2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ne guzel esin girmis. Esim asla istemiyor. Seni kesip biciyorlar ben orda nasil durayim dayanamam diyor bi sey gormezsin diyorum ama anlatamadim. Hem sen tek basina olursan daha guclu olursun ameliyathanede diyor

Ya kızını ne guzel gormuş bende hayır derlerse cok üzülürüm ya

Kötüyü çekme inşallah bişey olmayacak . Kendi adıma iyi ki gitmişsin diyorum . Ben küçüklüğümü hatırladığımda bizimkiler de gelmemişti . Hatta bi keresinde gelelim dediler onları bekledik diye kendi gösterisine geç kalmıştı kardeşim. Çocuklar unutmaz böyle şeyleri

Ne guzel esin girmis. Esim asla istemiyor. Seni kesip biciyorlar ben orda nasil durayim dayanamam diyor bi sey gormezsin diyorum ama anlatamadim. Hem sen tek basina olursan daha guclu olursun ameliyathanede diyor
Ay ben tek başıma güçlü olamayabılırım mesela elimden amelyat olmuştum lokal anestezi uygulandı ama benıde biraz bayılttılar bi ara uyandım doktor perdenın arkasında gölgesını gorsum elimi dikiyo ay ben bi ağla bi ağla tekrardan uyuttular benı ama eşin o kesme biçme bölümüne bakmasın senın yuzune bakar sana güç verir sadece bebişin cıkışına baksın bir mucizeye tanık olmak bu

Sen epidural mi oldun? Ben genel anestezi aldım ama anesteziden zor uyanıyorum. Bu sefer epidural olmak istiyorum ama ya aklıma karnımı kestikleri gelip heyecanlanırsam diye korkuyorum.

Calisan anne cocugu olmak ozellikle ogretmen cocugu olmak cok zor oglumun toreni oldugunda hep benim de torenim oldu simdiye kadar. Risk alip geldim, doktor en son risk yok demeseydi yine gelmezdim de. Ama iyi ki geldim. Beklerken yanindan ayrilmadi yavrum. Oturdum zaten ilk gosteri bizimkilerindi. Sonra oglumu alip dondum hemen. Bi 25 dk yurumus oldum. Insallah sikinti olmayacak tesekkur ederim hepinize guzel dusunceleriniz icin insallah minikletimizin de gosterilerini gorelim

Son zaman çoğaldı gibime geldi o yüzden sen nasılsın bu arada? Sancıların vardı galiba en son dimi?
İyiyim canım evet sancılarım vardı şuan kasılmalarım devam ediyor . Ağrılıya döndü ama artık normal bakıyorum. Artık alıştırıyor sanırım. Salıya çektim randevuyu

Sen epidural mi oldun? Ben genel anestezi aldım ama anesteziden zor uyanıyorum. Bu sefer epidural olmak istiyorum ama ya aklıma karnımı kestikleri gelip heyecanlanırsam diye korkuyorum.
Bende bazen bundan korkuyorum aklına getirmemeye calış elimi dikerken gordum heyecan yaptım cunku daha once amelyatta ama şu an bunu hiç düşünmüyorum

Aynen epidural oldum canim keserken filan hic anlamiyorsun o an onu dusunmeidm ben hic yani. Basinda bi tane hemsire oluyor surekli seni dinleyen kontrol eden. Bi sikintin var mi diye sorup durmustu bana. Ama kafam sanki bira da bulanikti dogumda sakinlestirici mi beriler acaba diye dusundum yani

Bende bazen bundan korkuyorum aklına getirmemeye calış elimi dikerken gordum heyecan yaptım cunku daha once amelyatta ama şu an bunu hiç düşünmüyorum
Ben de öyle dirseğimden ameliyat oldum. Görmedim ama hep ağlamıştım. Doktor sürekli ağlamayın lütfen deyip duruyordu. Sallanıyordum herhalde ağlarken.

İyiyim canım evet sancılarım vardı şuan kasılmalarım devam ediyor . Ağrılıya döndü ama artık normal bakıyorum. Artık alıştırıyor sanırım. Salıya çektim randevuyu
Kasılmayı nasıl anlıyosun kuzum ya? Benım hafif karnım agrıyo bugun… doktor sancın olsa evde duramazsın demişti bana annemde dıyo sancı cok degısık oluyor diye

Ben histeroskopi, rahim filmi, sezaryen, 2 tane serklaj gecirdim simdiye kadar. Ilk serklajimda cok korkmustum ben de. Ama simdi o kadar alismisim ki en son serklaja sanki her gun ameliyathanedeymisim gibi girdim keske girse iste girmez

Kasılmayı nasıl anlıyosun kuzum ya? Benım hafif karnım agrıyo bugun… doktor sancın olsa evde duramazsın demişti bana annemde dıyo sancı cok degısık oluyor diye
Karnının belli bir bölgesi rahminin olduğu yer böyle semsert oluyor birden geriliyor taş gibi. Ağrısız sızısız olabiliyor. Ben derim nefes alıp veriyorum veya uzanıyorum zaten kısa bir süre sonra geçiyor. Bebek toplanması gibi düşünüyordum ilk başta ama öyle değilmiş.
Daha sonra yerini ağrılı kasılmalara yani sancılara bırakıyor doğum yaklaşınca

Kuzum bişey olmaz erken doğum riskin yoksa ben ikeadan dolap bakmaya gittim bebek için 25 dk rahat yürüdüm 17 mm rahım agzıyla sonra orda ikiz annesıyle tanıştım doğum kacıncı haftada olmuştu dedım 30. Haftada oldu senın ne işin var burda demez mi ben bi panikle arabaya koşmuşum var ya ama olmadı bişey üstünden 1 hafta gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…