2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar sizde en başından beri mi öyle? Bende de panik atak var ama şu son 1 aydır çarpıntı nefes darlığı başladı, hamilelik geçirdi panik atağımı sanmıştım bir an
Bende de çarpıntı ve nefes darlığı var artık bebişler büyüyüp alanları daraldıgı için bizimde iç organlar sıkışıyordur ondan oluyordur diye düşünüyorum. Konuşurken bile nefes nefese kalıyorum, yürürken merdiven çıkarken zorlanmaya başladım

Allah yardımcımız olsun gerçekten

Hissederse tutuyo yaa beni görse de tutuyo gerçi içi geçiyo adamın

doğumu düşünemiyorum arada sende gir bak senden cesaret alırım diyorum “” bu bakışı atıyo bana
Benim eşim bi ara gülüp şey diyordu senin gibisi yoktur sanki hiç doğuramayacaksın hangi doktora gidicem nereye gidicem diye araştırıp duruyosun hangi doktora gitsen doğurtur seni diyodu. Aslında onu doğuma alıp orda bayıltmak lazım korkusundan ama yinede ponçik kalbim acıyor oğluşumun babasına

Kızlar bugün okuyorum yazamadıklarım oldu kusura bakmayın, temizlik yaptım dip köşe deli gibi en son tansiyonum 8e 4 cıktı eşim sağ olsun bir banyo yaptırdı dinlenmeye calışıyorum
Kız niye o kadar yordun kendini dedi iki gün önce evi kırklayan bağyan

Kızlar bugün okuyorum yazamadıklarım oldu kusura bakmayın, temizlik yaptım dip köşe deli gibi en son tansiyonum 8e 4 cıktı eşim sağ olsun bir banyo yaptırdı dinlenmeye calışıyorum
Valla maşallah ben geçen 3 günde anca temizledim mutfağı temizliyorum yarım saat yatıp dinleniyorum

Evet bende fizyoterapist ile başlayacağım zaten
Super ozmn. Ben youtube fln sandin yazdigindan
Benim ki de önde dayaninca dışarıdan belli oluyor dokunuyorum mesela orası taş gibi sert ama kasılma olunca hafif bastır azda olsa içeri geçiyor
Denicem bak bunu
6/9lar erken olmamali cnku hepsi yazlik mihtesem elbiseler
Ama bencede uzun olucak kilolu olmaz ama uzun olur. Hatta aldiklarima baktim yd fln almisim allahtan az max 1 hafta giyer onlari
Ama almadan da duramiyorum sudembak kasla goz arasinda sacma sapan bir oyuncak aldim mesela. Kac dakikadie yokum ortada 10mu? Asla durmuyorum kiyafet almasam oyuncak aliyorum filan yani boku cikti
Ah be kuzum. Allah yardimcin olsun ama haklisin. Ne diim. İnsallah azicik daha sabreder bebis. Cok yoruldun evet ama azicik daha yansa 1-2 hafta
Kızlar doğuma eş girebılıyo mu?
Hastaneye bagli girio. Ben silah soruyla sokucam. Sen girmezsen dogurmam dedim. Nasi tutucaksam icimdeonce bayilirim dedi sonra bakti olmuo kabul etti

Evhamın telaşa dönmeye başladı dokuz geçe saymaya başladım her dört dakikada bir oluyor Şuan bir dakika sürmüyor yumuşuyor
benimde bazen böyle çok sık oluyor ama uzun sürmüyor böyle olunca ve çok büyük sancılar olmadığını anlıyorum. Senin nasıl? Sen zaten artık şiddetli sancıyla düşük sancıyı ayırt ediyorsundur

Valla maşallah ben geçen 3 günde anca temizledim mutfağı temizliyorum yarım saat yatıp dinleniyorum
Normalde bende yapamıyorum ama bugün eşimde yardım etti biraz elinden geldiği kadar, mutfak dolaplarım gardırop felan yeni yapıldığı için onları yapmadım ama banyoyu kırkladım resmen

Canım sakın moralini bozup canını sıkma ben 31. Haftamdayım buna rağmen banada doktorum artık yapılacak bişey yok bundan sonrası rahminin bebekleri ne kadar taşıyacağına bağlı dedi. O yüzden artık stres yapmayıp bebeklerim geleceği günü beklicem bende yapacak bişey yok

Kızlar sizde en başından beri mi öyle? Bende de panik atak var ama şu son 1 aydır çarpıntı nefes darlığı başladı, hamilelik geçirdi panik atağımı sanmıştım bir an
Benim bu psikolojik işler karışık arkadaşım. Ergenliğimden beri var kaygı bozukluğu bazen panik ataklar. 7 yıl bebek istemedim naparım diye. Hamile kaldım kendime hayret ettim nasıl böyle rahatım bişeyim yok dedim. İşte 6 ay böyle gitti. Sonra işte 6.ayda bi kanamam oldu kanama bitti yerini erken doğuma bıraktı derken sürekli ama sürekli evde olmak istirahat derken tetiklendim. Yaklaşık 1 aydır nabzım 90 üstü hep. Belirtilerini yaşıyorum üzerine doğum korkusu da eklendi. Hem erken doğmasın istiyorum hem doğumdan korkuyorum. Karıştı hepsi

Yaprağım var iyi fikir bende sarayım atayım dursun, çıkarıp pişirmesi kolay olur hemen. Bana yeni iş cıktı sağ ol
Aynen yaa nolur nolmaz. İllaki lazım olacak evde basit sigara böreği bile kurtarıcı. Buzluk kurabiyesi yapacam yarında inşallah. Şerbetli tatlı bile yapıp buzluğa atsan çıkarttığında yeni yapılmış gibi oluyor çıkınca

Ay benım hastanede izin verse ya benım eşim girmeye dünden razı izin verırlerse arkadasımın kocası girdi bagırsagına kadar gordum dıyomuş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…