- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.101
Ay bu yine başladı hıçkırmaya yaSüt üretimi hızlanmaya başlıyor artık
Yaa kuzum o kadar sıkıldım ki iste öyle dua etmişim gerçekten çok zorlanıyorum artık agrilardanCanım eksik dua etme.
Bir an önce kavuşmak erken doğum olmasın yani.sağlıkla zamanında kolaylıkla diye dua et
Estagfurullah canim ne kusuru yardim etmek istiyorsun ☺İnanır mısın ikisini de hiç yemiyorum nerdeyse diyebilirim ne tetikliyor bilmiyorum kabız da değilim durup dururken aziyor kafayı yicem artikÇok geçmiş olsun kuzum. Bir ara ben de yaşamıştım hemoroid problemi. Benim doktorum peynirle çikolatayı kes, bilinmez ama asıl onlar yapar demişti. Kestim ve bende geçti. Belki sende geçmeyebilir tabi herkesin bünyesi farklı ama enazından daha fazla azıtmaz. İşine karışır gibi oldu bir anda mudahale ettim kusura bakma. Görünce dayanamadım
Kabızliktan olmuyor kuzum ya tam tersine bir ara çok afedersin ishal oldum bir kereliğine o tetikledi sanırım ne yapacağımı şaşırdım gecmiyor ve çok ağrıyor ☹☹Kabizliktan dolayi oluyorsa hemoroid probiyotik al canim. Gecen bi kac gun probiyotigi aksatmistim ben nile kabiz oldum. Normal sartlarda hic kabiz olmam sanirim kullandigimiz demir takviyeleri kabizliga sebep oluyor
Benim de arada birinden birinde oluyor, gögüs ucum ve etrafi yaniyormus gibi his olusuyor bir kac dakika…Kızlar bazen göğüslerim sızlıyor. İkisi aynı değil ama tek tek farklı zamanlarda sizlerde de var mı neden olabilir
Ben 15 tane bebek bezi koydum çünkü günlük 8 tane falan gidiyor demişler ilk günler için valizimde boş zaten sorun olmazBende her sey elimin altında olsunculardanım, göğüs pompası, mama, kaşık biberon, temizleme pamuğu, çöp poşeti, buzdolabı poşeti, hemen kullandigimiz şeyleri posetleyip bavula atarsak bi yerlere temas etmesin diye
Bide 6 tane az olmaz mı canım iki saatte bir değiştirsek iki gun kalsak felan sanki 15 tane felan alsak anca
Ben dün verdim.Ben bu hafta çok panikledim birden.Kasım ortasi gelecekmis gibi geliyorBenimde cikolata isini cozmem lazim bu hafta. İkramliklari vs. Kac gunde bayatlar sizce cikolata. Buhafta siparis versem mi diyorum
Bana aşırı duygusallık geldi sinir degil de.Herseye ağlıyorum herseyeAllah Yarabbi bana bir afakanlar basıyor uçan kuşa sinirleniyorum her şey gözüme batıyor herhalde bundan sonrası huysuzlukla geçecek
İnşallah vaktiyle sağlığıyla kucağımıza alırız canım Rabbim dayanma gücü versinYaa kuzum o kadar sıkıldım ki iste öyle dua etmişim gerçekten çok zorlanıyorum artık agrilardan
Estagfurullah canim ne kusuru yardim etmek istiyorsun ☺İnanır mısın ikisini de hiç yemiyorum nerdeyse diyebilirim ne tetikliyor bilmiyorum kabız da değilim durup dururken aziyor kafayı yicem artik
Kabızliktan olmuyor kuzum ya tam tersine bir ara çok afedersin ishal oldum bir kereliğine o tetikledi sanırım ne yapacağımı şaşırdım gecmiyor ve çok ağrıyor ☹☹
Burası cok cok daha ıyı ama deil miBiliyorum zaten ocak grubunu da takip ediyordum. Sonra siz de buraya gelince ben de buraya yazmaya başladım. @sudem34 diğer taraf biraz değişikti
Ben de yufka ıle yapılan herseyı severımOf çok severim patatesli sigara böreği
3 ay candida diyeti yapmis biri olarak soyluyorum hic de oyle olmayacakBurası cok cok daha ıyı ama deil mi
Ben de yufka ıle yapılan herseyı severımaz kaldı yıcez hepsınden, ayy ben şeyden korkuyorum bı de saglıklı yasam dıye alıstık, bı de yıyemezmısız onları
Seray canım sancıların kaç çıkıyor? Doktorun gerçekten çok güzel konuşmuş benim bile burda içim rahatladıKızlar telefonuma yeni kavuştum gece müşahadeye almadılar
Sabah sekize kadar nst deydim Doğum hanede
Sekizde odaya alındım yatış verildi
Minimum iki gün dedi nstye girdim yine minik minik ama sık sancılar çıktı serum takılacak şimdi
Sancı olmadıkça müdehale etmeyecekler
Detaylı ultrasona girdim hatta doktor benim üzerimden asistana ders verdi bayaaa detay oldu
Doktor diyor ki niye korkuyorsun bu kadar doğacağı varsa vaktiyse zaten gelecek ilaç bile durduramaz o zaman hem dedi şöyle düşün vaktiyse doğamazsa iç kanama yapar
Öyle rahat konuştu ki rahatladım
Zeynep kamil on numara hastane kızlar tüm özelleri tek geçer ben size söyleyeyim
Şehir dışından gelen gebelerde var burda
Refakatçi yasak ama panik atağım olduğu için izin verdiler
Ama emin ellerdeyim gerçekten hemşiresinden doktoruna yatan hastalara kadar herkes çok iyi candan be yardımcı Burda o yüzden ablamı bile gönderdim
Anlayacağınız Şuan iyiyim sancılar gelip gelip gitse de paikolojik olarak rahatladım
He birde doktor dedi ki 32 haftayı geçtikten sonra tehlike olarak bakmıyoruz biz 34 hastalıkken bile Doğuma hazırmış bebekler
Tabi dedi doğsun diye bakmıyoruz olabildiğince durdurmak için çabalıyoruz
Yani kızlar bebek gelişimi haftasıyla uyumlu geride değilse korkacak birşeyimiz kalmamış şükürler olsun
Ya keşke öyle olsa. Bir anda sağlıklı beslenmek istese canımız sadeceBurası cok cok daha ıyı ama deil mi
Ben de yufka ıle yapılan herseyı severımaz kaldı yıcez hepsınden, ayy ben şeyden korkuyorum bı de saglıklı yasam dıye alıstık, bı de yıyemezmısız onları
21 gün yemezsen unutursun diyorlar ya. Unutulmaz bence de.3 ay candida diyeti yapmis biri olarak soyluyorum hic de oyle olmayacakdaha bi seveceksiniz. yiyemediklerinize duseceksiniz
Cok sevindim canim benim iyi olmanaKızlar telefonuma yeni kavuştum gece müşahadeye almadılar
Minimum iki gün dedi nstye girdim yine minik minik ama sık sancılar çıktı serum takılacak şimdi
Detaylı ultrasona girdim hatta doktor benim üzerimden asistana ders verdi bayaaa detay oldu
Doktor diyor ki niye korkuyorsun bu kadar doğacağı varsa vaktiyse zaten gelecek ilaç bile durduramaz o zaman hem dedi şöyle düşün vaktiyse doğamazsa iç kanama yapar
Zeynep kamil on numara hastane kızlar tüm özelleri tek geçer ben size söyleyeyim
Ama emin ellerdeyim gerçekten hemşiresinden doktoruna yatan hastalara kadar herkes çok iyi candan be yardımcı Burda o yüzden ablamı bile gönderdim
Anlayacağınız Şuan iyiyim sancılar gelip gelip gitse de paikolojik olarak rahatladım
He birde doktor dedi ki 32 haftayı geçtikten sonra tehlike olarak bakmıyoruz biz 34 hastalıkken bile Doğuma hazırmış bebekler
Yani kızlar bebek gelişimi haftasıyla uyumlu geride değilse korkacak birşeyimiz kalmamış şükürler olsun
Çok şanslısın, bana hiç bir şey getiren olmaz buna eminimHastaneye gelirken yengem bir sürü börek sarma poğaça falan getirmişti. Öyle şeyler de iyi oluyor. Sezaryen olursanız siz yiyemezsiniz de eşiniz anneniz falan da gündüz gece çok uyumadığı için arada ağza atılıyor, misafire ikram ediliyor falan. Aklınızda bulunsun.
Hemoroid için anneaanem sürekli patlıcan yemekleri yaparken patlıcanın yeşil başı varya onu da yemeğe atardı sen de dene istersen canimYaa kuzum o kadar sıkıldım ki iste öyle dua etmişim gerçekten çok zorlanıyorum artık agrilardan
Estagfurullah canim ne kusuru yardim etmek istiyorsun ☺İnanır mısın ikisini de hiç yemiyorum nerdeyse diyebilirim ne tetikliyor bilmiyorum kabız da değilim durup dururken aziyor kafayı yicem artik
Kabızliktan olmuyor kuzum ya tam tersine bir ara çok afedersin ishal oldum bir kereliğine o tetikledi sanırım ne yapacağımı şaşırdım gecmiyor ve çok ağrıyor ☹☹
Hayırlısıyla en uygun zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah canım doktorunun pozitif konuşması çok güzelKızlar telefonuma yeni kavuştum gece müşahadeye almadılar
Getirmesinler ev yemeğinden kuru pastasına kadar her şey satılıyor 2 tık hop geldiÇok şanslısın, bana hiç bir şey getiren olmaz buna eminim
Gelen gidenin ne yediginden sanane boşver herkes ne yiyecekse kendi düşünsün bir şekilde hallolur herşey üzülme senÇok şanslısın, bana hiç bir şey getiren olmaz buna eminim
Getirmesinler ev yemeğinden kuru pastasına kadar her şey satılıyor 2 tık hop geldikendini üzme
Bugün çok hassas çok üzgünüm hiç kimse umrumda değil de işte insan üzülüyor ister istemez..Gelen gidenin ne yediginden sanane boşver herkes ne yiyecekse kendi düşünsün bir şekilde hallolur herşey üzülme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?