2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
S Seray94 aklıma ne geldi acaba hamile olmasan bu tarihler adet günün olabilir mi bir yerde rahmin hamilelikte ara ara adet günü geldiğinde kasılma tepkisi verdiğini okumuştum
Adet ağrısı için bu mantıklı ama kasılma Başka yavrum Şuan dört dakika arayla oldu mesela kasıklarımdan karnıma doğru çekiliyor sertleşiyor

Adet ağrısı için bu mantıklı ama kasılma Başka yavrum Şuan dört dakika arayla oldu mesela kasıklarımdan karnıma doğru çekiliyor sertleşiyor
Bana da kasılma oluyor da 4 dakika çok az değil mi kaç kere 4 dakika arayla oldu

Of hemde ne çarpıntı
Başım şişiyor damarlarım şişiyor kalbim çarpıyor
Normalde zaten dideral kullanan biriyim iki tane içiyorum berdeyse günde

Ay ben bunu kesinlikle yaşıyorum ve utanıyorum tepki verince evde alışmışım ah uh bağırmaya dışarda yapınca millet ters ters bakıyor ne yapayım karate yapıyor

Aynen yatsan da kalksanda geçmiyo hemen
Benim ki de öyle randevu da doktora diyecem bakalım ne diyecek bu aralar sık olmaya başladı önceden de sancı çıkmıştı belki bir şey yapar ya da ne olduğunu öğrenirim en azından için rahatlar

Neeeeeee? Aman tanrım maşallah maşallah maşallah nerdeyse 3 kilo olmuş ya kuzucuk sağlıkla gelsin inşallah

Geç döllenme olmuş olma ihtimali var mı?
Beklenen bir hamılelık değildi. Eşim kanser atlattı tedavi oluyor sprem sevıyesı artırımı ıcın . Tedavi sonrası ıle hamıle kalacaktım tüp bebek vs asılama vs gibi bir yöntemle sanırım o aşamayı konuşmamıştık bıle dahatedavi bitimi gidip konuşup bılgı alacaktık .Hamıle kalma ihtimalim olmadığından korunmuyorduk 2 seneyı aşkındır. Bır suprız bize bebiş. Geç döllenme olmuş mudur bilmiyorum. Sımdılık proteın alımını artırdım hos bulantım Bıtmıyor olduğu kadarı ıle ıns bır sonuç alırız.

Bana da kasılma oluyor da 4 dakika çok az değil mi kaç kere 4 dakika arayla oldu
Evhamın telaşa dönmeye başladı dokuz geçe saymaya başladım her dört dakikada bir oluyor Şuan bir dakika sürmüyor yumuşuyor

Evhamın telaşa dönmeye başladı dokuz geçe saymaya başladım her dört dakikada bir oluyor Şuan bir dakika sürmüyor yumuşuyor
Gidebilme imkanin varsa hastaneye git serum tarzı bir şey verirler büyük ihtimalle durdururlar Allah korusun bu kadar sık kasılma rahim boyunu etkiler

Kızlar S samozlem için 99 kere “ya mübdi” çekelim inşallah bebeğini zamanında sağlıklı şekilde kucağına alır
Çektim inşallah şifa olsun
S samozlem allahım bebeğinin de senin de yar ve yardımcınız olsun hakkınızda sağlıklı olan hayırlı olanı nasip etsin rabbim

Kızlar S samozlem için 99 kere “ya mübdi” çekelim inşallah bebeğini zamanında sağlıklı şekilde kucağına alır
Kızlar ben hiç kimseye çekemiyorum şimdiye kadar belki yadirgayan olmustur diye açıklama yapmak istedim benim gebeliklerim manevi tedbirlerle oluyor bel bağı okunmalar falan o yüzden yasak bana oğluna bile bir ayetel kursi okumayacaksın demişti hoca o yüzden okuyamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…