2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Buna çok benzer bir şey oldu benim kv ben de yapacam ne yapayım bilmem ne böyle havadan konuşuyordu ben eşim annem oturuken aradı eşim kv bunları yapmış çok güzel olmuş dedi o da ben ne yapsam alsam siz her şeyi yapmışsınız dedi annem bir ihtiyaç listesi çıkardı eşime dedi ki bunları alsın almadan da size fotoğraf atsın resmen kv oyununu annem bombaladı

Seray canım sancıların kaç çıkıyor? Doktorun gerçekten çok güzel konuşmuş benim bile burda içim rahatladı yine çınara söyle azıcık daha dayansın ya
Sancılar en son 60a vurdu 30 20 olarak hep var ama
Hep konuşuyorum çınarla yaramaz olacak galiba söz dinlememekte kararlı sıpa
Cok sevindim canim benim iyi olmana ilaclarla sancin da duracak insallah
İlaç daha vermediler serum sıvı takviyesi yapıyorlar anladığım kadarıyla ilacı çok acil olmadıkça vücuda sokmak istemiyorlar
Nidicard için neler söylediler neler
Gözetmsiz verilmeyecek bir ilaçmış o
Ayakta tedavi sakıncalıymış burda üç tane doktor sinirden güldü biri nasıl bir özgüven bu bi kaç özel doktoru yapmış öyle yapan var dedi diğeri
Sonra dedim siz dedim nasıl bir protokol uyguluyorsunuz biz yatış veriyoruz hemen dedi riske atmıyoruz

Hayırlısıyla en uygun zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah canım doktorunun pozitif konuşması çok güzel
Amiiiin canım benim inşallah

Çok haklısın, son günleri zehir etmenin bir Anlamı yok.

Bencede çocugu emzircez yani sonuçta orda erkeğin ne işi var
Bi de saat başı yürümen gerekiyor ama kan bulaşmış falan olabilir. Yorganı aççan. Bana sütyen olmamıştı, çok şişmiştim. Memelere de lansinoh sürdüm pijamaya yapıştı. Saçma sapan bi görüntü.

Farkli bi sehirden yarin alamazsin canim. Cunku yarin okulda ve gorev yaptigin sehirde olman gerekiyor. Ama bu aksam acilden alabilirsen o sekilde olur

Ay doğru diyodun pijamaya bulaşır kesin o bunun için ne yapmamız lazım acaba gögüs kalkanı iyi olabilir mi. Gerçi sütyen yoksa kalkan da düşer heralde

Serumlarla durabiliyorsa daha iyi tabi canim. Ilacin yan etkileri de fazla cunku. Ama doktorlar iste kar zarar dengesine gore veriyorlar bu ilaci. Benim.baalasigimda haftam cok kucuktu mesela 21. Haftada dogsa Allah korusun yasama ihtimali bile yoktu. Simdi haftalarimiz da ilerledi cok sukur yasam sinirini gectik yatman gerekiyorsa yatarsin. Insallah biraz daha bekler bebisin

Ay doğru diyodun pijamaya bulaşır kesin o bunun için ne yapmamız lazım acaba gögüs kalkanı iyi olabilir mi. Gerçi sütyen yoksa kalkan da düşer heralde
Onun için size çok güzel pijamalar almayın demiştim ya 5 sene geçti kaç kere yıkandı o pijama, hala lekesi duruyor. Göğüs pedi koyabilirsin belki.

Kızlar normal doğumda veya sezaryende ne kadar süre hastanede kalınıyor?

Şimdi başka şehire yıllık izin alıp mı gittin eğer cumartesiye kadar aldıysan cumartesinden raporu başlatmak zorunluluk zaten raporlu isen şehir dışına çıkmaman lazım benim başıma geldi ordan biliyorum ben cumartesi dahil pazartesi ye kadar üç gün memlekete gideceğim diye yıllık izin aldım ordanda rapor aldım bana personel söyledi bende devlette çalışıyorum. Benim raporum cuma bitmişti pazartesi rapor alamazsın zaten raporlu olarak şehir dışına çıkamazsın dediler bana

Ahahahh ay çok iyi yapmış annen kız bizimki ördüğü şeyler için annemde bu renk örüyo dedim diye ertesi gün ipin rengini değiştirdi bide arada hani annem anane diye onun daha çok şey alması lazıma getiriyor ki annemde alıyo yani bişiler bende boyuna annemin aldığı yaptığı şeyleri övüyorum arada bozuluyo. Annem bi yarışta değil Allahtan kv kendi başına takılıyor öyle

Onun için size çok güzel pijamalar almayın demiştim ya 5 sene geçti kaç kere yıkandı o pijama, hala lekesi duruyor. Göğüs pedi koyabilirsin belki.
Benim arkadaslarim ziyarete geldiginde bacakalrim hala uyusuktu. Ameliyat onluguyle karsilamistim insanlari hep memleketlere uzak oldugumuz icin akrabalardan da gelen olmamisti zaten annemiz babamiz haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…