- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.021
Epidurali bilmiorum. Ben normal istiyorum ama nirmalinde epidurali oluyormus. Solemezmiydi doktor Epidural olursa esin giremez die. Genel anestezide giremiyolwr diye biliyorum ben. Cars kontrol var sorarim unutmazsamEpiduralde de verıyo mu acibadem?
Moms green tavsiye ederim. Piyasadaki cogu urune gore en temiz icerikGünaydın hanımlarpek yazmıyorum ama okuyorum sayfaları aldıklarınızi tavsiyelerinizi takip etmeye çalışıyorum ama sizinde sık sık dile getirdiğiniz gibi pek sayfa birikiyor bir gün girmeyince ben arada kaçırdım sanırım bebek için hangi deterjanı tavsiye edersiniz en son en çok tavsiye edilen hangisiydi birde bebek şampuanı
Ayy bizde gidicez insallah. Uskudara gidelim dedik metroyla. Arabayla gidemeyiz cok trafik olur die orda inip izleyelim dedikKızlar bu hafta pek giremedim yeminle 2 gün okumayınca sayfa kabarıyordu maşallah bu hafta cumartesi de boş durmamışsınız yazışmışsınız :)
El insaf valla tüm yazılanları okumaya çalıştım ama üzerine gün geçince muhabbet dönmüştür diye yorumlamadım.
Yazacaklarımı da en sonra direkt etiketlerim
dedim onları da unuttum
35i doldurduğum için ben bi kaç gündür ufaktan gümüş kapak kullanımına başladım.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Bugün gidebilirsem kandilliye gideceğiz 100. Yıl kutlaması için boğazda geçit töreni olacak. Hem boğaz havası almış olurum.
Ya yavaş yavaş yapıyorum bende birden değil elli kere dinleniyorumAy nasıl temizlik yapabiliyorsunuz çok şaşırıyorum ben yemek yerken nefes nefese kalıp çok yoruldum diye koltuğa atıuorum kendimi
Ev ne alemde şuan baya bitirdin mi?Hayyy ruyamda doguruyodumm
O uyuyo ben sigara iciyorum hastane odasindaesim tutuyo filan. Bakiyorum sut gelio mu die aa gelmis cok ilginc diorum. Buarada bugun dogurmusum ayy cumhuriyetin 100. Yilinda dogdu diyorum. Kucagima aliyorum atiniyo kafasini fln kaldiriyo ya kizim bi dur sakin diyorum. Sonra ev hazir degil die aglamaya basliyorum napicaz bu cocugi sindi die. Amaaaan kafam bi karismis ki acaip bi ruyaydi. Kimseye de benzemiodu buarada. İcimden kimin cocugu bu ya. Fln diorum
Uf hic sevmem kabuslari
Benden maximum sigara böregi cıkarBu hafta da buzluk hazırlığı moduna girek
Dogum ve emzirme ruyalarini cok gorecegiz galiba doguma kadarHayyy ruyamda doguruyodumm
O uyuyo ben sigara iciyorum hastane odasindaesim tutuyo filan. Bakiyorum sut gelio mu die aa gelmis cok ilginc diorum. Buarada bugun dogurmusum ayy cumhuriyetin 100. Yilinda dogdu diyorum. Kucagima aliyorum atiniyo kafasini fln kaldiriyo ya kizim bi dur sakin diyorum. Sonra ev hazir degil die aglamaya basliyorum napicaz bu cocugi sindi die. Amaaaan kafam bi karismis ki acaip bi ruyaydi. Kimseye de benzemiodu buarada. İcimden kimin cocugu bu ya. Fln diorum
Uf hic sevmem kabuslari
Kiz niye kabus olsun, sag saglim dogmus, sut gelmis :) daha ne olsunHayyy ruyamda doguruyodumm
Uf hic sevmem kabuslari
Bende sigara böreği yaptım kiBenden maximum sigara böregi cıkar
Evet evet suan pimapenler boyanio ama pzts sali biter o da. Buhafta dolaplarin bi kismi gelicekmis. Ama yemek yapilir hale geldi ev ole soliym. Dun esim koltuklari yikadi bgn salonda da oturum baslar. Kaeyanin kiyafetleri yikandi utusu kaldiEv ne alemde şuan baya bitirdin mi?
Hahahahah benim bi versyonum. Normal ozmn bole ruyalar gormek bilincaltimiz sapitiyo heraldeDogum ve emzirme ruyalarini cok gorecegiz galiba doguma kadargecen gun ben de dogum yapmistim. Emziriyorum. Ama bebek 15 gunlukken yuruyor filan pesinden kosuyorum emzirecegim diye
Yav niye. Yeni dogan bebegi kucagimda tutamiyorum okdr kendini atiniyorki geri geri. Sanki superman dogurdumKiz niye kabus olsun, sag saglim dogmus, sut gelmis :) daha ne olsun
Benimde cikolata isini cozmem lazim bu hafta. İkramliklari vs. Kac gunde bayatlar sizce cikolata. Buhafta siparis versem mi diyorumAy dün dedim ya fotoğrafçılar dönmedi diye bugün sabah döndü bitanesi anlaştık gibi çok şüküray bu işide çıkarttım aradan
Benim daha 6-7 hafta var. Ama du siparisimi verdim. 21 derecede filan saklarsaniz bi sey olmaz dediler. Depoya koymayi dusunuyorum orasi serin oluyor bizimBenimde cikolata isini cozmem lazim bu hafta. İkramliklari vs. Kac gunde bayatlar sizce cikolata. Buhafta siparis versem mi diyorum
L Lmntbrdgi kız en sona seni bıraktım kontrol randevunu gördüm üstüne yazmışsındır diye alıntılamadım . Maşallah bebişin sağlıkla gelsin aklıma ilk gelen şey aldığı yenidoğan kıyafetleri bezleri olacak mı acaba diye geçirdim ne yalan söyleyeyim :)) ama neyseki başından biliyormuşsun kilolu ve boylu doğacağını.
Bu arada doktorun verdiği tarihe denk gelirse eşimle tanışma yıldönümümüze geliyor olacak
Bi komplikasyon olmazsa Bayrağı elimden alıyor gibisin
benden önce doğuracaksın bu gidişle
L Lmntbrdgi kız en sona seni bıraktım kontrol randevunu gördüm üstüne yazmışsındır diye alıntılamadım . Maşallah bebişin sağlıkla gelsin aklıma ilk gelen şey aldığı yenidoğan kıyafetleri bezleri olacak mı acaba diye geçirdim ne yalan söyleyeyim :)) ama neyseki başından biliyormuşsun kilolu ve boylu doğacağını.
Bu arada doktorun verdiği tarihe denk gelirse eşimle tanışma yıldönümümüze geliyor olacak
Bi komplikasyon olmazsa Bayrağı elimden alıyor gibisin
benden önce doğuracaksın bu gidişle
10 Kasım gibi sipariş versen gelmesi 17 kasımı falan bulurBenimde cikolata isini cozmem lazim bu hafta. İkramliklari vs. Kac gunde bayatlar sizce cikolata. Buhafta siparis versem mi diyorum
Ayy çok şükürEvet evet suan pimapenler boyanio ama pzts sali biter o da. Buhafta dolaplarin bi kismi gelicekmis. Ama yemek yapilir hale geldi ev ole soliym. Dun esim koltuklari yikadi bgn salonda da oturum baslar. Kaeyanin kiyafetleri yikandi utusu kaldi
10gun sonra kismet olursa hersey bitmis olur. Ztn dogumada 38 gun var yazio uygulama. Azicik erken gelse tam ucu ucuna olucak ama insallah olucak. Aglamiyorum artik en azindan nasil olucak die
Hahahahah benim bi versyonum. Normal ozmn bole ruyalar gormek bilincaltimiz sapitiyo heralde
Yav niye. Yeni dogan bebegi kucagimda tutamiyorum okdr kendini atiniyorki geri geri. Sanki superman dogurdumsigara ixiyorum hastane odasinda. Babasi kucagina alio ben bi alemlerdeyim. Poncik degildi yani ruya
bi 10 gün bekle bence ya havalar sıcak hala yaa bişi olmaz ama evde saklama şartları ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum bende kaşımın ortasında alcamBenimde cikolata isini cozmem lazim bu hafta. İkramliklari vs. Kac gunde bayatlar sizce cikolata. Buhafta siparis versem mi diyorum
Ciddi mana da çok sık ve uzun süreli olmuş çok geçmiş olsun2 gündür iyiyim çok şükür ama ayın 27’sinde doğumun başladığına emindimşöyleliydi sancılar, regl ağrısı, dizlere kadar vuran bel ağrısı. (O gün çok az süpürge yapayım dedim) kızlar doktor yat diyorsa gerçekten de yatmak lazım
Cuma günü 34+0 da kızım acil sezaryenle dünyaya geldi şuan solunum sıkıntısı nedeniyle yenidoğan yoğunbakımda ben taburcu oldum tüm anneler lütfen kızım için dua edin sağlıklı bir şekilde evine biran evvel gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?