2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
arkadaşlar ben izmirdenim sizler nerelerdensiniz. bir de 5 /6haftalarda benım gıbı lekelenme yaşayan oldu mu süreç nasıl ilerledi doktorunuz ne dedi
bıraksalar uyuyacağım da çalışıyorum salak gibiyim çaktırmamaya çalışıyorum ama ne fayda
Masa başı iş mi bari? ben de İzmir’deyim. Doktorunuz kim??

Kızlar mide bulantısı gecmeyen gebelikte oluyomuş 9 ay bulantı oluyomuş başına gelen ya da etraftan goren var mı? Korkuyorum gecmıcek diye

Bakalım ne zaman geçecek bu hallerimiz ben de dün yürüyüş bandına bindim 20 dkda mahvolduk yavaş olmasına rağmen. Doktorum da illa yürü diyor
Vallah şanslısın canım bol bol uyu ben bilgisayar karşısında uyuya kalçam bir gün
Çocuk yapmak için bu sene işi bırakmıştım öğretmendim okulda olsam uyuya kalırdım herhaldee
İşten gelip yemeği yapıp bayılıyorum resmen
Tahmin edebiliyorum helal olsun ama hala yemek yapabiliyor olmak

Benimki de dedi ama gecen haftasonu hicbisey yapmiyoken bi kanama oldu. Dun de azicik yurumeye kasigima bicak saplanir gibi olunca 12. Haftaya kdr biraktim ben riske girmemek icin. Hamile Pilates dersi veren bikac hocayla konustum onlarda 12yi bitirince dedi. Bekliyim diyorum.

Bende bugün kalbini dinlemeye gittim. Duydum da küt küt atiyordu. Yolk keseside var. Ama malesef kese çok kucuk kalmis. Doktorum umutlu konusmadi.bebege göre çok çok kucuk dedi. Zaten melegimde sıkışmış gibi gozukuyordu Bende umudumu kestim artık.her hafta kontrolum olacakmis. Kese ölçülcekmis. O güzel heyecanimin yerini korku tedirginlik aldi artik. Rabbim nasip etmeyecekse var bir sebebi demek. Hakkimda hayırlısı olsun. Cok üzgünum
Rabbim hepinizin saglikla gebelik sürecinin ilerlemesini nasip etsin

Yaa öyleyse dikkatli olmakta yarar var tabii. Ben de çok istiyorum hamile yoga ya da pilatesine başlamak ama ilk trimesterı bitirmek gerekiyormuş yaz gelsin hızlı geçer zaman inşallah

Kaçıncı haftadasınız acaba? Ultrason fotoğrafınız var mı? Umarım güzel sonuçlanır her şey sizin için

Orası biraz daha pahalı diye duymuştum ben 565 veriyorum bir muayene bir ücretsiz orası nasıl acaba
1250 diye hatırlıyoruz eşimle ama en son bebek kontrolünde eşim 800 vermiş anlayamadım nasıl hesaplanıyor ama 20 gün ücretsiz kontrol randevuları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…