- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.801
Laparoskopi ne zaman oldunuz?Bende aynı şeyi düşünüyorum ama tedaviler sırasında çok şey duydum kendimde çok şey yaşadım. 2 kez histereskopi en son histereskopi+laparoskopi oldum. İki tüp bebek tuttu düşükle sonlandı. Bir kez de dış gebelik ameliyatı geçirdim laparoskopi yapacakken cihazda sorun olmuş açık ameliyata döndüler. Ama geçiyor, geçmeyen de geçecek. Evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda unuttacağız hepsini. Kötü bir şey düşünme bol bol dua etgönlünü ferah tut
Meyve tüketin, iyi geliyor.Ama ikizler de bi tik daha fazla olur bence normal olarak. Yani bildigimden degil de fikir yurutuyorum. Bn de aynen sabah olculuyorum ama kabizliktan dolayi wc olayi karisiyor. 9+1 deyim 1,4 (veya 1,2 bu sabah wc yoktu yine) okdr almisim ama tiroid yuksek cikti estrofermi yeni biraktim (tup oldugu icin)
Laparoskopiyi Eylül ayında oldum. Sizin dediğiniz kasılma sancı bebekten dolayı oluyordur. İki gün önce uzun süren sancım oldu ama çok şiddetli değildi adet olacakmışım gibiydi akşam başladı sabah geçti çok şükür.Laparoskopi ne zaman oldunuz?
Siz de sen arada hafif kasılma sancı oluyor mu?
Meyve tüketin, iyi geliyor.
Bende kimyasal gebelik geçirdiğimde psikolojik olarak dip olduğum noktada gitmiştim şimdi yeniden gebelik olunca hemen gittim süreç güzel gidiyor doğum ücretileri de bizim zamanımıza kadar uçmaz inşallah daha fazlaBen de şans eseri buldum öylesine 2.bir göz olsun diye gitmiştim ama çok pozitif birisi çok memnun kaldım onunla devam edeceğim inşallah
Haha ben hakkımı kullanmak için gidiyorum tam 10. Günde10 günde 20 günde kim gidecekse artık?önceden 1 aydı
Bende o aralıklarda gitmeyi planlıyorum eğer iyi bi dr bebiş iyi pozisyonda ve cihaz iyiyse bir tahminde bulunabilirKızlar benim merak ettiğim bir şey var şimdi benim bir daha ki randevuda 12+1 olacağız sizce cinsiyet görür mü doktor ?
Bu arada arkadaşıma 12. Haftada cinsiyetini söyledi ve sonrasında da değişmedi o yüzden ümitliyim bu konuda daBen de şans eseri buldum öylesine 2.bir göz olsun diye gitmiştim ama çok pozitif birisi çok memnun kaldım onunla devam edeceğim inşallah
Bu ilaçları niye verdi kanama için mikızlar doktora gittim bugün elhamdulillah belli belirsiz keseyi gördü ama herşey yolunda bir sorun görünmüyor dedi. beta verdim 5223 çıktı beş haftalık dedi duphaston+progesteron fitil+ prolutan depot iğne verdi üç günde bir yapılacak iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi
Bugün doktora gittim rahimde kanama alanı filan var mı dedim yok dedi kese henüz görülecek kadar fazla degil haftam 4+5 filan haftaya bu zamanlarda gözükür dedi bide beta hcg ve progesteron baktır dedi yarın için, aspirine devam dedi kırmızı renkli kanama olmadığı süreceHaber et.
Güzel haberlerle gel inşallah
Kaçıncı haftada sın ben 4.hafta içindeyim hep peçeteye az miktarda geliyor, doktor kırmızı olmadığı müddetçe sıkıntı yok hatta aspirinide yut dedi.off kızlar sımdı kahverengı lekelenme yasadım ya ınanılmaz gerıldım
Kan sulandırıcı mı içiyordun?Bugün doktora gittim rahimde kanama alanı filan var mı dedim yok dedi kese henüz görülecek kadar fazla degil haftam 4+5 filan haftaya bu zamanlarda gözükür dedi bide beta hcg ve progesteron baktır dedi yarın için, aspirine devam dedi kırmızı renkli kanama olmadığı sürece
Aşko valla mecbur. Sabahları sandviç yiyorum öğlenleri kuruyemiş vs. Akşam düzgün beslenmek lazımBakalım ne zaman geçecek bu hallerimizben de dün yürüyüş bandına bindim 20 dkda mahvolduk yavaş olmasına rağmen. Doktorum da illa yürü diyor
Çocuk yapmak için bu sene işi bırakmıştım öğretmendimokulda olsam uyuya kalırdım herhaldee
Tahmin edebiliyorumhelal olsun ama hala yemek yapabiliyor olmak
Benim 2 lı taramada 12.hafta söylemişti bir daha da değişmedi.Kızlar benim merak ettiğim bir şey var şimdi benim bir daha ki randevuda 12+1 olacağız sizce cinsiyet görür mü doktor ?
Benim 2 lı taramada 12.hafta söylemişti bir daha da değişmedi.
Doktorumun cihazları iyi alttan bakmadan keseyi vs gördü erkenden zaten randevu verdiğinde sordum bakacağız diyip güldü, inşallah bakalımBu arada arkadaşıma 12. Haftada cinsiyetini söyledi ve sonrasında da değişmedi o yüzden ümitliyim bu konuda da
O zaman bebiş doğru pozisyonda olursa muhtemelen öğrenirsiniDoktorumun cihazları iyi alttan bakmadan keseyi vs gördü erkenden zaten randevu verdiğinde sordum bakacağız diyip güldü, inşallah bakalım
Ayy inşallah ya çok heyecanlıyım ne olursa kabulüm ama insan merak ediyor ister istemez hayırlısıyla inşallahO zaman bebiş doğru pozisyonda olursa muhtemelen öğrenirsini
Tabi kii bende heyecanla bekliyorumAyy inşallah ya çok heyecanlıyım ne olursa kabulüm ama insan merak ediyor ister istemez hayırlısıyla inşallah
Bana hamile kalmayı düşündüğün andan itibaren aspirin başla demişti, kanama olunca ben bıraktım aspirini, doktor devam dedi, yok ikiz olunca beta hcg daha hızlı artmıyor mu zatenKan sulandırıcı mı içiyordun?
İkiz gebeliktir belki de.
Böyle düşünme canm geçer insallahKızlar mide bulantısı gecmeyen gebelikte oluyomuş 9 ay bulantı oluyomuş başına gelen ya da etraftan goren var mı? Korkuyorum gecmıcek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?