- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 37
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.081
Ya babaları sırf bizim için alıyorlar bence hatta babalarda bizim ısrarımızla giriyor benceniye kız kocamız çocuğu görür bizim baygınlığımızdan ona neben sezeryan olursam kocamı isterdim sezeryana girmem seni keserlerken izleyemem diyo normal doğumda yanımda olmak istiyor ama normal doğumda da artık ben istemiyorum galiba cinsel yaşamımız etkilenir kaygısı başladı bir de benimki bayılabilir bana damar yolu açılırken fenalık geçirdi tırnağımı bile kesemiyor biraz minnoş bir tip
Zaten artık çıksak bile otoparkta binip otoparkta iniyoruz ya ben çok kıyafet almadım ihtiyaç olursa gider alırız hem hava değişikliği olurBen de sizin gibi düşünüyorum. Eskiden bebekle ha deyince dışarı çıkılmıyor diye hazır ediliyormuş her şey. Ama şimdi bi tıkla kapında.
Bende her sey elimin altında olsunculardanım, göğüs pompası, mama, kaşık biberon, temizleme pamuğu, çöp poşeti, buzdolabı poşeti, hemen kullandigimiz şeyleri posetleyip bavula atarsak bi yerlere temas etmesin diye6 tane bez
1 tane ıslak mendil
3 tane kullan at alt açma
1 tane 10 lu takım
1 tane 5 li takım
2 çorap
1 biberon
Emzik ve emzik kabı
1 pazen battaniye
1 kalın battaniye koydum bebek için
Kizlar bende sürekli eşyaları çıkartıp değişik değişik yerleştiriyorum bir türlü başa çıkamadım, hastane cantasina alicaz geri yerleri değişecek, evde bakim çantasına koyuyorum, raflara çıkartıp diziyorum nasıl yapsam bilemedim, hastane cantasina pişik kremi, losyon, kulak çöpü fln alacak misiniz kac adet bez koyucaksiniz
6 tane bez
1 tane ıslak mendil
3 tane kullan at alt açma
1 tane 10 lu takım
1 tane 5 li takım
2 çorap
1 biberon
Emzik ve emzik kabı
1 pazen battaniye
1 kalın battaniye koydum bebek için
Kızlar ben daha henüz hazırlamadım ama kontrole gittiğimde acıbadem böyle bir broşür hazırlamış, buna yaklaşık bir şey yaparım sanırım. Doğum yapılacak hastaneye sormak en iyisi bazı şeyleri veriyorlar hastaneden. Boşuna götürmemiş oluruzBende her sey elimin altında olsunculardanım, göğüs pompası, mama, kaşık biberon, temizleme pamuğu, çöp poşeti, buzdolabı poşeti, hemen kullandigimiz şeyleri posetleyip bavula atarsak bi yerlere temas etmesin diye
Bide 6 tane az olmaz mı canım iki saatte bir değiştirsek iki gun kalsak felan sanki 15 tane felan alsak anca
Şuan eşim mutfakta ben yattım maalesefAy yine de tebrik ediyorum canım ben yemeği yapıyorum sadece aylardır o da kendimi iyi hissedersem. İşten geldiğim gibi koltukla bütünleşiyorum
Ben devlette doğum yapicam gibi gözüküyor, bu listede kisaca anne her şeyini getirsin, bebegin çoğu şeyini biz veriyoruz demislerKızlar ben daha henüz hazırlamadım ama kontrole gittiğimde acıbadem böyle bir broşür hazırlamış, buna yaklaşık bir şey yaparım sanırım. Doğum yapılacak hastaneye sormak en iyisi bazı şeyleri veriyorlar hastaneden. Boşuna götürmemiş oluruzEki Görüntüle 3325495
Sut sağma pompasıni falan ben de koydum ilk gün 2 saatte 1 bez değiştirilir mi bilmiyorumBende her sey elimin altında olsunculardanım, göğüs pompası, mama, kaşık biberon, temizleme pamuğu, çöp poşeti, buzdolabı poşeti, hemen kullandigimiz şeyleri posetleyip bavula atarsak bi yerlere temas etmesin diye
Bide 6 tane az olmaz mı canım iki saatte bir değiştirsek iki gun kalsak felan sanki 15 tane felan alsak anca
Ya hastanede biberon dezenfekte etmiolsr die bisey okudum ben oyuzden aldimbu bebek alışverişi döneminde yapılan bir hata bence. sonra mahrumiyet bölgesine girmiyoruz ki sonra da alınır ne olacak
Cok az kaka ywptigi icin pisik kremine gerke yok die okudum ben losyona da gerek yok. Bez de 10fln yetio dediler hastane de verioKizlar bende sürekli eşyaları çıkartıp değişik değişik yerleştiriyorum bir türlü başa çıkamadım, hastane cantasina alicaz geri yerleri değişecek, evde bakim çantasına koyuyorum, raflara çıkartıp diziyorum nasıl yapsam bilemedim, hastane cantasina pişik kremi, losyon, kulak çöpü fln alacak misiniz kac adet bez koyucaksiniz
Ayni seyi yazdim ben deCanım benim bildiğim tam tersi genelde alınmıyor da epiduralde alınıyor eş. Genelde sen zaten baygınsın eşin girmiş girmemiş farketmez çünkü hatta ben sırf bu sebeple ilkinde epidural oldum eşimde girsin doğuma diye
Bizim wp grubu da biraz aşı covid vs gerginlik oldu. Ben kimseyle dalaşmadan işlerime yetişemiyorum diye çıktım. Bir iki arkadaşla konuşmaya devam ettik. Artık kimse bişey yazmıyor gruptan falan dediler. Öyle bitti galiba.Aha
Önce face sonra wp he mi
Bizimde oğlumdaki grup face e döndü sonra siyaset konularına girdiler millet birbirine girdi dağıldı
Öğrendik kızların sayesinde
İyiymiş
Lansinoh önleyici derken neyi kastetti balım?
O kadar parayı boşa mı verdik
Bana bu liste çok fazla geldi ben kabin valize ikimizinde eşyalarını koydum ebe arkadaşim var onunla da konuştum çok fazla bir şey getirme sonra geri götürürsun kullanmadan hem yük olur hem de bir daha onları yıka ütüle yapma dediKızlar ben daha henüz hazırlamadım ama kontrole gittiğimde acıbadem böyle bir broşür hazırlamış, buna yaklaşık bir şey yaparım sanırım. Doğum yapılacak hastaneye sormak en iyisi bazı şeyleri veriyorlar hastaneden. Boşuna götürmemiş oluruzEki Görüntüle 3325495
Ben her doktor kontrolünden sonra tatlılar pastalar dondurmalar yemeye gitcemZaten artık çıksak bile otoparkta binip otoparkta iniyoruz ya ben çok kıyafet almadım ihtiyaç olursa gider alırız hem hava değişikliği olur
Bana da ebe arkadaşim kutusundan çıkarıp veriyoruz bebeğe dedi yıkama vb yapamıyoruz demiştiYa hastanede biberon dezenfekte etmiolsr die bisey okudum ben oyuzden aldim
Cok az kaka ywptigi icin pisik kremine gerke yok die okudum ben losyona da gerek yok. Bez de 10fln yetio dediler hastane de verio
Ayni seyi yazdim ben de
Ben de pompayı doğduktan sonra okula döneceğim yarım günde olsa sabah akşam sağar sütümü bırakır giderim diye aldımPompa şu açıdan lazım oluyor. Mesela bebek şu kadar süre emsin, kalanı sağ içir diyor doktor. Ya da bizimki fototerapi almıştı sarılıktan dolayı ama memeyi bırakmıyordu, orda da doktor sağıp verin demişti.
izne ayrildin miBen de pompayı doğduktan sonra okula döneceğim yarım günde olsa sabah akşam sağar sütümü bırakır giderim diye aldım
Sen yine de doktoruna soyle muhtemelen nts gününü düşürür bir ihtimal de açıklık var mı diye bakar
Ben 32. Haftada ayrıldımizne ayrildin mi
Süt üretimi hızlanmaya başlıyor artıkKızlar bazen göğüslerim sızlıyor. İkisi aynı değil ama tek tek farklı zamanlarda sizlerde de var mı neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?