- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.141
Buna çok benzer bir şey olduBiz bazen salak gibi istemiyoruz nasılsa yapmayacaklar diye. Bence iste kv den yakın nasılsa sana hiç çekinmede sonuçta orda senin yardıma ihtiyacın var. Bi poğaça kurabiye yapsın. Ben şerbeti kv ye bırakacam dedim ona da ben hastaneye gittiğimde sen bunu hazırlayacan diye. O hala benim peşime gelir kafasında gelecek zaten yani onunda torunu ama sadece bebeği görmeye gelerek olmuyo. Benimki zaten yapar istersem onu biliyorum ama o gün istediği şey daha çok bebekle o ilgilensinbirazda annemle yarışa girdi son zamanlarda.
Sancılar en son 60a vurdu 30 20 olarak hep var amaSeray canım sancıların kaç çıkıyor? Doktorun gerçekten çok güzel konuşmuş benim bile burda içim rahatladıyine çınara söyle azıcık daha dayansın ya
İlaç daha vermediler serum sıvı takviyesi yapıyorlar anladığım kadarıyla ilacı çok acil olmadıkça vücuda sokmak istemiyorlarCok sevindim canim benim iyi olmanailaclarla sancin da duracak insallah
Amiiiin canım benim inşallahHayırlısıyla en uygun zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah canım doktorunun pozitif konuşması çok güzel
Çok haklısın, son günleri zehir etmenin bir Anlamı yok.Seninle ben hamilelik öncesi çok benzer bir sorun yaşamıştık hatırlıyor musunve sebep neydi psikolojik. Şimdi o günler geçti her şey bitti doğumumuza günler kaldı. Seni seven insan zaten uzaklasmaz uzaklasirsa da kendisi bilir. Bunlar hiç önemli şeyler değil bebeğinin hareketlerini hissedecegin burada 30 günün ya var ya yok her şeyi bırak kenara bir daha bugünler gelmez
Bi de saat başı yürümen gerekiyor ama kan bulaşmış falan olabilir. Yorganı aççan. Bana sütyen olmamıştı, çok şişmiştim. Memelere de lansinoh sürdüm pijamaya yapıştı. Saçma sapan bi görüntü.Bencede çocugu emzircez yani sonuçta orda erkeğin ne işi var
Farkli bi sehirden yarin alamazsin canim. Cunku yarin okulda ve gorev yaptigin sehirde olman gerekiyor. Ama bu aksam acilden alabilirsen o sekilde olurKızlar bir şey danışacağım size. Ben şimdi öğretmenim ama derse de girmiyorum rehberlik alanım. Yarın için okula gitmeyip rapor alacağım ama okulum Ankara da ben farklı bir şehirden rapor alcam. Sizce sorun olur mu? İnternetten baktım, acil durumlar dışında alınmaz diyor . Ama hamileyim bu bir farklılık oluşturur mu?
Ay doğru diyodun pijamaya bulaşır kesin o bunun için ne yapmamız lazım acaba gögüs kalkanı iyi olabilir mi. Gerçi sütyen yoksa kalkan da düşer heraldeBi de saat başı yürümen gerekiyor ama kan bulaşmış falan olabilir. Yorganı aççan. Bana sütyen olmamıştı, çok şişmiştim. Memelere de lansinoh sürdüm pijamaya yapıştı. Saçma sapan bi görüntü.
Serumlarla durabiliyorsa daha iyi tabi canim. Ilacin yan etkileri de fazla cunku. Ama doktorlar iste kar zarar dengesine gore veriyorlar bu ilaci. Benim.baalasigimda haftam cok kucuktu mesela 21. Haftada dogsa Allah korusun yasama ihtimali bile yoktu. Simdi haftalarimiz da ilerledi cok sukur yasam sinirini gectikSancılar en son 60a vurdu 30 20 olarak hep var ama
Hep konuşuyorum çınarla yaramaz olacak galiba söz dinlememekte kararlı sıpa
İlaç daha vermediler serum sıvı takviyesi yapıyorlar anladığım kadarıyla ilacı çok acil olmadıkça vücuda sokmak istemiyorlar
Nidicard için neler söylediler neler
Gözetmsiz verilmeyecek bir ilaçmış o
Ayakta tedavi sakıncalıymış burda üç tane doktor sinirden güldü biri nasıl bir özgüven bu bi kaç özel doktoru yapmış öyle yapan var dedi diğeri
Sonra dedim siz dedim nasıl bir protokol uyguluyorsunuz biz yatış veriyoruz hemen dedi riske atmıyoruz
Amiiiin canım benim inşallah
Bence de gelmesinler hattaHastaneye gelenler oturmasinlar bi sey yiyip icecek kadar yabi cikolata yaptirdim ben. Cikolatalarini yiyip gitsinler
Onun için size çok güzel pijamalar almayın demiştim yaAy doğru diyodun pijamaya bulaşır kesin o bunun için ne yapmamız lazım acaba gögüs kalkanı iyi olabilir mi. Gerçi sütyen yoksa kalkan da düşer heralde
Ya eşimin müdürü akşam trafiğinde ümraniyeden bahçelievlere geldi. Sebebi neydi kiHastaneye gelenler oturmasinlar bi sey yiyip icecek kadar yabi cikolata yaptirdim ben. Cikolatalarini yiyip gitsinler
Şimdi başka şehire yıllık izin alıp mı gittin eğer cumartesiye kadar aldıysan cumartesinden raporu başlatmak zorunluluk zaten raporlu isen şehir dışına çıkmaman lazım benim başıma geldi ordan biliyorum ben cumartesi dahil pazartesi ye kadar üç gün memlekete gideceğim diye yıllık izin aldım ordanda rapor aldım bana personel söyledi bende devlette çalışıyorum. Benim raporum cuma bitmişti pazartesi rapor alamazsın zaten raporlu olarak şehir dışına çıkamazsın dediler banaKızlar bir şey danışacağım size. Ben şimdi öğretmenim ama derse de girmiyorum rehberlik alanım. Yarın için okula gitmeyip rapor alacağım ama okulum Ankara da ben farklı bir şehirden rapor alcam. Sizce sorun olur mu? İnternetten baktım, acil durumlar dışında alınmaz diyor . Ama hamileyim bu bir farklılık oluşturur mu?
Şuan hak verdim sanaOnun için size çok güzel pijamalar almayın demiştim ya5 sene geçti kaç kere yıkandı o pijama, hala lekesi duruyor. Göğüs pedi koyabilirsin belki.
Hatir gonul isteYa eşimin müdürü akşam trafiğinde ümraniyeden bahçelievlere geldi. Sebebi neydi ki
Sezaryende 2 gece kaldim ben. Normalde 1 gece sanirimKızlar normal doğumda veya sezaryende ne kadar süre hastanede kalınıyor?
AhahahhBuna çok benzer bir şey oldubenim kv ben de yapacam ne yapayım bilmem ne böyle havadan konuşuyordu ben eşim annem oturuken aradı eşim kv bunları yapmış çok güzel olmuş dedi o da ben ne yapsam alsam siz her şeyi yapmışsınız dedi annem bir ihtiyaç listesi çıkardı eşime dedi ki bunları alsın almadan da size fotoğraf atsın resmen kv oyununu annem bombaladı
Benim arkadaslarim ziyarete geldiginde bacakalrim hala uyusuktu. Ameliyat onluguyle karsilamistim insanlari hepOnun için size çok güzel pijamalar almayın demiştim ya5 sene geçti kaç kere yıkandı o pijama, hala lekesi duruyor. Göğüs pedi koyabilirsin belki.
kuruluk nedeniyle çatlamasını önlermiş dudak nemlendirici işlevi görüyor dedi en iyi nemlendirici anne sütüymüşLansinoh önleyici derken neyi kastetti balım?
O kadar parayı boşa mı verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?