- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.041
Ciddi mana da çok sık ve uzun süreli olmuş çok geçmiş olsun
Allah analı babalı büyütsünCuma günü 34+0 da kızım acil sezaryenle dünyaya geldi şuan solunum sıkıntısı nedeniyle yenidoğan yoğunbakımda ben taburcu oldum tüm anneler lütfen kızım için dua edin sağlıklı bir şekilde evine biran evvel gelsin
Sen yine de doktoruna soyle muhtemelen nts gününü düşürür bir ihtimal de açıklık var mı diye bakarKuzum en son daha çok strese giriyorum diye kaydetmeyi bıraktım bile geceye kadar sürdü sonra uyuyakaldım sabah turp gibiydimsürekli 32. Hafta doğumlarını okudum internetten korkuma, çok korkunç bir gündü
Üyelik şifremi falan unutmuştum zaten. En son 2019’da girmişim. Ekim grubu wp döndü sonraDoğrudur balım.
Benim yoğun olup az girdiğim aylarda gelmişsin gözden kaçmış demekki.
Damdan düşenin halinden damdan düşer hesabı.
Erken doğum benim zayıf noktam
Allah kimseye yaşatmasın herkes zamanında doğursun inşallah
Büyüğün 4 yaşında kız mıydı?
Bu arada parla gibi yapmamana sevindim
Biliyorum zaten ocak grubunu da takip ediyordum. Sonra siz de buraya gelince ben de buraya yazmaya başladım.Bızım ne kadar ortak yönümüz cıkıyor senınle, benım de 21 haftalık erken dogum var
Ben de eşime söyledim marmaraya binip üsküdara gidelim diye, karşı çekyatta döndü arkasını en güzeli biz yatalım uyuyalım diyor. Marmarayda dönüşte oturmaya yer bulamazsın dedi.Epidurali bilmiorum. Ben normal istiyorum ama nirmalinde epidurali oluyormus. Solemezmiydi doktor Epidural olursa esin giremez die. Genel anestezide giremiyolwr diye biliyorum ben. Cars kontrol var sorarim unutmazsam
Moms green tavsiye ederim. Piyasadaki cogu urune gore en temiz icerik
Ayy bizde gidicez insallah. Uskudara gidelim dedik metroyla. Arabayla gidemeyiz cok trafik olur die orda inip izleyelim dedik
Of çok severim patatesli sigara böreğiBenden maximum sigara böregi cıkar
bize de dün ebe dedi ki her yemeğe kimyon serpin, bakliyat bile yemeyin diyorlar gaz yapar diye ama kış sebzelerinin çoğu gaz yapar zaten belki sizin bebeğinize yapmayacak deneyip göreceksiniz kimyon en iyi gaz çıkarıcıdır kimyon serpin her şeyi yeyin dedi. şeker helva süt yapar derler kesinlikle doğru değil helvayı yiyince içimiz yanıyor suyu bol içiyoruz o süt yapıyormuş. havuç inanılmaz süt yaparmış. hastane çantanıza kuru meyve atın dedi. dut kurusu kayısı kurusu komposto şeklinde bunları tüketicekmişiz meyve suyu yerine çok güzel süt yaparmış. Bağcılar Medipolün laktasyon polikliniği danışmanlığı ücretsizmiş kızlar istediğiniz zaman gelin dedi. lansinoha para vermeyin boşuna dedi önleyiciymiş onlar yalnızca en iyi meme ucu bakımını süt yaparmış. yara olmasına sebep olan şey yanlış emmeymiş eğer yanlış emerse hiçbir krem sizi kurtarmaz dedi. yara olduğunda da madecassol veriyorlarmış.Törende ogrencimin annesi ile karşılaştım köyde ebelik yapıyormuş ebe olmadığında bana yanında çörek otu götür dedi doğumdan sonra bol bol çiğne hiç gaz sıkıntısı yaşamazsin dedi
Yaa Allah yardımınız olsun inşallah kızınıza kavuşursunuz tez vakitteCuma günü 34+0 da kızım acil sezaryenle dünyaya geldi şuan solunum sıkıntısı nedeniyle yenidoğan yoğunbakımda ben taburcu oldum tüm anneler lütfen kızım için dua edin sağlıklı bir şekilde evine biran evvel gelsin
Bu gümüş kapakların bile tam fayda sağlaması için anne sütü ile temas etmesi gerekiyormuş. Yine de ayva çekirdeği jeli yapıp götürmekte fayda var ben o jelin ne kadar iyi geldiğine hayret etmiştimbize de dün ebe dedi ki her yemeğe kimyon serpin, bakliyat bile yemeyin diyorlar gaz yapar diye ama kış sebzelerinin çoğu gaz yapar zaten belki sizin bebeğinize yapmayacak deneyip göreceksiniz kimyon en iyi gaz çıkarıcıdır kimyon serpin her şeyi yeyin dedi. şeker helva süt yapar derler kesinlikle doğru değil helvayı yiyince içimiz yanıyor suyu bol içiyoruz o süt yapıyormuş. havuç inanılmaz süt yaparmış. hastane çantanıza kuru meyve atın dedi. dut kurusu kayısı kurusu komposto şeklinde bunları tüketicekmişiz meyve suyu yerine çok güzel süt yaparmış. Bağcılar Medipolün laktasyon polikliniği danışmanlığı ücretsizmiş kızlar istediğiniz zaman gelin dedi. lansinoha para vermeyin boşuna dedi önleyiciymiş onlar yalnızca en iyi meme ucu bakımını süt yaparmış. yara olmasına sebep olan şey yanlış emmeymiş eğer yanlış emerse hiçbir krem sizi kurtarmaz dedi. yara olduğunda da madecassol veriyorlarmış.
ben kremlerden almamıştım zaten ayva çekirdeği jeli yapacaktım çekirdek biriktiriyordumBu gümüş kapakların bile tam fayda sağlaması için anne sütü ile temas etmesi gerekiyormuş. Yine de ayva çekirdeği jeli yapıp götürmekte fayda var ben o jelin ne kadar iyi geldiğine hayret etmiştimtahin oluyor ya onun şişesinde yağ üste çıkıyor komşumuz da o göğüs yaralarımi geçirdi demişti
İnşallah bir an önce düzelirCuma günü 34+0 da kızım acil sezaryenle dünyaya geldi şuan solunum sıkıntısı nedeniyle yenidoğan yoğunbakımda ben taburcu oldum tüm anneler lütfen kızım için dua edin sağlıklı bir şekilde evine biran evvel gelsin
Insallah saglikla kavusursunuz canimCuma günü 34+0 da kızım acil sezaryenle dünyaya geldi şuan solunum sıkıntısı nedeniyle yenidoğan yoğunbakımda ben taburcu oldum tüm anneler lütfen kızım için dua edin sağlıklı bir şekilde evine biran evvel gelsin
Ben guvenemiyorum ya ev cok sicakBenim daha 6-7 hafta var. Ama du siparisimi verdim. 21 derecede filan saklarsaniz bi sey olmaz dediler. Depoya koymayi dusunuyorum orasi serin oluyor bizim
Evet havalarda sicak. Doğru diyosun. 10u gibi hallederiz onu da kismetseAyy çok şükürvarya bi yük kalkıyor insanın üstünden
bi 10 gün bekle bence ya havalar sıcak hala yaa bişi olmaz ama evde saklama şartları ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum bende kaşımın ortasında alcam
Evet suan bizde o muhabbeti yaptik. Oyuzden ben suan kahve iciorum kendisi asagi indi sen hazir oldugunda gel dediBen de eşime söyledim marmaraya binip üsküdara gidelim diye, karşı çekyatta döndü arkasını en güzeli biz yatalım uyuyalım diyor. Marmarayda dönüşte oturmaya yer bulamazsın dedi.
Aa olur mu senin desteğine ihtiyacım var de bence hemde bebeği orda görmek çok güzel bi duygu bunu beraber yaşayalım deNe guzel esin girmis. Esim asla istemiyor. Seni kesip biciyorlar ben orda nasil durayim dayanamam diyorbi sey gormezsin diyorum ama anlatamadim. Hem sen tek basina olursan daha guclu olursun ameliyathanede diyor
Ben de hiç almadım en güzeli en doğalıben kremlerden almamıştım zaten ayva çekirdeği jeli yapacaktım çekirdek biriktiriyordumcildim içinde gül suyuna katıp tonik niyetine kullanıyorum ben ayva çekirdeğini nemlendiricinin etkisini artırıyor
Saklayacak bi yer yoksa bekle canim. Bizim bodrum katta depomuz. Temiz ve serin oluyor. O yuzden aklimdan ciksin istedim. Cok tezcanliyim..aklimda bi sey varsa bitmeden rahat edemiyorumBen guvenemiyorum ya ev cok sicak
Evet havalarda sicak. Doğru diyosun. 10u gibi hallederiz onu da kismetse
Evet suan bizde o muhabbeti yaptik. Oyuzden ben suan kahve iciorum kendisi asagi indi sen hazir oldugunda gel dediarabayla bu saatte cikmaya karar verdik nasil. %35 trafik suan inanilmaz
İnşallah alıyorlardır canım ben üzüldüm bildiğin ondan da biraz cesaret almıştım doğumdaYa kızını ne guzel gormuşbende hayır derlerse cok üzülürüm ya
aynen öyleBen de hiç almadım en güzeli en doğalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?