- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.121
NedenBugün çok hassas çok üzgünüm hiç kimse umrumda değil de işte insan üzülüyor ister istemez..
Ay kıyamam ya üzülmeBugün çok hassas çok üzgünüm hiç kimse umrumda değil de işte insan üzülüyor ister istemez..
Her şeyi çok takıyorum her detayı, herkesi kendim gibi sanıyorum maalesef sonra üzülüyorum. Eşimde biraz kızdı, kendini üzüyorsun sonra etrafındakileri de uzaklaştırıyorsun kendinden diye . Napayım bende böyleyim
Bende ona üzülüyorum işte, bebeğimi üzüyorum. Herkesten çok kendime kızıyorum ama elimde değilAy kıyamam ya üzülmehormonlardan insanın herşeyi kafaya takası geliyor bazen ama bebişlerimiz için iyi olmalıyız. Ben gündemi çok takip etmemeye çalışıyorum etkilenmemek için ama bir kaç videoda çok üzücü şeyler gördüm ağlamaya başladım. Ben ağlarken oğlum karnımda tekmeler atmaya başladı. Bu seferde çocuğun psikolojisini bozuyorum niye ağlıyorum ben diye vicdan azabından ağladım hamilelik hormonları çok etkiliyor insanı ama elimizden geldiğince pozitif düşünmeye çalışalım ki bebişlerimiz de iyi olsun
Biyerden sonra takmamayı öğreniyor insan. Senin için o vakit henüz gelmemiş demek ki canım. Hayat başkalarının yaptıklarını kafaya takıp üzülmek için çok kısa. Kimseyi değiştiremeyiz, kötü bi insana iyilik yaparak onu iyi bir insan haline çeviremezsin. En iyisi herkesi oldugu gibi kabullenip kimseden bir beklentin olmadan yaşamakHer şeyi çok takıyorum her detayı, herkesi kendim gibi sanıyorum maalesef sonra üzülüyorum. Eşimde biraz kızdı, kendini üzüyorsun sonra etrafındakileri de uzaklaştırıyorsun kendinden diye . Napayım bende böyleyim
Çok şanslısın, bana hiç bir şey getiren olmaz buna eminim
Aç güzel bir komedi filmi izle modun yükselsin keyfin yerine gelsin. Gerçekten uzak durmalıyız üzücü durumlardan ve bizi geren üzen insanlardan. Hiç kimse senden ve bebeğinden değerli değilBende ona üzülüyorum işte, bebeğimi üzüyorum. Herkesten çok kendime kızıyorum ama elimde değil
Canım çok iyi bence gayet minimal ve yeterli ama benim annem çok müdahale etti ya. Bi paket bez koydurdu6 tane bez
1 tane ıslak mendil
3 tane kullan at alt açma
1 tane 10 lu takım
1 tane 5 li takım
2 çorap
1 biberon
Emzik ve emzik kabı
1 pazen battaniye
1 kalın battaniye koydum bebek için
Önce öyleydim bu hamilelik bütün dengeyi bozdu, umarım doğumdan sonra eski halime dönerim tek isteğim eşimle kızımla mutlu olmak gerisi boş zatenBiyerden sonra takmamayı öğreniyor insan. Senin için o vakit henüz gelmemiş demek ki canım. Hayat başkalarının yaptıklarını kafaya takıp üzülmek için çok kısa. Kimseyi değiştiremeyiz, kötü bi insana iyilik yaparak onu iyi bir insan haline çeviremezsin. En iyisi herkesi oldugu gibi kabullenip kimseden bir beklentin olmadan yaşamak
Ben bişeyi çok merak ediyorum cümbür cemaat gelen herkesi içeri alıyorlar mı nasıl oluyor bu bebeği görme işi. Kış ayı malum grip olur salgın olur öyle kapıdan beş dk bakılıp gidiliyor mu yoksa oturuluyor muannem yatalak anneanneme bakıyordu. Yengem kendi gelmişti sağolsun. Bu sefer kendim yapıp götürcem hastaneye.
Ziyarete gelenler kuru pasta falan da getiriyor ama. Öyle düşünme
Herşey düzelecek canım merak etmeÖnce öyleydim bu hamilelik bütün dengeyi bozdu, umarım doğumdan sonra eski halime dönerim tek isteğim eşimle kızımla mutlu olmak gerisi boş zaten
İnşallah sağlıkla alalım da kucaklarımıza gerisi gelir zaten, hiç bir şey sağlıktan ileri değilHerşey düzelecek canım merak etmeyeterki bebişlerimiz sağlıkla doğsun onları kucağımıza aldığımız an bidaha hiçbişey eskisi gibi olmayacak çok daha güzel olacak ben buna inanıyorum hayatımızda çok güzel bir dönem başlıyor
Bu gece acil girişi yap yarın rapor al bugünden acil girişin olursa sıkıntı olmazKızlar bir şey danışacağım size. Ben şimdi öğretmenim ama derse de girmiyorum rehberlik alanım. Yarın için okula gitmeyip rapor alacağım ama okulum Ankara da ben farklı bir şehirden rapor alcam. Sizce sorun olur mu? İnternetten baktım, acil durumlar dışında alınmaz diyor . Ama hamileyim bu bir farklılık oluşturur mu?
Anneler daha temkinli yaklaşıyorCanım çok iyi bence gayet minimal ve yeterli ama benim annem çok müdahale etti ya. Bi paket bez koydurduonu falan çıkarcam. 3 tane hastane çıkışı 3 4 zıbın. 4 tane battaniye (biri kalın biri ince ikisi orta) koydurdu. Çok karman çorman oldu orda hiçbir aradığımız bulunmaz bu şekilde yani ama ya lazım olursa modunda bide sezeryan olcam diye geriliyor iki üç gece kalırız diye
Çok kalabalık olunca hemşireler kovalıyorBen bişeyi çok merak ediyorum cümbür cemaat gelen herkesi içeri alıyorlar mı nasıl oluyor bu bebeği görme işi. Kış ayı malum grip olur salgın olur öyle kapıdan beş dk bakılıp gidiliyor mu yoksa oturuluyor mu
Seninle ben hamilelik öncesi çok benzer bir sorun yaşamıştık hatırlıyor musunHer şeyi çok takıyorum her detayı, herkesi kendim gibi sanıyorum maalesef sonra üzülüyorum. Eşimde biraz kızdı, kendini üzüyorsun sonra etrafındakileri de uzaklaştırıyorsun kendinden diye . Napayım bende böyleyim
Bencede çocugu emzircez yani sonuçta orda erkeğin ne işi varÇok kalabalık olunca hemşireler kovalıyorya da muayene edicez, şunu yapcaz, bunu yapcaz diye gönderiyorlar odadan. Ama mesela esenyurttan kuzenim geldi uzaktan, bütün gün oturdu yanımızda. Bi de yengem vardı işte. Öyle iki kişi falan olunca bir şey demiyorlar. Kadın değil de erkek misafirlerden rahatsız oluyordum ben 5 dk bile gelmesinler.
Biz bazen salak gibi istemiyoruz nasılsa yapmayacaklar diye. Bence iste kv den yakın nasılsa sana hiç çekinmede sonuçta orda senin yardıma ihtiyacın var. Bi poğaça kurabiye yapsın. Ben şerbeti kv ye bırakacam dedim ona da ben hastaneye gittiğimde sen bunu hazırlayacan diye. O hala benim peşime gelir kafasında gelecek zaten yani onunda torunu ama sadece bebeği görmeye gelerek olmuyo. Benimki zaten yapar istersem onu biliyorum ama o gün istediği şey daha çok bebekle o ilgilensinÇok şanslısın, bana hiç bir şey getiren olmaz buna eminim
aynenBen 32. Haftada ayrıldımsen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?