Doktorum beni muayene ve ederken kasılma başladı dedim geliyor yok dedi oynuyorum hayır kasılma dememe kalmadı kaskatı oldu karnım şok oldu doktorOf ya doktorla anlaşamadık biz galiba
Doktorum beni muayene ve ederken kasılma başladı dedim geliyor yok dedi oynuyorum hayır kasılma dememe kalmadı kaskatı oldu karnım şok oldu doktor
Gelişinide hissediyorum diye çok şaşırmıştı
Kasılma oynamadan farklı olarak çekilme hissi veriyor karın içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?