- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.701
İlikli kemik suyu oluyor et süt kurumunun o da çok güzel kilo aldırıyor bebeğeBi araştırayım bakalım
Bende dicem bu gidişimde ama normal bence bu aralar yaa artık yavaş yavaş sancılar başlıcakBenim ki de öyle randevu da doktora diyecem bakalım ne diyecek bu aralar sık olmaya başladı önceden de sancı çıkmıştı belki bir şey yapar ya da ne olduğunu öğrenirim en azından için rahatlar
Öyle güzel ifade ettin ki bende aynı bu şekilde önden hissediyorum geldiğiniDoktorum beni muayene ve ederken kasılma başladı dedim geliyor yok dedi oynuyorum hayır kasılma dememe kalmadı kaskatı oldu karnım şok oldu doktor
Gelişinide hissediyorum diye çok şaşırmıştı
Kasılma oynamadan farklı olarak çekilme hissi veriyor karın içinde
Bende dicem bu gidişimde ama normal bence bu aralar yaa artık yavaş yavaş sancılar başlıcak
Dideral ne ıcın canım, carpıntı ıcın bı ılac mı?Of hemde ne çarpıntı
Başım şişiyor damarlarım şişiyor kalbim çarpıyor
Normalde zaten dideral kullanan biriyim iki tane içiyorum berdeyse günde
Teşekkür ederimİnşallah o yüzdendirçok geçmiş olsun
Eğildikçe kasıklarım ağrıyor acıyorBöbreğin ağrıyor mu acaba benimde kum geçmişim var şuan arada böbrek ağrısı çektiğim oluyor
Canım hiç canını sıkma inşallah herşey daha güzel olacak kilo aldıracak şeyler tüket muz kefir yumurta mesela 2 yumurta yiyebilirsin kabak çekirdeği en azından biraz daha kilo alır kuveze gerek kalmaz moralini yüksek tutmaya çalışArkadaşlarım lavman yapıldı 4 gündür büyük tuvalete çıkamıyordum onun da baskısı vardı. Ben böyle bir rahatlık görmedim kuş gibi oldum lavmandan sonra. Adet sancısı gibi sancılarım var kasılmalar zaten hep var. Nst de sancı da çıkıyor. Rahim boyum 20mm düşmüş. Ancak doktorum artık yapacak bişey yok diyor. 34 haftadasın ilaçla müdahale etmek çok da doğru değil dedi. Sadece adalatı alıyorum. Ama çok da fayda etmiyor galiba. Eve gönderdi ya suyun gelecek yada ağrıların dayanılmaz olacak bu saatten sonra beklicez dedi. Doktorum arttık akışına bırakmış durumda. Ultrasona göre bebeğin karın çevresi 1 hafta geri o canımı sıkıyor. Ama totalde bir hafta ileri diyorlar başı büyük galiba ondan. Şekeri de ölçmeyi bıraktım arttık biraz yicem kilo alsın diye.
Ama bu lavman mucize bişey ben böyle bir rahatlık yaşamadım ömrü hayatımda. S Seray94 gözüme senin yazdıkların takıldı kuzum sancın mı var herkes iyi mi? Hepinizden Allah razı olsunhiç tanımadığım isimlerini bile bilmediğim arkadaşlarım sağ olun
Benim doktor muhtemelen 36 da sokacak nst ye ben hiç bişeyden şikayetçi olmuyorum galiba önemsemeyipValla bilmiyorum canım benim nst de sancı çıkınca doktorum aşırı şaşırdı. Birde o gün başı kalabalıkdi. Ameliyattan çıkmıştı bir sürü bekleyen hasta vardı sancım olmadığı için hissetmediğim için bir şey demedi eğer var deseydim yatış verirdi
Soru Sor sürekliBenim doktor muhtemelen 36 da sokacak nst ye ben hiç bişeyden şikayetçi olmuyorum galiba önemsemeyipaynı doktora gidenler doktorun yanına girince çıkmak bilmiyorlar yarım saat en az içerde bekliyorlar ben girince 5dk en fazla merakta ediyorum ne yapıyorlar içerde o kadar inşallah doğum zamanı da aman bekleyim normaldir geçer diyip yolda doğurmam
Bana doktor sole bisi dedi. Yanmada yani yemek borusunun yanmasi reflu de gaviskon ise yarar ama mide yanmasi olursa surup degil tabletler ise yarar. Benim reflu oluyo gaviskon ii gelioGaviskon yada rennie duo şurup al canım
Benim ilk gunden bugune kdr bir kere midem bulanmadi kusmadim. Ama bebis sacli. İkidir doktor saclarini soluyor. Yani bu mith cokerBugün bende yazdırdım ilaç nöbetçi eczane arıyorum şimdibakıcam saçlı olacak mı bu kadar yanmaya
Hic spor yapmamis biri olarak baslayacaksan pilates eğitmeni videolarini degil fizyoterapist videolarini tavsiye ederim sanaKızlaaaaarrrrr son zamanlar birbirimizi motive edecek spor paylaşımı mı yapsak? Her gün 1 video. Yaptım - Yapmadım yazarız. Motive ederiz kendimizi. Ama böyle risksiz normal hareketler. (Acaba şuan hiç spora başlamamış bi kız olarak kendi Ayağıma mı sıkıyorum)
Valla ipek aldim. Yani toto silicez 3-4 sn deyicek okdr da abartma dedim kendimepamukta baby me mi ipek mi iyi kızlar?
Bende suan 0-3 leri yikiyorumMaşşallah balım ne güzel haberler.
Dınlen bencede zaten işlerin bitti.
Senin kız baya manken olacak
Bende bugün yıkama işine giriştim.
Bingo oksijen döküp oğlumdan kalan hatıra vs makineye attım beklemekten leke olanlara çıkmadı bende şaşırdım.
Kuruyunca bir daha bakıcam.
Sen domestos oksijen mi demiştin bir de alıp onla mı denesem diye düşünüyorum.
Diğer yenileri de parça parça renklerine göre yıkarım gerekirse. Yıkama kolay da daha bunun ütü kısmı var. Senin ütü kaç günde bitti?
Allah yardımcın olsun canım inşallah bize de durumdan haberdar etArkadaşlarım lavman yapıldı 4 gündür büyük tuvalete çıkamıyordum onun da baskısı vardı. Ben böyle bir rahatlık görmedim kuş gibi oldum lavmandan sonra. Adet sancısı gibi sancılarım var kasılmalar zaten hep var. Nst de sancı da çıkıyor. Rahim boyum 20mm düşmüş. Ancak doktorum artık yapacak bişey yok diyor. 34 haftadasın ilaçla müdahale etmek çok da doğru değil dedi. Sadece adalatı alıyorum. Ama çok da fayda etmiyor galiba. Eve gönderdi ya suyun gelecek yada ağrıların dayanılmaz olacak bu saatten sonra beklicez dedi. Doktorum arttık akışına bırakmış durumda. Ultrasona göre bebeğin karın çevresi 1 hafta geri o canımı sıkıyor. Ama totalde bir hafta ileri diyorlar başı büyük galiba ondan. Şekeri de ölçmeyi bıraktım arttık biraz yicem kilo alsın diye.
Ama bu lavman mucize bişey ben böyle bir rahatlık yaşamadım ömrü hayatımda. S Seray94 gözüme senin yazdıkların takıldı kuzum sancın mı var herkes iyi mi? Hepinizden Allah razı olsunhiç tanımadığım isimlerini bile bilmediğim arkadaşlarım sağ olun
Ben de o kadar nst ye girdim ki. O kadar kasılmam oluyor ki makinaya bakmadan diyorum ki eşime geliyor geldi geldi diyorum sayısını tahmin ediyorum artık sancının makinaya bakmadan. Doktorum da çözdün artık sen bu işi diyor.Doktorum beni muayene ve ederken kasılma başladı dedim geliyor yok dedi oynuyorum hayır kasılma dememe kalmadı kaskatı oldu karnım şok oldu doktor
Gelişinide hissediyorum diye çok şaşırmıştı
Kasılma oynamadan farklı olarak çekilme hissi veriyor karın içinde
Su kasilma isini bende cozemedim daha. Tek bildigim sertlesio patlicak gibi oluyo arada. Ama toplanma filan olmuyoGaliba bende de öyle oluyor heralde kasılma o oluyo toplanıyo karnım bi değişik oluyo
Ya sorcak bişi bulamıyorum ki zaten muayenede herşeyi diyo önce tartılıyorum sonra ölçülerine bakıyo bebeğin genel durumuna bakıyo ilacım yazılacaksa yazıyo tarih veriyo 5dk en fazla. Millet kapıdan çıkana kadar konuşuyo en son kafası içerde kalıyo hala konuşuyoSoru Sor sürekliözeldi dimi senin benim ki devlet olduğu için süre kısıtlı ama doktoruma ne desem cevap veriyor adam
Şöyle düşün az şişmiş bir top çok yumuşak değil mi normalde karnıma dokununca yumuşak oluyor o şekilde. Topu çok şişirince sert oluyor böyle basınca çok içe geçmiyor sanki bebek dönüyor gibi tuhaf çekilme hissi geliyorSu kasilma isini bende cozemedim daha. Tek bildigim sertlesio patlicak gibi oluyo arada. Ama toplanma filan olmuyo
Grubumuzun Şaheseri canım hemşerim öyle bilgilisin ki maşallah popişini kaşı bak iyi ki varsınŞimdi senin için bir daha baktım bu notalar hareket ettiği yerler sancinin çıktığı yerde hareket etmiyor sancı geçtikten sonra hareketleniyor sanci çıktığı yerde kalp atışı da yavaşlıyor
Evet toplanma dediğim o sanki önümde bi toplanıyo patlayacak gibi oluyo hafif ağrılı ama çok değil. Sonra geçiyo kendi kendineSu kasilma isini bende cozemedim daha. Tek bildigim sertlesio patlicak gibi oluyo arada. Ama toplanma filan olmuyo
Ya sorcak bişi bulamıyorum ki zaten muayenede herşeyi diyo önce tartılıyorum sonra ölçülerine bakıyo bebeğin genel durumuna bakıyo ilacım yazılacaksa yazıyo tarih veriyo 5dk en fazla. Millet kapıdan çıkana kadar konuşuyo en son kafası içerde kalıyo hala konuşuyobende sorun var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?