- 30 Aralık 2019
- 1.321
- 2.127
- 133
- 34
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.761
Al benden de o kadar meger cok aynı yönlerimiz varmış gel bacım sarılalım birbirimize destek olalım yüz egzersizi yaparız dogumdan sonraAminben çok yüzümden alıyorum çok hoşlanmıyorum
Al benden de o kadar meger cok aynı yönlerimiz varmış gel bacım sarılalım birbirimize destek olalım yüz egzersizi yaparız dogumdan sonrahep yaparız ama icraat olmaz bende sen yine de bana güvenme gaza getiririm ama kendim uygular miyim aslaaa
11. Hafta görüyorum ordaaaaaaaa benim daha yolum uzun demek kiBende böyleyim haftalardır sabırsızlıkla enerjimin gelmesini bekliyorum
Bnde sindi yata uzandim dayanamicam diyip
İşi olana ya da çocuğu olana daha da sabırlar diliyorum gerçekten zor işmiş23:00 civarında uykum geliyor ama sabah 7 olmadan kalkmak zorundayım ama yetiyor şimdilik.
Bir kaç gün öncesine kadar 20 dakikalık molalar da uyuyordum. Bugün nedense enerjim yerinde9+0
Ben görüştüm kaçırmışım sorunuzu. Bana azalt bile demedi ilk 12 hafta o kadar önemli ki diyip acıyarak baktıdr. Kaan Kocatepe’nin kitabını okuyorum gebelik için orda da evet önemli bırakmak gerekir ama o şekilde strese girersek sigaradan daha çok zarar verebileceğimizi azaltabildiğimiz kadar azaltmamız gerektiğini 10 dalı asla geçmemesi gerektiğini söylüyor. Benim 6-7 dal en fazla bol su içip ve yoğurt yiyorum etkisi azalsın diye
bıraksalar uyuyacağım da çalışıyorum salak gibiyim çaktırmamaya çalışıyorum ama ne faydaKızlar siz de benim gibi uyuyor musunuz? Öğlen 12’de kalktım kahvaltı vs 3’te yine yattım 4’te kalktım muhtemelen akşam 7-8 gibi yine kaykılırım. Çalışan arkadaşlara sabır diliyorum. Enerji namına bir şey kalmadı sifır sifır sifır
Mecbur olunca yapacak birsey kalmıyor tatlımİşi olana ya da çocuğu olana daha da sabırlar diliyorum gerçekten zor işmişneyse 9. Haftama az kaldı benim de enerjim gelir inşallah
Bir önceki kaset teste göre nasıl iki gün önce ki canım?Beta iki gün önce 1007 çıkmıştı ama bugünkü idrar testi hala silik bu değerlere koyu olması gerekmez miydi ya
Bende izmirdeyim canimarkadaşlar ben izmirdenim sizler nerelerdensiniz. bir de 5 /6haftalarda benım gıbı lekelenme yaşayan oldu mu süreç nasıl ilerledi doktorunuz ne dedi
Yok bence normal canim. Idrar testinin ertesi gunu kan verdigimde 1000 li bir sey cikmisti. Seninkinden cok daha silikti. Zor seciliyordu. 2. Kere kan vermedin mi?Beta iki gün önce 1007 çıkmıştı ama bugünkü idrar testi hala silik bu değerlere koyu olması gerekmez miydi ya
Yok orası önde o zaman bugün tam 10. Haftadayız11. Hafta görüyorum ordaaaaaaaa benim daha yolum uzun demek kine ev iş, ne yemek pelte gibiyim ya
Uykuyu duymustum mide bulantisi ztn ama mesela ben yuruyemiyorum. Dun biraz yuruyelim dedik ben perisanAllah yardımcımız olsun aahaja bebek geliştirmek zormuş
Vallah şanslısın canım bol bol uyu ben bilgisayar karşısında uyuya kalçam bir günKızlar siz de benim gibi uyuyor musunuz? Öğlen 12’de kalktım kahvaltı vs 3’te yine yattım 4’te kalktım muhtemelen akşam 7-8 gibi yine kaykılırım. Çalışan arkadaşlara sabır diliyorum. Enerji namına bir şey kalmadı sifır sifır sifır
İşten gelip yemeği yapıp bayılıyorum resmenİşi olana ya da çocuğu olana daha da sabırlar diliyorum gerçekten zor işmişneyse 9. Haftama az kaldı benim de enerjim gelir inşallah
Hayatım Allen Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını öneriyorum. Kitabı daha yarıladım ama artık sigara içmek istemiyor canımbnim doktorumda tam bi sağlıklı yaşam koçu büyük ihtimal yarın bana çok kızıcak ama yapabildiğim tek şey günde 20 tane sigaradan 3 e düşürebilmek oldu ki bu bile beni çok etkiliyor sigara kullanmayan insanları en çok hamilelikte çok imrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?