- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.061
Bende krem almadım ayva çekirdeğinden yapacamaynen öyle
ne biberon aldım ne pompa aldım ne krem aldım ne mama ne süt artırıcı. kaşık biberon aldım sadece illa emecek de emecek diyorum ben elimden geleni yapayım da emmezse yapacak bir şey yokBende krem almadım ayva çekirdeğinden yapacam
Onları ne olur ne olmaz diye korkudan aldımne biberon aldım ne pompa aldım ne krem aldım ne mama ne süt artırıcı. kaşık biberon aldım sadece illa emecek de emecek diyorum ben elimden geleni yapayım da emmezse yapacak bir şey yok
bu bebek alışverişi döneminde yapılan bir hata bence. sonra mahrumiyet bölgesine girmiyoruz ki sonra da alınır ne olacakOnları ne olur ne olmaz diye korkudan aldım
Herşeye zam gelince onu da alayım dedimbu bebek alışverişi döneminde yapılan bir hata bence. sonra mahrumiyet bölgesine girmiyoruz ki sonra da alınır ne olacak
sen de haklısınHerşeye zam gelince onu da alayım dedim
İnşallah sağlığıyla sihatiyle bir an önce evinize götürmek nasip olurCuma günü 34+0 da kızım acil sezaryenle dünyaya geldi şuan solunum sıkıntısı nedeniyle yenidoğan yoğunbakımda ben taburcu oldum tüm anneler lütfen kızım için dua edin sağlıklı bir şekilde evine biran evvel gelsin
Çiğden mi aticaz ağzımıza acabaTörende ogrencimin annesi ile karşılaştım köyde ebelik yapıyormuş ebe olmadığında bana yanında çörek otu götür dedi doğumdan sonra bol bol çiğne hiç gaz sıkıntısı yaşamazsin dedi
Çiğden at ağzına çiğne bol bol dediİnşallah sağlığıyla sihatiyle bir an önce evinize götürmek nasip olur
Çiğden mi aticaz ağzımıza acaba
6 tane bezKizlar bende sürekli eşyaları çıkartıp değişik değişik yerleştiriyorum bir türlü başa çıkamadım, hastane cantasina alicaz geri yerleri değişecek, evde bakim çantasına koyuyorum, raflara çıkartıp diziyorum nasıl yapsam bilemedim, hastane cantasina pişik kremi, losyon, kulak çöpü fln alacak misiniz kac adet bez koyucaksiniz
Pompa şu açıdan lazım oluyor. Mesela bebek şu kadar süre emsin, kalanı sağ içir diyor doktor. Ya da bizimki fototerapi almıştı sarılıktan dolayı ama memeyi bırakmıyordu, orda da doktor sağıp verin demişti.ne biberon aldım ne pompa aldım ne krem aldım ne mama ne süt artırıcı. kaşık biberon aldım sadece illa emecek de emecek diyorum ben elimden geleni yapayım da emmezse yapacak bir şey yok
Canım benim bildiğim tam tersi genelde alınmıyor da epiduralde alınıyor eş. Genelde sen zaten baygınsın eşin girmiş girmemiş farketmez çünkü hatta ben sırf bu sebeple ilkinde epidural oldum eşimde girsin doğuma diyeEpidurali bilmiorum. Ben normal istiyorum ama nirmalinde epidurali oluyormus. Solemezmiydi doktor Epidural olursa esin giremez die. Genel anestezide giremiyolwr diye biliyorum ben. Cars kontrol var sorarim unutmazsam
Moms green tavsiye ederim. Piyasadaki cogu urune gore en temiz icerik
Ayy bizde gidicez insallah. Uskudara gidelim dedik metroyla. Arabayla gidemeyiz cok trafik olur die orda inip izleyelim dedik
ben emzirme konusunda çok doğal ilerlemek taraftarıyım, çocuk doktorumunda böyle olmasını tercih edeceğim. en sağlıklı olan ve önerilen bebeğin kendisinin 20 25 dk emip bitirmesi. bana pompa birinden hediye geldi, gelmeseydi de ihtiyaç halinde ikinci el alacaktım. muhakkak bunlara ihtiyaç olabilir ki ihtiyaç için üretilmiş ürünler ama zaten gerektiğinde hastaneden de kiralanıyor. alışveriş olayını çok abarttığımızı düşünüyorum. her şeyi lazım olur diye alıyoruz ama sonrasında ihtiyacımız olmayacak çoğu şeye bir sürü para veriyoruz.Pompa şu açıdan lazım oluyor. Mesela bebek şu kadar süre emsin, kalanı sağ içir diyor doktor. Ya da bizimki fototerapi almıştı sarılıktan dolayı ama memeyi bırakmıyordu, orda da doktor sağıp verin demişti.
Ay yine de tebrik ediyorum canım ben yemeği yapıyorum sadece aylardır o da kendimi iyi hissedersem. İşten geldiğim gibi koltukla bütünleşiyorumYa yavaş yavaş yapıyorum bende birden değil elli kere dinleniyorum
niye kız kocamız çocuğu görür bizim baygınlığımızdan ona neCanım benim bildiğim tam tersi genelde alınmıyor da epiduralde alınıyor eş. Genelde sen zaten baygınsın eşin girmiş girmemiş farketmez çünkü hatta ben sırf bu sebeple ilkinde epidural oldum eşimde girsin doğuma diye
Canım gözün aydın ömürlü olsun bebişin birazcık erken geldiği için sıkıntı çekiyorsunuz şuanda inşallah biran önce tamamen iyileşip sağlıkla mutlulukla dönersiniz evinizeCuma günü 34+0 da kızım acil sezaryenle dünyaya geldi şuan solunum sıkıntısı nedeniyle yenidoğan yoğunbakımda ben taburcu oldum tüm anneler lütfen kızım için dua edin sağlıklı bir şekilde evine biran evvel gelsin
AhaÜyelik şifremi falan unutmuştum zaten. En son 2019’da girmişim. Ekim grubu wp döndü sonrabüyük olan kız 5 yaşında şimdi.
Herkes kendi başına geleni biliyor. O konuda daha hassas oluyor. Neler neler gösteriyor hayat insana. Allah iyilerle be iyiliklerle karşılaştırsın.
Öğrendik kızların sayesindeBiliyorum zaten ocak grubunu da takip ediyordum. Sonra siz de buraya gelince ben de buraya yazmaya başladım.sudem34 diğer taraf biraz değişikti
İyiymişTörende ogrencimin annesi ile karşılaştım köyde ebelik yapıyormuş ebe olmadığında bana yanında çörek otu götür dedi doğumdan sonra bol bol çiğne hiç gaz sıkıntısı yaşamazsin dedi
Lansinoh önleyici derken neyi kastetti balım?bize de dün ebe dedi ki her yemeğe kimyon serpin, bakliyat bile yemeyin diyorlar gaz yapar diye ama kış sebzelerinin çoğu gaz yapar zaten belki sizin bebeğinize yapmayacak deneyip göreceksiniz kimyon en iyi gaz çıkarıcıdır kimyon serpin her şeyi yeyin dedi. şeker helva süt yapar derler kesinlikle doğru değil helvayı yiyince içimiz yanıyor suyu bol içiyoruz o süt yapıyormuş. havuç inanılmaz süt yaparmış. hastane çantanıza kuru meyve atın dedi. dut kurusu kayısı kurusu komposto şeklinde bunları tüketicekmişiz meyve suyu yerine çok güzel süt yaparmış. Bağcılar Medipolün laktasyon polikliniği danışmanlığı ücretsizmiş kızlar istediğiniz zaman gelin dedi. lansinoha para vermeyin boşuna dedi önleyiciymiş onlar yalnızca en iyi meme ucu bakımını süt yaparmış. yara olmasına sebep olan şey yanlış emmeymiş eğer yanlış emerse hiçbir krem sizi kurtarmaz dedi. yara olduğunda da madecassol veriyorlarmış.
2015 te biz de once face sonra wp ti. Ama sonra bi tartisma oldu bizde de grup ikiye ayrildi. Bi yarisiyla hala konusuyoruzAha
Önce face sonra wp he mi
Bizimde oğlumdaki grup face e döndü sonra siyaset konularına girdiler millet birbirine girdi dağıldı
Öğrendik kızların sayesinde
İyiymiş
Lansinoh önleyici derken neyi kastetti balım?
O kadar parayı boşa mı verdik
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Eskiden bebekle ha deyince dışarı çıkılmıyor diye hazır ediliyormuş her şey. Ama şimdi bi tıkla kapındabu bebek alışverişi döneminde yapılan bir hata bence. sonra mahrumiyet bölgesine girmiyoruz ki sonra da alınır ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?