2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İste his mis gelmiyor bende. Bazen bole bi baski basinc bilmiorum sert davul gibi oluo. Sonra daha yumusak hale gelio. Ama bebegi hissetmiorum cekilme hissi hissetmiyorum. Ama bu da kasilma ozmn dimi

Ya sen perinatologa mi gidiyosun? Bi doktor gorusu daha mi alsan? Ben olsam alirdim. Bilmiorum

Muz çok şekerli diye 2.5 aydır ağzıma sürmedim. 2 yumurta yedim hep diyetten dolayı sabahları. Bi de kefir alayım içimi güzel kefir var mı bildiğiniz hiç sevmiyorum tadını

Nidicardi ne zaman ictin canim en son
Beş gibi içtim ama sekize doğru başladı sancılar ilaç etki etmiyor anladığım kadarıyla
Dideral ne ıcın canım, carpıntı ıcın bı ılac mı?
Normalde bende panik ataktan kaynaklı çarpıntı nefes darlığı ve titreme var her gün içmek zorundayım onu . Dideral kan basıncını adrenalini düşürüp normal seyrine getirip kan akışını çarpıntıyı ve diğer semptomları durduruyor ilaç yan etkisi içtikten yarım saat sonra başlıyor ilacı içtikten bir saat sonra geçmezse yarım dideral içip rahatlıyorum
Küvezlik bir durumu olacağını sanmıyorum rabbim yardımcın olsun canım herşeyin hazırsa psikolojini de hazırla Allah’ım vaktiyle gönderecek evladını sana
Evet sancılarım var sekizden beri ara ara vardı yaklaşık kırk dakikadır üç dört dakikada bir kasılıyorum
Bana doktor sole bisi dedi. Yanmada yani yemek borusunun yanmasi reflu de gaviskon ise yarar ama mide yanmasi olursa surup degil tabletler ise yarar. Benim reflu oluyo gaviskon ii gelio
Yavrum herşeyi denedim ben zaman zaman tablet zaman zaman şurup geçirdi
Ama şunda haklısın reflüyü şurup geçiriyor
Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim ben bu tecrübeye

Bu tek tarafli mi oluyor sizde de? Benim karnım tek tarafli sertleşiyor ve patlayacak gibi oluyor.Sonra bakıyorum geciyor
Yok bole tamami bi anda agirlasiyo gibi komple oluyo bole kesik kesik nefes alasim geliyor patlicak gibi oluyorum sonra geciyor

İste his mis gelmiyor bende. Bazen bole bi baski basinc bilmiorum sert davul gibi oluo. Sonra daha yumusak hale gelio. Ama bebegi hissetmiorum cekilme hissi hissetmiyorum. Ama bu da kasilma ozmn dimi
Bebek kendini dayamiyorsa dışarı kasılma oluyor

Evet bende fizyoterapist ile başlayacağım zaten

Balım bebekler hızlı büyüyor.
40 ı çıkınca bir çok kıyafet olmayacak emin ol.
Bir de ben hissediyorum senin Karya boylu poslu kilolu doğacak.
Bence yıka hepsini dursun.
Üzerindeki yazan aylara aldanma kalıplar çoğu markada küçük zaten.
Bir de kurutma makinesine atarsan düdük gibi kalacak.
Sen 6-9 dediğin kıyafet kenarda dururken bir bakmışsın küçülecek hiç giydirmeden.
Bezi var zaten o ekstra beline kalabalık.
Bazı çocuk 8 aylıkken 2 yaş bile giyiyor.
4.250 doğmuş mesela yeğenim benim.
Oğlum da mesela kilolu doğmadı ama mama yarıyordu o üzerinde yazan aylara göre giyinmedi yani.

Hastaneye gelmıyolarmış zaten ama yenidoğanı hiç sormadım cekımleri varmış sanırım da öyle bi muhabbet gecmşti senınde mi ikiz canım?
Benim hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçılar var. Mesaj attım fiyat öğreneyim diye sağolsunlar hiç biri dönmedi

Ben ölçüm Makinesi kullanmıyorum, belki de ondan rahatsın bir bilinmeyenin içinde diyet yapıyor gibiyim

Bu sancı dediğin olay nasıl oluyo kuzum? Baya baya girip cıkan bişey mi yoksa devamlı mı oluyo? 2 mm varmış aramızda o zaman benımde 17 mm di banada 34 35 i gorcez bence ama her an herşey olabılır kanaman olursa suyun gelirse hemen gelirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…