2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Amin ben çok yüzümden alıyorum çok hoşlanmıyorum
Al benden de o kadar meger cok aynı yönlerimiz varmış gel bacım sarılalım birbirimize destek olalım yüz egzersizi yaparız dogumdan sonra hep yaparız ama icraat olmaz bende sen yine de bana güvenme gaza getiririm ama kendim uygular miyim aslaaa

23:00 civarında uykum geliyor ama sabah 7 olmadan kalkmak zorundayım ama yetiyor şimdilik.
Bir kaç gün öncesine kadar 20 dakikalık molalar da uyuyordum. Bugün nedense enerjim yerinde 9+0
İşi olana ya da çocuğu olana daha da sabırlar diliyorum gerçekten zor işmiş neyse 9. Haftama az kaldı benim de enerjim gelir inşallah

Kızlar selam benimde 8.haftam bitiyor yarın ama alnım çok kötü oldu pütür pütür küçük sivilcelerle doldu anlayamadım. Hiç öyle olan var mı aranızda ? Bu arada hiç hamile gibi değilim şükür bulantım tiksinmem yok açım sürekli tuvalete gidiyorum yorgunumluğum arttı dünden beri ve çok uyuyorum üzülüyorum da böyle olunca eşimi sürekli yalnız bırakmış oluyorum ama gözlerim kapanıyor

bnim doktorumda tam bi sağlıklı yaşam koçu büyük ihtimal yarın bana çok kızıcak ama yapabildiğim tek şey günde 20 tane sigaradan 3 e düşürebilmek oldu ki bu bile beni çok etkiliyor sigara kullanmayan insanları en çok hamilelikte çok imrendim

arkadaşlar ben izmirdenim sizler nerelerdensiniz. bir de 5 /6haftalarda benım gıbı lekelenme yaşayan oldu mu süreç nasıl ilerledi doktorunuz ne dedi

bıraksalar uyuyacağım da çalışıyorum salak gibiyim çaktırmamaya çalışıyorum ama ne fayda

Beta iki gün önce 1007 çıkmıştı ama bugünkü idrar testi hala silik bu değerlere koyu olması gerekmez miydi ya

Eklentiler

• 20230504_162814.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 62
Merhabalar 5+5 deyiz vajinamda dudaklarda mor renkli sivilce gibi siğil mi desem internetten baktim genital varis yazıyor önemli birsey mi aklım takıldı perşembe doktora gidicem

Allah yardımcımız olsun aahaja bebek geliştirmek zormuş
Uykuyu duymustum mide bulantisi ztn ama mesela ben yuruyemiyorum. Dun biraz yuruyelim dedik ben perisan agrilar girdi ki ben manyaklar gibi spor yapardim acaip hareketliydim fln .. sindi yemek yapmaya halim yok. İnsanin icinde bisey gelistirmesi gercekten zormus ya. Vucudun adapte olmasi fln

Vallah şanslısın canım bol bol uyu ben bilgisayar karşısında uyuya kalçam bir gün

Hayatım Allen Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını öneriyorum. Kitabı daha yarıladım ama artık sigara içmek istemiyor canım kitap bitene kadar içmeye devam et diyor. Zoraki dediği için bir iki tane içiyorum. Ama sonunda eminim ki bırakacağım. Şimdiden sigaraya karşı bir aşerme, içme ihtiyacı, nikotin eksikliği hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…