2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bugün çok hassas çok üzgünüm hiç kimse umrumda değil de işte insan üzülüyor ister istemez..
Ay kıyamam ya üzülme hormonlardan insanın herşeyi kafaya takası geliyor bazen ama bebişlerimiz için iyi olmalıyız. Ben gündemi çok takip etmemeye çalışıyorum etkilenmemek için ama bir kaç videoda çok üzücü şeyler gördüm ağlamaya başladım. Ben ağlarken oğlum karnımda tekmeler atmaya başladı. Bu seferde çocuğun psikolojisini bozuyorum niye ağlıyorum ben diye vicdan azabından ağladım hamilelik hormonları çok etkiliyor insanı ama elimizden geldiğince pozitif düşünmeye çalışalım ki bebişlerimiz de iyi olsun

Bende ona üzülüyorum işte, bebeğimi üzüyorum. Herkesten çok kendime kızıyorum ama elimde değil

Biyerden sonra takmamayı öğreniyor insan. Senin için o vakit henüz gelmemiş demek ki canım. Hayat başkalarının yaptıklarını kafaya takıp üzülmek için çok kısa. Kimseyi değiştiremeyiz, kötü bi insana iyilik yaparak onu iyi bir insan haline çeviremezsin. En iyisi herkesi oldugu gibi kabullenip kimseden bir beklentin olmadan yaşamak

Bende ona üzülüyorum işte, bebeğimi üzüyorum. Herkesten çok kendime kızıyorum ama elimde değil
Aç güzel bir komedi filmi izle modun yükselsin keyfin yerine gelsin. Gerçekten uzak durmalıyız üzücü durumlardan ve bizi geren üzen insanlardan. Hiç kimse senden ve bebeğinden değerli değil

6 tane bez
1 tane ıslak mendil
3 tane kullan at alt açma
1 tane 10 lu takım
1 tane 5 li takım
2 çorap
1 biberon
Emzik ve emzik kabı
1 pazen battaniye
1 kalın battaniye koydum bebek için
Canım çok iyi bence gayet minimal ve yeterli ama benim annem çok müdahale etti ya. Bi paket bez koydurdu onu falan çıkarcam. 3 tane hastane çıkışı 3 4 zıbın. 4 tane battaniye (biri kalın biri ince ikisi orta) koydurdu. Çok karman çorman oldu orda hiçbir aradığımız bulunmaz bu şekilde yani ama ya lazım olursa modunda bide sezeryan olcam diye geriliyor iki üç gece kalırız diye

Önce öyleydim bu hamilelik bütün dengeyi bozdu, umarım doğumdan sonra eski halime dönerim tek isteğim eşimle kızımla mutlu olmak gerisi boş zaten

annem yatalak anneanneme bakıyordu. Yengem kendi gelmişti sağolsun. Bu sefer kendim yapıp götürcem hastaneye.
Ziyarete gelenler kuru pasta falan da getiriyor ama. Öyle düşünme
Ben bişeyi çok merak ediyorum cümbür cemaat gelen herkesi içeri alıyorlar mı nasıl oluyor bu bebeği görme işi. Kış ayı malum grip olur salgın olur öyle kapıdan beş dk bakılıp gidiliyor mu yoksa oturuluyor mu

Kızlar bir şey danışacağım size. Ben şimdi öğretmenim ama derse de girmiyorum rehberlik alanım. Yarın için okula gitmeyip rapor alacağım ama okulum Ankara da ben farklı bir şehirden rapor alcam. Sizce sorun olur mu? İnternetten baktım, acil durumlar dışında alınmaz diyor . Ama hamileyim bu bir farklılık oluşturur mu?

Önce öyleydim bu hamilelik bütün dengeyi bozdu, umarım doğumdan sonra eski halime dönerim tek isteğim eşimle kızımla mutlu olmak gerisi boş zaten
Herşey düzelecek canım merak etme yeterki bebişlerimiz sağlıkla doğsun onları kucağımıza aldığımız an bidaha hiçbişey eskisi gibi olmayacak çok daha güzel olacak ben buna inanıyorum hayatımızda çok güzel bir dönem başlıyor

İnşallah sağlıkla alalım da kucaklarımıza gerisi gelir zaten, hiç bir şey sağlıktan ileri değil

Bu gece acil girişi yap yarın rapor al bugünden acil girişin olursa sıkıntı olmaz

Anneler daha temkinli yaklaşıyor

Çok kalabalık olunca hemşireler kovalıyor ya da muayene edicez, şunu yapcaz, bunu yapcaz diye gönderiyorlar odadan. Ama mesela esenyurttan kuzenim geldi uzaktan, bütün gün oturdu yanımızda. Bi de yengem vardı işte. Öyle iki kişi falan olunca bir şey demiyorlar. Kadın değil de erkek misafirlerden rahatsız oluyordum ben 5 dk bile gelmesinler.

Seninle ben hamilelik öncesi çok benzer bir sorun yaşamıştık hatırlıyor musun ve sebep neydi psikolojik. Şimdi o günler geçti her şey bitti doğumumuza günler kaldı. Seni seven insan zaten uzaklasmaz uzaklasirsa da kendisi bilir. Bunlar hiç önemli şeyler değil bebeğinin hareketlerini hissedecegin burada 30 günün ya var ya yok her şeyi bırak kenara bir daha bugünler gelmez

Bencede çocugu emzircez yani sonuçta orda erkeğin ne işi var

Çok şanslısın, bana hiç bir şey getiren olmaz buna eminim
Biz bazen salak gibi istemiyoruz nasılsa yapmayacaklar diye. Bence iste kv den yakın nasılsa sana hiç çekinmede sonuçta orda senin yardıma ihtiyacın var. Bi poğaça kurabiye yapsın. Ben şerbeti kv ye bırakacam dedim ona da ben hastaneye gittiğimde sen bunu hazırlayacan diye. O hala benim peşime gelir kafasında gelecek zaten yani onunda torunu ama sadece bebeği görmeye gelerek olmuyo. Benimki zaten yapar istersem onu biliyorum ama o gün istediği şey daha çok bebekle o ilgilensin birazda annemle yarışa girdi son zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…