2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım eksik dua etme.
Bir an önce kavuşmak erken doğum olmasın yani. sağlıkla zamanında kolaylıkla diye dua et
Yaa kuzum o kadar sıkıldım ki iste öyle dua etmişim gerçekten çok zorlanıyorum artık agrilardan
Estagfurullah canim ne kusuru yardim etmek istiyorsun ☺İnanır mısın ikisini de hiç yemiyorum nerdeyse diyebilirim ne tetikliyor bilmiyorum kabız da değilim durup dururken aziyor kafayı yicem artik
Kabizliktan dolayi oluyorsa hemoroid probiyotik al canim. Gecen bi kac gun probiyotigi aksatmistim ben nile kabiz oldum. Normal sartlarda hic kabiz olmam sanirim kullandigimiz demir takviyeleri kabizliga sebep oluyor
Kabızliktan olmuyor kuzum ya tam tersine bir ara çok afedersin ishal oldum bir kereliğine o tetikledi sanırım ne yapacağımı şaşırdım gecmiyor ve çok ağrıyor ☹☹

Kızlar telefonuma yeni kavuştum gece müşahadeye almadılar
Sabah sekize kadar nst deydim Doğum hanede
Sekizde odaya alındım yatış verildi
Minimum iki gün dedi nstye girdim yine minik minik ama sık sancılar çıktı serum takılacak şimdi
Sancı olmadıkça müdehale etmeyecekler
Detaylı ultrasona girdim hatta doktor benim üzerimden asistana ders verdi bayaaa detay oldu
Doktor diyor ki niye korkuyorsun bu kadar doğacağı varsa vaktiyse zaten gelecek ilaç bile durduramaz o zaman hem dedi şöyle düşün vaktiyse doğamazsa iç kanama yapar
Öyle rahat konuştu ki rahatladım
Zeynep kamil on numara hastane kızlar tüm özelleri tek geçer ben size söyleyeyim
Şehir dışından gelen gebelerde var burda
Refakatçi yasak ama panik atağım olduğu için izin verdiler
Ama emin ellerdeyim gerçekten hemşiresinden doktoruna yatan hastalara kadar herkes çok iyi candan be yardımcı Burda o yüzden ablamı bile gönderdim
Anlayacağınız Şuan iyiyim sancılar gelip gelip gitse de paikolojik olarak rahatladım
He birde doktor dedi ki 32 haftayı geçtikten sonra tehlike olarak bakmıyoruz biz 34 hastalıkken bile Doğuma hazırmış bebekler
Tabi dedi doğsun diye bakmıyoruz olabildiğince durdurmak için çabalıyoruz
Yani kızlar bebek gelişimi haftasıyla uyumlu geride değilse korkacak birşeyimiz kalmamış şükürler olsun

Ben 15 tane bebek bezi koydum çünkü günlük 8 tane falan gidiyor demişler ilk günler için valizimde boş zaten sorun olmaz

Benimde cikolata isini cozmem lazim bu hafta. İkramliklari vs. Kac gunde bayatlar sizce cikolata. Buhafta siparis versem mi diyorum
Ben dün verdim.Ben bu hafta çok panikledim birden.Kasım ortasi gelecekmis gibi geliyor Hafta boyu birilerine yazdım çikolata, lohusa tacı,kapı süsü vs ilgisiz seyler icin herkes 15-20 gün diyor.O yüzden begendigim ne varsa siparişini verdim.Bi onden konusup tahmini teslim suresini almakta fayda var.Ona gore siparişinizi planlarsınız
Allah Yarabbi bana bir afakanlar basıyor uçan kuşa sinirleniyorum her şey gözüme batıyor herhalde bundan sonrası huysuzlukla geçecek
Bana aşırı duygusallık geldi sinir degil de.Herseye ağlıyorum herseye

Canım listen var mi tüm koyduklarının
İnşallah vaktiyle sağlığıyla kucağımıza alırız canım Rabbim dayanma gücü versin

Biliyorum zaten ocak grubunu da takip ediyordum. Sonra siz de buraya gelince ben de buraya yazmaya başladım. @sudem34 diğer taraf biraz değişikti
Burası cok cok daha ıyı ama deil mi
Of çok severim patatesli sigara böreği
Ben de yufka ıle yapılan herseyı severım az kaldı yıcez hepsınden, ayy ben şeyden korkuyorum bı de saglıklı yasam dıye alıstık, bı de yıyemezmısız onları

3 ay candida diyeti yapmis biri olarak soyluyorum hic de oyle olmayacak daha bi seveceksiniz. yiyemediklerinize duseceksiniz

Hastaneye gelirken yengem bir sürü börek sarma poğaça falan getirmişti. Öyle şeyler de iyi oluyor. Sezaryen olursanız siz yiyemezsiniz de eşiniz anneniz falan da gündüz gece çok uyumadığı için arada ağza atılıyor, misafire ikram ediliyor falan. Aklınızda bulunsun.

Seray canım sancıların kaç çıkıyor? Doktorun gerçekten çok güzel konuşmuş benim bile burda içim rahatladı yine çınara söyle azıcık daha dayansın ya

Ya keşke öyle olsa. Bir anda sağlıklı beslenmek istese canımız sadece
Burası iyi.

Cok sevindim canim benim iyi olmana ilaclarla sancin da duracak insallah

Çok şanslısın, bana hiç bir şey getiren olmaz buna eminim

Hemoroid için anneaanem sürekli patlıcan yemekleri yaparken patlıcanın yeşil başı varya onu da yemeğe atardı sen de dene istersen canim

Hayırlısıyla en uygun zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah canım doktorunun pozitif konuşması çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…