2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Laparoskopi ne zaman oldunuz?
Siz de sen arada hafif kasılma sancı oluyor mu?

Meyve tüketin, iyi geliyor.

Kızlar benim merak ettiğim bir şey var şimdi benim bir daha ki randevuda 12+1 olacağız sizce cinsiyet görür mü doktor ?

Laparoskopi ne zaman oldunuz?
Siz de sen arada hafif kasılma sancı oluyor mu?

Meyve tüketin, iyi geliyor.
Laparoskopiyi Eylül ayında oldum. Sizin dediğiniz kasılma sancı bebekten dolayı oluyordur. İki gün önce uzun süren sancım oldu ama çok şiddetli değildi adet olacakmışım gibiydi akşam başladı sabah geçti çok şükür.

Ben de şans eseri buldum öylesine 2.bir göz olsun diye gitmiştim ama çok pozitif birisi çok memnun kaldım onunla devam edeceğim inşallah
Bende kimyasal gebelik geçirdiğimde psikolojik olarak dip olduğum noktada gitmiştim şimdi yeniden gebelik olunca hemen gittim süreç güzel gidiyor doğum ücretileri de bizim zamanımıza kadar uçmaz inşallah daha fazla

Kızlar merhaba, 9+1iz şu anda yoğun kasık ağrılarım vardı bir kaç gündür. bugün de kontrolümüz vardı şükür kontrolde bebek gelişiminde sıkıntı çıkmadı doktor rahimde kanama alanı vs yok dedi gayet sağlıklı ilerliyoruz ve gelişiyormuş. Ama kızlar doktor her ihtimale karşı haftada 1 yapılmak üzere 3 kutu proluton iğne verdi. Endişelenme kötü birşey olduğu için değil tamamen tedbir amaçlı dedi. İğneyi yapıldım bol bol da dinleniyorum ama ağrılar bazen geçiyor bazen tekrar geliyor kasıklarım da ve alt karnımda oluyor.. bu şekilde olan var mı benim gibi? Dilerim normal bir süreçtir

Bu ilaçları niye verdi kanama için mi

Haber et.
Güzel haberlerle gel inşallah
Bugün doktora gittim rahimde kanama alanı filan var mı dedim yok dedi kese henüz görülecek kadar fazla degil haftam 4+5 filan haftaya bu zamanlarda gözükür dedi bide beta hcg ve progesteron baktır dedi yarın için, aspirine devam dedi kırmızı renkli kanama olmadığı sürece

Kan sulandırıcı mı içiyordun?
İkiz gebeliktir belki de.

Aşko valla mecbur. Sabahları sandviç yiyorum öğlenleri kuruyemiş vs. Akşam düzgün beslenmek lazım

Benim 2 lı taramada 12.hafta söylemişti bir daha da değişmedi.
Bu arada arkadaşıma 12. Haftada cinsiyetini söyledi ve sonrasında da değişmedi o yüzden ümitliyim bu konuda da
Doktorumun cihazları iyi alttan bakmadan keseyi vs gördü erkenden zaten randevu verdiğinde sordum bakacağız diyip güldü, inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…