2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sinirden de olabilir canım yarın bir takip et bakalım eğer tekrar olmazsa sıkıntı yok tekrarlarsa yazarsın doktoruna

Benim aklıma takılan bir şey var. Bebişi yıkadık diyelim saçları nasıl kurucak onun hadi biz kurutma makinesi kullanıyoruz, bebişinki nasıl kurur ki üşütmesin bir de
ben kızım dığduğundan beri başını yıkadıktan sonra bez bere takıyorum kafası üşümesin diye şimdi üç yaşında hala devam ediyoruz fön makinesi sesinden korkuyor ve zaten gür değil saçları çabuk kuruyor inşallah bu bebeğimdede öyle yapıcam

Ya sen perinatologa mi gidiyosun? Bi doktor gorusu daha mi alsan? Ben olsam alirdim. Bilmiorum
Perinatolog değil de 30 yıllık hekim. 3 ve 4 boyutlu ultrason da çekiyor. Bunun için dışardan gelen çok gebesi var. Çok doktora gittim bu süreçte hepsi önce farklı bir uygulama yapıp sonra kendi doktorumun dediğine geldiler. Onun en başından beri dediğini yaptılar. Çok arada kalıyor insan bir de hangisinin dediği doğru diyor iklimde çok kalıyor. Bulunduğum. yerde perinatolog yok olsa direkt onunla devam edecektim ama yok
Ya sen perinatologa mi gidiyosun? Bi doktor gorusu daha mi alsan? Ben olsam alirdim. Bilmiorum

Benim hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçılar var. Mesaj attım fiyat öğreneyim diye sağolsunlar hiç biri dönmedi
Ya brwemım küvez olursa zaten cekım olmaz ama bizimde varmış sanırım hiç araştıramadım o durumu daha hastanede istıyo muyum emin degılım bebek biraz toparladıktan sonra cekime gideriz diye de dusunmuştuk bilemiyorum

Ya son güne kadar belli olmaz belki küveze gerek kalmaz inşallah

Artık gülüyorum
Ben gülüyorum artık siz de gülün eşim dalga geçiyor nst yorumlayabiliyorum kasılma sancı hepsini tak tak biliyorum artık. Bir de benim nefesim kesiliyor kasılma olunca ordan da anlıyorum

Benim hastanede giriyo ama benim eşim nikah işlemlerinde bayılıp yarım saat kendine gelemedi. Ben onu doğuma sokarsam bi lohusa yatağıda ona hazırlamamız lazım
Ya ben tek başıma orda zor ya eşim olsa iyi olurdu bi de foto ceker dıye duşundum de hahshsh nikah işleminde niye bayıldı

Ya ben tek başıma orda zor ya eşim olsa iyi olurdu bi de foto ceker dıye duşundum de hahshsh nikah işleminde niye bayıldı
Kan tutuyo yaa tüp bebek işlemlerinde benim kan aldırmam 2sn sürdü eşimi bi güzel bebek gibi yatırdılar ayaklarını kaldırdılar iki hemşire başında kan aldıkları yerde 1 sene acımıştır

Bence ben de defalarca kez bu son 15 gündür panik atak geçirdim. Öncesinde de zaten kaygıla ilgili sıkıntılarım vardı. Ben adalat alıyorum ve nabzımı düşürüyor onu farkettim. Özellikle akşamları. Kaçıncı haftadasın bi nst çektir istersen

Kızlar sizde en başından beri mi öyle? Bende de panik atak var ama şu son 1 aydır çarpıntı nefes darlığı başladı, hamilelik geçirdi panik atağımı sanmıştım bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…