- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.981
Histeroskopiye bende girdim o zaman cok duygusaldım ama rahımıme hiç dokundurma taraftarı degıldım o yuzden aslında aglayarak girdimBen histeroskopi, rahim filmi, sezaryen, 2 tane serklaj gecirdim simdiye kadar. Ilk serklajimda cok korkmustum ben de. Ama simdi o kadar alismisim ki en son serklaja sanki her gun ameliyathanedeymisim gibi girdimkeske girse iste girmez
Bir daha baktırmadım canım ama merak ediyorum şu an ne durumda. Kan tahlili yaptırırken ona da baktırayımBenide ilaçsız takip ettiler üç hafta sonra baktılar t4 daha da düştü ilaca başladım içmek istemedim ama endokrindeki hoca korkuttu beni içmek zorunda kaldım işe yaradıkı yükseldi bende anlamadım ki insanlarda tsh sıkıntılı bende sadece t4 benim gibi hiç duymamıştım bi seni duydum belki seninki ilaçsız düşmüyor sabitse ilaça gerek duymamıştır neyse kilo alınır verilir yapacak birşey yok sağlık olsun
Simdiye kadar vardi canim erken dogum riskim serklaj var. 21. Haftadan beri sanci var. Hatta dun okula gidecegim diye stres yaptim ya bis ey olursa diye aksam sanci cok olduKuzum bişey olmaz erken doğum riskin yoksaben ikeadan dolap bakmaya gittim bebek için 25 dk rahat yürüdüm 17 mm rahım agzıyla sonra orda ikiz annesıyle tanıştım doğum kacıncı haftada olmuştu dedım 30. Haftada oldu senın ne işin var burda demez mi ben bi panikle arabaya koşmuşum var ya ama olmadı bişey üstünden 1 hafta gecti
Bilmiyorum kuzum kan tahlili yaptırdığımda baktırıcam tekrarT4 düştüyse olabilir, tiroid hormonları dengelenmezse ya kilo aldırıyo ya zayıflatıyo ya ondandengelendi mi artık? Neyse az kaldı, en azından sağlıklı besleniyoruz öyle düşün
Yatmaktan korkma balım annen evde zatenYavrum Zeynep kamildeyim detaylı inceledi muayene yaptı nst deyim yine ufakta olsa sancı varsa sanıım yatış diyecek damar yolu açıldı tahliller alındı
Balım iyisindir inşallah tam geçmiş yapamadımSudem canım sorularını es geçmişim kusurs bakma ciğer geliştirici geçen hafta vurulmuştum evet
İlk nst için bi hastaneye gittim orda ebe muayene de etti doktorumla görüştü
Rahim düşmesi var diye o ebe söyledi
Sonra kendi hastaneme gittim doktorum başka yerde müdehale ettiremem dedi
Gittim direk yatış verdiler sorduk geceliği 7 bin sadece yatak parası e bunun ilacı müdehalesi derken 10 bini çok geçer dedi bankodaki kız bizde Zeynep kamile geldik
Şuan nst deyim em ufak bi sancı çıkarsa müdehale edecekler yada yatış verecekler bakalım
gamzem sanada cevaptı hepsi
Balım daffne den ne aldınız ben geçmiş yapacak zamanım yok.Kızlar bugün hiç giremedim siteye
Bir Allahın kuluda nerede bizim Kaskade dememiş hasretimle yanmamışsınızgece gece dile kolay 40 sayfa okuyup geldim buralara
@samozlem canım dualarımız seninle inşallah herşey yoluna girer
S Seray94 tatlım sıkı sıkı tutmaya çalış bebişi içeride
Bana bir çare bulunmagnezyum 2 tane kullandığım halde 5 gündür kabızım şiştim çatlama noktasındayım yediğim incirin kayısının haddi hesabı yok ama bende tık yok . Bebek içeride sıkıştı bağırsakalromın doluluğundan şikayetçi yer açacağını sanarak sürekli tepiniyor ama nafile
@Sohrab tatlım daffne firmasına baktım yorumları görünce . Kendi sitesinde sattığı için fiyatının ürünün uygun olduğunu düşünüyorum .Hb de mağazası var aynı ürün yaklaşık 200 tl komisyon ve diğer giderlerden kaynaklı mağaza puanı yüksek sıkıntı bir firma olsa milllet acımaz linç ederdi
Ev işleri tüm günümüzü aldı bugün ama aklım hep gruptaydı
Bugün eşimle eve dip bucak temizliğe giriştik
Daha çok ben manevi destek oldum eşim işleri yaptıeşim salonun kanepelerini sildi camları sildi ele güne karşı berbart haldelerdi komşular beni camları görünce taşlayacak diye korkar olmuştum . Annemde yarın gelip mutfak dolaplarını silecek . Mundarlığım son bulacak amin
Kuzenim bana bebiş kıyafetleri ayıracağını söylemişti anneme getirmiş Allahtan bir sürü yeni doğan 3. -6-9 ay döneminde kullanabileceğim tertemiz güzel ürünler göndermiş . Bugün itibariyle kıyafet stoklarım tamammış oldu . Haftaya yıkatacağım kendi aldığım kıyafetlerde dahil tüm bebek kıyfertlrirnş
@Sohrab seninde arkadaşın yeni doğan kıyafetleri verecekti sana ağzını ufaktan yokla bence
. Daha dün bir dünya alt üst takım aldım . Bugün kuzenden gelenleri görünce almasaydımda olurmuş dedim . Yıkamaya başlıyorum haftaya diyebilirsin bir ağzını yokla arkadaşının
Şükür Bebek için hazırlıkları hızlandırdık
Bugün bebek odası için boya seçtik , duvar çıtalarını aldık . Yarın bebeğin odasındaki ıvır zıvırları boşaltacağız . İnş 2 haftaya dolap filanda gelirse artık yerleştirme moduna geçeriz
Balım iyi haberlerle gel inşallah
Balım nickin filan mı değişti bilmiyordum benimde 5.hamilelikYaşım 40. 6. Gebelik. 2. Çocuk olcak inşallah
Geçen seneki erken doğum olmasaydı. O iki yaşına gelince 3. Düşünüyordum aslında ama bu serklaj falan çok stresli geldi bana. Bi daha göze alamam.
Insallah izin verirler canimHisteroskopiye bende girdim o zaman cok duygusaldım ama rahımıme hiç dokundurma taraftarı degıldım o yuzden aslında aglayarak girdimtüp bebek ilaçlarından polip olmuş mecbur oldum. Rahım filmine 3 4 kere tek gittim hep. Serklajı bılmıyorum doğumda yanımda olsun ama eşim cok istıyorum bakalım doktor izin vercek mi
Ben düşünüyorum ama şartlar ayakta okadar saat durmama elvermiyorEğer çekim düşünüyorsan 28-32 en ideal haftalarmış hem karnın büyük hem ödem toplamamış oluyorsun gerçekten öyleymiş benim 34ten sonra yüzüm ellerim ödem topladı
Aynen kendimi sağlıklı besleniyorum diye motive ediyorumT4 düştüyse olabilir, tiroid hormonları dengelenmezse ya kilo aldırıyo ya zayıflatıyo ya ondandengelendi mi artık? Neyse az kaldı, en azından sağlıklı besleniyoruz öyle düşün
Kasılma oldugunda hemen bi magnezyum alsan yardımcı olur gibi geldi bilemiyorum kasılmalara bire bir magnezyum. Benımde akşam oldu galıba karnım sem serttı gerildi biraz hemen yağ sürdüm. Bugun karın ağrım var belki gece üşüttüm belkide rahımle alakalı bılemıyorumKarnının belli bir bölgesi rahminin olduğu yer böyle semsert oluyor birden geriliyor taş gibi. Ağrısız sızısız olabiliyor. Ben derim nefes alıp veriyorum veya uzanıyorum zaten kısa bir süre sonra geçiyor. Bebek toplanması gibi düşünüyordum ilk başta ama öyle değilmiş.
Daha sonra yerini ağrılı kasılmalara yani sancılara bırakıyor doğum yaklaşınca
Serklaj olunca rahım agzı acılmıyomuş zaten bence bebeğin durur senınle hiç merak etme panik yapma sakın olSimdiye kadar vardi canim erken dogum riskim serklaj var. 21. Haftadan beri sanci var. Hatta dun okula gidecegim diye stres yaptim ya bis ey olursa diye aksam sanci cok olduama en son doktora gittigimde erken dogum ihtimalin normal bir hamielyle ayni su an rahatla demisti doktorum. Ona guvendim geldim. Cok sukur simdi sanci kasilma yok. Hepimiz saglikla zamaninda alalim insallah bebeklerimizi kucagimiza
Ben serklaja girerken de ağladım. Tekniker çocuk dedi ki bu kadar şey yaşamışsın, alışmadın mı hala. Gitgide daha çok etkileniyorum sanki. Gerçi doğum güzel bişey, diğerleri kötüydü.Ben histeroskopi, rahim filmi, sezaryen, 2 tane serklaj gecirdim simdiye kadar. Ilk serklajimda cok korkmustum ben de. Ama simdi o kadar alismisim ki en son serklaja sanki her gun ameliyathanedeymisim gibi girdimkeske girse iste girmez
Aslında kaç adet elbiseyle cekılceksın falan ona da baglı ayakta kalma zamanın. Eger 2 adetle cekılceksen en fazla yarım saat kalırsın bi cekım yapacagın yerle konuş dinlendire dinlendire yaparlar cekımını. Bende cok istemıştım hatta ayakta durunca normalde cok yoruluyodum cekımde hiç yorulmadımBen düşünüyorum ama şartlar ayakta okadar saat durmama elvermiyor
Günlük alıyorum canım. Yapacak bişey yok artık kasılmaları hayatımızın parçası :)Kasılma oldugunda hemen bi magnezyum alsan yardımcı olur gibi geldi bilemiyorum kasılmalara bire bir magnezyum. Benımde akşam oldu galıba karnım sem serttı gerildi biraz hemen yağ sürdüm. Bugun karın ağrım var belki gece üşüttüm belkide rahımle alakalı bılemıyorum
İşte bencede diğerleri hep kotu seylerdi bu guzel bişey bir mucizeBen serklaja girerken de ağladım. Tekniker çocuk dedi ki bu kadar şey yaşamışsın, alışmadın mı hala. Gitgide daha çok etkileniyorum sanki. Gerçi doğum güzel bişey, diğerleri kötüydü.
Yok nickim değişmedi. 21. Haftada başladım buraya yazmaya. Ama baştan beri takip ediyorum sizi. Herkesi tanıyorumYatmaktan korkma balım annen evde zaten
Gözetim altında olman daha iyi
Balım iyisindir inşallah tam geçmiş yapamadım
Balım daffne den ne aldınız ben geçmiş yapacak zamanım yok.
Bir de sana ne sorcam DERMOAKRİF mağazası Trendyoldaki büyük harfle mavi yazı üstü yeşil logo
N11 deki küçük harflerle dermoaktif logoları da farklı bununki yeşil sarı yaprak
Bu mağazalar aynı mı soru olarak sordum cevap vermiyolar başka platforma yönlendirme yapamıyoruz filan diyorlar
Balım iyi haberlerle gel inşallah
Balım nickin filan mı değişti bilmiyordum benimde 5.hamilelik
Üzdüysem affet.
Kaç haftalık erken doğdu?
Ben gunlük magnezyum alıyorum ama benım hamileliğin başından beri ayagımda cekılme oluyo akşamları onu hissettiğim zaman hemen bi tane daha magnezyum alıyorum gecıverıyo o yuzden dedım kuzumGünlük alıyorum canım. Yapacak bişey yok artık kasılmaları hayatımızın parçası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?