2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben histeroskopi, rahim filmi, sezaryen, 2 tane serklaj gecirdim simdiye kadar. Ilk serklajimda cok korkmustum ben de. Ama simdi o kadar alismisim ki en son serklaja sanki her gun ameliyathanedeymisim gibi girdim keske girse iste girmez
Histeroskopiye bende girdim o zaman cok duygusaldım ama rahımıme hiç dokundurma taraftarı degıldım o yuzden aslında aglayarak girdim tüp bebek ilaçlarından polip olmuş mecbur oldum. Rahım filmine 3 4 kere tek gittim hep. Serklajı bılmıyorum doğumda yanımda olsun ama eşim cok istıyorum bakalım doktor izin vercek mi

Bir daha baktırmadım canım ama merak ediyorum şu an ne durumda. Kan tahlili yaptırırken ona da baktırayım

Simdiye kadar vardi canim erken dogum riskim serklaj var. 21. Haftadan beri sanci var. Hatta dun okula gidecegim diye stres yaptim ya bis ey olursa diye aksam sanci cok oldu ama en son doktora gittigimde erken dogum ihtimalin normal bir hamielyle ayni su an rahatla demisti doktorum. Ona guvendim geldim. Cok sukur simdi sanci kasilma yok. Hepimiz saglikla zamaninda alalim insallah bebeklerimizi kucagimiza

T4 düştüyse olabilir, tiroid hormonları dengelenmezse ya kilo aldırıyo ya zayıflatıyo ya ondan dengelendi mi artık? Neyse az kaldı, en azından sağlıklı besleniyoruz öyle düşün
Bilmiyorum kuzum kan tahlili yaptırdığımda baktırıcam tekrar

Yavrum Zeynep kamildeyim detaylı inceledi muayene yaptı nst deyim yine ufakta olsa sancı varsa sanıım yatış diyecek damar yolu açıldı tahliller alındı
Yatmaktan korkma balım annen evde zaten
Gözetim altında olman daha iyi
Balım iyisindir inşallah tam geçmiş yapamadım
Balım daffne den ne aldınız ben geçmiş yapacak zamanım yok.

Bir de sana ne sorcam DERMOAKRİF mağazası Trendyoldaki büyük harfle mavi yazı üstü yeşil logo

N11 deki küçük harflerle dermoaktif logoları da farklı bununki yeşil sarı yaprak

Bu mağazalar aynı mı soru olarak sordum cevap vermiyolar başka platforma yönlendirme yapamıyoruz filan diyorlar
sudem34 @d_g_g
Kızlar nst bitti doktora girmeyi bekliyorum
30 un üstüne çıkmadı bu sefer sancılar ufak oynamalar vardı
Çınar’da hareketlendi
Yatış vermez diye düşünüyorum Şuan
Balım iyi haberlerle gel inşallah
Yaşım 40. 6. Gebelik. 2. Çocuk olcak inşallah
Geçen seneki erken doğum olmasaydı. O iki yaşına gelince 3. Düşünüyordum aslında ama bu serklaj falan çok stresli geldi bana. Bi daha göze alamam.
Balım nickin filan mı değişti bilmiyordum benimde 5.hamilelik
Üzdüysem affet.
Kaç haftalık erken doğdu?

L Lmntbrdgi kız en sona seni bıraktım kontrol randevunu gördüm üstüne yazmışsındır diye alıntılamadım . Maşallah bebişin sağlıkla gelsin aklıma ilk gelen şey aldığı yenidoğan kıyafetleri bezleri olacak mı acaba diye geçirdim ne yalan söyleyeyim :)) ama neyseki başından biliyormuşsun kilolu ve boylu doğacağını.
Bu arada doktorun verdiği tarihe denk gelirse eşimle tanışma yıldönümümüze geliyor olacak

Bi komplikasyon olmazsa Bayrağı elimden alıyor gibisin
benden önce doğuracaksın bu gidişle

Insallah izin verirler canim

T4 düştüyse olabilir, tiroid hormonları dengelenmezse ya kilo aldırıyo ya zayıflatıyo ya ondan dengelendi mi artık? Neyse az kaldı, en azından sağlıklı besleniyoruz öyle düşün
Aynen kendimi sağlıklı besleniyorum diye motive ediyorum Kendim yapamazdım bunu sevdiğim şeyleri yeme konusunda ket vuramıyorum

Kasılma oldugunda hemen bi magnezyum alsan yardımcı olur gibi geldi bilemiyorum kasılmalara bire bir magnezyum. Benımde akşam oldu galıba karnım sem serttı gerildi biraz hemen yağ sürdüm. Bugun karın ağrım var belki gece üşüttüm belkide rahımle alakalı bılemıyorum

Serklaj olunca rahım agzı acılmıyomuş zaten bence bebeğin durur senınle hiç merak etme panik yapma sakın ol suyunun gelme olasılığı oluyomuş o neden oluyo pek anlamış degılım rahım agzında sorun yoksa sonucta ayyyyy inşalla kuzummm valla gununde gelseler

Kızlar bu hafta pek giremedim yeminle 2 gün okumayınca sayfa kabarıyordu maşallah bu hafta cumartesi de boş durmamışsınız yazışmışsınız :)

El insaf valla tüm yazılanları okumaya çalıştım ama üzerine gün geçince muhabbet dönmüştür diye yorumlamadım.
Yazacaklarımı da en sonra direkt etiketlerim
dedim onları da unuttum

35i doldurduğum için ben bi kaç gündür ufaktan gümüş kapak kullanımına başladım.

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

Bugün gidebilirsem kandilliye gideceğiz 100. Yıl kutlaması için boğazda geçit töreni olacak. Hem boğaz havası almış olurum.

Ben histeroskopi, rahim filmi, sezaryen, 2 tane serklaj gecirdim simdiye kadar. Ilk serklajimda cok korkmustum ben de. Ama simdi o kadar alismisim ki en son serklaja sanki her gun ameliyathanedeymisim gibi girdim keske girse iste girmez
Ben serklaja girerken de ağladım. Tekniker çocuk dedi ki bu kadar şey yaşamışsın, alışmadın mı hala. Gitgide daha çok etkileniyorum sanki. Gerçi doğum güzel bişey, diğerleri kötüydü.

Ben düşünüyorum ama şartlar ayakta okadar saat durmama elvermiyor
Aslında kaç adet elbiseyle cekılceksın falan ona da baglı ayakta kalma zamanın. Eger 2 adetle cekılceksen en fazla yarım saat kalırsın bi cekım yapacagın yerle konuş dinlendire dinlendire yaparlar cekımını. Bende cok istemıştım hatta ayakta durunca normalde cok yoruluyodum cekımde hiç yorulmadım benım uzun sürdü bi de hiç anlamadım bıle

Günlük alıyorum canım. Yapacak bişey yok artık kasılmaları hayatımızın parçası :)

Yok nickim değişmedi. 21. Haftada başladım buraya yazmaya. Ama baştan beri takip ediyorum sizi. Herkesi tanıyorum geçen sene 21. Haftada oldu doğum. Üzülmedim canım. Geçmiş artık. İnşallah bundan sonrası güzel olacak. Her şey insanlar için.

Günlük alıyorum canım. Yapacak bişey yok artık kasılmaları hayatımızın parçası :)
Ben gunlük magnezyum alıyorum ama benım hamileliğin başından beri ayagımda cekılme oluyo akşamları onu hissettiğim zaman hemen bi tane daha magnezyum alıyorum gecıverıyo o yuzden dedım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…