- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.681
Adet ağrısı için bu mantıklı ama kasılma Başka yavrum Şuan dört dakika arayla oldu mesela kasıklarımdan karnıma doğru çekiliyor sertleşiyor
Bana da kasılma oluyor da 4 dakika çok az değil mi kaç kere 4 dakika arayla olduAdet ağrısı için bu mantıklı ama kasılma Başka yavrum Şuan dört dakika arayla oldu mesela kasıklarımdan karnıma doğru çekiliyor sertleşiyor
Of hemde ne çarpıntıOnceden de nadiren oluyordu, ama bugun sık oldu, bıraz da bıseylere sinirlendım, acaba ondan mı boyle oldu dıyorum.. Nıdıcardın carpıntı yapma ozellıgı varmıs pazartesi yazarım doktora, cuma gunu kontrol daha
Aynen öyle oluyo ve biraz acı hissediyorum yani bi rahatsızlıkToplanma oluyor ondan hariç böyle bastırınca çok sert oluyor ama geçince yumuşak oluyor
Sertleşmeye başlayınca oluyor Genelde geçene kadar devam ediyor değil miAynen öyle oluyo ve biraz acı hissediyorum yani bi rahatsızlık
ahahahaha makat gelişli mi senin?
Artık vuruşları sertleşti. Güçlü olan uzuvları şuan bacakları . Bu hafta içi ofise gittim toplantılarda ansızın ay uy yapıp zıpladımbirden bi hareketleniyor. Ne zaman geleceğini anlasan hazırlıklı olursun da ansızın olunca çok komik oldu . Yöneticim sen daha ofise gelme dedi bana :)
Aynen yatsan da kalksanda geçmiyo hemenSertleşmeye başlayınca oluyor Genelde geçene kadar devam ediyor değil mi
Benim ki de öyle randevu da doktora diyecem bakalım ne diyecek bu aralar sık olmaya başladı önceden de sancı çıkmıştı belki bir şey yapar ya da ne olduğunu öğrenirim en azından için rahatlarAynen yatsan da kalksanda geçmiyo hemen
Ben de çıktım kontrolden 34+4 um kızım 2850 51 cm olmuş 5 Aralık'ta doğması gerekiyor sata göre ama doktorum 25 Kasım'da gelir dedi büyük ihtimalle bebeğin boyu kilosu 36 ile kafası 38 ile uyumlu sezeryan veya normal hangisini istiyorsun dedi ben de size bıraktım dedim kafası ve kilosu böyle olursa normal olmaz gibi dedi hayır dedi kafa ve pelvis esnektir dedi. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak ona göre beraber karar veririz dedi. Nst de 60 ve 70 2 sancım çıktı dinlen ve bol su iç dedi sorun olacağını sanmıyorum dedi ama 3 günde bir nst istedi
Beklenen bir hamılelık değildi. Eşim kanser atlattı tedavi oluyor sprem sevıyesı artırımı ıcın . Tedavi sonrası ıle hamıle kalacaktım tüp bebek vs asılama vs gibi bir yöntemle sanırım o aşamayı konuşmamıştık bıle dahaGeç döllenme olmuş olma ihtimali var mı?
Evhamın telaşa dönmeye başladı dokuz geçe saymaya başladım her dört dakikada bir oluyor Şuan bir dakika sürmüyor yumuşuyorBana da kasılma oluyor da 4 dakika çok az değil mi kaç kere 4 dakika arayla oldu
İnşallah hepimizin ki canımNeeeeeee? Aman tanrımmaşallah maşallah maşallah nerdeyse 3 kilo olmuş ya kuzucuk sağlıkla gelsin inşallah
Gidebilme imkanin varsa hastaneye git serum tarzı bir şey verirler büyük ihtimalle durdururlar Allah korusun bu kadar sık kasılma rahim boyunu etkilerEvhamın telaşa dönmeye başladı dokuz geçe saymaya başladım her dört dakikada bir oluyor Şuan bir dakika sürmüyor yumuşuyor
Bi yarım saat daha böyle sürerse gideceğimGidebilme imkanin varsa hastaneye git serum tarzı bir şey verirler büyük ihtimalle durdururlar Allah korusun bu kadar sık kasılma rahim boyunu etkiler
Su iç mutlaka inşallah rahatlatırBi yarım saat daha böyle sürerse gideceğim
Nidicardi ne zaman ictin canim en sonBi yarım saat daha böyle sürerse gideceğim
Kızlar ben hiç kimseye çekemiyorum şimdiye kadar belki yadirgayan olmustur diye açıklama yapmak istedim benim gebeliklerim manevi tedbirlerle oluyor bel bağı okunmalar falan o yüzden yasak bana oğluna bile bir ayetel kursi okumayacaksın demişti hoca o yüzden okuyamıyorum ben
İnşallah o yüzdendirİnşallah kum düşürüyorum ya galiba oda tansiyon yüksekliği yapıyormuş. Gittiğim zaman soracağım doktoruma
ErzurumSizin orası kars tarafları mı, karstayken çok içerdim evelik aşı çok severdim
evet ege tarafında labada diyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?