- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.781
arkadaşlar ben izmirdenim sizler nerelerdensiniz. bir de 5 /6haftalarda benım gıbı lekelenme yaşayan oldu mu süreç nasıl ilerledi doktorunuz ne dedi
Masa başı iş mi bari?bıraksalar uyuyacağım da çalışıyorum salak gibiyim çaktırmamaya çalışıyorum ama ne fayda
Mecbur olunca yapacak birsey kalmıyor tatlımçocuk da var işte
Ay bunu konuşmuştuk hatırladımYok orası önde o zaman bugün tam 10. Haftadayızbende hiçbişey yapamıyorum sağlık ocağına rutin kan vermeye bile gidemedim 3 haftadır
Bakalım ne zaman geçecek bu hallerimizUykuyu duymustum mide bulantisi ztn ama mesela ben yuruyemiyorum. Dun biraz yuruyelim dedik ben perisanagrilar girdi ki ben manyaklar gibi spor yapardim acaip hareketliydim fln .. sindi yemek yapmaya halim yok. İnsanin icinde bisey gelistirmesi gercekten zormus ya. Vucudun adapte olmasi fln
Çocuk yapmak için bu sene işi bırakmıştım öğretmendimVallah şanslısın canım bol bol uyu ben bilgisayar karşısında uyuya kalçam bir gün
Tahmin edebiliyorumİşten gelip yemeği yapıp bayılıyorum resmen
Bende izmirdeyimMasa başı iş mi bari?ben de İzmir’deyim. Doktorunuz kim??
Benimki de dedi ama gecen haftasonu hicbisey yapmiyoken bi kanama oldu. Dun de azicik yurumeye kasigima bicak saplanir gibi olunca 12. Haftaya kdr biraktim ben riske girmemek icin. Hamile Pilates dersi veren bikac hocayla konustum onlarda 12yi bitirince dedi. Bekliyim diyorum.Bakalım ne zaman geçecek bu hallerimizben de dün yürüyüş bandına bindim 20 dkda mahvolduk yavaş olmasına rağmen. Doktorum da illa yürü diyor
Çocuk yapmak için bu sene işi bırakmıştım öğretmendimokulda olsam uyuya kalırdım herhaldee
Tahmin edebiliyorumhelal olsun ama hala yemek yapabiliyor olmak
Ben İrenbe’ye gidiyorum, kadın doğum ve tüp bebek merkezi ama Medicana’ya geçeceğim gibi gözüküyorBende izmirdeyimİzmirde ki kızçeler nereye gidiyorsunuz ben ekole gidiyorum ama yarın için devlete randevu aldım
Yaa öyleyse dikkatli olmakta yarar var tabii. Ben de çok istiyorum hamile yoga ya da pilatesine başlamak ama ilk trimesterı bitirmek gerekiyormuşBenimki de dedi ama gecen haftasonu hicbisey yapmiyoken bi kanama oldu. Dun de azicik yurumeye kasigima bicak saplanir gibi olunca 12. Haftaya kdr biraktim ben riske girmemek icin. Hamile Pilates dersi veren bikac hocayla konustum onlarda 12yi bitirince dedi. Bekliyim diyorum.
Kaçıncı haftadasınız acaba? Ultrason fotoğrafınız var mı? Umarım güzel sonuçlanır her şey sizin içinBende bugün kalbini dinlemeye gittim. Duydum da küt küt atiyordu. Yolk keseside var. Ama malesef kese çok kucuk kalmis. Doktorum umutlu konusmadi.bebege göre çok çok kucuk dedi. Zaten melegimde sıkışmış gibi gozukuyordu Bende umudumu kestim artık.her hafta kontrolum olacakmis. Kese ölçülcekmis. O güzel heyecanimin yerini korku tedirginlik aldi artik. Rabbim nasip etmeyecekse var bir sebebi demek. Hakkimda hayırlısı olsun. Cok üzgünum
Rabbim hepinizin saglikla gebelik sürecinin ilerlemesini nasip etsin
Orası biraz daha pahalı diye duymuştum ben 565 veriyorum bir muayene bir ücretsiz orası nasıl acabaBen İrenbe’ye gidiyorum, kadın doğum ve tüp bebek merkezi ama Medicana’ya geçeceğim gibi gözüküyor
Normalde 6+6 haftalik(tüp bebek)Kaçıncı haftadasınız acaba? Ultrason fotoğrafınız var mı? Umarım güzel sonuçlanır her şey sizin için
Ben de cana gidiyordum ama ekol sadık hocaya geçtimİzmirde ki kızçeler nereye gidiyorsunuz ben ekole gidiyorum ama yarın için devlete randevu aldım
1250 diye hatırlıyoruz eşimle ama en son bebek kontrolünde eşim 800 vermiş anlayamadım nasıl hesaplanıyorOrası biraz daha pahalı diye duymuştum ben 565 veriyorum bir muayene bir ücretsiz orası nasıl acaba
Anladım, umarım en yakın randevunuzda güzel sonuçlar alırsınızNormalde 6+6 haftalik(tüp bebek)
Kese 9mm
10 gün once 5mm di kese
Bebekte suan 6 +0 haftalik cikti.
Bende sadık hocaya gidiyorum çook memnunumBen de cana gidiyordum ama ekol sadık hocaya geçtim
1250 diye hatırlıyoruz eşimle ama en son bebek kontrolünde eşim 800 vermiş anlayamadım nasıl hesaplanıyorama 20 gün ücretsiz kontrol randevuları var.
Ben de şans eseri buldum öylesine 2.bir göz olsun diye gitmiştim ama çok pozitif birisi çok memnun kaldım onunla devam edeceğim inşallahBende sadık hocaya gidiyorum çook memnunum
10 günde 20 günde kim gidecekse artık?bizimde 10 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?