2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben serklaja girerken de ağladım. Tekniker çocuk dedi ki bu kadar şey yaşamışsın, alışmadın mı hala. Gitgide daha çok etkileniyorum sanki. Gerçi doğum güzel bişey, diğerleri kötüydü.
Insallah Rabbim kolaylastirsin hepimiz icin bu sureci kucagimiza aliverelim bebisleri diger detaylar unutulur

Doğrudur balım.
Benim yoğun olup az girdiğim aylarda gelmişsin gözden kaçmış demekki.
Damdan düşenin halinden damdan düşer hesabı.
Erken doğum benim zayıf noktam
Allah kimseye yaşatmasın herkes zamanında doğursun inşallah
Büyüğün 4 yaşında kız mıydı?

Bu arada parla gibi yapmamana sevindim

Ben gunlük magnezyum alıyorum ama benım hamileliğin başından beri ayagımda cekılme oluyo akşamları onu hissettiğim zaman hemen bi tane daha magnezyum alıyorum gecıverıyo o yuzden dedım kuzum
O huzursuz bacak çok sıkıntı ya benim gebelikten öncede vardı. Öyle olduğu zaman hemen ayak parmağını kendine doğru çek bacağının arkası gerilsin. Hemen açılıyor.

Ay alt tarafı dun aksam girmedim fazla misafir gelecek hazırlık yaptım neler olmus
S Seray94 çok geçmiş olsun inşallah iyisinizdir simdi çınarla S samozlem sana da çok geçmiş olsun csnim eve geçmişsin sanırım artık kendini yorma❤
Bizim grubun Bebisleri biraz sabırsız yada annelerini heyecanlandirmayi seviyorlar sanirim
Bende yine her zamanki gibi hemoroid belasiyla uğraşıyorum ☹ dun gece ufak çaplı sinir krizi yaşadım bıktım artık hamilelikten basurdan yeter artık diye ağlamışım eşim sakinlestirdi iyi ki var
Valla son zamanlar çok zormuş ben çok sıkıldım gercekten biran önce kavuşmak istiyorum oglusuma

Canım ben 2 tane mustela şampuan aldım tanesı 138 lıra

Canım eksik dua etme.
Bir an önce kavuşmak erken doğum olmasın yani. sağlıkla zamanında kolaylıkla diye dua et

Bızım ne kadar ortak yönümüz cıkıyor senınle, benım de 21 haftalık erken dogum var

Bakayım firma tanıdık gibi ben bişey aldım mı?
Kendi sitesinden mı aldın?
Hangi platformdan aldın?
Daffne.com dan aldımm, memnun kaldım canım, kargo hızlı ve özenliydi. Fiyatlar uygun, baska platformlarda daffne satıcısında fıyatlar aynı dıgerlerı gıbı, komısyon vs.eklendıgı ıcın, kendı sıtesınden al. Kargo ucretı cıkıyor sadece

Aynen her hafta bişi yapıp atıyorum bi hafta da anca biri

Çok geçmiş olsun kuzum. Bir ara ben de yaşamıştım hemoroid problemi. Benim doktorum peynirle çikolatayı kes, bilinmez ama asıl onlar yapar demişti. Kestim ve bende geçti. Belki sende geçmeyebilir tabi herkesin bünyesi farklı ama enazından daha fazla azıtmaz. İşine karışır gibi oldu bir anda mudahale ettim kusura bakma. Görünce dayanamadım

Kabizliktan dolayi oluyorsa hemoroid probiyotik al canim. Gecen bi kac gun probiyotigi aksatmistim ben nile kabiz oldum. Normal sartlarda hic kabiz olmam sanirim kullandigimiz demir takviyeleri kabizliga sebep oluyor

Çok teşekkür ederim. Bin şükür sen nasılsın iyisin demi

2 gündür iyiyim çok şükür ama ayın 27’sinde doğumun başladığına emindim şöyleliydi sancılar, regl ağrısı, dizlere kadar vuran bel ağrısı. (O gün çok az süpürge yapayım dedim) kızlar doktor yat diyorsa gerçekten de yatmak lazım

Eklentiler

• IMG_3359.webp
    10 KB · Görüntüleme: 47

Kız Allah seni ya ahshajsja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…