- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.741
Sinirden de olabilir canım yarın bir takip et bakalım eğer tekrar olmazsa sıkıntı yok tekrarlarsa yazarsın doktorunaOnceden de nadiren oluyordu, ama bugun sık oldu, bıraz da bıseylere sinirlendım, acaba ondan mı boyle oldu dıyorum.. Nıdıcardın carpıntı yapma ozellıgı varmıs pazartesi yazarım doktora, cuma gunu kontrol daha
Aaaaa cok mantıklı onu da denım biİlikli kemik suyu oluyor et süt kurumunun o da çok güzel kilo aldırıyor bebeğe
ben kızım dığduğundan beri başını yıkadıktan sonra bez bere takıyorum kafası üşümesin diye şimdi üç yaşında hala devam ediyoruz fön makinesi sesinden korkuyor ve zaten gür değil saçları çabuk kuruyor inşallah bu bebeğimdede öyle yapıcamBenim aklıma takılan bir şey var. Bebişi yıkadık diyelim saçları nasıl kurucak onunhadi biz kurutma makinesi kullanıyoruz, bebişinki nasıl kurur ki üşütmesin bir de
Perinatolog değil de 30 yıllık hekim. 3 ve 4 boyutlu ultrason da çekiyor. Bunun için dışardan gelen çok gebesi var. Çok doktora gittim bu süreçte hepsi önce farklı bir uygulama yapıp sonra kendi doktorumun dediğine geldiler. Onun en başından beri dediğini yaptılar. Çok arada kalıyor insan bir de hangisinin dediği doğru diyor iklimde çok kalıyor. Bulunduğum. yerde perinatolog yok olsa direkt onunla devam edecektim ama yokYa sen perinatologa mi gidiyosun? Bi doktor gorusu daha mi alsan? Ben olsam alirdim. Bilmiorum
Ya sen perinatologa mi gidiyosun? Bi doktor gorusu daha mi alsan? Ben olsam alirdim. Bilmiorum
Ya brwemım küvez olursa zaten cekım olmaz ama bizimde varmış sanırım hiç araştıramadım o durumu dahaBenim hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçılar var. Mesaj attım fiyat öğreneyim diye sağolsunlar hiç biri dönmedi
Ya son güne kadar belli olmaz belki küveze gerek kalmaz inşallahYa brwemım küvez olursa zaten cekım olmaz ama bizimde varmış sanırım hiç araştıramadım o durumu dahahastanede istıyo muyum emin degılım bebek biraz toparladıktan sonra cekime gideriz diye de dusunmuştuk bilemiyorum
Benim hastanede giriyo ama benim eşim nikah işlemlerinde bayılıp yarım saat kendine gelemedi. Ben onu doğuma sokarsam bi lohusa yatağıda ona hazırlamamız lazımKızlar doğuma eş girebılıyo mu?
Artık gülüyorumBeş gibi içtim ama sekize doğru başladı sancılar ilaç etki etmiyor anladığım kadarıyla
Normalde bende panik ataktan kaynaklı çarpıntı nefes darlığı ve titreme var her gün içmek zorundayım onu . Dideral kan basıncını adrenalini düşürüp normal seyrine getirip kan akışını çarpıntıyı ve diğer semptomları durduruyor ilaç yan etkisi içtikten yarım saat sonra başlıyor ilacı içtikten bir saat sonra geçmezse yarım dideral içip rahatlıyorum
Küvezlik bir durumu olacağını sanmıyorum rabbim yardımcın olsun canım herşeyin hazırsa psikolojini de hazırla Allah’ım vaktiyle gönderecek evladını sana
Evet sancılarım var sekizden beri ara ara vardı yaklaşık kırk dakikadır üç dört dakikada bir kasılıyorum
Yavrum herşeyi denedim ben zaman zaman tablet zaman zaman şurup geçirdi
Ama şunda haklısın reflüyü şurup geçiriyor
Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim ben bu tecrübeye
Ben gülüyorum artık siz de gülünBeş gibi içtim ama sekize doğru başladı sancılar ilaç etki etmiyor anladığım kadarıyla
Normalde bende panik ataktan kaynaklı çarpıntı nefes darlığı ve titreme var her gün içmek zorundayım onu . Dideral kan basıncını adrenalini düşürüp normal seyrine getirip kan akışını çarpıntıyı ve diğer semptomları durduruyor ilaç yan etkisi içtikten yarım saat sonra başlıyor ilacı içtikten bir saat sonra geçmezse yarım dideral içip rahatlıyorum
Küvezlik bir durumu olacağını sanmıyorum rabbim yardımcın olsun canım herşeyin hazırsa psikolojini de hazırla Allah’ım vaktiyle gönderecek evladını sana
Evet sancılarım var sekizden beri ara ara vardı yaklaşık kırk dakikadır üç dört dakikada bir kasılıyorum
İnşallah kimsenın kalmasın cok zor bi durumYa son güne kadar belli olmaz belki küveze gerek kalmaz inşallah
Ya ben tek başıma orda zor ya eşim olsa iyi olurdu bi de foto ceker dıye duşundum de hahshsh nikah işleminde niye bayıldıBenim hastanede giriyo ama benim eşim nikah işlemlerinde bayılıp yarım saat kendine gelemedi. Ben onu doğuma sokarsam bi lohusa yatağıda ona hazırlamamız lazım
İşte sordum da fiyatı 1 hafta oldu cevap gelmedi gördülerdeİnşallah kimsenın kalmasın cok zor bi durumsen hastane cekımı yaptırcak mısın?
Gerçekten mi ya heyecandan mı bayıldıBenim hastanede giriyo ama benim eşim nikah işlemlerinde bayılıp yarım saat kendine gelemedi. Ben onu doğuma sokarsam bi lohusa yatağıda ona hazırlamamız lazım
Kan tutuyo yaa tüp bebek işlemlerinde benim kan aldırmam 2sn sürdü eşimi bi güzel bebek gibi yatırdılar ayaklarını kaldırdılar iki hemşire başındaYa ben tek başıma orda zor ya eşim olsa iyi olurdu bi de foto ceker dıye duşundum de hahshsh nikah işleminde niye bayıldı
Bence ben de defalarca kez bu son 15 gündür panik atak geçirdim. Öncesinde de zaten kaygıla ilgili sıkıntılarım vardı. Ben adalat alıyorum ve nabzımı düşürüyor onu farkettim. Özellikle akşamları. Kaçıncı haftadasın bi nst çektir istersenBeş gibi içtim ama sekize doğru başladı sancılar ilaç etki etmiyor anladığım kadarıyla
Yok kuşum kan tutuyoGerçekten mi ya heyecandan mı bayıldı
Bakmazsa kan alırken yıne tutuyo mu?Kan tutuyo yaa tüp bebek işlemlerinde benim kan aldırmam 2sn sürdü eşimi bi güzel bebek gibi yatırdılar ayaklarını kaldırdılar iki hemşire başındakan aldıkları yerde 1 sene acımıştır
Benim eşimi de kan tutuyor ama bayılacak kadar değik başı falan dönüyor kötü oluyor. Ama doğuma girse yüzde yüz bayılırYok kuşum kan tutuyo
Kızlar sizde en başından beri mi öyle? Bende de panik atak var ama şu son 1 aydır çarpıntı nefes darlığı başladı, hamilelik geçirdi panik atağımı sanmıştım bir anBence ben de defalarca kez bu son 15 gündür panik atak geçirdim. Öncesinde de zaten kaygıla ilgili sıkıntılarım vardı. Ben adalat alıyorum ve nabzımı düşürüyor onu farkettim. Özellikle akşamları. Kaçıncı haftadasın bi nst çektir istersen
Benim doktorum normal Doğum olursa alırız ama sezeryan olursa alamayız dedi, enfeksiyon riskinden dolayıKızlar doğuma eş girebılıyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?