- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.761
Bende de çarpıntı ve nefes darlığı var artık bebişler büyüyüp alanları daraldıgı için bizimde iç organlar sıkışıyordur ondan oluyordur diye düşünüyorum. Konuşurken bile nefes nefese kalıyorum, yürürken merdiven çıkarken zorlanmaya başladımKızlar sizde en başından beri mi öyle? Bende de panik atak var ama şu son 1 aydır çarpıntı nefes darlığı başladı, hamilelik geçirdi panik atağımı sanmıştım bir an
Hissederse tutuyo yaa beni görse de tutuyo gerçiBakmazsa kan alırken yıne tutuyo mu?
doğumu düşünemiyorum arada sende gir bak senden cesaret alırım diyorum “Benim eşimi de kan tutuyor ama bayılacak kadar değik başı falan dönüyor kötü oluyor. Ama doğuma girse yüzde yüz bayılır
Allah yardımcımız olsun gerçektenBende de çarpıntı ve nefes darlığı var artık bebişler büyüyüp alanları daraldıgı için bizimde iç organlar sıkışıyordur ondan oluyordur diye düşünüyorum. Konuşurken bile nefes nefese kalıyorum, yürürken merdiven çıkarken zorlanmaya başladım
Benim eşim bi ara gülüp şey diyordu senin gibisi yoktur sanki hiç doğuramayacaksın hangi doktora gidicem nereye gidicem diye araştırıp duruyosun hangi doktora gitsen doğurtur seni diyodu. Aslında onu doğuma alıp orda bayıltmak lazım korkusundan ama yinede ponçik kalbim acıyor oğluşumun babasınaHissederse tutuyo yaa beni görse de tutuyo gerçiiçi geçiyo adamın
doğumu düşünemiyorum arada sende gir bak senden cesaret alırım diyorum “” bu bakışı atıyo bana
Kız niye o kadar yordun kendini dedi iki gün önce evi kırklayan bağyanKızlar bugün okuyorum yazamadıklarım oldu kusura bakmayın, temizlik yaptım dip köşe deli gibi en son tansiyonum 8e 4 cıktı eşim sağ olsun bir banyo yaptırdı dinlenmeye calışıyorum
Valla maşallah ben geçen 3 günde anca temizledim mutfağı temizliyorum yarım saat yatıp dinleniyorumKızlar bugün okuyorum yazamadıklarım oldu kusura bakmayın, temizlik yaptım dip köşe deli gibi en son tansiyonum 8e 4 cıktı eşim sağ olsun bir banyo yaptırdı dinlenmeye calışıyorum
Kasılmalarım oluyor doğum başlarsa evi kim temizliyecek diye içime kurt düştü dün gece sonuç malumKız niye o kadar yordun kendini dedi iki gün önce evi kırklayan bağyan
Super ozmn. Ben youtube fln sandin yazdigindanEvet bende fizyoterapist ile başlayacağım zaten
Denicem bak bunuBenim ki de önde dayaninca dışarıdan belli oluyor dokunuyorum mesela orası taş gibi sert ama kasılma olunca hafif bastır azda olsa içeri geçiyor
6/9lar erken olmamali cnku hepsi yazlik mihtesem elbiselerBalım bebekler hızlı büyüyor.
40 ı çıkınca bir çok kıyafet olmayacak emin ol.
Bir de ben hissediyorum senin Karya boylu poslu kilolu doğacak.
Bence yıka hepsini dursun.
Üzerindeki yazan aylara aldanma kalıplar çoğu markada küçük zaten.
Bir de kurutma makinesine atarsan düdük gibi kalacak.
Sen 6-9 dediğin kıyafet kenarda dururken bir bakmışsın küçülecek hiç giydirmeden.
Bezi var zaten o ekstra beline kalabalık.
Bazı çocuk 8 aylıkken 2 yaş bile giyiyor.
4.250 doğmuş mesela yeğenim benim.
Oğlum da mesela kilolu doğmadı ama mama yarıyordu o üzerinde yazan aylara göre giyinmedi yani.
Ah be kuzum. Allah yardimcin olsun ama haklisin. Ne diim. İnsallah azicik daha sabreder bebis. Cok yoruldun evet ama azicik daha yansa 1-2 haftaPerinatolog değil de 30 yıllık hekim. 3 ve 4 boyutlu ultrason da çekiyor. Bunun için dışardan gelen çok gebesi var. Çok doktora gittim bu süreçte hepsi önce farklı bir uygulama yapıp sonra kendi doktorumun dediğine geldiler. Onun en başından beri dediğini yaptılar. Çok arada kalıyor insan bir de hangisinin dediği doğru diyor iklimde çok kalıyor. Bulunduğum. yerde perinatolog yok olsa direkt onunla devam edecektim ama yok
Hastaneye bagli girio. Ben silah soruyla sokucam. Sen girmezsen dogurmam dedim. Nasi tutucaksam icimdeKızlar doğuma eş girebılıyo mu?
benimde bazen böyle çok sık oluyor ama uzun sürmüyor böyle olunca ve çok büyük sancılar olmadığını anlıyorum. Senin nasıl? Sen zaten artık şiddetli sancıyla düşük sancıyı ayırt ediyorsundurEvhamın telaşa dönmeye başladı dokuz geçe saymaya başladım her dört dakikada bir oluyor Şuan bir dakika sürmüyor yumuşuyor
Normalde bende yapamıyorum ama bugün eşimde yardım etti biraz elinden geldiği kadar, mutfak dolaplarım gardırop felan yeni yapıldığı için onları yapmadımValla maşallah ben geçen 3 günde anca temizledim mutfağı temizliyorum yarım saat yatıp dinleniyorum
Aynı muhabbet bende de var. Buzluğa da sarma börek yapıp attım. Bi kaç bişi daha yapacam yavaş yavaş nolur nolmazKasılmalarım oluyor doğum başlarsa evi kim temizliyecek diye içime kurt düştü dün gece sonuç malum
Yaprağım var iyi fikir bende sarayım atayım dursun, çıkarıp pişirmesi kolay olur hemen. Bana yeni iş cıktı sağ olAynı muhabbet bende de var. Buzluğa da sarma börek yapıp attım. Bi kaç bişi daha yapacam yavaş yavaş nolur nolmaz
Aaaaa ben epidural olmak istıyorum almıcaklar mı acaba ben bi sorım benım doktoraBenim doktorum normal Doğum olursa alırız ama sezeryan olursa alamayız dedi, enfeksiyon riskinden dolayı
Canım sakın moralini bozup canını sıkma ben 31. Haftamdayım buna rağmen banada doktorum artık yapılacak bişey yok bundan sonrası rahminin bebekleri ne kadar taşıyacağına bağlı dedi. O yüzden artık stres yapmayıp bebeklerim geleceği günü beklicem bende yapacak bişey yokArkadaşlarım lavman yapıldı 4 gündür büyük tuvalete çıkamıyordum onun da baskısı vardı. Ben böyle bir rahatlık görmedim kuş gibi oldum lavmandan sonra. Adet sancısı gibi sancılarım var kasılmalar zaten hep var. Nst de sancı da çıkıyor. Rahim boyum 20mm düşmüş. Ancak doktorum artık yapacak bişey yok diyor. 34 haftadasın ilaçla müdahale etmek çok da doğru değil dedi. Sadece adalatı alıyorum. Ama çok da fayda etmiyor galiba. Eve gönderdi ya suyun gelecek yada ağrıların dayanılmaz olacak bu saatten sonra beklicez dedi. Doktorum arttık akışına bırakmış durumda. Ultrasona göre bebeğin karın çevresi 1 hafta geri o canımı sıkıyor. Ama totalde bir hafta ileri diyorlar başı büyük galiba ondan. Şekeri de ölçmeyi bıraktım arttık biraz yicem kilo alsın diye.
Ama bu lavman mucize bişey ben böyle bir rahatlık yaşamadım ömrü hayatımda. @Seray94 gözüme senin yazdıkların takıldı kuzum sancın mı var herkes iyi mi? Hepinizden Allah razı olsunhiç tanımadığım isimlerini bile bilmediğim arkadaşlarım sağ olun
Epidural ile ne alaka ki? Yurt dışında epidural ol veya olma normal doğuma eşi hep alıyorlarAaaaa ben epidural olmak istıyorum almıcaklar mı acaba ben bi sorım benım doktora
Benim bu psikolojik işler karışık arkadaşım. Ergenliğimden beri var kaygı bozukluğu bazen panik ataklar. 7 yıl bebek istemedim naparım diye. Hamile kaldım kendime hayret ettim nasıl böyle rahatım bişeyim yok dedim. İşte 6 ay böyle gitti. Sonra işte 6.ayda bi kanamam oldu kanama bitti yerini erken doğuma bıraktı derken sürekli ama sürekli evde olmak istirahat derken tetiklendim. Yaklaşık 1 aydır nabzım 90 üstü hep. Belirtilerini yaşıyorum üzerine doğum korkusu da eklendi. Hem erken doğmasın istiyorum hem doğumdan korkuyorum. Karıştı hepsiKızlar sizde en başından beri mi öyle? Bende de panik atak var ama şu son 1 aydır çarpıntı nefes darlığı başladı, hamilelik geçirdi panik atağımı sanmıştım bir an
Aynen yaa nolur nolmaz. İllaki lazım olacak evde basit sigara böreği bile kurtarıcı. Buzluk kurabiyesi yapacam yarında inşallah. Şerbetli tatlı bile yapıp buzluğa atsan çıkarttığında yeni yapılmış gibi oluyor çıkıncaYaprağım var iyi fikir bende sarayım atayım dursun, çıkarıp pişirmesi kolay olur hemen. Bana yeni iş cıktı sağ ol
Ay benım hastanede izin verse yaSuper ozmn. Ben youtube fln sandin yazdigindan
Denicem bak bunu
6/9lar erken olmamali cnku hepsi yazlik mihtesem elbiseler
Ama bencede uzun olucak kilolu olmaz ama uzun olur. Hatta aldiklarima baktim yd fln almisim allahtan az max 1 hafta giyer onlari
Ama almadan da duramiyorum sudembak kasla goz arasinda sacma sapan bir oyuncak aldim mesela. Kac dakikadie yokum ortada 10mu? Asla durmuyorum kiyafet almasam oyuncak aliyorum filan yani boku cikti
Ah be kuzum. Allah yardimcin olsun ama haklisin. Ne diim. İnsallah azicik daha sabreder bebis. Cok yoruldun evet ama azicik daha yansa 1-2 hafta
Hastaneye bagli girio. Ben silah soruyla sokucam. Sen girmezsen dogurmam dedim. Nasi tutucaksam icimdeonce bayilirim dedi sonra bakti olmuo kabul etti
Epidural da kendımde olcagım için daha cok eşimi yanımda istıyorum bayılsam o kadar onemli degıl benım içinEpidural ile ne alaka ki? Yurt dışında epidural ol veya olma normal doğuma eşi hep alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?