- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.961
Ne guzel esin girmis. Esim asla istemiyor. Seni kesip biciyorlar ben orda nasil durayim dayanamam diyorAslında çok güzel oluyor ilk kızımda eşim girmişti onun kötü olacağı hiç bişey görmüyor aslındaAma bu sefer hastane sadece normal doğumda eşi alıyormuş sezeryan ameliyathanede olduğu için oraya alamıyorlarmış ben baya üzüldüm bu habere
Ay nasıl temizlik yapabiliyorsunuz çok şaşırıyorum ben yemek yerken nefes nefese kalıp çok yoruldum diye koltuğa atıuorum kendimiKız niye o kadar yordun kendini dedi iki gün önce evi kırklayan bağyan
Ya kızını ne guzel gormuşAslında çok güzel oluyor ilk kızımda eşim girmişti onun kötü olacağı hiç bişey görmüyor aslındaAma bu sefer hastane sadece normal doğumda eşi alıyormuş sezeryan ameliyathanede olduğu için oraya alamıyorlarmış ben baya üzüldüm bu habere
Kötüyü çekme inşallah bişey olmayacak . Kendi adıma iyi ki gitmişsin diyorum . Ben küçüklüğümü hatırladığımda bizimkiler de gelmemişti . Hatta bi keresinde gelelim dediler onları bekledik diye kendi gösterisine geç kalmıştı kardeşim. Çocuklar unutmaz böyle şeyleriGunaydin kizlar. Ben bi sey yaptim. Oglumun gosterisi var. Hic katilamadik simdiye kadar. Hep tek basina gitti yavrum kimse onu izleyemedi. Doktorumun en son erken dogum riski gormuyorum demesine dayanarak oglumun okulun ageldim. Insallah basima bi sey gelmez.
Ay ben tek başıma güçlü olamayabılırımNe guzel esin girmis. Esim asla istemiyor. Seni kesip biciyorlar ben orda nasil durayim dayanamam diyorbi sey gormezsin diyorum ama anlatamadim. Hem sen tek basina olursan daha guclu olursun ameliyathanede diyor
Sen epidural mi oldun? Ben genel anestezi aldım ama anesteziden zor uyanıyorum. Bu sefer epidural olmak istiyorum ama ya aklıma karnımı kestikleri gelip heyecanlanırsam diye korkuyorum.Ne guzel esin girmis. Esim asla istemiyor. Seni kesip biciyorlar ben orda nasil durayim dayanamam diyorbi sey gormezsin diyorum ama anlatamadim. Hem sen tek basina olursan daha guclu olursun ameliyathanede diyor
Calisan anne cocugu olmak ozellikle ogretmen cocugu olmak cok zorKötüyü çekme inşallah bişey olmayacak . Kendi adıma iyi ki gitmişsin diyorum . Ben küçüklüğümü hatırladığımda bizimkiler de gelmemişti . Hatta bi keresinde gelelim dediler onları bekledik diye kendi gösterisine geç kalmıştı kardeşim. Çocuklar unutmaz böyle şeyleri
İyiyim canım evet sancılarım vardı şuan kasılmalarım devam ediyor . Ağrılıya döndü ama artık normal bakıyorum. Artık alıştırıyor sanırım. Salıya çektim randevuyuSon zaman çoğaldı gibime geldi o yüzdensen nasılsın bu arada? Sancıların vardı galiba en son dimi?
Bende bazen bundan korkuyorum aklına getirmemeye calışSen epidural mi oldun? Ben genel anestezi aldım ama anesteziden zor uyanıyorum. Bu sefer epidural olmak istiyorum ama ya aklıma karnımı kestikleri gelip heyecanlanırsam diye korkuyorum.
Aynen epidural oldum canim keserken filan hic anlamiyorsun o an onu dusunmeidm ben hic yani. Basinda bi tane hemsire oluyor surekli seni dinleyen kontrol eden. Bi sikintin var mi diye sorup durmustu bana. Ama kafam sanki bira da bulanikti dogumdaSen epidural mi oldun? Ben genel anestezi aldım ama anesteziden zor uyanıyorum. Bu sefer epidural olmak istiyorum ama ya aklıma karnımı kestikleri gelip heyecanlanırsam diye korkuyorum.
Hadi inşallah 2-3 hafta daha dayanısinİyiyim canım evet sancılarım vardı şuan kasılmalarım devam ediyor . Ağrılıya döndü ama artık normal bakıyorum. Artık alıştırıyor sanırım. Salıya çektim randevuyu
Ben de öyle dirseğimden ameliyat oldum. Görmedim ama hep ağlamıştım. Doktor sürekli ağlamayın lütfen deyip duruyordu. Sallanıyordum herhalde ağlarken.Bende bazen bundan korkuyorum aklına getirmemeye calışelimi dikerken gordum heyecan yaptım cunku daha once amelyatta ama şu an bunu hiç düşünmüyorum
Kasılmayı nasıl anlıyosun kuzum ya? Benım hafif karnım agrıyo bugun… doktor sancın olsa evde duramazsın demişti bana annemde dıyo sancı cok degısık oluyor diyeİyiyim canım evet sancılarım vardı şuan kasılmalarım devam ediyor . Ağrılıya döndü ama artık normal bakıyorum. Artık alıştırıyor sanırım. Salıya çektim randevuyu
Kacıncı haftadasın kuzum?İyiyim canım evet sancılarım vardı şuan kasılmalarım devam ediyor . Ağrılıya döndü ama artık normal bakıyorum. Artık alıştırıyor sanırım. Salıya çektim randevuyu
35+2 canımKacıncı haftadasın kuzum?
Ben histeroskopi, rahim filmi, sezaryen, 2 tane serklaj gecirdim simdiye kadar. Ilk serklajimda cok korkmustum ben de. Ama simdi o kadar alismisim ki en son serklaja sanki her gun ameliyathanedeymisim gibi girdimAy ben tek başıma güçlü olamayabılırımmesela elimden amelyat olmuştum lokal anestezi uygulandı ama benıde biraz bayılttılar bi ara uyandım doktor perdenın arkasında gölgesını gorsum elimi dikiyo ay ben bi ağla bi ağla tekrardan uyuttular benı ama eşin o kesme biçme bölümüne bakmasın senın yuzune bakar sana güç verir sadece bebişin cıkışına baksın bir mucizeye tanık olmak bu
Karnının belli bir bölgesi rahminin olduğu yer böyle semsert oluyor birden geriliyor taş gibi. Ağrısız sızısız olabiliyor. Ben derim nefes alıp veriyorum veya uzanıyorum zaten kısa bir süre sonra geçiyor. Bebek toplanması gibi düşünüyordum ilk başta ama öyle değilmiş.Kasılmayı nasıl anlıyosun kuzum ya? Benım hafif karnım agrıyo bugun… doktor sancın olsa evde duramazsın demişti bana annemde dıyo sancı cok degısık oluyor diye
Kuzum bişey olmaz erken doğum riskin yoksaCalisan anne cocugu olmak ozellikle ogretmen cocugu olmak cok zoroglumun toreni oldugunda hep benim de torenim oldu simdiye kadar. Risk alip geldim, doktor en son risk yok demeseydi yine gelmezdim de. Ama iyi ki geldim. Beklerken yanindan ayrilmadi yavrum. Oturdum zaten ilk gosteri bizimkilerindi. Sonra oglumu alip dondum hemen. Bi 25 dk yurumus oldum. Insallah sikinti olmayacak tesekkur ederim hepinize guzel dusunceleriniz icin insallah minikletimizin de gosterilerini gorelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?