2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya babaları sırf bizim için alıyorlar bence hatta babalarda bizim ısrarımızla giriyor bence o yüzden genel olup da doğuma giren ben hiç duymadım

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Eskiden bebekle ha deyince dışarı çıkılmıyor diye hazır ediliyormuş her şey. Ama şimdi bi tıkla kapında.
Zaten artık çıksak bile otoparkta binip otoparkta iniyoruz ya ben çok kıyafet almadım ihtiyaç olursa gider alırız hem hava değişikliği olur

6 tane bez
1 tane ıslak mendil
3 tane kullan at alt açma
1 tane 10 lu takım
1 tane 5 li takım
2 çorap
1 biberon
Emzik ve emzik kabı
1 pazen battaniye
1 kalın battaniye koydum bebek için
Bende her sey elimin altında olsunculardanım, göğüs pompası, mama, kaşık biberon, temizleme pamuğu, çöp poşeti, buzdolabı poşeti, hemen kullandigimiz şeyleri posetleyip bavula atarsak bi yerlere temas etmesin diye
Bide 6 tane az olmaz mı canım iki saatte bir değiştirsek iki gun kalsak felan sanki 15 tane felan alsak anca

6 tane bez
1 tane ıslak mendil
3 tane kullan at alt açma
1 tane 10 lu takım
1 tane 5 li takım
2 çorap
1 biberon
Emzik ve emzik kabı
1 pazen battaniye
1 kalın battaniye koydum bebek için

Kızlar ben daha henüz hazırlamadım ama kontrole gittiğimde acıbadem böyle bir broşür hazırlamış, buna yaklaşık bir şey yaparım sanırım. Doğum yapılacak hastaneye sormak en iyisi bazı şeyleri veriyorlar hastaneden. Boşuna götürmemiş oluruz

Ay yine de tebrik ediyorum canım ben yemeği yapıyorum sadece aylardır o da kendimi iyi hissedersem. İşten geldiğim gibi koltukla bütünleşiyorum
Şuan eşim mutfakta ben yattım maalesef hffff içine edecek oranın ama yapacak bişi yok ayağa kalkacak halde değilim

Ben devlette doğum yapicam gibi gözüküyor, bu listede kisaca anne her şeyini getirsin, bebegin çoğu şeyini biz veriyoruz demisler

Sut sağma pompasıni falan ben de koydum ilk gün 2 saatte 1 bez değiştirilir mi bilmiyorum

bu bebek alışverişi döneminde yapılan bir hata bence. sonra mahrumiyet bölgesine girmiyoruz ki sonra da alınır ne olacak
Ya hastanede biberon dezenfekte etmiolsr die bisey okudum ben oyuzden aldim
Cok az kaka ywptigi icin pisik kremine gerke yok die okudum ben losyona da gerek yok. Bez de 10fln yetio dediler hastane de verio
Ayni seyi yazdim ben de

Bizim wp grubu da biraz aşı covid vs gerginlik oldu. Ben kimseyle dalaşmadan işlerime yetişemiyorum diye çıktım. Bir iki arkadaşla konuşmaya devam ettik. Artık kimse bişey yazmıyor gruptan falan dediler. Öyle bitti galiba.

Bana bu liste çok fazla geldi ben kabin valize ikimizinde eşyalarını koydum ebe arkadaşim var onunla da konuştum çok fazla bir şey getirme sonra geri götürürsun kullanmadan hem yük olur hem de bir daha onları yıka ütüle yapma dedi

Ya hastanede biberon dezenfekte etmiolsr die bisey okudum ben oyuzden aldim

Cok az kaka ywptigi icin pisik kremine gerke yok die okudum ben losyona da gerek yok. Bez de 10fln yetio dediler hastane de verio

Ayni seyi yazdim ben de
Bana da ebe arkadaşim kutusundan çıkarıp veriyoruz bebeğe dedi yıkama vb yapamıyoruz demişti

Ben de pompayı doğduktan sonra okula döneceğim yarım günde olsa sabah akşam sağar sütümü bırakır giderim diye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…