- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.721
İste his mis gelmiyor bende. Bazen bole bi baski basinc bilmiorum sert davul gibi oluo. Sonra daha yumusak hale gelio. Ama bebegi hissetmiorum cekilme hissi hissetmiyorum. Ama bu da kasilma ozmn dimiŞöyle düşün az şişmiş bir top çok yumuşak değil mi normalde karnıma dokununca yumuşak oluyor o şekilde. Topu çok şişirince sert oluyor böyle basınca çok içe geçmiyor sanki bebek dönüyor gibi tuhaf çekilme hissi geliyor
Su kasilma isini bende cozemedim daha. Tek bildigim sertlesio patlicak gibi oluyo arada. Ama toplanma filan olmuyo
Aklıma gelmiyor heralde geçen çatı muayenesini sordum görünüşe göre 37 de yapacaz sana dedi. Başka da bişi gelmiyor aklımaKızlara soralım ne soruyorlarmis
Ya sen perinatologa mi gidiyosun? Bi doktor gorusu daha mi alsan? Ben olsam alirdim. BilmiorumArkadaşlarım lavman yapıldı 4 gündür büyük tuvalete çıkamıyordum onun da baskısı vardı. Ben böyle bir rahatlık görmedim kuş gibi oldum lavmandan sonra. Adet sancısı gibi sancılarım var kasılmalar zaten hep var. Nst de sancı da çıkıyor. Rahim boyum 20mm düşmüş. Ancak doktorum artık yapacak bişey yok diyor. 34 haftadasın ilaçla müdahale etmek çok da doğru değil dedi. Sadece adalatı alıyorum. Ama çok da fayda etmiyor galiba. Eve gönderdi ya suyun gelecek yada ağrıların dayanılmaz olacak bu saatten sonra beklicez dedi. Doktorum arttık akışına bırakmış durumda. Ultrasona göre bebeğin karın çevresi 1 hafta geri o canımı sıkıyor. Ama totalde bir hafta ileri diyorlar başı büyük galiba ondan. Şekeri de ölçmeyi bıraktım arttık biraz yicem kilo alsın diye.
Ama bu lavman mucize bişey ben böyle bir rahatlık yaşamadım ömrü hayatımda. S Seray94 gözüme senin yazdıkların takıldı kuzum sancın mı var herkes iyi mi? Hepinizden Allah razı olsunhiç tanımadığım isimlerini bile bilmediğim arkadaşlarım sağ olun
Muz çok şekerli diye 2.5 aydır ağzıma sürmedim. 2 yumurta yedim hep diyetten dolayı sabahları. Bi de kefir alayım içimi güzel kefir var mı bildiğiniz hiç sevmiyorum tadınıCanım hiç canını sıkma inşallah herşey daha güzel olacak kilo aldıracak şeyler tüket muz kefir yumurta mesela 2 yumurta yiyebilirsin kabak çekirdeği en azından biraz daha kilo alır kuveze gerek kalmaz moralini yüksek tutmaya çalış
Beş gibi içtim ama sekize doğru başladı sancılar ilaç etki etmiyor anladığım kadarıylaNidicardi ne zaman ictin canim en son
Normalde bende panik ataktan kaynaklı çarpıntı nefes darlığı ve titreme var her gün içmek zorundayım onu . Dideral kan basıncını adrenalini düşürüp normal seyrine getirip kan akışını çarpıntıyı ve diğer semptomları durduruyor ilaç yan etkisi içtikten yarım saat sonra başlıyor ilacı içtikten bir saat sonra geçmezse yarım dideral içip rahatlıyorumDideral ne ıcın canım, carpıntı ıcın bı ılac mı?
Küvezlik bir durumu olacağını sanmıyorum rabbim yardımcın olsun canım herşeyin hazırsa psikolojini de hazırla Allah’ım vaktiyle gönderecek evladını sanaArkadaşlarım lavman yapıldı 4 gündür büyük tuvalete çıkamıyordum onun da baskısı vardı. Ben böyle bir rahatlık görmedim kuş gibi oldum lavmandan sonra. Adet sancısı gibi sancılarım var kasılmalar zaten hep var. Nst de sancı da çıkıyor. Rahim boyum 20mm düşmüş. Ancak doktorum artık yapacak bişey yok diyor. 34 haftadasın ilaçla müdahale etmek çok da doğru değil dedi. Sadece adalatı alıyorum. Ama çok da fayda etmiyor galiba. Eve gönderdi ya suyun gelecek yada ağrıların dayanılmaz olacak bu saatten sonra beklicez dedi. Doktorum arttık akışına bırakmış durumda. Ultrasona göre bebeğin karın çevresi 1 hafta geri o canımı sıkıyor. Ama totalde bir hafta ileri diyorlar başı büyük galiba ondan. Şekeri de ölçmeyi bıraktım arttık biraz yicem kilo alsın diye.
Ama bu lavman mucize bişey ben böyle bir rahatlık yaşamadım ömrü hayatımda. S Seray94 gözüme senin yazdıkların takıldı kuzum sancın mı var herkes iyi mi? Hepinizden Allah razı olsunhiç tanımadığım isimlerini bile bilmediğim arkadaşlarım sağ olun
Yavrum herşeyi denedim ben zaman zaman tablet zaman zaman şurup geçirdiBana doktor sole bisi dedi. Yanmada yani yemek borusunun yanmasi reflu de gaviskon ise yarar ama mide yanmasi olursa surup degil tabletler ise yarar. Benim reflu oluyo gaviskon ii gelio
Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim ben bu tecrübeyeBen de o kadar nst ye girdim ki. O kadar kasılmam oluyor ki makinaya bakmadan diyorum ki eşime geliyor geldi geldi diyorum sayısını tahmin ediyorum artık sancının makinaya bakmadan. Doktorum da çözdün artık sen bu işi diyor.
Yok bole tamami bi anda agirlasiyo gibi komple oluyo bole kesik kesik nefes alasim geliyor patlicak gibi oluyorum sonra geciyorBu tek tarafli mi oluyor sizde de? Benim karnım tek tarafli sertleşiyor ve patlayacak gibi oluyor.Sonra bakıyorum geciyor
Bebek kendini dayamiyorsa dışarı kasılma oluyorİste his mis gelmiyor bende. Bazen bole bi baski basinc bilmiorum sert davul gibi oluo. Sonra daha yumusak hale gelio. Ama bebegi hissetmiorum cekilme hissi hissetmiyorum. Ama bu da kasilma ozmn dimi
Ya benim plesanta onde. Anlamiyorum ki. Belki ole ole bisi yapiodur. Ama bi fikrim yok yaniBebek kendini dayamiyorsa dışarı kasılma oluyor
Hastaneye gelmıyolarmış zaten ama yenidoğanı hiç sormadım cekımleri varmış sanırım da öyle bi muhabbet gecmştiÇok güzel bi anı ikizlerde yenidoğan nasıl olduğunu konuştunuz mu peki
Evet bende fizyoterapist ile başlayacağım zatenBana doktor sole bisi dedi. Yanmada yani yemek borusunun yanmasi reflu de gaviskon ise yarar ama mide yanmasi olursa surup degil tabletler ise yarar. Benim reflu oluyo gaviskon ii gelio
Benim ilk gunden bugune kdr bir kere midem bulanmadi kusmadim. Ama bebis sacli. İkidir doktor saclarini soluyor. Yani bu mith coker
Hic spor yapmamis biri olarak baslayacaksan pilates eğitmeni videolarini degil fizyoterapist videolarini tavsiye ederim sana
Ben 4 senedir reformer yapan biri olarak(gecmisimde kick bocks dahil bi suru spor var) suan fizyoterapistle calisiyorum
Geri donulmez hatalarin yapilacagi aylardardayiz bilgine
Valla ipek aldim. Yani toto silicez 3-4 sn deyicek okdr da abartma dedim kendime
Bende suan 0-3 leri yikiyorum
Yd 0-1 bitmisti
Kendi geceliklerim bitmisti
Bunlarda bitince 6-9u yikamam daha gerek yok
Utuye de annem gelicek insallah dolaplar haftaya mi sonraki haftaya mi ne gelicek oyuzden hurc desenfekte ettik onlara koyucam
Benim ki de önde dayaninca dışarıdan belli oluyor dokunuyorum mesela orası taş gibi sert ama kasılma olunca hafif bastır azda olsa içeri geçiyorYa benim plesanta onde. Anlamiyorum ki. Belki ole ole bisi yapiodur. Ama bi fikrim yok yani
Balım bebekler hızlı büyüyor.Bana doktor sole bisi dedi. Yanmada yani yemek borusunun yanmasi reflu de gaviskon ise yarar ama mide yanmasi olursa surup degil tabletler ise yarar. Benim reflu oluyo gaviskon ii gelio
Benim ilk gunden bugune kdr bir kere midem bulanmadi kusmadim. Ama bebis sacli. İkidir doktor saclarini soluyor. Yani bu mith coker
Hic spor yapmamis biri olarak baslayacaksan pilates eğitmeni videolarini degil fizyoterapist videolarini tavsiye ederim sana
Ben 4 senedir reformer yapan biri olarak(gecmisimde kick bocks dahil bi suru spor var) suan fizyoterapistle calisiyorum
Geri donulmez hatalarin yapilacagi aylardardayiz bilgine
Valla ipek aldim. Yani toto silicez 3-4 sn deyicek okdr da abartma dedim kendime
Bende suan 0-3 leri yikiyorum
Yd 0-1 bitmisti
Kendi geceliklerim bitmisti
Bunlarda bitince 6-9u yikamam daha gerek yok
Utuye de annem gelicek insallah dolaplar haftaya mi sonraki haftaya mi ne gelicek oyuzden hurc desenfekte ettik onlara koyucam
Kullanıyorum canım pazartesi tekrardan test istedi 1 hafta kullandımİlacı var benim bildiğim en kötü onu kullanırsın normale döner inşallah
Kesin ben de öyle olurumBen başladım ama ama devam etmedim o ayrı
Benim hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçılar var. Mesaj attım fiyat öğreneyim diye sağolsunlar hiç biri dönmediHastaneye gelmıyolarmış zaten ama yenidoğanı hiç sormadım cekımleri varmış sanırım da öyle bi muhabbet gecmştisenınde mi ikiz canım?
Ben ölçüm Makinesi kullanmıyorum, belki de ondan rahatsın bir bilinmeyenin içinde diyet yapıyor gibiyimNeredeyse her 2 günde ya da 3 günde bir tatlı bişi yiyorum meyve hakkımın yerine… yoksa dayanamıyorum, genelde çikolatalı puding ya da 4 kare çikolata ya da meyveli yoğurt… geçenlerde bir dilim pasta yedim dogumgünü vardı diye… ama ölçümlerim normal değerde çıkıyor o rahatlık var belki de makinem doğru ölçmüyor
Bu sancı dediğin olay nasıl oluyo kuzum? Baya baya girip cıkan bişey mi yoksa devamlı mı oluyo? 2 mm varmış aramızda o zaman benımde 17 mm di banada 34 35 i gorcez bence ama her an herşey olabılır kanaman olursa suyun gelirse hemen gelirsin dedi.Canım benim 29. Haftada 27 mm 30. Haftada 21 e düşmüştü bugün 31. Haftama girdi 19 mm çıktı dün. Ama sancım var işte. Yinede doktorum 34 ü göreceğiz bence dedi. Benim 35 imkansız da senin sancın yokmuş çok şükürbelki 36 bile olabilir
O zaman bende bakım canım ucuzmuş baya. Ne bılım internettende korkuyoruz artıkOnu benn de dusundum ama sahte gıbı durmuyor, kaskadeye de sordum e tıcaret uzmanı sıte guvenılır dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?