2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Epiduralde de verıyo mu acibadem?
Epidurali bilmiorum. Ben normal istiyorum ama nirmalinde epidurali oluyormus. Solemezmiydi doktor Epidural olursa esin giremez die. Genel anestezide giremiyolwr diye biliyorum ben. Cars kontrol var sorarim unutmazsam
Moms green tavsiye ederim. Piyasadaki cogu urune gore en temiz icerik
Ayy bizde gidicez insallah. Uskudara gidelim dedik metroyla. Arabayla gidemeyiz cok trafik olur die orda inip izleyelim dedik

Hayyy ruyamda doguruyodumm
O uyuyo ben sigara iciyorum hastane odasinda esim tutuyo filan. Bakiyorum sut gelio mu die aa gelmis cok ilginc diorum. Buarada bugun dogurmusum ayy cumhuriyetin 100. Yilinda dogdu diyorum. Kucagima aliyorum atiniyo kafasini fln kaldiriyo ya kizim bi dur sakin diyorum. Sonra ev hazir degil die aglamaya basliyorum napicaz bu cocugi sindi die. Amaaaan kafam bi karismis ki acaip bi ruyaydi. Kimseye de benzemiodu buarada. İcimden kimin cocugu bu ya. Fln diorum
Uf hic sevmem kabuslari

Ev ne alemde şuan baya bitirdin mi?

Dogum ve emzirme ruyalarini cok gorecegiz galiba doguma kadar gecen gun ben de dogum yapmistim. Emziriyorum. Ama bebek 15 gunlukken yuruyor filan pesinden kosuyorum emzirecegim diye

Kiz niye kabus olsun, sag saglim dogmus, sut gelmis :) daha ne olsun

Ev ne alemde şuan baya bitirdin mi?
Evet evet suan pimapenler boyanio ama pzts sali biter o da. Buhafta dolaplarin bi kismi gelicekmis. Ama yemek yapilir hale geldi ev ole soliym. Dun esim koltuklari yikadi bgn salonda da oturum baslar. Kaeyanin kiyafetleri yikandi utusu kaldi
10gun sonra kismet olursa hersey bitmis olur. Ztn dogumada 38 gun var yazio uygulama. Azicik erken gelse tam ucu ucuna olucak ama insallah olucak. Aglamiyorum artik en azindan nasil olucak die
Dogum ve emzirme ruyalarini cok gorecegiz galiba doguma kadar gecen gun ben de dogum yapmistim. Emziriyorum. Ama bebek 15 gunlukken yuruyor filan pesinden kosuyorum emzirecegim diye
Hahahahah benim bi versyonum. Normal ozmn bole ruyalar gormek bilincaltimiz sapitiyo heralde
Kiz niye kabus olsun, sag saglim dogmus, sut gelmis :) daha ne olsun
Yav niye. Yeni dogan bebegi kucagimda tutamiyorum okdr kendini atiniyorki geri geri. Sanki superman dogurdum sigara ixiyorum hastane odasinda. Babasi kucagina alio ben bi alemlerdeyim. Poncik degildi yani ruya

Ay dün dedim ya fotoğrafçılar dönmedi diye bugün sabah döndü bitanesi anlaştık gibi çok şükür ay bu işide çıkarttım aradan
Benimde cikolata isini cozmem lazim bu hafta. İkramliklari vs. Kac gunde bayatlar sizce cikolata. Buhafta siparis versem mi diyorum

Benimde cikolata isini cozmem lazim bu hafta. İkramliklari vs. Kac gunde bayatlar sizce cikolata. Buhafta siparis versem mi diyorum
Benim daha 6-7 hafta var. Ama du siparisimi verdim. 21 derecede filan saklarsaniz bi sey olmaz dediler. Depoya koymayi dusunuyorum orasi serin oluyor bizim

Sen önden gidip bana ışık var mı söyleyeceksin daha ona göre gelecem ben

10 Kasım gibi sipariş versen gelmesi 17 kasımı falan bulur

Ayy çok şükür varya bi yük kalkıyor insanın üstünden
bi 10 gün bekle bence ya havalar sıcak hala yaa bişi olmaz ama evde saklama şartları ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum bende kaşımın ortasında alcam

Ciddi mana da çok sık ve uzun süreli olmuş çok geçmiş olsun

Canım benim, inşallah bir an önce bebeğin çıkar küvözden kavuşursunuz en kısa zamanda. Sen iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…