2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende krem almadım ayva çekirdeğinden yapacam
ne biberon aldım ne pompa aldım ne krem aldım ne mama ne süt artırıcı. kaşık biberon aldım sadece illa emecek de emecek diyorum ben elimden geleni yapayım da emmezse yapacak bir şey yok

ne biberon aldım ne pompa aldım ne krem aldım ne mama ne süt artırıcı. kaşık biberon aldım sadece illa emecek de emecek diyorum ben elimden geleni yapayım da emmezse yapacak bir şey yok
Onları ne olur ne olmaz diye korkudan aldım

İnşallah sağlığıyla sihatiyle bir an önce evinize götürmek nasip olur
Çiğden mi aticaz ağzımıza acaba

Kizlar bende sürekli eşyaları çıkartıp değişik değişik yerleştiriyorum bir türlü başa çıkamadım, hastane cantasina alicaz geri yerleri değişecek, evde bakim çantasına koyuyorum, raflara çıkartıp diziyorum nasıl yapsam bilemedim, hastane cantasina pişik kremi, losyon, kulak çöpü fln alacak misiniz kac adet bez koyucaksiniz

6 tane bez
1 tane ıslak mendil
3 tane kullan at alt açma
1 tane 10 lu takım
1 tane 5 li takım
2 çorap
1 biberon
Emzik ve emzik kabı
1 pazen battaniye
1 kalın battaniye koydum bebek için

Pompa şu açıdan lazım oluyor. Mesela bebek şu kadar süre emsin, kalanı sağ içir diyor doktor. Ya da bizimki fototerapi almıştı sarılıktan dolayı ama memeyi bırakmıyordu, orda da doktor sağıp verin demişti.

Canım benim bildiğim tam tersi genelde alınmıyor da epiduralde alınıyor eş. Genelde sen zaten baygınsın eşin girmiş girmemiş farketmez çünkü hatta ben sırf bu sebeple ilkinde epidural oldum eşimde girsin doğuma diye

ben emzirme konusunda çok doğal ilerlemek taraftarıyım, çocuk doktorumunda böyle olmasını tercih edeceğim. en sağlıklı olan ve önerilen bebeğin kendisinin 20 25 dk emip bitirmesi. bana pompa birinden hediye geldi, gelmeseydi de ihtiyaç halinde ikinci el alacaktım. muhakkak bunlara ihtiyaç olabilir ki ihtiyaç için üretilmiş ürünler ama zaten gerektiğinde hastaneden de kiralanıyor. alışveriş olayını çok abarttığımızı düşünüyorum. her şeyi lazım olur diye alıyoruz ama sonrasında ihtiyacımız olmayacak çoğu şeye bir sürü para veriyoruz.

niye kız kocamız çocuğu görür bizim baygınlığımızdan ona ne ben sezeryan olursam kocamı isterdim sezeryana girmem seni keserlerken izleyemem diyo normal doğumda yanımda olmak istiyor ama normal doğumda da artık ben istemiyorum galiba cinsel yaşamımız etkilenir kaygısı başladı bir de benimki bayılabilir bana damar yolu açılırken fenalık geçirdi tırnağımı bile kesemiyor biraz minnoş bir tip

Canım gözün aydın ömürlü olsun bebişin birazcık erken geldiği için sıkıntı çekiyorsunuz şuanda inşallah biran önce tamamen iyileşip sağlıkla mutlulukla dönersiniz evinize

Aha
Önce face sonra wp he mi
Bizimde oğlumdaki grup face e döndü sonra siyaset konularına girdiler millet birbirine girdi dağıldı
Biliyorum zaten ocak grubunu da takip ediyordum. Sonra siz de buraya gelince ben de buraya yazmaya başladım. sudem34 diğer taraf biraz değişikti
Öğrendik kızların sayesinde
İyiymiş
Lansinoh önleyici derken neyi kastetti balım?
O kadar parayı boşa mı verdik

2015 te biz de once face sonra wp ti. Ama sonra bi tartisma oldu bizde de grup ikiye ayrildi. Bi yarisiyla hala konusuyoruz

bu bebek alışverişi döneminde yapılan bir hata bence. sonra mahrumiyet bölgesine girmiyoruz ki sonra da alınır ne olacak
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Eskiden bebekle ha deyince dışarı çıkılmıyor diye hazır ediliyormuş her şey. Ama şimdi bi tıkla kapında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…